Cum să spargi o mașină de închiriat

Plățile lunare mai mici și costurile înalte ale unei contracte de închiriere a mașinilor s-au atras inițial, dar situația dvs. s-ar fi schimbat de când ați semnat această leasing. Poate că nu mai puteți permite plățile, mașina a fost deteriorată sau furată sau găsiți că aveți nevoie de un alt tip de mașină pentru afaceri sau motive personale. Dacă trebuie să vă rupeți închirierea dvs. devreme, puteți risipi ocazia de economisire pe care ați văzut-o la început. Cu toate acestea, aveți opțiuni în ruperea unui contract de închiriere, oferind pur și simplu mașina înapoi și plătiți o mulțime de bani în taxele de încetare precoce.

Pași

Metoda 1 din 3:
Transferarea contractului de închiriere a mașinii
  1. Imagine intitulată pauză o mașină de închiriere a mașinii 1
1. Examinați prevederile acordului dvs. de leasing privind transferul. Un transfer de leasing vă permite să găsiți pe altcineva care dorește mașina și este dispusă și capabilă să facă plățile lunare de leasing.
  • Dacă sunteți în măsură să vă transferați contractele de închiriere, puteți ieși din plățile lunare fără a plăti costurile de încetare anticipată. Veți plăti în continuare câteva sute de dolari pentru a transfera contractul de leasing.
  • Aproximativ 80% din contractele de leasing nu au obligații post-transfer, dar celelalte 20 la sută necesită să-și asume responsabilitatea pentru plata și întreținerea cu succes a vehiculului. Deși tendința generală de leasing favorizează politici de transfer deschis, unii agenți de leasing și companii de mașini, cum ar fi BMW și Infiniti, păstrează obligațiile post-transfer.
  • Dacă contractul de leasing include obligații post-transfer, sunteți încă pe cârligul pentru plăți, chiar și după transfer. Aceasta înseamnă că dacă persoana care a preluat contractul de leasing nu face plățile, compania de leasing va veni după tine.
  • Unele companii de automobile limitează, de asemenea, intervalul de timp când puteți transfera contractul de leasing. De exemplu, Nissan nu vă va permite să vă transferați contractul de închiriere dacă aveți mai puțin de șapte plăți rămase.
  • Compania dvs. de închiriere vă poate solicita să plătiți o taxă pentru transferul și prelucrarea aplicației, deși ați putea transmite aceste taxe către cumpărătorul dvs. De exemplu, compania Ford Motor Credit taxează o taxă de solicitare de credit de 75 USD.
  • Nu transferați niciodată un contract de leasing fără aprobarea companiei de leasing. Acest lucru va duce la amenzi semnificative.
  • Imagine intitulată pauză O mașină de închiriere a mașinii 2
    2. Găsiți companiile de transfer de leasing online. Companii precum carleasedepot.com, swapalează.com, și leasetrader.com specializa în transferuri de leasing și gestionează procesul de transfer lucrand direct cu compania dvs. de leasing.
  • Comparați comisioanele și serviciile mai multor companii de transfer de leasing și citiți recenzii clienți. Asigurați-vă că ați citit și înțelegeți detaliile pentru toate comisioanele și procedurile înainte de a alege unul de utilizat.
  • În timp ce fiecare companie face același lucru, taxele pentru diferite aspecte ale procesului pot fi diferite sau puteți găsi că preferați metodele de manipulare a unei companii la altul.
  • Imagine intitulată Pauza de închiriere a mașinii 3
    3. Faceți publicitate transferului de leasing. Odată ce plătiți taxele de publicitate, compania de transfer de leasing va posta publicitatea dvs. pe piața sa online.
  • Motive de cercetare Oamenii preiau leasingul auto. Preluarea unui contract de leasing are multe beneficii, inclusiv abilitatea de a comite o perioadă mai scurtă de timp și de a evita plățile în jos. Dacă găsiți motive care par să se potrivească cu mașina dvs., puteți să vă prezentați publicitatea față de acei oameni pentru răspunsuri mai bune.
  • De exemplu, unii oameni le place să schimbe frecvent mașini și să încerce lucruri noi, deci dacă mașina dvs. închiriată este o mașină deosebit de trendy sau sportivă, ați putea dori să vă adaptați anunțul pentru a atrage acest tip de cumpărător.
  • Părțile interesate vă vor răspunde prin e-mail sau prin contul dvs. pe site-ul web al companiei de transfer de leasing.
  • Imagine intitulată pauză o mașină de închiriere mașină 4
    4. Răspundeți la întrebările din partea părților interesate și negocierea termenilor de transfer. Furnizați detalii și documente referitoare la starea vehiculului, întreținerea și istoricul accidentelor cât mai curând posibil.
  • De obicei, noul locatar plătește pentru toate inspecțiile și transportul vehiculelor necesare, precum și orice taxe de transfer percepute de compania de leasing.
  • În funcție de situația dvs., ați putea dori să adăugați un stimulent pentru persoana care va prelua contractul de leasing. Un stimulent tipic este o bursă care reduce plățile lunare pentru cumpărătorul de leasing și poate varia de la 500 la 5.000 $.
  • La transferarea unui contract de închiriere unei persoane care locuiește într-un alt stat, compania de transfer de leasing poate ajuta la asigurarea inspecțiilor vehiculelor sau a transportului vehiculului.
  • Imagine intitulată pauză o mașină de închiriat mașină 5
    5. Transferați contractul de închiriere. Fie compania de transfer de leasing sau compania de leasing original va face un control de credit pentru a vedea dacă partea interesată este eligibilă să-și asume contractul de închiriere.Poate exista o taxă pentru acest lucru.
  • Odată ce cumpărătorul este aprobat, veți plăti o taxă de procesare la compania de transfer de leasing și veți furniza informațiile despre leasing companiei de transfer.
  • Procesul de transfer de leasing durează de obicei câteva săptămâni pentru a finaliza. Odată ce transferul este în ordine, veți semna documentele de la compania de leasing original și compania de transfer și veți întoarce mașina.
  • Metoda 2 din 3:
    Cumpărarea mașinii dvs. închiriate
    1. Imagine intitulată Pauza de închiriere a mașinii Pasul 6
    1. Aflați dacă puteți cumpăra vehiculul dvs. închiriat. Cele mai multe contracte de leasing includ un pret "Payoff" sau "Buyout". Plata acestei sume vă va elibera de la închirierea dvs. și va trece proprietatea asupra mașinii.
    • Prețul cumpărării este în mod normal mai mare decât mașina este de fapt merită, iar diferența poate varia de la sute la mii de dolari. Consultați-vă Kelley Blue Book Pentru a afla valoarea mașinii dvs. înainte de a alege opțiunea de cumpărare.
  • Imagine intitulată Break O mașină de închiriere a mașinii 7
    2. Găsiți un cumpărător pentru mașina dvs. închiriată. Dacă puteți reduce o afacere cu un cumpărător care are banii la îndemână, puteți reduce pierderea globală prin vânzarea mașinii imediat după ce ați cumpărat contractul de închiriere.
  • Postați mașina dvs. de vânzare online la site-uri precum mașinile.com sau autotrader.COM. Alternativ, puteți vinde mașina mod de modă veche. Puneți un semn în fereastră și lăsați-l parcat într-un loc cu o mulțime de trafic.
  • Căutați un cumpărător individual, mai degrabă decât un dealer. Dealerii de mașini vor oferi prețul cu ridicata pentru că trebuie să facă bani și pe mașină - care de obicei nu va fi suficient pentru a vă scoate din leasingul dvs. Un individ privat dorește să conducă mașina și poate fi dispusă să plătească mai mult.
  • Fii cinstit cu potențialii cumpărători. Spuneți-le cât mai curând posibil de ce vindeți mașina - mai ales dacă aveți nevoie de plată în față.
  • Dacă aveți nevoie să obțineți banii de la cumpărător înainte de a finaliza buyout-ul de închiriere, cumpărătorul se poate simți mai confortabil să plătească banii direct la compania dvs. de leasing, mai degrabă decât să vă plătiți mai întâi și să terminați tranzacția.
  • Imagine intitulată Pauza de închiriere a mașinii 8
    3. Luați în considerare taxele și taxele. În funcție de legile fiscale de vânzări din statul dvs., este posibil să plătiți impozite atunci când vă vindeți mașina. Pot fi luate în considerare alte taxe, cum ar fi taxele de transfer de titlu sau taxele de înregistrare.
  • Metoda 3 din 3:
    Întoarceți-vă mașina în
    1. Imagine intitulată Pauza de închiriere a mașinii 9
    1. Citiți imprimarea fină. Să se familiarizeze cu termenii clauzei de încetare timpurie a contractului dvs. de închiriere înainte de a contacta compania de leasing. Țineți minte că aceste clauze sunt de obicei concepute pentru a proteja compania de finanțe, nu beneficiază de dvs.
  • Imagine intitulată Pauza de închiriere a mașinii Pasul 10
    2. Contactați compania de leasing. Aflați exact cât de mult va costa terminarea timpurie și ce taxe suplimentare sunt implicate. Multe companii percep o taxă substanțială de terminare timpurie, care este aproximativ echivalentă pentru a face toate plățile de leasing rămase simultan. În plus, ei vor aborda taxe de penalizare predeterminate sau alte taxe pentru "repopulare" sau "prelucrare."
  • Imagine intitulată Pauza de închiriere a mașinii 11
    3. Lucrați cu agentul dvs. de leasing. Dacă singurul motiv pentru care aveți nevoie de închiriere este unul financiar, compania dvs. de leasing poate avea programe de salvare pentru persoanele cu tulpină financiară verificabilă.
  • Dacă ați pierdut un loc de muncă sau ați experimentat o moarte în familie, ar putea fi posibilă obținerea unei răbdare în plățile dvs. Veți fi de așteptat să faceți diferența la o dată ulterioară, dar ar putea să vă ajute între timp.
  • Unele companii vă vor lăsa să "comercializați" închirierea dvs. de leasing. De exemplu, dacă ați închiriat o mașină mai scumpă și doriți să economisiți bani, ați putea tranzacționa în sedanul dvs. de lux pe o mașină economică mai ieftină.
  • Comerțul comercial vine adesea cu taxe suplimentare, iar un comerț în mod obișnuit este încă considerat o reziliere anticipată a contractului de închiriere pentru raportarea creditelor.
  • Imagine intitulată Pauza de închiriere a mașinii 12
    4. Plătiți taxele necesare și returnați mașina la dealer curat și în stare bună. Unele companii de leasing vor evalua taxele suplimentare pentru daunele corporale sau dezordinea generală.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar