Cum să cumpărați o motocicletă în vietnam

Dacă vă gândiți să cumpărați o motocicletă în Vietnam, atunci aici sunt câteva sugestii, sfaturi și informații. Indiferent dacă rămâneți în Vietnam pentru o vreme și aveți nevoie de o motocicletă pentru a alerga pe sau se gândesc la călătoria Vietnamului cu motocicleta, atunci această pagină vă va ajuta.

Pași

  1. Imagine intitulată Cumpărați o motocicletă în Vietnam Pasul 1
1. Obțineți toate licențele și documentația necesară. Pentru a merge legal în Vietnam, veți avea nevoie de o licență valabilă de motociclete Vietnam, lucrări de proprietate pentru motocicleta pe care o călăriți și asigurare, pe care o puteți cumpăra ieftin de la același agent unde ați primit licența dvs.
  • Imagine intitulată Cumpărați o motocicletă în Vietnam Pasul 2
    Imagine intitulată Cumpărați o motocicletă în Vietnam Pasul 2
    2. Căutați o bicicletă. Verificați online la site-uri cum ar fi Craigslist sau Travelswop, Care are, de asemenea, informații despre bicicletele mai frecvente disponibile în Vietnam.
  • Imagine intitulată Cumpărați o motocicletă în Vietnam Pasul 3
    3. Căutați biciclete dintr-un mecanic de pe marginea drumului. Puneți în considerare faptul că ei vor adăuga comisionul lor, așa că nu plătiți prea mult. Cumpărarea de la un dealer în bicicletele secundare nu garantează nimic. Asigurați-vă că verificați bine bicicleta înainte de a cumpăra chiar de la cineva care pare cinstit și reputat.
  • Există câțiva oameni care tranzacționează biciclete în Saigon și Hanoi din cauza popularității traseului, nu toți sunt cinstiți! Cu toate acestea, alegerea celor cu o bună reputație online vă poate salva jocurile de noroc și cumpărați bicicleta greșită de la un backpacker.
  • Imagine intitulată Cumpărați o motocicletă în Vietnam Pasul 4
    4. Știți ce va fi bugetul dvs. În ceea ce privește bugetul, ar trebui să puteți obține o fortificare adecvată pentru 300 USD SUA. Nu cheltuiți mult mai mult decât acest lucru pe ceva secundar, deoarece, în general, va fi suprapus dacă este foarte nou. Bicicletele din gama de 50 până la 125cc, bicicletele de capacitate mai mari sunt disponibile, dar dacă nu aveți licența de motocicletă vietnameză corespunzătoare, veți atrage atenția nedorită din partea poliției.
  • Imagine intitulată Cumpărați o motocicletă în Vietnam Pasul 5
    5. Au o privire generală asupra bicicletei. Arata curat? Este ceva agățat? Picturile de vopsea variază de la curat la Hammerite cu o perie, dar veți putea să o vindeți din nou? Dacă se pare că a fost prin războaie, atunci următorul potențial proprietar va afișa și probabil că pleacă sau va oferi arahide.
  • Imagine intitulată Cumpărați o motocicletă în Vietnam Pasul 6
    6. Verificați cadrul. Este direct? Orice sudare suspectă? O cantitate mică de rugină de suprafață este ok, dar au o poke bună în zonele de rugină care arată că au fost vopsite cu un stilou sau un dispozitiv similar de modelare. Dacă stiloul trece oriunde, mergeți departe.
  • Imagine intitulată Cumpărați o motocicletă în Vietnam Pasul 7
    7. Uită-te îndeaproape la anvelope. Care sunt anvelopele ca? Ei au călcat pe ele? Sunt umflate? Verificați părțile laterale ale anvelopei pentru orice fisuri sau biți lipsă.
  • Imagine intitulată Cumpărați o motocicletă în Vietnam Pasul 8
    8. Verificați electronica. Face munca electronică? Verificați totul de două ori, lumina frontală (fasciculul principal), lumina din spate (lumina farurilor și lumina de frână), indicatoarele, cornul, pornirea motorului (dacă este montat).
  • Imagine intitulată Cumpărați o motocicletă în Vietnam Pasul 9
    9. Investigați suspendarea. Suspendarea funcționează fără probleme, ar trebui să puteți sări cu bicicleta fără a auzi zgomote ciudate. Suspensia ar trebui să se întoarcă la poziția extinsă după ce a fost apăsată fără nici un fel de bouncing ulterior.
  • Imagine intitulată Cumpărați o motocicletă în Vietnam Pasul 10
    10. Luați bicicleta pentru o plimbare de încercare, faceți toate uneltele de lucru fără probleme, faceți frânele? Orice zgomote ciudate? Accelerarea este netedă și progresivă? Face ca bicicleta să fie ok pe o accelerație constantă? Lumini, indicatori și corn încă de lucru?
  • De asemenea, luați roata la fiecare parte la verificarea lagărelor și încercați alternativ să o rulați (trageți cu o mână și împingeți cu cealaltă) faceți acest lucru atât pentru roțile din față, cât și pentru cele din spate.
  • Verificați cauciucurile aici pentru orice mișcare, acest lucru poate duce la ghidon liber în timp ce călăriți că face șuruburile de vârf superioare să se desprindă prea.
  • Imagine intitulată Cumpărați o motocicletă în Vietnam Pasul 11
    11. Orice probleme pe care le puteți găsi sunt, de obicei, fixate extrem de ieftin de majoritatea mecanicii, dar mergeți departe de ceva care se încadrează la biți. Dacă găsiți probleme minore, atunci spuneți politicos vânzătorului despre ei și le facturați în prețul dvs. de ofertă. Iată un mic ghid de preț (în VND).
  • Anvelopă frontală - 120.000
  • Anvelopă din spate - 150.000
  • Schimbarea uleiului - 80.000
  • Micul cablare fixează e.G. farurile care nu funcționează - 20.000
  • Hub-ul roții din spate - 250.000
  • Rulmenți de roată (pe roți) - 50.000Idicitor - 30.000
  • Inline filtru de combustibil și carb curat - 70.000
  • Imagine intitulată Cumpărați o motocicletă în Vietnam Pasul 12
    12. Asigurați-vă că obțineți documentele corespunzătoare cu bicicleta. Spre deosebire de Marea Britanie, nu trebuie să transferați bicicleta în numele dvs. Ar trebui să primiți un card de proprietate albastră (de obicei laminat) atunci când predați banii, cereți-o în prealabil și asigurați-vă că toate detaliile se potrivesc cu bicicleta în cauză.
  • Dacă nu aveți această carte și poliția vă împiedică sau sunteți implicat într-un incident, atunci va trebui să plătiți o mită hefty sau bicicleta dvs. va fi confiscată.
  • Păstrați-l pe persoana dvs. în orice moment când vă călăriți cu bicicleta. Ar trebui să arate astfel și să nu fie fobed cu nimic altceva, fiind oferit ceva care arată diferit cu o explicație ca "acesta este vechiul tip de hârtie" este gunoi.
  • Avertizări

    Această pagină se referă cel mai mult la câștigul Honda, dar informațiile se vor aplica cele mai multe modele disponibile aici.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar