Cum să solicitați o licență de căsătorie în hawaii

Hawaii este una dintre cele mai romantice destinații de nuntă din lume. Înainte de a planifica o nuntă în Hawaii, este important să învățați cum să solicitați licența de căsătorie. Indiferent dacă dumneavoastră și iubita dvs. zboară din continent sau sunteți suficient de norocoși pentru a trăi în Hawaii, va trebui să știți despre regulamentele licenței de căsătorie Hawaii. Acestea se încadrează sub autoritatea Departamentului de Sănătate din Hawaii.

Pași

Partea 1 din 2:
Determinarea eligibilității
  1. Imaginea intitulată se aplică pentru o licență de căsătorie în Hawaii Pasul 1
1. Nu vă faceți griji de unde veniți. Hawaii este un loc minunat pentru o nuntă de destinație și localnicii își dau seama că. Din acest motiv, Hawaii nu are reglementări asupra celor care vin din altă parte să se căsătorească. Nu aveți nevoie de nici un rezident al lui Hawaii sau al unui cetățean al Statelor Unite.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru o licență de căsătorie în Hawaii Pasul 2
    2. Ia măsuri de precauție suplimentare dacă sunteți sub 18 ani. Vârsta legală a căsătoriei din Hawaii este de 18 ani. Vă puteți căsători înainte de aceasta, totuși, veți avea nevoie de consimțământul părinților. Nici tu, nici părinții tăi trebuie să fie rezidenți ai lui Hawaii să se căsătorească sub vârsta legală.
  • Pentru a se căsători cu vârste cuprinse între 16 și 17 ani, veți avea nevoie de consimțământul scris al ambelor părinți, un tutore legal sau al instanței de familie.
  • Pentru a se căsători la vârsta de 15 ani, aveți nevoie de consimțământul părinților, fie al tutorelui legal și aprobarea scrisă a unui judecător de familie. Minorii nu se pot căsători înainte de vârsta de 15 ani.
  • Formularele de consimțământ pot fi achiziționate la agentul de licență de căsătorie. După finalizarea, acestea trebuie returnate agentului de licență de căsătorie.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru o licență de căsătorie în Hawaii Pasul 4
    3. Verificați liniile directoare pentru căsătoriile cu veri sau alte rude. Hawaii permite căsătoria primilor veri și relații mai îndepărtate. Cu toate acestea, nu permite căsătoria de frați, părinți, nepoate și mătuși.
  • Partea 2 din 2:
    Obținerea certificatului de căsătorie
    1. Imaginea intitulată se aplică pentru o licență de căsătorie în Hawaii Pasul 5
    1. Aranja un ministru licențiat sau un interpret de căsătorie pentru a-ți conduce ceremonia de nuntă. Numele unei ofițeri este necesar pe cererea de licență de căsătorie Hawaii. Dacă nu aveți oficialitate oficiată, sunați la Biroul Hawaii și Biroul Convenției la (808) 924-0266 pentru o listă de persoane autorizate să efectueze nunți în Hawaii.
    • Din miniștrii de stat sau persoanele care nu efectuează în mod obișnuit căsătoriile pot aplica pentru dreptul de a deveni interpreți de căsătorie online. Vizitați Hawaii Site-ul web al înregistrării vitale a aplica. Statul recomandă cererile sunt prezentate între două săptămâni și două luni înainte de ceremonie.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru o licență de căsătorie în Hawaii Pasul 6
    2. Descărcați cererea de licență de căsătorie de pe site-ul guvernului Hawaii. Completați unul pentru ambii soți potențiali. Dacă nu este posibilă introducerea online a informațiilor despre aplicație, efectuați o copie și imprimați informațiile în cerneală neagră. Includeți numele dvs. complete pe aplicație, fără inițiale.
  • Pentru a aplica vizita online Hawaii, site-ul vital de înregistrări. De asemenea, puteți plăti în Advance Online.
  • Alternativ, puteți vizita un agent de licență de căsătorie în persoană și puteți completa aplicația. Fiți pregătiți să furnizați numele complet al ambelor soți, cât și părinților lor, precum și adresele soților, locurile de naștere, rasă, educație, ocupație, sex și numele soților anteriori.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru o licență de căsătorie în Hawaii Pasul 7
    3. Asamblați documentele necesare. Când vizitați agentul de licență de căsătorie, va trebui să aveți mai multe documente în mână. Aveți nevoie de identificare care oferă dovada vârstei. Dacă v-ați căsătorit anterior, este posibil să aveți nevoie fie fie un decret de divorț, fie un certificat de deces pentru a stabili că vă puteți căsători în mod legal. De asemenea, va trebui să plătiți 65 de dolari.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru o licență de căsătorie în Hawaii Pasul 8
    4. Găsiți și contactați un agent de licență de căsătorie. Hawaii oferă An Lista online de agenți de licență de căsătorie. Ar trebui să apelați în prealabil, deoarece mulți agenți operează numai prin programare. Chiar dacă acest lucru nu este cazul, ar trebui să contactați să întrebați despre orele agentului și metodele preferate de plată.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru o licență de căsătorie în Hawaii Pasul 9
    5. Vizitați un agent de licență de căsătorie cu soțul dvs. potențial. Aduceți documentele relevante și o aplicație de căsătorie completă, dar nesemnată, la cel mai apropiat birou de licență de căsătorie. Ambii trebuie să semnezi documentul în prezența agentului de licență de căsătorie.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru o licență de căsătorie în Hawaii Pasul 10
    6. Să se căsătorească în termen de treizeci de zile. Licența de căsătorie va expira în termen de treizeci de zile. Înainte de atunci, veți avea nevoie de un interpret de căsătorie pentru a semna, indicând faptul că căsătoria a fost efectuată. Nu există o perioadă de așteptare - puteți utiliza licența în ziua emiterii sale.
  • Martorii nu sunt necesari ca ceremonia de a fi legală.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar