Cum să închideți o scară spirală

Scările spirale sunt super atractive și ocupă mai puțin spațiu decât o scară tradițională, dar sunt puțin mai tricivi pentru a naviga din cauza formei lor. Dacă aveți animale de companie sau copii mici, s-ar putea să fiți îngrijorați de faptul că răniți să meargă în sus și pe scări și întrebându-se dacă există o modalitate de a face lucrurile puțin mai sigure pentru ei. Indiferent dacă sunteți în căutarea de informații despre modul de blocare a deschiderilor de-a lungul scărilor sau cum să le faceți mai sigure să treacă, v-am acoperit!

Pași

Metoda 1 din 2:
Modalități de blocare a spațiilor deschise
  1. Imagine intitulată Închideți o scară spirală Pasul 1
1. A Poarta pentru copii în partea de sus și de jos a scărilor. Optați pentru o poartă montată pe hardware, mai degrabă decât una cu presiune activată, astfel încât poarta să nu poată fi deschisă accidental de cineva înclinat împotriva lui. O parte a porții se atașează la coloana centrală, în timp ce cealaltă parte se atașează la balustradă. Dacă nu doriți să vă antrenați direct în coloană sau în banistru pentru a monta poarta, utilizați hardware-ul special de montare a poarta pentru copii, pe care trebuie să le cumpărați separat.
  • Dacă aveți copii sau animale de companie care nu sunt niciodată lăsate singure, este posibil să nu aveți nevoie de o poartă în partea de sus a scării spirale.
  • Asigurați-vă că poarta se deschide departe de scări. În caz contrar, nu veți putea să o deschideți.
  • Dacă nu vă puteți potrivi poarta sau atașați-o în coloană sau în banistru, uitați-vă să obțineți o poartă de copil extra-lung și asigurați-o pe pereții din apropierea scării pentru a bloca intrarea complet.
  • Imagine intitulată Închideți o scară spirală Pasul 2
    2. Optați pentru o barieră de scări de țesături pentru a bloca scările pentru o estetică mai moale. Aceasta este, de asemenea, o opțiune fantastică dacă scara spirală are o deschidere anormal sau înclinată. Poarta se retrage pe sine când o deschizi, deci nu vă faceți griji cu privire la declanșarea țesăturii. Utilizați hardware-ul montat pentru a atașa poarta coloanei centrale și a balanței.
  • Aceste tipuri de porți sunt, de obicei, un pic mai scumpe decât o poartă tradițională pentru copii.
  • Imagine intitulată Închideți o scară spirală Pasul 3
    3. Instalare plexiglas de-a lungul balustradei, astfel încât nu există spații deschise. Cumpărați și tăiați foi de plexiglas pentru a se potrivi în spațiul dintre balustradă și pașii. Găuri de găuri în apropierea vârfului și inferior al plexiglasului la fiecare 6 până la 12 inci (15 până la 30 cm) și folosiți zip-levele sau ceva asemănător cu asigurarea plexiglasului în Banister.
  • Cu excepția cazului în care aveți experiență în lucrul cu și tăierea plexiglasului, luați în considerare angajarea pe cineva pentru a face acest lucru pentru dvs. Este un proces intensiv, dar este, de asemenea, o modalitate excelentă de a vă asigura că scara spirală este sigură.
  • Imagine intitulată Închideți o scară spirală Pasul 4
    4. Utilizați o plasă de siguranță a ochiului de plasă de-a lungul balustradei pentru o opțiune mai flexibilă. Acest produs vine cu cârlige și o bucată lungă de țesătură de plasă. Montați cârligele din partea superioară și inferioară a balanței (au spate adezivi). Împingeți plasa de plasă pe înălțimea scării și cârligă buclele sau clipurile pe cârligele pe care le-ați instalat.
  • Acestea sunt, de asemenea, uneori comercializate ca gardieni de balustradă.
  • Această metodă este de obicei puțin mai puțin costisitoare decât plexiglass, și este mai ușor să vă puneți și să luați propria dvs. Achiziționați acest produs online - asigurați-vă că obțineți suficientă lungime pentru a acoperi întreaga scări de sus în jos.
  • Imagine intitulată Închideți o scară spirală Pasul 5
    5. Închideți spatele scărilor plutitoare pentru a păstra copiii sau animalele de companie în siguranță. Măsurați înălțimea și lățimea fiecărui risitor, deoarece lățimea ar putea fi diferită în locuri, deoarece este o scară spirală. Tăiate bucăți de placaj sau plăci aglomerate pentru a se potrivi spațiului deschis între fiecare pas. Aplicați adezivul din lemn de-a lungul întregii plăci pentru a le conecta la pasul de mai sus și utilizați un burghiu pentru a vă alătura plăcii în partea din spate a pasului de mai jos. După ce placa este conectată, puteți, de asemenea, să vă antrenați prin nasul pasului în bord pentru o securitate suplimentară.
  • Acest spațiu deschis între fiecare scări plutitoare este numit "Riserul", iar în timp ce stilul arată frumos, poate să pună un pic de risc pentru copii și animale mici.
  • Utilizați acest lucru ca o oportunitate de a adăuga un pic mai mult fler la decorul dvs. de acasă! Utilizați vopsea, tapet sau hârtie de contact pentru a acoperi suporturile pentru fiecare pas. Aceasta transformă scara spirală în mai mult dintr-un punct focal.
  • Metoda 2 din 2:
    Sfaturi de siguranță pentru scară
    1. Imagine intitulată Închideți o scară spirală Pasul 6
    1. Instalați covorașe non-alunecare pe pașii din lemn de esență tare pentru a face ca piciorul să fie mai sigur. Alegeți un model sau o culoare vă place. Scoateți foaia de protecție din spatele adezivului, apoi poziționați covorașul în centrul fiecărui pas. Apăsați ferm pe fiecare covor pentru a vă asigura că este ferm în poziție. Acest întreg proces nu ar trebui să dureze mai mult de 10 minute de făcut!
    • Dacă scările sunt mochete, asigurați-vă că covorul este ferm atașat de pași și nu se va pierde în nici o zonă.
  • Imagine intitulată Închideți o scară spirală Pasul 7
    2. Evidențiați marginea fiecărui pas pentru a le face mai ușor de văzut. Plasați lămpile acționate de baterii sub nasul fiecărui pas dacă doriți un tip de iluminare încastrată. Sau, taie o bucată de adeziv colorat și lipiți-o la nasul fiecărui pas, astfel încât să capteze ochiul mai ușor.
  • Marginea fiecărei etape orizontale este numită și "nasul."
  • Riscul de a lua o greșeală este chiar mai mare pe o scară spirală și iluminarea fiecăruia face ca călătoriile dvs. să fie în sus și în jos un pic mai sigur.
  • Imagine intitulată Închideți o scară spirală Pasul 8
    3. Verificați dacă toate axele sunt înșurubate ferm. Axele sunt polii verticali care leagă mânerul spre scară. Axele libere pot ieși din prize și pot crea un spațiu deschis periculos de-a lungul balustradei. Transformați fiecare câte unul cu mâna pentru a vă asigura că sunt strâns în loc. Dacă spinia este încă puțin liberă, aplicați adezivul din lemn la bază sau de sus în cazul în care intră în balustradă pentru ao ajuta să rămână mai bine.
  • Luați câteva minute și verificați fiecare arbore prin încercarea de ao transforma. Dacă se întoarce sau se rătăcește, este liber.
  • Imagine intitulată Închideți o scară spirală Pasul 9
    4. Păstrați scările clare de dezordine pentru a elimina orice pericol de declanșare. Asigurați-vă că ați îndepărtat orice jucării, cărți, haine sau alte obiecte de pe scări, mai ales înainte de a vă culca. Ultimul lucru pe care îl doriți este să călătoriți într-un obiect uitat în dimineața următoare pe scară pe scări!
  • Dacă vă aflați adesea strâns lucrurile pe scări care trebuie să urce, să investească într-un coș mic pentru a pune lucrurile în. În acest fel, trebuie doar să purtați coșul și vă ține pasul clar de dezordine.
  • sfaturi

    Dacă aveți nevoie de ajutor pentru a face modificări semnificative asupra scării dvs., contactați un contractor. Ei vă pot spune ce trebuie făcut și estimați prețurile pentru muncă și materiale.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar