Cum de a repara o bicicletă de exerciții

O bicicletă de exerciții este o modalitate excelentă de a obține un antrenament fără a fi nevoie să mergeți la sala de gimnastică, dar ce faceți dacă nu mai lucrați așa cum era obișnuit? Din fericire, există o mulțime de probleme care sunt destul de ușor de rezolvat pe cont propriu! În funcție de problemă, veți avea nevoie doar de o cheie Allen, o șurubelniță și / sau o cheie de soclu, dar este posibil să aveți nevoie și de un instrument special dacă scoateți brațul de manivelă. Suntem aici pentru a răspunde la unele dintre cele mai mari întrebări despre ceea ce este greșit și cum să rezolvați problema.

Pași

Întrebarea 1 din 8:
Cum strângeți centura pe o bicicletă de exerciții?
  1. Imagine intitulată Fix o bicicletă de exerciții Pasul 1
1. Deschideți carcasa pentru a regla tensiunea centurii. Deconectați cablul de alimentare de pe bicicletă, apoi utilizați o șurubelniță sau o cheie de allen pentru a îndepărta pedalele. Apoi, îndepărtați orice șuruburi care țin scuturile laterale (sau carcasa din plastic în jurul valorii de volant). Eliminați acest lucru, astfel încât să puteți vedea centura și volanul, apoi găsiți cele două piulițe de reglare pe mecanismul Eddy sau suportul care ține volanul. Strângeți aceste piulițe până când sunteți mulțumit de tensiunea centurii.
  • Când slăbiți pedalele, țineți cont de faptul că pe majoritatea bicicletelor, rotiți pedala dreaptă în sensul acelor de ceasornic pentru al scoate și pedala stângă în sens contrar acelor de ceasornic.
  • Pentru a verifica tensiunea, încercați să ridicați centura cu o șurubelniță. În mod ideal, ar trebui să-l puteți mișca numai /2 în 1.3 cm).
  • Slăbiți piulițele dacă tensiunea de pe centură este prea strânsă.
Întrebarea 2 din 8:
Cum fixați o bicicletă de exerciții fără rezistență pedale?
  1. Imagine intitulată Fix o bicicletă de exerciții Pasul 2
1. Înlocuiți centura, care a alunecat probabil. Deconectați bicicleta, apoi scoateți pedalele de la bicicletă cu o cheie sau șurubelniță. Scoateți șuruburile care fixează scuturile laterale (sau carcasa) în poziție, apoi trageți acel moment. Utilizați o cheie pentru a slăbi piulițele care controlează tensiunea de pe centură, apoi alunecați centura înapoi pe volan și strângeți din nou piulițele. Când reasamblați bicicleta, pedalele ar trebui să funcționeze corect.
  • Odată ce ați pus centura de pe volant, este posibil să aveți nevoie să rotiți brațul de manivelă (tija metalică care ține pedalele) de câteva ori pentru a vă asigura că centura este așezată corect.
Întrebarea 3 din 8:
Cum înlocuiți o manivelă de biciclete?
  1. Imagine intitulată Fix o bicicletă de exerciții Pasul 3
1. Utilizați un instrument specializat numit un tractor de manivelă. Scoateți pedalele de la bicicletă și utilizați o șurubelniță cu cap plat pentru a opri șurubul care ține brațul de manivelă în poziție. Apoi, scoateți șurubul de pe brațul manivelă cu o cheie de soclu. Thread Puller de manivelă în siguranță pe firele din brațul manivelă și rotiți pulverizatorul pentru a slăbi brațul de manivelă.
  • Odată ce ați scos brațul vechiului, scoateți capacul și bolțul din nou. Alunecați gaura din brațul noului manivelă peste firele de șurub, puneți șurubul și strângeți-l cu cheia soclului și înlocuiți capacul. Apoi puneți pedala înapoi.
  • Amintiți-vă să vă asigurați că brațul de manivelă pe care îl înlocuiți este opus cealaltă parte. De exemplu, dacă brațul din stânga este tot drumul în jos, brațul din dreapta ar trebui să fie tot drumul.
  • Puteți găsi un tractor de manivelă la cele mai bine stocate magazine de biciclete.
Întrebarea 4 din 8:
Cum îmi opresc bicicleta staționară de scârțâit?
  1. Imagine intitulată Fix o bicicletă de exerciții Pasul 4
1. Deschideți bicicleta și vedeți dacă puteți identifica problema. Utilizați o cheie reglabilă pentru a scoate pedalele, apoi scoateți brațul de manevră cu o cheie de priză și un pulverizator de braț de manivelă. Scoateți șuruburile din carcasă, apoi deschideți plăcile laterale astfel încât să puteți vedea interiorul bicicletei. Examinați lucrările interioare pentru a vedea dacă puteți găsi una dintre aceste probleme:
  • Înlocuiți centura dacă este uzată.
  • Lubrifiați centura, lanțul sau plăcuțele de frână cu un lubrifiant de silicon de pulverizare dacă sunt uscați.
  • Strângeți orice șuruburi și șuruburi libere, care se vor slăbi cu utilizare normală.
  • Asigurați-vă că toate scripetele și bretele sunt aliniate corespunzător. Dacă nu sunt, slăbiți șuruburile care le țin în poziție, îndreptați mecanismul (care poate necesita o forță), apoi strângeți șuruburile.
Întrebarea 5 din 8:
Cum să-mi lubez plăcuțele de frână ale bicicletei staționare?
  1. Imagine intitulată Fix o bicicletă de exerciții Pasul 5
1. Utilizați un lubrifiant siliconic de pulverizare. Deschideți bicicleta, astfel încât să puteți vedea volanul. Rotiți volantul (fie cu mâna, fie prin rotirea brațului de manivelă), apoi pulverizați lubrifiantul direct pe volan pe laturile plăcuțelor de frână atingând. Apoi, apăsați și apăsați frâna astfel încât tampoanele să intre în contact cu lubrifiantul.
  • Este important să lubrifiați motorul, volantul și plăcuțele de frână pe bicicletă ca o parte obișnuită a întreținerii sale.
Întrebarea 6 din 8:
Cum remediați o pedală de biciclete de exerciții?
  1. Imagine intitulată Fix o bicicletă de exerciții Pasul 6
1. Strângeți șurubul dacă este liber. Aceasta este o problemă comună, deoarece șuruburile de pe o bicicletă de exerciții pot lucra în timp. Dacă șurubul care ține pedala este slăbit, utilizați o cheie de pedale pentru ao strânge. Doar amintiți-vă că modul în care rotiți șurubul este diferit în funcție de pedala pe care o fixați - trebuie să o rotiți în sensul acelor de ceasornic pentru pedala dreaptă și în sens invers acelor de ceasornic pentru stânga.
  • Dacă firele sunt stripate pe pedale, va trebui să o înlocuiți.
  • Dacă firele sunt dezbrăcate pe brațul manivelă, înlocuiți-l, în schimb.
  • 2. Utilizați o pedală de la același producător dacă aveți nevoie de una nouă. Nu toate pedalele vor fi compatibile cu toate bicicletele, astfel încât cel mai bun pariu este să comandați unul de la producătorul bicicletei. Scoateți șurubul care ține pedala originală în poziție și de pedala. Așezați 1-2 picături de dulapuri de fir pe șurub, apoi așezați noua pedala pe brațul de manevră și strângeți șurubul în siguranță.
  • Threading Locker este un adeziv de rezistență medie pe care îl puteți găsi la Magazine de îmbunătățire a casei și de îmbunătățire la domiciliu.
  • Dacă comandați pedala de la un producător de terți, asigurați-vă că verificați mai întâi manualul pentru a obține mai întâi specificațiile pedalei exacte.
  • Întrebarea 7 din 8:
    Cum stau rezistența magnetică pe bicicleta mea de exerciții?
    1. Imagine intitulată Fix o bicicletă de exerciții Pasul 8
    1. Verificați dacă magneții sunt încă aliniați. O bicicletă de rezistență magnetică este făcută ca o bicicletă de exerciții regulate, dar utilizează magneți pentru a controla tensiunea pe volant. Scoateți pedalele și deschideți carcasa în jurul volantului, apoi examinați magneții. Dacă s-au mutat din loc, mutați-i înapoi la poziția inițială.
    • De asemenea, puteți strânge sau slăbiți curelele dacă trebuie să ajustați tensiunea pe centură.
    Întrebarea 8 din 8:
    De ce există un cod de eroare pe bicicleta mea și cum o rezolv?
    1. Imagine intitulată Fix o bicicletă de exerciții Pasul 9
    1. Verificați manualul de utilizare pentru mai multe informații. Dacă bicicleta dvs. afișează un cod de eroare cum ar fi "E1" sau "E6," Este posibil ca o problemă cu consola electrică. Manualul proprietarului dvs. ar trebui să aibă mai multe informații despre aceste coduri, inclusiv ceea ce înseamnă ei și ce puteți face despre ei.
    • În unele cazuri, ar putea fi la fel de simplă ca și nevoia de a schimba bateriile din consola.
    • Dacă consola nu se aprinde deloc, schimbați bateriile sau verificați și reconectați firele libere.

    sfaturi

    Dacă credeți că există o problemă cu motorul bicicletei dvs., este mai bine să o rezolvați de un profesionist - care este mai implicat decât o persoană medie poate lua acasă.

    Avertizări

    Pentru a preveni șocul electric, deconectați întotdeauna cablul de alimentare de la bicicleta de exerciții înainte de a începe să lucrați la acesta.
  • Dacă bicicleta dvs. este în garanție, rețineți că ați putea anula această garanție dacă încercați să o rezolvați singur. Contactați producătorul pentru reparații, în schimb.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar