Cum să mănânci local în hawaii

Hawaii se numește "Creuzet" din Pacific din cauza varietății mari de etnii care locuiesc sau vizitează insulele. Ca rezultat, Hawaii are o bucătărie care adesea se amestecă cu cele ale altor țări și are gusturi distincte ale lui. Dacă călătoriți vreodată Hawaii, Nu vă limitați la restaurantele lanțului și fast food articulații. Experiența dvs. culinară poate fi la fel de unică ca peisajul și cultura.

Pași

  1. Imagine intitulată Mananca locale în Hawaii Pasul 1
1. Solicitați localnicii sau locuitorii unde preferă să mănânce. Cele mai multe dintre ele vă vor îndruma probabil locul de prânz preferat. Prânzul de prânz vin cu scoopii de orez, o entrare principală constând dintr-o alternativă de carne sau vegetariană și salată de legume / paste. Încercați elementele pe care nu vă obișnuiți să le obișnuiți - vor fi pregătite în moduri tradiționale pentru obiceiurile hawaii.
  • Imagine intitulată mănâncă locală în Hawaii Pasul 2
    2. Alegeți restaurante locale pe nume naționale sau internaționale. Cel mai popular restaurant local din Hawaii este Zippy`s. "Pachete zip" și Chili Plăcile sunt printre alimentele preferate. L & L sau Rainbow Drive Inn sunt alte restaurante populare. Du-te la Taco tropical în loc de Taco Bell. Obțineți cafea la o cafenea locală mai degrabă decât Starbucks. Mănâncă micul dejun la casa lui Ken de clătite sau la pancake KOA, mai degrabă decât să se stabilească pentru Ihop pentru favoritul tău Clatite. În loc de regulat dvs. Baskin Robbins, du-te la înghețată lui Lappert.
  • Imagine intitulată Mananca locale în Hawaii Pasul 3
    3. Călătoriți în diferite orașe dacă puteți și explorați arome locale.Conduceți spre țărmul de nord / Haleiwa pentru faimosul gheață de bărbierit. Cumpărați produse pe piața agricultorului în loc să mergeți la supermarket. Au Bento în loc de un sandwich.
  • Imaginea intitulată mănâncă locală în Hawaii Pasul 4
    4. Căutați tratate locale, Chiar și la magazinele naționale. Spamul Musubis poate fi găsit la fiecare 7-11 și în cele mai multe locuri care vând prânzuri de plăcuțe.Căutați Furikake sau Moci cu popcorn pentru o gustare. Chiar și McDonald`s oferă un mic dejun inspirat local, compus din orez, ouă și cârnați portughezi.
  • Imagine intitulată Mănâncă local în Hawaii Pasul 5
    5. Încercați noi modalități de a mânca fructe de mare. Cea mai populară gustare de partid este AHI sau Tako Poke. Sashimi și sushi sunt mai populare pe insule decât peștii gătite. Dacă nu vă place fructele de mare, vă puteți opri printr-un bar de sushi în care vor oferi articole non-pești, cum ar fi legumele sau carnea, înfășurate în același stil de sushi. Doar pentru că mâncarea japoneză nu înseamnă că nu va fi pregătit într-un mod unic pentru Insulele Hawaii!
  • Imagine intitulată mănâncă locală în Hawaii Pasul 6
    6. Gustați deserturile din Hawaii exotice. Haugia (budinca de cocos) este un desert celebru din Hawaiian Luaus (o plăcintă de ciocolată Haupia este prezentată aici). Mergeți la un magazin local de gustare și încercați unele Li Hing Mui (prune uscate sărat). Puteți cumpăra fie versiunea însămânțată sau fără semințe a prunei. De asemenea, puteți obține o pulbere pentru bunatate dunk (cum ar fi viermi gumni sau urși gumni) în.
  • Imagine intitulată Mananca locale în Hawaii Pasul 7
    7. Au niște poi. Acest tratament este realizat din planta taro, care a fost introdus și mâncat de mai multe secole de către primii oameni care au sosit în Hawaii pentru aproximativ 400 de anunțuri.Rămâne un favorit printre localnicii până în prezent. Căutați POI proaspăt făcut (sau faceți-vă singur prin amestecarea rădăcinii Taro fierte cu apă) și așteptați o aromă delicată. Dacă POI este de câteva zile, mănâncă-o cu pește sărat sau somon Lomi pe lateral. Dacă vă simțiți ambițioși, utilizați-l pentru a face pâine. Deși mulți localnicii mănâncă de la sine, câțiva non-localnici se bucură singuri. Încercați-l în loc de un sos de carne de porc și varză sau laulau.
  • Imagine intitulată Mananca locale în Hawaii Pasul 8
    8. Găsiți o piață de fermieri și mergeți! Pe Kauai, un grup numit Piața Sunshine rulează multe piețe. Doar producătorii locali mici li se permite să vândă și puteți obține totul de la nucă de cocos și fructe la feri și flori proaspete și la prețuri foarte rezonabile. Asigurați-vă că ați ajuns mai devreme - va fi o linie și tarabe vinde repede.
  • Imagine intitulată Mananca locale în Hawaii Pasul 9
    9. Familiarizați-vă cu contextul bucătăriei hawaiiene. Diferitele feluri de mâncare și culturi au devenit integrate în dieta hawaiană, pe măsură ce populația și economia s-au schimbat. Mâncarea pe care o întâlniți este rezultatul unui medley cultural unic.
  • Navigatori polinezi plantate Taro, cartofi dulci, yams, de paine, banane de coacere, nucă de cocos si zaharscane. Ei au adus și au mâncat porcii, puii și câini și le-au pregătit pe cuptoarele pământești numite imu.
  • Căpitanul George Vancouver a adus bovine în Hawaii în 1793. Ei s-au înmulțit, au fost domesticiți și au devenit parte din bucătăria hawaiană.
  • Don Francisco de Paula Marin, botanist spaniol și consilier al regelui Kamehameha i, a devenit primele ananas și struguri și a preparat prima bere la începutul anilor 1800.
  • Imigranții chinezi au introdus mâncare prăjită rapid prin agitare, dulce și acru și sumă slabă înlocuită cu orez
  • Walers a adus pește sărat (mai târziu a devenit somon Lomi-Lomi)
  • Imigranții coreeni au adus Kimchi și gropi de grătar pentru a găti carne marinată
  • Imigranții portughezi au pus mai mult accentul pe carne de porc, roșii și ardei iute de chili. De asemenea, au introdus Forno, cuptorul lor tradițional de stup, pentru Pão Doce, pâinea dulce portugheză și Malasada
  • Imigranții japonezi au adus Bento și Sashimi- tofu și sos de soia - supe de tampura și tăiței
  • Imigranții Puerto Rican au făcut supuri spaniole, spaniole, case, caserole și carne de carne de bucătărie populară vase populare.
  • Imigranții filipinezi au introdus mazăre și fasole, stilul Adobo de oțet și mâncăruri de usturoi și cartofi dulci în loc de orez
  • Samoans a construit cuptoarele de pământ deasupra solului și a făcut pooi de la fructe în loc de taro
  • Imigranții thailandezi și vietnamezi au adus lemongrass din Asia de Sud-Est, sos de pește și Galangal
  • Persienții americani au adus spam în rațiile lor și a devenit o bună sursă de proteine ​​atunci când pescuitul nu a fost permis în timpul celui de-al doilea război mondial. Acum, Hawaii este unul dintre cei mai mari consumatori ai spamului din lume.
  • sfaturi

    Nu vă fie frică să încercați lucruri noi!
  • În funcție de locul în care te duci, prânzul de plăcuțe costă între 4 USD la 8 USD și Musubis sunt de $ 1.20 USD la 1 USD.90 USD (soiurile sunt pui katsu, spam, câine cald și spam / ou).
  • Aduceți acasă unele cafea Kona sau Macadamia Ciocolate pentru prieteni și rude.
  • Dacă nu doriți salată de macaroane într-o prânz la prânz, cereți-vă "toate orezul" cu comanda dvs. În funcție de tipul de prânz plăcuță, vor omite salata de Mac, fie vă oferă o altă scoică de orez în locul ei.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar