Cum să traversați o trecere de cale ferată

Aproape toată lumea va trebui să traverseze calea ferată la un moment dat. Traversarea calea ferată poate fi deja un eveniment comun pentru dvs. și de aceea este important să știți cum să rămâneți în siguranță în timpul procesului. Traversarea calea ferată nu trebuie să fie nervoasă dacă sunteți atenți la împrejurimile dvs. Înțelegerea legilor și luarea de precauții corecte sunt importante dacă traversați căile ferate într-o mașină, cu o bicicletă sau pe jos.

Pași

Metoda 1 din 3:
Conducând o mașină
  1. Imagine intitulată Cross O cale ferată de trecere Pasul 1
1. Abordare cu prudență. Ar trebui să existe semne pentru a vă avertiza că vă apropiați de traseele ferate. De obicei, va fi un semn circular cu un X negru și literele rr. Odată ce vă apropiați, veți vedea probabil un semn în formă de x care spune că trecerea calea ferată. Pe drum, va exista un alt avertisment care arată similar cu semnul circular. Încetați mașina în jos atunci când vă apropiați de melodiile feroviare, chiar dacă nu există nici un tren în vedere.
  • Căutați semne care desemnează limita de viteză. Nu trebuie să mergeți mai repede decât 20mph.
  • Dacă nu există semne, ar trebui să puteți vedea piesele reale înaintea dvs. Încă abordați încet, chiar dacă poarta nu este în jos.
  • Imagine intitulată Cross o cale ferată de trecere Pasul 2
    2. Căutați semne de tren apropiat. Există mai multe modalități de a ști dacă trenul se apropie. În primul rând, poarta poate fi în jos, și ați putea vedea trenul care trece prin. Dacă trenul nu a făcut-o încă la trecere, veți vedea lumini roșii intermitente care semnalizează abordarea. O persoană ar putea semnala abordarea trenului, dar asta nu va fi întotdeauna cazul. Veți auzi, de asemenea, cornul sau clopotul trenului înainte de a vedea trenul. Arătați ambele căi în jos pe pistă pentru un tren care se apropie.
  • Puteți continua încet să conduceți pe calea ferată dacă ați verificat și ați făcut absolut sigur că nu există nici un tren care vine.
  • Nu opriți în mijlocul pieselor, chiar dacă un tren nu se apropie.
  • Rotiți ferestrele în jos pentru a asculta cornul sau clopotul trenului. Dacă muzica se joacă în mașina dvs., o întrerupe în timp ce ascultați semne ale unui tren care se apropie.
  • Imagine intitulată Cruce o cale ferată de trecere Pasul 3
    3. Opriți-vă mașina dacă se apropie un tren. Dacă există semne ale unui tren care se apropie, ar trebui să vă opriți mașina, chiar dacă poarta de trecere nu a scăzut încă. Legile variază de stat despre cât de departe ar trebui să vă opriți de la trecerea căii ferate. De obicei, ar trebui să vă opriți la 50 de picioare, dar nu mai aproape de 15 metri de cea mai apropiată șină. Utilizați propria dvs. discreție atunci când decideți cât de aproape sau departe de opriți.
  • Dacă există un semn de oprire, trebuie să vă opriți mașina, chiar dacă nu există un tren care se apropie.
  • Imagine intitulată Cross o cale ferată de trecere Pasul 4
    4. Așteptați ca trenul să treacă. Poarta de trecere ar trebui să fie în jos în acest moment, dar nu trece chiar dacă poarta nu a coborât. Mașina dvs. ar trebui să fie la o oprire completă în acest moment. Așteptați ca trenul de apropiere să treacă piesele pe care le așteptați. Continuați să așteptați până când trenul nu este văzut.
  • Imagine intitulată Cruce o cale ferată de trecere Pasul 5
    5. Asigurați-vă că trenul a trecut. Deși trenul a trecut, ar putea exista un alt tren care se apropie. Așteptați până când luminile s-au oprit intermitent și poarta de trecere a crescut. Puteți începe să conduceți din nou în acest moment. Nu accelerați rapid din poziția de oprire. Traversați încet piesele cu prudență în cazul în care ceva a căzut pe piese.
  • Nu schimbați uneltele în timp ce traversați piesele.
  • Metoda 2 din 3:
    Mergand pe bicicleta
    1. Imagine intitulată Cross O cale de trecere a căii ferate Pasul 6
    1. Încetinește bicicleta atunci când se apropie piese ferate. Căutați semne de tren apropiat. Ar trebui să vedeți semne, ca un semn cu un X și RR scris pe acesta. Verificați luminile intermitente, o persoană care semnalizează un tren și un corn sau un clopot dintr-un tren apropiat. Chiar dacă nu există semne de tren, încetinește bicicleta. Traversarea pieselor la viteză maximă pe bicicletă pot fi periculoase.
    • Asigurați-vă că sunteți în locul potrivit pentru o bicicletă. Legile pot afirma că bicicliștii rămân pe drum sau pe o cale de bicicletă specifică.
  • Imagine intitulată Cross o cale ferată de trecere Pasul 7
    2. Așteptați ca trenul să treacă. Dacă există un tren, ar trebui să vă opriți complet bicicleta și să așteptați. Nu încercați să călătoriți peste pistă înainte de abordările trenului. Fie continuați să stați pe bicicletă, fie să vă lăsați bicicleta și să stați lângă el în timp ce țineți barele de mâner. Așteptați până când trenul a trecut. Asigurați-vă că un alt tren nu vine. Puteți să traversați piesele atunci când luminile s-au oprit intermitent, iar poarta de trecere a fost ridicată.
  • Imagine intitulată Cruce O cale ferată de trecere Pasul 8
    3. Cunosc riscurile de trecere a pieselor pe bicicletă. Există mai multe riscuri pe care le luați la trecerea calea ferată pe o bicicletă. Cunoașterea riscurilor înainte de trecerea pieselor vă va ajuta să vă împiedicați să cădeți sau să deveniți blocați pe piese. Riscurile includ căderea în decalajul de lângă calea ferată, care se încadrează într-un decalaj în apropierea pieselor și alunecând pe piese. Modul în care traversați piesele depinde de ceea ce vă reprezintă percepția dvs. înainte de trecere.
  • Imagine intitulată Cross o cale ferată de trecere Pasul 9
    4. Treceți peste piste la un unghi de 45 de grade. Făcând în decalajul perpendicular pe șină se întâmplă deoarece, uneori, trecerile de cale ferată folosesc acoperiri pentru a face calea ferată, dar acoperirea sunt alcătuite din piese individuale care părăsesc lacunele. Depunerile sunt adesea mai largi decât o anvelopă de biciclete, care riscă anvelopa bicicletei care se încadrează în decalaj. Pentru a evita acest lucru, traversați piesele aproape de un unghi de 45 de grade, în loc de perpendicular.
  • Judecați ce este un unghi de 45 de grade prin utilizarea pieselor ultraperiferice ca bază pentru linia de jos a unghiului.
  • Imagine intitulată Cross o cale ferată de trecere Pasul 10
    5. Traversați piesele într-o linie dreaptă. Alunecarea se întâmplă pe piese atunci când sunt alunecoase și / sau umede. Evitați înclinarea bicicletei pe piese alunecoase. În schimb, traversați piesele într-o linie dreaptă. Încercați să mergeți cât mai încet posibil la trecere.
  • Imagine intitulată Cross O cale de trecere a căilor ferate Pasul 11
    6. Traversați liniile în siguranță. Nu încercați să vă luați bicicleta cu piesele. Dacă anvelopele dvs. de biciclete sunt înguste, faceți o țesătură ușoară pe piese, între 20 și 70 de grade. Este, de asemenea, o opțiune de a ieși din bicicletă și de a merge pe piese.
  • Puteți "hop" pe piesele ridicate de pe bicicletă dacă sunteți un călăreț cu biciclete cu experiență. Nu încercați acest lucru dacă nu știți cum să sari cu bicicletă. Este periculos și ar putea duce la un accident dacă nu sunteți experimentat.
  • Metoda 3 din 3:
    Trecerea ca pieton
    1. Imagine intitulată Cross o cale ferată de trecere Pasul 12
    1. Căutați o trecere a pietonilor. Este ilegal să traversați calea ferată la orice altă locație, în afară de o trecere a pietonilor desemnați. Dacă nu sunteți la trecerea pietonilor, mergeți la o distanță de siguranță de la piste până când localizați una. Ar trebui să existe un semn și / sau o rampă pentru pietonii să treacă în siguranță.
    • Trecerea la o locație ilegală vă riscă siguranța, precum și un bilet sau o amendă care poate varia de la 500 $ sau 6000 $.
  • Imagine intitulată Cross o cale ferată de trecere Pasul 13
    2. Căutați un tren apropiat. Opriți la trecerea pietonilor, chiar dacă nu există semne de tren apropiat. Arătați ambele căi în jos pe pistă pentru a căuta un tren. Semnele unui tren sunt lumini clipește, o poartă coborâtă și clopote sau fluiere. Așteptați la trecerea pietonilor desemnați dacă vine un tren. Dacă nu, treceți încet cu prudență dacă sunteți sigur că este sigur.
  • Nu fiecare trecere pietonală va avea lumini sau clopote pentru a vă avertiza. Dacă trecerea nu, arată ambele căi în jos pe trasee și ascultați un tren.
  • Stați la o distanță sigură de pe piese. Ar trebui să stați la cel puțin 10 picioare distanță de piese.
  • Imagine intitulată Cross O cale ferată de trecere Pasul 14
    3. Crucea când este în siguranță. Așteptați ca trenul să treacă complet. Nu treceți până nu sunteți sigur că un alt tren nu urmărește. Dacă există o poartă de trecere a pietonilor, așteptați până când este ridicată să treacă. Nu ar trebui să existe mai multe lumini intermitente sau sunete clopote. Uită-te încă o dată înainte de a trece.
  • Nu ascultați muzică în timp ce la o trecere de cale ferată. Muzica poate inhiba capacitatea dvs. de a auzi clopote și / sau fluiere.
  • Sute de oameni mor în fiecare an pe piste de cale ferată. Nu jucați, stați sau mergeți direct pe piese. Un tren durează cel puțin o milă pentru a opri, astfel încât este posibil să nu se poată opri în timp dacă vă aflați pe șinele feroviare.
  • Nu încercați să beți la bordul trenului de trecere. Veți risca vătămări grave sau moarte.
  • sfaturi

    Trenurile au întotdeauna dreptul de a se afla la o intersecție.
  • Ascultați orice semne postate în zonă.
  • Fiți atenți. Conducere neatentă devine o preocupare de vârf la Departamentul de Transport al SUA și, în special, se referă la trecerile feroviare de grad.
  • Nu conduceți niciodată în jurul valorii de coborâre sau coborâre.
  • În Marea Britanie, dacă vă aflați la un nivel de operare de utilizator cu un telefon, dar fără lumini roșii / verzi, trebuie să telefonați semnalorul înainte de a trece dacă conduceți o mașină sau luați animale peste trecere. Pietonii trebuie să pară în ambele sensuri.
  • Luați mai multă atenție în jurul mai multor piste.Acestea pot fi mai periculoase deoarece mai multe trenuri se pot apropia de o dată.
  • Fiți precauți când există mai multe piese. În timp ce un tren frunze, poate veni un alt tren.
  • Avertizări

    Un tren cu 100 de mașini cântărește aproximativ 6.000 de tone și poate dura până la o milă pentru a se opri când călătoriți la 60 mph (95 km / h). Nu treceți când se apropie un tren, chiar dacă credeți că aveți suficient timp.
  • Dacă mașina ta se taie pe o pistă de tren, să-ți faci și pe alții și să se deplaseze imediat. Odată ce sunteți în siguranță, sunați la operatorii de cale ferată pentru ajutor. Dacă spun că există suficient timp, trageți vehiculul clar. Urmați întotdeauna instrucțiunile date de operatorii feroviari.
  • Dacă un tren trece, dar luminile sunt încă pe nu se traversează pentru că vine un alt tren. Acest lucru se aplică chiar dacă credeți că aveți suficient timp.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar