Cum să găsiți dinți de rechin

Găsirea dinților de rechin poate fi o activitate distractivă și ușoară de făcut atunci când sunteți la o plajă oceanică. Trebuie doar să știți unde să arătați și cum să identificați un dinte de rechin când vedeți unul. Puteți păstra dinții ca suveniruri, sau să le strângeți pe un colier și să le purtați.

Pași

Partea 1 din 2:
Selectarea unei locații
  1. Imagine intitulată găsi dinți rechin Pasul 1
1. Aflați despre modelele de migrare a rechinului. Rechinii migrează spre și din diferite zone, în funcție de timpul anului. Unele zone au o mulțime de dinți de rechin, deoarece un număr mare de rechini călătoresc adesea în jurul țărmurilor. De exemplu, rechinii de nisip se găsesc în număr mare de pe coasta de est a Florida în primăvară când se împerechează. Ei se deplasează spre nord la sfârșitul verii și au puii lor, astfel încât zonele precum Delaware Bay au o populație mare față de căderea timpurie.
  • Imagine intitulată Găsiți dinții de rechin Pasul 2
    2. Găsiți o plajă. Căutați zonele populate de rechin și selectați o plajă pentru a căuta dinți. Rechinii trăiesc numai în apă sărată (cu excepția rechinilor de taur care înot în râuri de apă dulce care se conectează la ocean). Deci, nu mergeți în iazul local. Rechinii sunt mai frecvenți în locuri fierbinți, umede, cum ar fi Hawaii și Florida. Deși pot fi găsite și la stâlpi.
  • Multe regiuni de coastă din statele din apropierea oceanului, cum ar fi California, Florida, Hawaii, Virginia, Carolina și Alabama, au fost o dată subacvatice. Puteți găsi uneori chiar și fosile dinți de rechin în aceste zone pe uscat sau în paturi de râu, deoarece porțiunile mari ale statului au fost scufundate. Rechinii au fost adesea atrași de aceste ape superficiale pentru a căuta mâncare.
  • Imagine intitulată Găsiți dinții de rechin Pasul 3
    3. Merge după o furtună. Furtunile mari pot aduce tot felul de resturi din ocean, inclusiv dinți rechin. De asemenea, vor exista mai puțini vizitatori pe plajă în zilele când vremea este mai mică decât ideală.
  • Imagine intitulată Găsiți dinții de rechin Pasul 4
    4. Începeți mai devreme. Du-te dimineața când sunt mai puțini oameni în apă. Apele calme vor face mai ușor să vedeți orice dinți de rechin.
  • Săptămânile sunt, de obicei, o perioadă de plajă mai puțin populară, deci du-te atunci, dacă este posibil, pentru a evita mulțimile.
  • Imagine intitulată Găsiți dinți rechin Pasul 5
    5. Fi pregatit. Nu veți găsi un dinte de rechin în cinci minute. Fi pregătit să rămână la plajă pentru câteva ore. Aduceți protecția solară și o apă pentru a rămâne acolo în mod corespunzător fără rău. Ați putea dori, de asemenea, să împachetați un prânz de picnic.
  • Imagine intitulată Găsiți dinții de rechin Pasul 6
    6. Adresați-vă localnicii să vă ajute să găsiți cel mai bun loc. Oamenii ar putea să vă poată spune despre spoturile de rechin dinte sau locuri unde au găsit în mod obișnuit dinții. Dacă nu sunteți din zonă, un local ar putea să vă spună care plaje desemnează mulțimile și când, și care au o mulțime de dinți. Vă puteți îmbunătăți șansele de a găsi dinții imediat dacă găsiți pe cineva care vă poate îndrepta în direcția cea bună.
  • Imagine intitulată găsi dinți rechin Pasul 7
    7. Obțineți un permis, dacă este necesar. În funcție de situația sau țara în care sunteți în căutarea dinților rechinului, este posibil să aveți nevoie să obțineți un permis înainte de a căuta fosile. În unele zone, permisele nu sunt necesare pentru dinții rechinului, dar nu știți niciodată ce altceva ați putea găsi.
  • Partea 2 din 2:
    Spotând dinți
    1. Imagine intitulată Găsiți dinții de rechin Pasul 8
    1. Aflați ce arată dinții rechinului. Dinții de rechin au un vârf de vârf și un corp subțire. Majoritatea dinților de-a lungul plajei sau a țărmului sunt 1/8" la 3/4" Dar puteți localiza adesea dinții mai mari în ocean. Unii dinți arată ca un triunghi fără vârf, unele sunt mai mult în formă de y. Identificarea poate fi uneori dificilă, deoarece caracteristicile dinților se pot schimba în funcție de locația dintelui din maxilar și de vârsta sau sexul rechinului.
  • Imagine intitulată Găsiți dinții de rechin Pasul 9
    2. Căutați culoarea negru. Mulți dinți de rechin fosilizat sunt negri. Acestea sunt ceea ce este cel mai probabil să găsiți de-a lungul plajei. Alte culori mai puțin frecvente de dinți de rechin sunt gri sau maro. Dinții moderni de rechin sunt de obicei alb în culoarea dintelui și rădăcinii, sunt rareori găsite de-a lungul țărmului.
  • Amintiți-vă tot ce găsiți că este triunghiul nu este un dinte de rechin, ar putea fi roci sau pietre, deci asigurați-vă că știți aspectul unui dinte.
  • Căutați magazine de suveniruri lângă plajă. Ei pot avea niște dinți de rechin de vânzare, astfel încât să puteți vedea un exemplu de ceea ce căutați.
  • Imagine intitulată găsi dinți rechin Pasul 10
    3. Scanați de-a lungul țărmului și în apele superficiale. Dinții de rechin pot fi găsiți adesea în partea de sus a sedimentului liber. Ar putea fi greu de observat printre cochilii și pietricele. Dacă te uiți doar pe partea de sus a nisipului, s-ar putea să nu ai multe noroc.
  • Imagine intitulată găsi dinți rechin Pasul 11
    4. Scoateți niște nisip lângă marginea apei. Dacă nu observați dinții de pe suprafață, va trebui să începeți săparea. Aduceți unele instrumente. S-ar putea să doriți o lopată, o mistrie sau o găleată. Probabil că veți dori ceva de a treasa cu nisip, ca o colandere sau un filtru.
  • Săpat într-un loc în care nisipul este neobișnuit de ridicat. Dinții nu vor fi întotdeauna la suprafață. Nisipul acoperă în mod constant nisipul vechi cu nisip nou. Nu vă fie frică să vă murdăriți mâinile.
  • Imagine intitulată găsi dinți rechin Pasul 12
    5. Căutați în apă. Dacă nu aveți mult noroc pe plajă, încercați să vă mutați în plăci. Aduceți filtrul și ajungeți sub suprafață și scoateți un sediment. Treceți prin sediment pentru a vedea ce găsiți.
  • În timp ce dinții de rechin sunt captura mare, păstrați un ochi pentru alte obiecte răcoroase cum ar fi Stingray, Porpoise sau dinți crocodili. S-ar putea să găsiți și niște cochilii cool.
  • Imagine intitulată găsi dinți rechin Pasul 13
    6. Luați în considerare închirierea unor echipamente de scufundări. Puteți căuta mai mult teren de pe țărm când faceți scufundări și ați putea găsi niște dinți de rechin mai mari, mai în vârstă, căutând un pic mai departe de plajă.
  • Imagine intitulată găsi dinți rechin Pasul 14
    7. Fii răbdător. Nu uitați doar la o zonă de nisip și treceți mai departe. Găsirea dinților de rechini durează de obicei un pic de timp și persistență. Valurile pot aduce dinții noi, deci este o idee bună să verificați zonele de mai multe ori. Un singur rechin poate produce până la 25.000 de dinți pe o durată de viață, deci există o mulțime de ele care să fie găsite.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Odată ce găsiți un dinte rechin, continuați să căutați în aceeași zonă. De obicei, în cazul în care există unul pe care îl puteți găsi mai mult.
  • Căutați dinții de rechin în jurul valorii de mare scăzut, deoarece dinții de rechin sunt mai probabil să ajungă în zona intetidală (zona care este uneori acoperită de ocean), care este mai expusă la valul scăzut.
  • Dinții de rechin sunt foarte fragili, așa că nu le rupeți.
  • Avertizări

    Dinții de rechin pot fi ascuțiți, deci utilizați îngrijirea atunci când le manipulați.
  • Fii atent la valul, s-ar putea să te tragă.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar