Cum să dați o mașină

Drifting este o tehnică în care provoacă capătul din spate al mașinii să alunece în jurul unei curbe. Este folosit în mod obișnuit în curse, deși mulți oameni o fac pentru distracție. Drifting este mai ușor atunci când aveți o mașină cu tracțiune pe spate. Pentru a începe o drift, găsiți o modalitate de a face roțile din spate să piardă tracțiunea. Cea mai obișnuită modalitate de a face acest lucru este prin puterea peste tehnica, unde rotiți roata mașinii pentru a arunca greutatea sa. Există și alte trucuri pe care le puteți utiliza cu sau separat de tehnica de putere, ca o diapozitiv de frână cu mașini manuale sau o lovitură de ambreiaj cu automate. Când se face în mod corespunzător și în siguranță, plutind cu aceste tehnici poate fi un truc foarte palpitant pentru a scoate cu mașina.

Pași

Metoda 1 din 4:
Selectarea unui loc de mașină și practică
  1. Imagine intitulată Drift O mașină Pasul 5
1. Alegeți o mașină de transmisie manuală pentru a face mai ușor. Autovehiculele de transmisie manuală au o pedala de ambreiaj și o schimbare a vitezelor pe care o utilizați pentru a controla motorul. Automobilele automate au grijă de asta pentru dvs. Când vă plimbați, controlul suplimentar vă permite să atingeți viteza și unghiul corect necesar pentru a obține o îndoire.

Bacsis: Încă mai puteți derula o mașină automată utilizând tehnica de frânare de mână. Trageți frâna de mână sau frâna de urgență pentru a obține mașina de întoarcere, dar nu fi surprins dacă tehnica face puțină practică pentru a stăpâni!

  • Imagine intitulată Drift O mașină Pasul 2
    2. Alegeți o mașină cu tracțiune pe spate pentru mai eficientă. Când o mașină are un tracțiune pe spate, motorul controlează numai roțile din spate. Alte mașini au motoare responsabile pentru roțile din față sau toate cele 4 roți. Roțile din spate sunt ceea ce aveți nevoie în timpul unei driți, astfel încât o mașină cu un sistem de acționare cu roți din spate este mult mai ușor de controlat. Când alegeți o mașină, aflați ce fel de sistem are prin verificarea manualului proprietarului sau a cercetării online.
  • O altă opțiune este de a utiliza o mașină cu tracțiune cu 4 roți în care motorul controlează toate cele 4 roți. Cele mai bune mașini de tracțiune cu 4 roți sunt cele care au roți mai puternice din spate. Va trebui să încercați să conduceți mașina pentru a determina ce roți aderă mai mult pe șosea.
  • Autovehiculele cu tracțiune pe față sunt foarte greu de deplasat fără o mulțime de practici. Roțile din față controlează mașina pentru a împiedica alunecarea acestuia. Tu ajungi la un fundal, ceea ce înseamnă că mașina nu se întoarce la fel de mult ca tine.
  • Imagine intitulată drift o mașină pas 3
    3. Conduceți anvelopele uzate pentru un timp mai ușor de pornire a unui drift. Anvelopele uzate au mai puțină tracțiune, astfel încât mașina dvs. alunecă mai ușor atunci când în jurul unei îndoiți. Anvelopele din față nu contează la fel de mult, dar folosind anvelopele vechi din spate face o diferență dacă mașina dvs. nu se deplasează bine. Încercați să salvați un set de pneuri Puneți-vă mașina înainte de a practica. Anvelope ieftine, chiar dacă acestea sunt noi, adesea pot ajuta cu drifting.
  • Multe mașini sunt dotate cu sisteme automate de stabilitate sau control de direcție. Întoarcerea acestor sisteme face ca arderea mult mai ușoară dacă o schimbare de anvelope nu este suficientă pentru a face diferența. Cu toate acestea, conducerea fără aceste sisteme este periculoasă dacă nu sunteți buni la controlul mașinii.
  • 4. Selectați un loc sigur departe de trafic pentru a practica Drifting. Driftingul este periculos și nu trebuie făcut niciodată pe drumuri aglomerate, în apropierea clădirilor sau oriunde altundeva ați putea lovi ceva. În mod ideal, găsiți o pistă de curse pe care o puteți practica. În caz contrar, căutați o parcare pustie și plasați un butoi pe ea pentru a se deplasa în jur.
  • Căutați online pentru Racetracks în zona dvs. și contactați proprietarii. S-ar putea să puteți rezerva timp în care aveți piesa pentru dvs.
  • Conducerea atunci când drumul sau piesa este umedă, poate face și mai ușor. Încercați să ieșiți după o ploaie ușoară sau o mică zăpadă. Rețineți că suprafața alunecoasă poate face ca arderea și mai periculoasă decât de obicei.
  • Metoda 2 din 4:
    Efectuarea unei puteri de drift
    1. Imagine intitulată Drift O mașină Pasul 5
    1. Capul spre o întoarcere la aproximativ 30 km (48 km) pe oră. Aceasta este viteza ideală pentru alunecare în jurul îndoitului. Dacă aveți o schimbare manuală a vitezelor, puneți mașina în a doua treaptă de viteză și treceți motorul de până la 3.000 rpm. Dacă mergeți prea repede, puteți pierde controlul în timpul deplasării. Dacă mergeți mai lent decât acest lucru, este posibil să nu aveți o viteză suficientă pentru a obține tot drumul în jurul îndoirii.
    • În drifting, viteza nu este cea mai importantă parte. Controlul bun este necesar pentru a destabiliza echilibrul mașinii, cât și pentru a vă menține în siguranță în timp ce se deplasează.
  • Imagine intitulată Drift O mașină Pasul 6
    2. Rotiți volanul în direcția îndoitei. De îndată ce introduceți rândul, începeți să vă întoarceți spre el. Rotiți ușor roata și fără o mulțime de forță. Acest lucru vă va pune în sus pentru drift, dar nu sunteți gata să începeți încă. Păstrați mașina aproape de partea interioară a rândului rândul său.
  • Păstrați-vă mâinile pe roată, astfel încât sunteți gata să manevrați-o în orice moment. Într-o pornire, este responsabilă de drift, precum și de poziționarea mașinii.
  • Imagine intitulată Drift O mașină Pasul 7
    3. Rotiți roata spre colț în timp ce aplicați accelerația. Încercați să faceți ambele simultan. Apăsați pe pedala de gaz și rotiți roata cu forța de data aceasta. Dacă mișcarea a avut succes, veți simți că mașina începe să se rotească pe măsură ce roțile din spate își pierd tracțiunea.
  • Dacă aveți un timp greu pornind derivat, folosind frâna de mână sau ambreiajul ar putea ajuta. Combinați tehnica de mână de mână sau ambreiaj cu puterea peste.
  • Imagine intitulată drift o mașină pas 8
    4. Îndreptați-vă de la îndoire pentru a începe să plângeți în jurul rândului. Să fie rapid despre ea pentru a păstra controlul asupra mașinii. Dacă aveți succes, mașina se va îndrepta spre locul în care doriți să mergeți. Amintiți-vă să întoarceți roata cu forța pentru a îndrepta mașina. De asemenea, continuați să apăsați pe gaz pentru a aplica și mai multă accelerație.
  • Dacă nu aplicați suficientă forță, capătul din spate al mașinii va veni tot drumul, făcând să vă rotiți.
  • Bacsis: Aveți grijă să neglijați pedala de gaz. Este ușor să uitați să utilizați accelerația în acest moment, mai ales dacă nu sunteți obișnuiți să vă plimbați.

  • Imagine intitulată Drift O mașină Pasul 9
    5. Îndreptați mașina odată ce veți ajunge în jurul îndoirii. Lăsați accelerația să vă reducă viteza. Pe măsură ce mașina începe să se stabilizeze din nou, rotiți treptat roata înapoi spre îndoire. Concentrați-vă pe mutarea mașinii spre locul în care doriți să mergeți.
  • Odată ce partea din față a mașinii ajunge în jurul curbei, puteți începe să conduceți spre drum. De îndată ce mașina este stabilă, puteți, de asemenea, să apăsați pe gaz pentru a vă deplasa.
  • Metoda 3 din 4:
    Folosind frâna de mână pentru a glisa un automat
    1. Abordați o întoarcere la aproximativ 30 km (48 km) pe oră. Această viteză poate părea prea scăzută, dar este suficientă pentru a ajunge în jurul curbei fără a pierde controlul mașinii. Utilizați schimbarea de viteze pentru a pune mașina în a doua treaptă. De asemenea, urmăriți tahimetrul de pe tabloul de bord când aduceți mașina până la 3.000 rpm.
    • Contrar a ceea ce vă puteți aștepta, viteza nu este partea esențială a plutei. În loc să mergeți la o înregistrare de viteză, introduceți îndoitul într-un ritm rezonabil care vă va permite să controlați mașina fără a filtra.
  • 2. Mișcați roata în lateral în timp ce începeți să vă întoarceți în jurul îndoirii. Dacă aveți spațiu, conduceți mașina la marginea exterioară a drumului și apoi se deplasează spre partea interioară a turnului pe măsură ce vă apropiați. Acest lucru vă va oferi o mulțime de oportunități pentru a arca mașina în jurul curbei, întorcând ușor roata. Odată ce veniți pe rând, mișcați volanul în direcția opusă, departe de rândul său.

    Bacsis: Drifting este totul despre sincronizare, și obținerea de timp în jos poate fi dură la început. Amintiți-vă că încercați să mutați mașina într-un arc treptat în jurul rândului. Nu este ca și cum ați încerca să mergeți în jurul unui colț ascuțit.

  • 3. Trageți frâna de mână și apăsați ambreiajul pentru a destabiliza roțile din spate. Împingeți ambreiajul în jos pentru a deschide accelerația. Dacă sunteți prea blând, este posibil să nu generați suficientă putere pentru a iniția diapozitivul de alimentare. În același timp, trageți frâna de mână în sus pentru a determina roadele din spate să piardă tracțiunea. Odată ce simți că mașina începe să alunece, vă puteți concentra pe aducerea acesteia în jurul curbei.
  • Cu unele vehicule, accelerarea și rotirea pot fi suficiente pentru a iniția drift. Multe vehicule se ocupă suficient de bine încât este necesară, de asemenea, o pompă bruscă a frânei de mână.
  • Supravegherea se întâmplă atunci când mașina auto se întoarce mai mult decât vă așteptați. Dacă mașina dvs. este în poziția corectă, supradimensionarea vă va permite să glisați alimentarea în jurul îndoirii.
  • 4. Accelerați în timp ce se apropie de mijlocul rândului. Lăsați mașina să continue să alunece. Lăsați frâna de mână singură pentru moment, dar pregătiți-vă să eliberați ambreiajul de îndată ce pasi pe accelerator. Pasiți în jos pe pedala pentru a menține anvelopele de filare. Puterea suplimentară vă va ajuta să treceți prin rândul său.
  • Păstrați piciorul pe pedala de gaz. Finalizarea unei drift nu necesită multă accelerare, dar asigurați-vă că mașina dvs. nu are ocazia să încetinească.
  • Dacă simțiți că mașina de întoarcere prea departe pentru a finaliza driftul, mai multă accelerație ajută, de obicei,. Prea mult ar putea să vă facă să vă întoarceți, totuși!
  • Imagine intitulată Drift O mașină Pasul 14
    5. Îndreptați spre curbă odată ce sunteți pe jumătate prin ea. Mențineți viteza și traiectoria pe măsură ce introduceți rândul. Odată ce ați ajuns la jumătatea drumului, rotiți volanul pentru a indica mașina în direcția pe care doriți să o faceți. Păstrați-o îndreptată spre partea interioară a drumului înainte. Pe măsură ce vă îndepărtați în jurul curbei, mașina va continua să se întoarcă puțin până când aveți șansa să o îndreptați.
  • Vei fi ocupat încercând să mențină echilibrul și direcția mașinii în același timp. Amintiți-vă să vă păstrați piciorul pe gaz în timp ce direcționați-vă și vizionați unde se îndreaptă mașina.
  • Imagine intitulată Drift O mașină Pasul 11
    6. Utilizați accelerația mai mult dacă aveți nevoie de mașină pentru a reveni mai mult. Măriți accelerația apăsând pe pedala de gaz. Deschide accelerația, ceea ce permite mai mult aer în motor. Veți obține o tracțiune mai bună în acest fel și veți putea să întoarceți mai mult spre colț. În general, păstrați pedala în jur de 80% din cale și schimbați-o dacă este necesar, în funcție de modul în care mânerele mașinii dvs.
  • Dacă aveți nevoie, lăsați mai puțin gazul, astfel încât mașina să scadă mai departe de centrul rândului. Încercați să păstrați mașina lângă mijlocul drumului, deoarece capătul din față începe să se deplaseze spre partea interioară a rândului.
  • Păstrați filele pe capătul din spate al mașinii. Dacă pare să vină prea departe, eliberați pedala de gaz un pic pentru a împiedica să continue să se rotească.
  • 7. Țineți accelerația constantă în timp ce direcționarea pentru a îndrepta mașina. Pe măsură ce începeți ieșirea la întoarcere, începeți rotirea roții în direcția opusă. Fă-o încet pentru a evita peștele. S-ar putea să credeți că trebuie să lăsați gazul, dar asta va determina de fapt diapozitivul să se termine prea devreme. Păstrați piciorul constant până când veți putea să vă îndepărtați.
  • Instinctul dvs. va fi să eliberați pedala de gaz și să lăsați mașina să devină singură. Este o reacție normală ușor de uitat atunci când sunteți învață mai întâi. Cu toate acestea, amintiți-vă că, dacă ați reușit acest lucru, mașina nu se va întoarce când utilizați pedala de gaz pentru ao controla.
  • Dacă mergeți prea repede și simțiți mașina care începe să se rotească, activați rapid frânele de câteva ori.
  • Dacă aveți un timp greu finalizând diapozitivul, este posibil să aveți nevoie de mai multă putere. Apăsați mai mult pe gaz sau abordați rândul la o viteză mai mare.
  • Metoda 4 din 4:
    Efectuați o lovitură de ambreiaj într-un manual
    1. Imagine intitulată Drift O mașină Pasul 14
    1. Apropiați marginea interioară a unei roți la o viteză moderată. Utilizați schimbarea de viteze pentru a pune mașina în a doua treaptă. Pasul pe gaz pentru a aduce mașina până la 30 mi (48 km) pe oră și 3000 rpm. Când ajungeți la întoarcere, asigurați-vă că mașina este aproape de partea interioară a piesei, astfel încât să aveți o mulțime de spațiu pentru a aluneca în jurul ei.
    • Nu merge prea repede sau altfel vei avea un timp greu. Dacă găsiți masina greu de controlat în jurul unei îndoiști, încercați să o apropiați cu o viteză mică.
  • 2. Îndreptați spre rândul său pentru a începe alunecarea de putere. Rotiți roata în direcția rândului pe care o veți în mod normal atunci când rotunji un colț. Păstrați piciorul pe gaz, apăsând-o în jos aproximativ 80% din modul de deschidere a accelerației. Pe măsură ce introduceți rândul, continuați direcția spre direcția pe care doriți să o călătoriți.

    Bacsis: Când începeți să mergeți în jurul curbei, puteți mișca rapid roata în direcția opusă. Vă va ajuta să destabilizați roțile din spate dacă aveți un timp greu inițialând o drift cu pedala de ambreiaj.

  • 3. Loviți pedala de ambreiaj în și în afara de câteva ori pentru a se deplasa. Mașina va începe să se stabilizeze pe măsură ce roțile din spate câștigă tracțiunea. Păstrați driftul care trece prin prevenirea acestui lucru. Apăsați pe greu pe ambreiaj, eliberați-l și repetați cât de repede puteți. Puteți spune că funcționează atunci când mașina continuă să se rotească fără a încetini deloc.
  • În timp ce lucrați ambreiajul, păstrați-vă un celălalt picior fixat ferm pe pedala de gaz. Mașina are nevoie de puterea generată de accelerația deschisă pentru a trece prin turn.
  • 4. Utilizați din nou ambreiajul dacă simțiți pierderea puterii sau poziționarea mașinii. Apăsând din nou ambreiajul în jos, poate revista motorul înapoi, astfel încât mașina să poată porni prin turn. Când vă apropiați de sfârșitul rândului, mașina ar trebui să ajungă în mijlocul drumului. Asigurați-vă că mașina are suficientă putere pentru a ajunge acolo și pentru a termina ciriptarea prin turn. Dacă mașina nu poate ajunge la poziția corectă, pomparea ambreiajului poate ajuta.
  • În mod similar, nu apăsați în jos pe ambreiaj dacă întâmpinați un subdestiv, unde mașina nu se întoarce la fel de mult ca și dumneavoastră. Lăsați-o să-și recapete o anumită tracțiune pe măsură ce vă concentrați pe o direcție ușor în jurul curbei.
  • 5. Îndreptați mașina prin eliberarea roții și a ambreiajului. După ce ajungeți în jurul curbei, rotiți treptat volanul în direcția opusă. Mașina se va îndrepta aproape de partea apropiată a drumului până când faceți asta. Păstrați piciorul pe pedala de gaz pentru a vă asigura că mașina nu se rotește în timp ce vă corectați cursul. Apăsați în jos pe accelerator pentru a accelera când ați terminat.
  • Dacă rotiți roata prea puternic, capătul din spate al mașinii va roca înainte și înapoi ca un pendul când roțile nu reușesc să obțină tracțiune.
  • Dacă lăsați gazul, mașina nu va avea suficientă putere pentru a se deplasa complet în jurul curbei. Probabil că vă veți simți tentat să vă ușurați să evitați un accident, dar să vă reamintiți că aveți mai mult control asupra mașinii prin menținerea accelerației sale.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Driftingul poartă părți ale mașinii dvs., cum ar fi ambreiajul, frânele și anvelopele mai repede. De asemenea, poate cauza componente de suspensie din spate în unele mașini pentru a eșua.
  • Suv și camioanele de preluare se pot derula, dar sunt mai vulnerabile la flipping. Practicați cu o mașină obișnuită cu roți din spate, până când vă simțiți confortabil folosind un alt vehicul.
  • Frânele picioarelor încetinesc o mașină în jos mai rapidă decât frânele de mână. Puteți utiliza pedala de picior atunci când aveți nevoie de acel cost suplimentar de control.
  • Recuperarea de la o rotire are pricepere și experiență, astfel reduceți pericolul prin conducere într-un ritm rezonabil. Chiar și o rotire aproape poate fi dificil de scăpat odată ce capătul din spate al mașinii începe să se întoarcă înainte și înapoi.
  • Autoturismele cu roți și mașinile cu tracțiune integrale nu sunt capabile să se ducă la fel ca și mașinile de tracțiune din spate sau cu 4 roți. Deoarece Drifting face mai multă deteriorare a acelor tipuri de mașini, obțineți o mașină cu roți din spate dacă intenționați să o faceți adesea.
  • Avertizări

    Driftingul este foarte periculos, deci practicați într-un mediu controlat cu o mașină cu care vă familiarizați. Conduceți la o viteză rezonabilă și rămâneți departe de oameni și de teren accidentat.
  • Drifting poate părea distractiv, dar nu este menit să se facă pe drumurile publice. Este ilegal în multe domenii și vine cu timp de închisoare, revocarea licenței sau alte pedepse.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar