Cum să scăpați cu nimic în clasă

Neglijarea de a acorda atenție în clasă de fiecare dată este o idee proastă - nu este greu să luați niște note, să treceți teste și să faceți bine. Cu toate acestea, uneori există momente când tu știi Nu veți putea să lucrați - tocmai ați avut un argument masiv, există probleme în mintea voastră etc. Cum puteți trece prin întreaga clasă cu lucruri alternative în mintea voastră și nu lăsați pe nimeni să-și dea seama că nu lucrați cu adevărat? Relaxați-vă, pentru că este simplu...

Pași

  1. Imaginea intitulată a scăpa cu nimic în clasa 1
1. Alegeți un scaun de mijloc sau din spate. Încercați să alegeți undeva că nu credeți că este vizibil - cu siguranță nu fața sau în apropierea unui birou de profesori.Dacă vă puteți îngropa într-un colț sau ați bătut în mijloc, sunteți mai puțin probabil să fiți observați brusc de către profesori. Cu toate acestea, încercați să nu stați cu prietenii dvs., profesorii ar putea observa pentru că sunt suspecte.
  • Imaginea intitulată scoateți-vă cu nimic în clasa 2
    2. Scoateți notebook-ul dvs. și transformați-l la o pagină care a fost deja scrisă în. Nu credeți că vă puteți pune picioarele în sus și puteți începe visul - luați-vă lucrurile, deschideți-vă cartea într-o pagină nouă și aveți un stilou / calculator / orice este necesar pentru lecție. În acest fel, profesorul va crede că sunteți organizat și lucrați.
  • Imaginea intitulată scoateți-vă cu nimic în clasa 3
    3. La începutul clasei, încercați să răspundeți (sau să întrebați) o întrebare. Aceasta va da impresia că știi de fapt ce se întâmplă și se concentrează.
  • Imaginea intitulată Scoateți cu nimic în clasa Pasul 4
    4. Acoperiți melodiile - Scribblează câteva note spaniole, începeți primul pas de lucru - și apoi lăsați-l. În acest fel, dacă profesorul dvs. se întâmplă să meargă în trecut, ei nu vor vedea doar o grămadă de doodle sau pagini goale, ci de lucru.
  • Imaginea intitulată Scoateți cu nimic în clasa Pasul 5
    5. Nu uitați să doodle! Profesorii par să creadă că luați note dacă vă vor vedea scrierea. Dacă vă aflați într-un rând din spate sau de mijloc, atunci ei nu vor vedea ce faceți cu adevărat.
  • Imaginea intitulată a scăpa cu nimic în clasa pasul 6
    6. Dacă vă înclinați capul în jos și țineți-vă mâna peste sprâncene, vă puteți închide ochii și zona afară. Asigurați-vă că aveți o carte în fața dvs. Din punctul de vedere al profesorilor, va arăta ca și cum ați citi.
  • Imaginea intitulată a scăpa cu nimic în clasa 7
    7. Dacă doriți să jucați jocul video portabil sau textul pe telefonul dvs. mobil, puneți liantul, manualul, notebook-ul sau cartea de citire în poala dvs. Se va arăta ca și cum ai citi, când trimiteți textul sau jucați!
  • sfaturi

    Alunecați căștile iPod-ului printr-un singur mânecă și puneți-vă mâna pe o ureche. Dacă sunteți o fată, împletit cordonul în părul tău. Dacă sunteți un tip, purtați o capotă pentru a acoperi cablul. Faceți-vă profesorul în timp ce vă aflați în zona.
  • Do nu Priviți profesorul în ochi, cu excepția cazului în care răspundeți sau solicitați o întrebare (vezi Pasul 3). Notați ceva pe tablă.
  • Păstrați o ureche deschisă pentru ceea ce spune profesorul dvs., astfel încât, dacă vă va spune, "Ce am spus doar?" Puteți răspunde necalant cu cuvintele exact pe care le-a spus profesorul.
  • În primele zece minute de clasă, toți elevii sosesc, profesorul își ia lucrările pregătite și toată lumea așteaptă ca copiii târzii să vină la clasă. Acest lucru este un moment bun pentru a doodle sau face tot ce vrei, pentru că nu faci nici o lucrare oricum.
  • Este bine să aveți câteva pagini de note de altă natură, cu privire la faptul că puteți adăuga din când în când, astfel încât profesorul dvs. crede că lucrați. Acestea ar putea fi note de la o clasă anterioară sau chiar să scrieți lucruri ciudate și întrebându-vă despre trupa sau filmul dvs. preferat.
  • Încercați să alegeți un loc în rândul din spate, deci nimeni nu va vedea dacă trageți orice trucuri.
  • Avertizări

    Încercați să vă abțineți de la a face ceva evident evident, cum ar fi vorbiți pe telefonul dvs. sau trimiteți-l pe cineva. Dacă ați dat vreodată o prezentare în fața clasei, știi cât de mult puteți vedea de sus acolo. Acum, gândiți-vă cât de mult poate vedea un profesor.
  • Ar trebui să fii prins de gardă cu o întrebare pe care nu ai auzit-o, niciodată nu-l întrebi pe profesor dacă ar putea să o repete sau să-l reformuleze pentru tine, așa cum arată că profesorul pe care nu-l acorde atenție. Dacă se întâmplă acest lucru, alcătuiesc un răspuns, deoarece acest lucru arată că nu înțelegeți materialul și nu că ați zonală.
  • Nu vă permiteți niciodată să vă aflați complet. Este posibil să nu plătiți atenția, dar totuși doriți să auziți când vor avea loc testele. De asemenea, încercați să păstrați o ureche pentru profesor care pune o întrebare, deci știți de fapt ce ar trebui să răspundeți. (Într-adevăr deranjează profesorii când încearcă să vă prindă de gardă și să răspundeți la răspunsul corect.)
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar