Cum să intrați în formă pentru călărie

Cea mai bună modalitate de a ajunge în formă excelentă și de a deveni un călăreț bun este de a merge. Având mușchii puternici este jumătate din ea, dar pregătiți creierul și ochii și având echilibru și control al corpului în timp ce pe un obiect în mișcare este, de asemenea, important. Dacă nu primiți în mod regulat această experiență, nu veți fi în cea mai bună formă posibilă pentru călărie. Următoarele sunt mai multe exerciții pe care le puteți utiliza zilnic pentru a vă ajuta să vă întindeți, să vă întăriți și să tonați grupurile musculare pe care le utilizați în timpul călătoriei.

Pași

Metoda 1 din 3:
Construirea forței de șold și a picioarelor specifice
  1. Imaginea intitulată Intrați în formă pentru călărie Pasul 1
1. Exercițiile de scări. Mergeți până la scări în casa dvs. - dacă nu aveți niciunul, un pas de scară va face sau o tremurătoare dacă aveți unul. Stați pe scară cea mai apropiată de pământ. Când stai, țineți-vă pe balustradă la început. Acum, ținând balustrada, echilibru numai bilele picioarelor tale. Încetați încet și coborâți tocurile până când simțiți întinderea în vițeii voștri. Suna familiar? Acest lucru recreează etrierul! Țineți zece secunde.
  • Acest lucru nu numai că vă va îmbunătăți poziția, ci și echilibrul dvs!
  • Acum, încercați să mergeți la balustradă - acest lucru va lua unele practici. Încercați până când vă puteți echilibra timp de două secunde, apoi încercați cinci, apoi măriți puțin câte puțin pe măsură ce vă îmbunătățiți.
  • Imaginea intitulată Intrați în formă pentru călărie Pasul 2
    2. Încercați exercițiul de întărire a peretelui. Aceasta este o variație a exercițiului de scări. Mergeți până la orice perete din casă și puneți-vă piciorul peste 1/2 la 3/4 din poziția pe care ar fi în etrieri. Țineți apăsată timp de trei secunde, apoi eliberați-vă înapoi pe perete.
  • Repetați de cinci ori - Pe măsură ce vă îmbunătățiți, puteți crește timpul cu piciorul în sus și cât de mulți faceți în toate.
  • Image denumită intra în formă pentru călărie de călărie 3
    3. Încercați exerciții de ambulatoriu de plajă. Utilizați orice minge de cauciuc sau plastic atâta timp cât este cel puțin un picior în diametru. Găsiți un scaun dur care vă permite genunchilor să stea la unghi drept la podea și apoi să scot la marginea scaunului astfel încât coapsele să fie complet de pe ea. Strângeți mingea de pe plajă între genunchi, țineți-o timp de cincisprezece secunde, apoi eliberați-vă. Faceți acest lucru de câteva ori pe zi până când 15 devine ușor, apoi creșteți la 20, apoi 30 și așa mai departe.
  • Aceasta este o modalitate excelentă de a vă mări abilitatea de a vă menține pe cal cu coapsele. Creste mușchii interiori coapsei. De asemenea, puteți merge la sala de gimnastică și utilizați ceea ce se numește "HIP Adductor" mașinărie. Mulți echesilieni care au trebuit să ia timp liber au remarcat că, atunci când folosesc în mod regulat mașina de adducor HIP înainte de a se întoarce pe un cal, ei sunt mai susceptibile de a se simți potrivite și de a evita durerea în coapsele interioare când se întoarce pe un cal după O scurtă perioadă de timp.
  • Metoda 2 din 3:
    Dezvoltarea puterii de bază
    1. Imaginea intitulată Intrați în formă pentru călărie Pasul 4
    1. Petreceți cinci minute de două sau trei ori pe zi făcând ședință. Dacă preferați alte exerciții abdominale cum ar fi trunchiuri, este în regulă. Călăria bună este călăria abdominală. Aceasta înseamnă că trebuie să utilizați cu adevărat mușchii abdominali pentru a vă echilibra, în timp ce înclinați calul cu picioarele când este necesar.
    • A face sit-up-uri cu o minge de lucru este de până la 20% mai eficientă.
  • Imaginea intitulată Intrați în formă pentru călărie Pasul 5
    2. Încercați să utilizați posesia yoga. Chiar dacă nu practicați în mod regulat yoga, ținând câteva poziții cheie, cum ar fi barca, semi-barca sau războinicul, pentru câteva secunde pe zi vă poate îmbunătăți capacitatea de fitness.
  • Ca bonus suplimentar, acest lucru face aceste mișcări, vă poate întări și spatele și vă puteți îmbunătăți poziția! Acestea ajută, de asemenea, deschiderea umerilor, ceea ce este bun pentru oameni care fac o mulțime de slăbiciune.
  • Imaginea intitulată Intrați în formă pentru călărie Pasul 6
    3. Practicați o bună poziție. Este ușor să deveniți mulțumiți de postură atunci când stați la un computer sau vizionați TV, dar acestea sunt unele dintre cele mai bune momente pentru a vă deplasa înapoi și mușchii de umăr prin simpla stivuire dreaptă și deschideți pieptul. Călăria este o activitate aerobică, deci cu atât mai mult puteți să vă mențineți posterul, cu atât mai bine să fiți pentru călărie.
  • Imaginea intitulată Intrați în formă pentru călărie Pasul 7
    4. Sit-up-uri inverse. Acesta este un exercițiu bun pentru spate și nucleu și nu necesită o coordonare cât mai mare ca yoga. Se află cu spatele pe podea și genunchii flexați. Acum ridicați genunchii spre capul dvs. în loc de invers. Repetați de câte ori ați face o stație normală. Această mișcare este mai bună pentru ABS și nu vă scurtați flexorurile de șold. Este important ca acestea să fie pierdute pentru călărie.
  • Image denumită intra în formă pentru călărie de călărie 8
    5. Încercați poziția plăcii. Aceasta este adesea considerată mișcare de yoga și este minunat pentru mușchii dvs. de bază. Puneți-vă în poziția push-up, dar în loc să vă sprijiniți pe mâini, să vă sprijiniți pe antebrațele. Împingeți-vă astfel încât numai bilele picioarelor și antebrațele dvs. să atingă podeaua. Contract-vă mușchii de bază adânci și păstrați-vă spatele plat, asigurându-vă că nu lăsați arcul din spate inferior sau șoldurile dvs. să se destrame spre podea.
  • Țineți aproximativ 45 de secunde și repetați de câteva ori pe zi. (Dacă nu puteți face o scândură de cot fără rănirea inferioară, începeți cu o versiune mai ușoară, care deține doar poziția superioară a unui push-up.)
  • Încercați scândura pe călare în poziția jockey și luați gâtul pentru confort calului și călărețului. Acest lucru va câștiga antebrațul pentru a vă ajuta să rămâneți echilibrat pe cal pentru 20 de secunde.
  • Acest lucru este, de asemenea, bun pentru oamenii care sunt în spectacol sărituri și se apropie de un salt.
  • Metoda 3 din 3:
    Menținând fitness general
    1. Imaginea intitulată Intrați în formă pentru călărie Pasul 9
    1. Nu neglija nici un grup muscular. În călărie este necesar să fiți chiar tonifiați peste tot corpul. Nu neglijați să faceți câteva exerciții superioare ale corpului. Mulți piloți de nivel superior au un mic set de greutăți și le ridică de câteva ori pe zi.
  • Imaginea intitulată Intrați în formă pentru călărie Pasul 10
    2. Faceți treburile proprii ale calului. Dă-ți calul un masaj bun cu un pieptene de curry din cauciuc. Portați propriile găleți de apă și fânul. Puneți pe jurământ în jurul hambarului, cum ar fi curățați stagonul calului sau padocul și rotiți roaba. Toate aceste activități legate de cai sunt exerciții și fac hambarul dvs. Gym de antrenament gratuit.
  • Imaginea intitulată Intrați în formă pentru călărie Pasul 11
    3. Asigurați-vă că faceți exerciții aerobice de cel puțin trei ori pe săptămână. Nu trebuie să fiți forma aerobică pentru a rula un maraton, dar trebuie să fiți relativ subțire și să se potrivească. Încercați să mergeți într-o cursă de 20-30 de minute de trei ori pe săptămână pentru a vă menține rezistența și rezistența în sus și orice greutate suplimentară.
  • Imaginea intitulată Intrați în formă pentru călărie Pasul 12
    4. Construiți rezistența musculară. Rezistența este o mare parte a unui călăreț. Rularea ar trebui să vă ajute cu rezistența aerobică, dar trebuie să construiți și rezistența musculară. Încercați să începeți un regim de ridicare a greutății cu greutăți mai mici și repere mari.Fitness este minunat, dar dacă nu aveți rezistență, nu puteți merge nicăieri.
  • Imagine intitulată Intrați în formă pentru călărie Pasul 13
    5. Întinde! Întotdeauna întindeți înainte și după exercițiu. Ia timp să se încălzească și să se răcească. Concentrați-vă pe întinderi care vizează grâul și coapsele, cum ar fi întinderea fluturelui, pentru a rămâne flexibilă și a reduce rigiditatea. Asigurați-vă că faceți toate întinderile dvs. încet și cu atenție.
  • Studiile au arătat că starea statică pasivă înainte de un antrenament poate reduce stabilitatea și forța.Dacă trebuie să vă întindeți, să vă încălziți în mod dinamic, în special pentru coapsele interioare.
  • Imaginea intitulată Intrați în formă pentru călărie Pasul 14
    6. Încercați să faceți UPS-uri, împingeți UPS sau alte antrenamente legate de spate. Înotul este, de asemenea, o opțiune bună. Mulți piloți începători și intermediari se concentrează prea mult pe forța abdominală și se termină înclinarea înainte în șa. Să contracareze această tendință prin exercitarea mușchilor și gândiți-vă "se lăsa pe spate" in loc de "ridica-te" Când pe cal.
  • Exerciții de probă și întinderi

    Exerciții de forță de bază pentru călărie

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Exerciții de forță de șold și picior pentru călărie

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Călărie de călărie

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    sfaturi

    Obțineți picioarele inferioare puternice. Aceasta este ceea ce vă ține pe cal.
  • Întotdeauna încălziți înainte de a călări în plus față de întindere, ca întindere și încălzirea sunt foarte diferite și au scopuri separate. Încălzirea vă pregătește mușchii și crește alimentarea cu sânge pentru muncă.
  • De asemenea, puteți practica călătoria, deoarece va ajuta cu poziționarea naturală și rezistența coapsei.
  • Purtând îmbrăcămintea potrivită este, de asemenea, o idee bună. Purtați pantaloni, un tricou confortabil, cizme deasupra gleznei cu cel puțin a /4 Inch (1.9 cm) călcâi, mănuși de echitatie pentru a vă proteja mâinile de la frâu și o cască aprobată de siguranță ASTM.
  • Rămâi relaxat în timp ce în șa.Unii cai iau tensionați ca "merg mai repede".
  • Pe cal, scufundați greutatea în tocuri și stați drept, ținându-vă capul în sus. Păstrați mâinile moi și coatele dvs. elastice - se mișcă cu calul. Cai ca una sau două kilograme de presiune constantă asupra gurii lor (pentru călărie în engleză) și urăsc atunci când mergeți și opriți. Mișcați șoldurile cu mișcările calului pentru o mișcare mai rapidă.
  • Când învățați ceva nou, cum ar fi cantering sau sărituri, gândiți-vă la ceva nebun, cum ar fi "Sunt frigider." Vă ajută să vă țineți pe diagonală dreaptă și vă ține mintea în afara lucrurilor pe care ați putea fi frică.
  • Când învățați mai întâi Canter, puteți practica prin ședința pe o minge și învârtiți înainte și înapoi fără a cădea de pe minge.
  • Calf se ridică pentru a-ți păstra călcâiul în jos. Faceți 50 la început în fiecare zi pentru aproximativ o săptămână. Apoi mergeți la 100 și așa mai departe.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar