Cum să cumpărați alimente locale

Mâncarea alimentelor produse local are multe beneficii, variind de la calitate și prospețime la o amprentă mai mică de carbon. Puteți cumpăra alimente direct de la producătorii locali vizitând piața agricultorilor dvs., alăturat unui CSA sau cumpărați direct dintr-o fermă locală. De asemenea, puteți cumpăra alimente locale la cooperativele alimentare, în restaurante și la magazinul dvs. local de bacanie.

Pași

Metoda 1 din 2:
Cumpărarea de la producători locali
  1. Imagine intitulată Cumpărați alimentele locale Pasul 1
1. Vizitați piața agricultorilor locali. Multe comunități găzduiește piețele agricultorilor în care producătorii locali vând carne, produse și alte obiecte produse local. În unele locații, puteți chiar să utilizați fondurile federale de asistență alimentară pentru a achiziționa alimente proaspete, locale. Apelați camera locală de comerț sau vizitați site-ul orașului sau al orașului pentru a vedea când piața locală a fermierilor este programată.
  • Imagine intitulată Cumpărați hrana locală Pasul 2
    2. Alăturați-vă unui CSA. Agricultura acceptată comunitară, denumită și CSA, este un program direct ferm-la-consumator. Când vă alăturați unui CSA, sunteți de acord să plătiți în avans pentru alimentele locale de sezon și să primiți o partajare săptămânală sau biweekly. Acest aranjament ajută agricultorul să plătească costuri pe tot parcursul sezonului și să garanteze o bază de clienți plătită.
  • Majoritatea CSAS vă vor cere să vă ridicați cota în fiecare săptămână la un loc predeterminat în comunitatea locală.
  • Imagine intitulată Cumpărați alimentele locale Pasul 3
    3. Explorați opțiunile la fermele locale. În timp ce piețele CSAS și a fermierilor sunt două dintre cele mai populare modalități de a cumpăra produse locale, puteți mânca, de asemenea, la nivel local prin explorarea fermelor din zona dvs. Multe ferme vă permit să vă alegeți propriul produs atunci când este în sezon, sau vindeți carne și păsări de curte direct către consumatori. Apelați în jurul fermelor locale sau vizitați site-urile lor și întrebați ce opțiuni au pentru a cumpăra alimente locale.
  • Imagine intitulată Cumpărați alimentele locale Pasul 4
    4. Bucurați-vă de standuri locale de produse. Mulți producători locali vor crea produse în timpul sezonului de vârf ca o modalitate de a vinde alimente direct consumatorilor. Uneori, aceste standuri sunt situate pe proprietatea agricolă în sine, în timp ce alte momente producătorii au înființat standuri de-a lungul drumurilor sau în alte zone populare. Păstrați un ochi pentru produsele locale standuri și ridicați câțiva pepeni data viitoare când treceți unul.
  • Metoda 2 din 2:
    Cumpărarea de la magazine și restaurante locale
    1. Imagine intitulată Cumpărați alimentele locale Pasul 5
    1. Verificați co-opa dvs. de alimente locale. Dacă comunitatea dvs. are un co-op, luați ceva timp pentru a explora alimentele locale acolo. Cele mai multe cooperative oferă produse locale, iar multe, de asemenea, vând carne locală, lapte, ouă și alimente pregătite. Cereți personalului ce alimente sunt produse la nivel local înainte de a cumpăra.
  • Imagine intitulată Cumpărați alimentele locale Pasul 6
    2. Vizitați restaurantele care oferă alimente locale. Acesta devine din ce în ce mai comun pentru restaurantele pentru a servi mâncăruri realizate cu ingrediente locale, sezoniere. Dacă doriți să mâncați alimente locale în mișcare sau bucurați-vă în orașul dvs., vizitați un restaurant care servește ingrediente locale. Check out site-ul restaurantului sau sunați înainte de a vedea ce este în sezon și în meniu.
  • Imagine intitulată Cumpără alimentele locale Pasul 7
    3. Vizitați-vă bătrânul. În multe locații puteți accesa alimente produse la nivel local la magazinul dvs. de bacanie de zi cu zi. Multe magazine poartă produse locale sau regionale atunci când sunt în sezon, iar unele oferă, de asemenea, lactate locale, carne și ouă. Adresați-vă managerului magazinului dvs. local de bacanie despre ce alimente sunt disponibile pentru cumpărare pe tot parcursul anului.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar