Cum de a alege un cadou pentru prima zi de naștere a copilului

Comedianul Jerry Seinfeld a observat că primele și ultimele zile de naștere ale unei persoane sunt similare în faptul că oaspetele de onoare probabil nu își va aminti prea mult de la eveniment.Cu toate acestea, chiar dacă vârsta de un an pe care îl sărbători nu va aminti partidul, probabil că sperați să dea un cadou memorabil.Opțiunile sunt aproape nelimitate atunci când vine vorba de idei de cadouri, dar ar trebui să păstrați în minte factori precum oportunitatea de vârstă, stimularea intelectuală, practicitatea și nevoile și preferințele părinților copilului.

Pași

Metoda 1 din 3:
Picking distracție, dar cadouri practice
  1. Imagine intitulată Alegeți un cadou pentru un copil
1. Nu uitați opțiunile clasice de jucărie.În timp ce toată lumea apreciază un cadou creativ sau unic, este adesea mai ușor și cel mai bine să meargă cu încercarea și-adevărată.Copiii mici au iubit vagoane roșii, blocuri de lemn, animale umplute, păpuși, zgârieturi și tobe de generații și ei încă mai fac.Într-un an, nu recunosc FAD-urile - ei doresc lucruri pe care le pot împinge, trage, strânge, bate jos, și se înghesuie.
  • Classics cum ar fi blocurile de construcție, jucăriile de cuibărit și sorteria de formă (cred că Pătratul PEG nu se potrivește în gaura rotundă ") sunt opțiuni excelente pentru că sunt distractive și educaționale.Ele stimulează, de asemenea, creativitatea, coordonarea și rezolvarea problemelor.
  • Imagine intitulată Alegeți un cadou pentru un copil
    2. Stimulează imaginația cu jucăriile "make-cred".Până când au un an, copiii încearcă să imite practic tot ceea ce observă alți oameni.Dacă vă văd că ați fixat chiuveta, ei doresc propriul instrument stabilit - dacă văd o mamă care deține un copil, ei doresc copilul lor (păpușă) să se înghesuie ... Dacă vă vor vedea că vorbind la telefon, ei vor să se bâzească.
  • Costume simple, adecvate vârstei, cum ar fi pălăriile de pompieri, coroanele regale sau mapele super-eroilor ajută la stimularea dorințelor copiilor de a juca și de a pretinde.
  • Imagine intitulată Alegeți un cadou pentru un copil
    3. Luați în considerare hrănirea sau darurile de scăldat.Cu mizerie de un an, timpul de hrănire și timpul de baie se întâmplă adesea după celuilalt.În ambele cazuri, echipamentele distractive și jucăriile pot face să devină dezordonată și să se curățească mai mult mai plăcută.
  • Ergonomice, ustensile de înaltă calitate, boluri și cupe rezistente la scurgere cu caractere preferate pe ele sunt întotdeauna binevenite adăugiri la masă.De asemenea, chiar și Duckie de cauciuc umil poate aduce un pic mai multă bucurie pentru timpul de baie.
  • Imagine intitulată Alegeți un cadou pentru un copil
    4. Cumpărați câteva cărți de copil robust.Nu este niciodată prea devreme pentru a începe să construiți o bibliotecă personală pentru un copil, dar asigurați-vă că alegeți cărți care pot sta la o mulțime de utilizare și, probabil, un abuz.Puțini copii iubesc cărțile pe care le pot ține, flip prin, răsuciți, aruncați și mestecați.
  • Ori cărți de bord (cu pagini rigide, rezistente la lacrimă) sau cărți moi (care pot fi răsucite și rătăcite fără a distruge) cu câteva cuvinte și fotografii colorate sunt alegeri fine pentru un copil care sărbătorește o primă zi de naștere.
  • Imagine intitulată Alegeți un cadou pentru un copil
    5. Nu reduceți noțiunea de a cumpăra haine.Puteți presupune reflexiv că toți copiii își întorc nasul la obținerea de haine pentru cadouri.Amintiți-vă, totuși, că un vârstnic de un an va fi probabil mai intrigat de arcul sau hârtia de împachetare decât darul real, indiferent.Un capricios sau pijamale jucăușă poate face un cadou distractiv, dar practic.
  • Când aveți îndoieli, cumpărați dimensiunea mai mare.Copiii Această vârstă cresc uimitor de repede.
  • De asemenea, în timp ce este tentant să cumpere o rochie fantezie, cu brânză sau un costum mic și cravată, optează pentru haine confortabile, practice în majoritatea cazurilor.Copilul și părinții vor obține mult mai multă utilizare din astfel de îmbrăcăminte.
  • Imagine intitulată Alegeți un cadou pentru un copil
    6. Face distracția ultima dată.Jucarii făcute cu plastic ieftine, materiale misterioase sau construcții shoddy vă pot economisi niște bani, dar nu este probabil să dureze lungi în mâinile unui copil.Chiar mai rău, pot prezenta un pericol pentru sănătate sau siguranță.Alegeți jucăriile robuste din lemn masiv, materiale plastice durabile sau țesături puternice cu cusături sigure.Verificați anunțurile de rechemare a siguranței și evaluările jucăriei online pentru a vă ușura mintea.
  • De asemenea, puteți "vârgeta" un pic, astfel încât jucăria rămâne interesantă pentru copil mai mult.În U.S., O jucărie care poate prezenta un pericol de sufocare trebuie să fie enumerată ca "vârstele 3 și în sus", astfel încât să puteți cumpăra în siguranță o jucărie ușor mai complexă, care vizează în vârstă de doi ani.Un copil mai mic va găsi în continuare o modalitate de a juca cu ea, chiar dacă nu tocmai în modul dorit.
  • Metoda 2 din 3:
    Oferind amprente sau cadouri personalizate
    1. Imagine intitulată Alegeți un cadou pentru un copil
    1. Graficați progresul copilului cu darul dvs.Un vârstnic de un an este probabil să primească deja și să primească suplimentar o abundență de jucării, deci este bine să alegeți un cadou bazat pe sentimentul mai mult decât să jucați.Din moment ce sărbători cât de repede se îmbătrânește acest lucru, o colaj foto de la o lună sau o diagramă de creștere personalizată va atinge probabil inimile părinților.
    • Dacă vă simțiți vinovați de cumpărarea unui lucru, copilul nu va aprecia imediat, legați o mică zgomot sau altă jucărie la panglică pe ambalaj, iar copilul va fi prea fericit.
  • Imagine intitulată Alegeți un cadou pentru un copil
    2. Uitați-vă în cadouri marcate sau monograme.Fie că este vorba de un cadru foto sau un album, un prosop sau o pătură sau un tricou sau un sac de călătorie, puteți obține destul de mult un tip de cadou personalizat cu inițialele copilului, numele complet sau orice alt tip de mesaj de mesaj.Unele cadouri personalizate pot fi orientate spre aprecierea viitoare, în timp ce altele pot fi mai ușor de utilizat.
  • De exemplu, cupele sippy marcate, bolurile, bibi sau prosoape de baie vor veni probabil la îndemână imediat și pot fi apreciate în mod deosebit dacă există mai mult de un copil în casă.
  • Imagine intitulată Alegeți un cadou pentru un copil
    3. Creați o capsulă de timp.Mai ales dacă sunteți sigur că copilul va fi îngropat în jucării noi oricum, nu există nici o rușine în alegerea unui cadou pe care vor aprecia ani de acum.Puteți crea o cutie mică, dar robustă "și o completați cu trinketuri, memento, tăieturi, fotografii și o scrisoare de la dvs. care reprezintă primul an al copilului.Marchează "nu deschideți până la 20xx" (când copilul este 16, 18, 21, 30 etc.).
  • Imagine intitulată Alegeți un cadou pentru un copil
    4. Cumpărați o legătură de economii sau o investiție similară pe termen lung.O obligație de economii plasată în numele copilului poate servi ca un alt tip de "capsula timpului," și unul pe care copilul poate fi chiar mai dornic să "deschis" în șaptesprezece ani sau cam asa ceva.De asemenea, dacă vă simțiți ciudați despre a da numerar pentru ziua de naștere de un an, acest lucru se poate simți mai tangibil și personalizat.
  • Ia ceva timp pentru a citi procedurile și reglementările privind achiziționarea unei obligațiuni de economii (sau a altor produse de investiții) într-un nume de copil minor.
  • Metoda 3 din 3:
    Oferind alternative la cadouri tradiționale
    1. Imagine intitulată Alegeți un cadou pentru un copil
    1. Da copilului bani.S-ar putea să credeți că banii sunt un cadou inadecvat pentru un vechi de un an, dar amintiți-vă că a) Copiii sunt scumpe și b) nu este niciodată prea devreme pentru a începe să salvezi.O contribuție plăcută la banca de porci (sau chiar mai bună, contul de economii) nu poate trimite copilul într-o frenezie chiar acum, dar este cu siguranță un dar grijuliu și util.
    • Dacă trebuie, cumpărați o carte mică de bord ieftine pentru satisfacția imediată a copilului și alunecați numerar sau verificați în cartea de ziua de naștere.Lăsați părinții să știe că este acolo înainte ca copilul să-l facă sau să-l mesteze!
  • Imagine intitulată Alegeți un cadou pentru un copil
    2. Susțineți o cauză specială sau un scop.Unii părinți pot cere în mod specific acest lucru, în loc de cadouri tradiționale, contribuie financiar la un cadou special, mai mare sau donați la o anumită cauză caritabilă.Chiar dacă înclinația dvs. este să cumpărați un cadou distractiv și / sau drăguț, să luptați cu această îndemn și să respectați dorințele părinților.Amintiți-vă că au făcut cererea pentru un motiv.
  • Ați putea, desigur, cadou o donație la caritate din proprie inițiativă.Majoritatea părinților ar fi probabil bineveniți și apreciați un astfel de cadou, dar utilizați cea mai bună judecată în ceea ce privește modul în care poate fi primit un astfel de cadou non-tangibil.
  • Imagine intitulată Alegeți un cadou pentru un copil
    3. Acceptați o cerere "fără cadouri, vă rog".Unii părinți vor dori pur și simplu doar "prezența" și nu orice "cadouri" și vor spune acest lucru la invitație.În timp ce există încă o dezbatere față de proprietatea de a solicita cadouri (pentru zilele de naștere, nunțile etc.), cel mai bine este să mergeți împreună cu cererea.Amintiți-vă, un vârstnic de un an nu știe să se aștepte la cadouri și va avea o mulțime de distracție la petrecere indiferent.
  • Dacă o astfel de solicitare vă deranjează într-adevăr, discutați direct cu părinții și vedeți dacă există un fel de cadou sau o contribuție pe care o puteți furniza.Poate că ați putea chiar să vă oferiți să vă ajutați înainte sau să curățați după petrecere.
  • Imagine intitulată Alegeți un cadou pentru un copil
    4. Sugerează un schimb de cărți.Dacă știți că părinții ar prefera o petrecere "fără cadouri", dar sunt preocupați de a afirma acest lucru explicit, puteți menționa ideea de a avea un schimb de cărți în schimb.Există multe variații aici, însă, în esență, fiecare grup invitat aduce o carte a copiilor partidului și sunt fie trase, schimbate, fie distribuite altfel tuturor copiilor în prezență.Orice resturi pot fi păstrate de copilul de naștere sau donat la o bibliotecă sau un adăpost de familie.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar