Cum să verificați lichidul ștergătorului parbrizului

Fluidul ștergătorului de parbriz sau lichidul de spălare a parbrizului, ajută șuruburile dvs. de parbriz să îndepărteze murdăria și murdăria de pe parbriz. În cea mai mare parte apă, fluidul de spălare include, de obicei, amoniac pentru a spori capacitatea de curățare, alcoolul pentru a preveni strecurarea și a menține gheața de la formarea în duzele de spălare. Când conduceți în condiții de praf sau sllushy, este posibil să fie necesar să utilizați frecvent ștergătoarele, ceea ce este necesar să verificați nivelul lichidului ștergătorului parbrizului.

Pași

  1. Imagine intitulată Verificați lichidul ștergătorului parbrizului 1
1. Parcați-vă mașina. În mod ideal, ar trebui să faceți acest lucru pe o suprafață plană pentru a ajuta la bayul motorului să se răcească. Așteptați câteva minute, până când capota mașinii este suficient de rece pentru a vă odihni mâna.
  • 2. Deschideți capota.
  • Imagine intitulată Verificați lichidul ștergătorului parbrizului 3
    3. Căutați rezervorul de lichid de spălare. Pe majoritatea mașinilor, rezervorul de fluid de spălare este situat în partea din spate a locului de motor, lângă baza parbrizului. Rezervorul este de obicei translucent, permițându-vă să vedeți dacă există lichid în rezervor sau nu.
  • Imagine intitulată Verificați lichidul ștergătorului parbrizului 4
    4. Verificați nivelul lichidului ștergătorului. Multe rezervoare de fluid de spălare au semne pentru a arăta nivelul lichidului. Dacă rezervorul este mai mic decât jumătate plin, va trebui să o reîncărcați.
  • De asemenea, verificați rezervorul pentru fisuri sau scurgeri.
  • 5. Uncap rezervorul fluidului de spălare. Capacul rezervorului este, de obicei, proiectat să înșurubeze și să oprească.
  • 6. Adăugați lichid de spălare până când nivelul lichidului rezervorului ajunge la nivelul rezervorului "deplin" marcă. Poate doriți să utilizați o pâlnie pentru a evita scurgerile. Odată ce ați reumplut rezervorul, înlocuiți capacul și închideți capota.
  • Imagine intitulată Verificați lichidul ștergătorului de parbriz Pasul 7
    7. Rotiți cheia mașinii la "pe" sau "accesorii" poziţie. Acest lucru vă va permite să testați performanța șinelor prin pornirea ștergătoarelor de parbriz și apoi pe șaibe. Șaibele ar trebui să elibereze un flux constant de fluid - dacă nu, este posibil să fie nevoie să curățați duzele și liniile de spălare.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Utilizați numai tipul de fluid de spălare recomandat în manualul proprietarului dvs. Într-o pinch, puteți folosi apa obișnuită ca fluid de spălare - cu toate acestea, poate permite să se formeze gheață în rezervorul fluidului, duze sau linii din timpul iernii.

    Avertizări

    Păstrați lichidul de spălare la îndemâna animalelor de companie și a copiilor mici, în special dacă acesta conține antigel. Majoritatea antigel se face cu etilenglicol, care are gust dulce, dar este otrăvitor.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Sticlă de lichid de spălare
    • Pâlnie (opțional)
    • Rag sau prosop de hârtie (pentru a șterge scurgerile)
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar