Cum să determinați de ce un autoturism la intersecții

S-ar putea să existe o mulțime de motive pentru a vă tara la intersecții, inclusiv niveluri reduse de lichid de transmisie automată, umiditate în gazul dvs., senzorii rupt sau probleme cu supapa EGR.

Pași

Metoda 1 din 4:
Nivelul lichidului de transmisie scăzut
Imaginea intitulată Determinați de ce se tarase la intersecții Pasul 1
Imaginea intitulată Determinați de ce se tarase la intersecții Pasul 1
1. Verificați dipsticul pe transmisie automată. Verificați manualul de utilizare pentru procedura corectă pentru vehiculul dvs. - În general, producătorii preferă să testeze cu un motor cald.
  • Asigurați-vă că verificați lichidul când este parcat pe o suprafață plană.Faceți tot ce este mai bun pentru a nu permiteți nici o scame sau murdărie să contamineze bastonul DIP înainte de reintroducere.
Metoda 2 din 4:
Convertor catalitic înfundat
Imaginea intitulată Determinați de ce se tarase la intersecții Pasul 2
Imaginea intitulată Determinați de ce se tarase la intersecții Pasul 2
1. Căutați opriri, fără putere atunci când accelerați. Lumina motorului de verificare va fi probabil pe.
  • Imaginea intitulată Determinați de ce se tarase la intersecțiile Pasul 3
    Imaginea intitulată Determinați de ce se tarase la intersecțiile Pasul 3
    2. Uită-te sub masina pe timp de noapte după ce vehiculul a alergat pentru o vreme. Dacă convertorul catalitic este strălucitor, probabil este înfundat. Va trebui să înlocuiți convertorul dacă găsiți acest lucru pentru a fi problema.
  • Metoda 3 din 4:
    Senzori de O2 rupte
    Imaginea intitulată Determinați de ce se tarase la intersecțiile Pasul 4
    Imaginea intitulată Determinați de ce se tarase la intersecțiile Pasul 4
    1. Căutați un inactiv inițial OK după o pornire a motorului rece, dar un motor cald idle va supratensiona.
  • Imaginea intitulată Determinați de ce un tara de mașină la intersecțiile Pasul 5
    Imaginea intitulată Determinați de ce un tara de mașină la intersecțiile Pasul 5
    2. Luați mașina pentru a obține o lectură. După câteva mii de kilometri de asta, majoritatea mașinilor vor porni "verifică motorul" ușoară. Puteți să o duceți la orice piese autozone, Napa sau O`Reilly (dar unele locuri pot verifica numai mașinile făcute după 1996, așa că apelați și verificați mai întâi) și vor citi codurile gratuite. Pot exista orice motiv de motiv pentru "verifică motorul" lumina să se aprindă, deci este bine să verificați. Codurile care se plâng de amestecul slab neașteptat reprezintă o bună indicație a eșecului senzorului O2. Senzorii O2 vor dura de obicei 60-75 km. Vestea bună este că puteți cumpăra un senzor O2 online pentru aproximativ 50 de dolari și, în general, sunt destul de ușor de înlocuit. Un alt motiv posibil este faptul că motorul este în ralanti prea mic (inactivul este reglabil) sau modulul de control se stinge, care este relativ ieftin și ușor de accesat și fixat.
  • Metoda 4 din 4:
    Supapa EGR înfundată / blocată
    Imaginea intitulată Determinați de ce un autoturism la intersecțiile Pasul 6
    Imaginea intitulată Determinați de ce un autoturism la intersecțiile Pasul 6
    1. Căutați eroarea de cod al motorului (EGE) P1406.Dacă Supapa EGR este blocată deschisă, Mașina va alerga lentă la RPM-uri mai mici. Dacă supapa este blocată închisă, mașina nu va funcționa bine la RPM-uri mai mari (pe autostradă).
  • Imaginea intitulată Determinați de ce o mașină de spălat la intersecțiile Pasul 7
    Imaginea intitulată Determinați de ce o mașină de spălat la intersecțiile Pasul 7
    2. Încercați să curățați mai întâi excesul de carbon din supapa EGR. Poate că trebuie să fie curățată și nu trebuie înlocuită. Dacă curățarea supapei EGR nu funcționează și încă mai obțineți codul P1406, supapa EGR trebuie înlocuită.
  • sfaturi

    În vehiculele cu transmisii automate, care uneori au o problemă cu stoparea la lumini sau semne de oprire, de cele mai multe ori este o diferență de presiune pe fiecare parte a plăcii de presiune. O pierdere de presiune pe o parte sau pe altul va provoca un stand. Când aveți lichid de transmisie scăzut și ajungeți la o oprire, majoritatea fluidului călătorește în partea din față a transmisiei și obțineți o diferență de presiune care vă determină ca mașina să se blocheze. Verificați lichidul de transmisie.
  • Dacă trebuie să verificați fluidul cu mașina, asigurați-vă că ați setat frâna de parcare.Cele mai multe mașini vă vor cere să puneți mașina în parc sau neutră.Asigurați-vă că nu aveți mașina în viteză.
  • Mașina poate fi doar în ralanti prea mică, care poate fi ajustată foarte ușor cu o șurubelniță dacă conduceți o mașină mai veche. Există un șurub mic pe corpul clapetei, unde cablul de accelerație se conectează la acesta, puteți regla șurubul pentru a face mașina inactivă mai ușoară.
  • Avertizări

    Utilizați tipul adecvat pentru vehiculul dvs. Nu supraîncărcați.
  • Inspectați supapa EGR în timp ce în aer liber sau într-o zonă bine ventilată, pentru a reduce expunerea la vapori de la carburatorul sau evacuarea.
  • Adesea, va trebui să ajungeți în spații înghesuite și fierbinți pentru a vă verifica lichidul.Verificați manualul dvs. pentru locația corespunzătoare.Aveți grijă să nu fiți ars de piesele motorului. Purtați cămăși cu maneci lungi sau mănuși, după caz.De asemenea, atunci când adăugați lichid, este o idee bună să utilizați o pâlnie cu o lungime corespunzătoare a gâtului.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar