Cum de a conduce rapid

Dacă sunteți interesat de conducerea de curse sau de a vă construi propria mașină de souped, probabil că sunteți interesat să știți cum să conduceți repede. Chiar dacă conduci o mașină generică non-curse, este posibil să fii tentat din când în când să conduci repede de-a lungul unei întinderi de autostradă. Cu toate acestea, conducerea rapidă poate fi atât periculoasă, cât și dificilă de a trage fără să se prăbușească sau să plece de pe drum. Există mai mulți pași pe care îi puteți urma pentru a vă asigura că sunteți în siguranță când conduceți la viteze extreme.

Pași

Metoda 1 din 3:
Manipularea mașinii
  1. Imagine intitulată Drive Pasul 1
1. Purtați o centură de siguranță oricând conduceți, indiferent dacă mergeți rapid. Este de la sine înțeles că primul dvs. pas în orice scenariu de conducere ar trebui să fie pus pe o centură de siguranță. Dacă vă aflați într-un accident - indiferent dacă răsturnați mașina sau obțineți într-o minor Fender-Bender - centura dvs. de siguranță ar trebui să vă ajute să vă păstrați în siguranță și să împiedicați vătămări grave sau moarte.
  • Dacă vehiculul pe care conduceți o cere să angajați manual airbag-urile, să faceți acest lucru, mai ales dacă aveți un pasager.
  • Imagine intitulată Drive Pasul 2
    2. Poziționați-vă mâinile la ora 9 și la ora 3 pe volanul. Imaginați-vă că volanul dvs. este fața circulară a unui ceas analogic. Când conduceți, plasați mâna stângă la ora 9 (în partea stângă a roții) și mâna dreaptă la poziția 3 (dreapta). Acest lucru vă va maximiza controlul asupra mașinii. Când conduceți repede, este important să aveți cât mai mult control asupra vehiculului.
  • Mulți șoferi au fost învățați să-și păstreze mâinile la ora 10 și la ora 2. În timp ce această poziționare este bună pentru conducerea obișnuită, nu este ideal dacă vă curse sau conduceți foarte repede. Plasarea mâinilor la 9 și 3 vă permite să rotiți volanul cu mai multă forță.
  • Imagine intitulată Drive Pasul 3
    3. Utilizați numai piciorul drept pentru a controla atât gazul, cât și pedala de frână. Conducerea cu ambele picioare este periculoasă (mai ales atunci când conduceți la viteze mari). Deci, conduceți numai cu piciorul drept. În cursele adevărate, va fi un panou pe partea stângă a podelei pentru a vă plasa piciorul stâng. Desigur, dacă conduceți o mașină cu o transmisie manuală, utilizați piciorul stâng pentru a apăsa ambreiajul.
  • Dacă ați fi tensionat cu ambele picioare pe pedale, ați lovi acceleratorul, precum și frâna.
  • Imagine intitulată Drive Pasul 4
    4. Utilizați mișcări netede, controlate pentru a direcționa și controla mașina. De exemplu, rotiți bine volanul, mai degrabă decât să-l bateți înainte și înapoi. Efectuarea bruscă, rotirile rapide pot transfera rapid greutatea vehiculului de la o parte la alta și destabilizează mașina. Când călătoriți la viteze rapide, este important să păstrați vehiculul cât mai stabil posibil pentru a vă asigura că nu pierdeți controlul asupra vehiculului. Apăsați, de asemenea, pedalele de gaz și frână fără probleme.
  • Dacă conduceți un vehicul manual de transmisie, schimbați fără probleme decât blocarea sau măcinarea uneltelor.
  • Metoda 2 din 3:
    Întoarcerea la viteză mare
    1. Imagine intitulată Drive Raport Pasul 5
    1. Pas cu fermitate pe pauză înainte de a intra într-o întoarcere dacă conduci repede. Când faceți o întoarcere într-o mașină, forța centrifugală vă trage vehiculul spre exterior, în direcția opusă de modul în care vă întoarceți. Dacă conduceți bine peste limita de viteză, forța centrifugală ar putea fi suficient de puternică pentru a vă scoate mașina de pe șosea. Dacă conduceți pe un curs de curse (sau încercați să conduceți ca un șofer de curse), faceți pasul brusc pe frânele de aproximativ 50 de metri (160 ft) înainte de a intra într-o întoarcere.
    • Utilizați numai această tehnică dacă faceți curse pe un curs controlat sau o bandă de tragere. Dacă conduceți repede pe o autostradă cu alți autovehicule în jur, apăsați ușor pe pedala de frână pentru a încetini aproximativ 100 de metri (330 ft) înainte de întoarcere.
    • În funcție de claritatea rândului, intenționați să vă reduceți viteza cu aproximativ un sfert înainte de a vă întoarce. De exemplu, spuneți că conduceți de-a lungul unei autostrăzi la 85 de mile pe oră (137 km / h). Dacă vă apropiați de o întoarcere ascuțită, scădeți viteza la aproximativ 60 de mile pe oră (97 km / h).
  • Imagine intitulată Drive Pasul 6
    2. Conicați frânele înainte de a începe să vă întoarceți. După ștanțarea cu frânele de 50 de metri (160 ft) înainte de o întoarcere, scăderea treptată a cantității de presiune pe care o puneți pe pedala de frână. Aceasta va redistribui greutatea mașinii între toate cele 4 anvelope înainte de a începe să vă întoarceți. În momentul în care începeți să rotiți roata, trebuie să aplicați doar aproximativ un sfert din presiunea pe pedala de frână pe care ați aplicat inițial.
  • Când sunteți în partea cea mai clară a rândul său, va fi o scurtă fereastră de timp când piciorul dvs. nu va apăsa frâna sau acceleratorul.
  • Imagine intitulată Drive Raport Pasul 7
    3. Scopul vehiculului dvs. astfel încât rândul pe care îl faceți este cât mai plat posibil. Această tehnică de curse este mai ușoară decât a fost făcută. Pentru a micșora forța centrifugă atunci când faceți o întoarcere în timp ce conduceți, poziționați-vă autovehiculul cât mai mult posibil la marginea exterioară a drumului opus direcției pe care o transformați. Când întoarceți, vizați spre marginea interioară a drumului. Pe măsură ce există rândul său, încercați din nou marginea exterioară a drumului.
  • De exemplu, dacă vă întoarceți la stânga la o viteză mare, poziționați mașina în măsura în care puteți în partea dreaptă a piesei sau a carosabilului. Îndreptați spre partea stângă a drumului atunci când vă întoarceți să păstrați calea mașinii dvs. cât mai curând posibil.
  • "Flattening" Out Rours vă va ajuta să mențineți viteza fără a risca să pierdeți controlul mașinii.
  • Imagine intitulată Drive Pasul 8
    4. Accelerați când vă îndreptați anvelopele și scoateți-vă la întoarcere. Odată ce ați trecut punctul de la jumătatea drumului, începeți să accelerați înapoi. Transformați fără probleme piciorul drept de pedala de frână la pedala de gaz. În același timp, în timp ce rotiți volanul să vă îndreptați anvelopele, apăsați ușor pe gaz pentru a vă relua viteza rapidă.
  • Cu anvelopele care indică drept înainte, puteți să vă întoarceți la viteza maximă, fără a vă îngrijora de forța centrifugală care vă trag de pe șosea.
  • Metoda 3 din 3:
    Rămânând în siguranță în timp ce conduceți
    1. Imagine intitulată Drive Pasul 9
    1. Evitați să conduceți limita de viteză pe drumurile umede sau înghețate. Dacă plouă afară sau dacă există un strat de gheață pe drum, păstrați viteza mașinii la sau sub limita de viteză. Chiar și pe drumuri usoare umede, anvelopele autovehiculului dvs. ar putea începe la hidroplan și ați putea pierde controlul asupra mașinii. Dacă este recent plină sau zăpadă, iar temperatura este sub 32 ° F (0 ° C), ar putea fi și gheață neagră pe carosabil.
    • Cel mai bine este doar să conduci rapid pe drumuri uscate. Acest lucru va reduce foarte mult probabilitatea dvs. de accident și o vătămare gravă potențială.
  • Imagine intitulată Drive Pasul 10
    2. Opriți muzica și alte distrageri atunci când conduceți rapid. Indiferent dacă conduceți repede pe o pistă de curse sau pe drumul deschis, atenția dvs. ar trebui să fie de 100% concentrată pe drum. Dacă sunteți distras de radio în timp ce conduceți, este mult mai probabil să intrați într-un accident sau să vă îngrijiți de drum. Deci, opriți radioul sau stereo-ul mașinii până când ați încetinit înapoi la limita de viteză.
  • De asemenea, niciodată text sau nu uitați la ecranul dvs. de telefon în timp ce conduceți rapid. Privind departe de drum, chiar și câteva secunde ar putea duce la o coliziune.
  • Menținerea muzicii vă permite, de asemenea, să auziți dacă vreun alt autovehicule își dădu coarnele pentru a indica pericolul.
  • Imagine intitulată Drive Raport Pasul 11
    3. Încetiniți dacă ați auzit că anvelopele încep să scadă. Indiferent de contextul în care conduceți rapid, este important să vă ascultați anvelopele. Dacă încep să scârțâie și să scârțâiescă când conduci - mai ales dacă se întâmplă în timp ce luați un colț - este un semn că conduceți prea repede. Încetinește-o cu 5-10 mile pe oră (8.0-16.1 km / h) pentru a vă asigura că rămâneți în controlul vehiculului.
  • Dacă nu vă încetinești când vă auziți anvelopele, puteți pierde controlul asupra vehiculului.
  • sfaturi

    Dacă vă grăbiți mașina sau conduceți bine peste limita de viteză, păstrați întotdeauna ferestrele laminate. Dacă ferestrele dvs. sunt în jos și mașina se răsucește, corpul vostru se poate sprijini din fereastră și capul dvs. ar putea fi zdrobit pe asfalt.
  • Ține-ți ochii pe drum cu mult înainte de mașina ta. Acest lucru este întotdeauna relevant, dar și mai important atunci când conduceți la viteze mari. Privind cel puțin 100-200 de metri (330-660 ft) înainte de dvs. vă va oferi o mulțime de timp pentru a evita orice obiecte (sau mașini cu mișcare lentă) pe șosea.
  • Avertizări

    În timp ce este bine să vă luați mașina la o bandă de tragere pentru curse legale, este ilegală pentru cursa de stradă sau depășiți limita de viteză pe o autostradă. Dacă faceți acest lucru, poliția este probabil să vă tragă peste și să vă dea un bilet.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar