Cum de a conduce pasagerii în confort

Fie că sunteți un șofer sau doriți ca familia, prietenii sau grupul de carpool să se bucure de ei înșiși, puteți lua câțiva pași simpli pentru a vă menține conținutul pasagerilor și, sperăm, chiar ajung la sentimentul dvs. de destinație actualizat. Acest articol vă va arăta cum.

Pași

  1. Imagine intitulată pasageri în confort Pasul 1
1. Dacă aveți o gamă de vehicule, alegeți un vehicul care nu călărește la pământ și este confort, dar nu orientați spre performanță.
  • O mașină comercializată pe performanță va avea, în general, o plimbare oarecum dură datorită unei suspensii rigide pentru mai multe "Drumul simultan" și cele mai bune viraje pe drumuri netede.Acest lucru poate însemna mai multă distracție pentru dvs., dar mai multă distragere și disconfort pentru pasagerii dvs., mai ales dacă oricare dintre ele este predispus la boală auto.
  • Un vehicul care plutește înalte, cum ar fi un camion sau SUV, va fi influențată și datorită unui etaj înalt, adesea nu are un spațiu copil ca un minivan sau mijlociu sau o mașină mare.
  • Anvelopele cu șuruburi dăunătoare dau o plimbare neplăcută, fără buzzing.Anvelopele subțiri pe roțile mari pot fi elegante, dar pierd amortizarea unui bule mare de aer în jurul valorii de a comprima ușor și absorbi loviturile mici pe care le răsturnați.Rulați ca Nascar și Formula 1 pe anvelope cu proporțiile obișnuite.
  • Mai mult este mai bine.O ampatament mai lung, care tinde să meargă cu o mașină mai lungă, scade pitching de la umflături și mărește stabilitatea direcțională la viteză.Unele mașini lungi au suficiente spate-scaunul pentru picioare pentru față scaun de pasageri pentru a se înclina aproape plat în fața bancului pentru a dormi mai degrabă decât înclinarea pe ea.Unele mașini de lux, minivane și chiar noua mașină hibridă "Prius V" au scaune din spate care se înclină, dar verificați pentru un spațiu de sprijin adecvat în față și înapoi simultan.Un vehicul lung poate fi greu de parc la început, dar surprinzător de ușor de a trage în sau Parcul paralel In spații strânse după ce învățați cum.
  • Cele mai multe sedanii de dimensiuni medii sau de dimensiuni mari, minivane (inclusiv scăderea "SUV-uri") sau camionetele cu locuri frumoase sunt alegeri bune.Pentru o anumită sumă de bani un model mai plăcut de mașină, cu piese mai mari, mai puternice și mai sigilate, se va simți, în general, mai lustruit în general decât unul mai ieftin cu o mulțime de "Opțiuni" doar observat ocazional.Și să aibă grijă de mașini foarte fanteziste - fiabilitatea și întreținerea pe termen lung pot fi sacrificate pentru o piață țintă care nu are grijă.
  • În Statele Unite, o coroană VIC (inclusiv cea suplimentară "Comercial" Tip), Marele Marquis, mașina orașului (inclusiv în plus "L" Tipul) este o alegere a multor profesioniști datorită dimensiunilor sale minunate, frumos, deși nu este cel mai bun confort posibil și durabilitatea extremă și ușurința întreținerii.Minivanele sunt și ele populare.
  • Căutați un motor cu gaz, cu cel puțin șase cilindri.Este considerabil mai îndepărtat de patru.Dar un mic motor cu patru cilindri sau diesel va economisi destul de mult combustibil, iar cu patru cilindri poate fi mai ieftin în față.Vedeți cum vă place fiecare fel într-o mașină liniștită la inactivitate, accelerare și croazieră înainte de a vă decide.
  • Autovehiculele hibride sunt adesea optimizate pentru eficiența combustibilului peste confort și chiar eficiență costurilor, dar pot economisi o mulțime de gaz prin frânare regenerativă și oferă o mulțime de confort la viteza redusă în comutarea stop-and-go.
  • Pentru aproape toți driverele, o transmisie automată se va schimba mai bine.Dacă preferați un manual, practicați conducerea lin prin potrivirea ușoară a motorului și vitezei de transmisie pe măsură ce schimbați.
  • Nuanța ușoară a ferestrei poate păstra răcitorul de mașină și poate face lumina soarelui și luminile de noapte mai puțin distrage atenția.Ochelari de soare sunt o alternativă bună sau un supliment.Încercați un hawar ieftin polarizat "ochelari de pescuit", care se pot potrivi în mod liber peste ochelarii cu prescripție medicală.
  • Farurile bune vă permit să vedeți mai departe și să conduceți mai bine și în siguranță noaptea.Grinzile separate și joase sunt în general mai eficiente decât un singur bec cu două filamente.Hids sunt chiar mai bune, iar culoarea lor mai rece poate să promoveze vegherea, dar sunt mai scumpe să cumpere și să întrețină.
  • Verifică "Amortizoare de șoc" pe o mașină care a fost bine folosită.Munca lor este de a absorbi treptat sau "umede" energia suflă al mașinii împotriva loviturilor pe șosea pe care izvoarele le transformă într-o bounce blânde, astfel încât mașina să se ridice sau să scadă, dar nu continuă să influențeze.În cele din urmă, ei se urez și înlocuindu-le să reînnoiască în mod accesibil călătoria.
  • Scaunele din piele sunt mai ușor de ținut curate și atât mai compatibile cu mâncarea în mașină (evitați cele perforate), dar scaunele de pânză rezistă la deteriorarea soarelui, aderența pentru a oferi un sprijin mai bun și sunt considerate mai luxoase în Japonia.Fie poate fi echipată cu capace, inclusiv vinil vanil dur, de la un magazin de alimentare cu taxi.
  • Calitatea călătoriei nu este totul.Convertibles poate fi zgomotos, scady și obositor, dar vederea într-un oraș turnant și briza într-o zi frumoasă bate orice acoperiș auto.Închiriați unul pentru o ocazie specială.
  • Imagine intitulată pasageri în confortul Pasul 2
    2. Păstrați mașina gata cu câteva lucruri simple pe care pasagerii le-ar dori. De exemplu, sticle de apă (fără mare lucru dacă îl vor vărsa), gustări rezistente la căldură non-dezordonate, cum ar fi barele CLIF, în cazul în care ei se foame,șervețele, o pungă de plastic sau un coș de gunoi (păstrați-l golit în mod regulat - aduceți multe saci dacă vă temeți de a rău de mașină pasagerul), o umbrelă, un bug repellent sau protecție solară în funcție de destinație și un spațiu liber de trunchi. Pe o unitate lungă adăugați pături, perne de gât, și ochelari de soare, astfel încât pasagerii și / sau șoferul de rezervă pot să scadă fără ca șoferul să fie prea cald. Stocarea pe un medicament pentru dureri de cap, dureri de stomac și boală auto și orice alte boli pasagerii dvs. ar putea avea nici o idee rea!
  • Puteți păstra băuturi calde într-un balon de vid, cu un capac de scurgere prin care să bea, sau chiar să aibă cineva cald cald într-un cuptor cu microunde cu mașini cu putere redusă numit a "Cutie de undă". Dar ar fi mai bine să te oprești pentru a picnic cu orice ar putea fi murdar.
  • 3. Evitați mișcările bruște. Pasagerii, spre deosebire de șofer, nu se vor ridica instinctiv să reziste și nu prea multă mișcare bruscă. Accelerarea rapidă și frânarea greu exacerbează boala masina. Când începeți, ușurați gazul și când încetiniți, ușurați-vă pe frână. Încetiniți treptat înainte de întoarcere.Continuați încet prin zone de înfășurare sau deluroase (dar Nu prea încet Dacă sunt prezente alte drivere): aruncarea de la o parte la alta și "Floating" Cresturile trecute pot fi neliniștite. În același timp, nu vă fie frică să faceți mișcări bruște pentru a evita pericolul.
  • Familiarizați-vă cu manipularea mașinii în toate tipurile de condiții. Acest lucru vă va ajuta să o conduceți mai încrezător și fără probleme. De exemplu, încercați un drum lung twisty atunci când nu aveți pasageri.Imagine intitulată pasagerii de conducere în Pasul de confort 3Bullet1
  • Reglați scaunul și oglinzile - Asigurați-vă că faruri funcționează bine. Dacă puteți vedea ceva mai devreme, nu va trebui să vă mișcați pentru a evita acest lucru. Luați în considerare adăugarea unor oglinzi orb.Imagine intitulată pasageri în confort 3Bullet2
  • Dacă aveți un buton pentru a opri "Overdrive" (Blocați cea mai mare viteză), puteți să-l atingeți pentru o frânare ușoară a motorului, cum ar fi de la autostrăzi și pe dealuri. Asigurați-vă că ați oprit când este timpul să accelerați din nou.
  • Imagine cu titlu de pasageri în confortul Pasul 4
    4. Evitați mișcarea inegală. Încercați să mențineți un impuls confortabil fără oprire și țesut.
  • Autostrăzile sau autostrăzile sunt cele mai bune. Chiar dacă un pic mai lent decât de obicei (dar încă un oarecum rapid pentru că nu există opriri). Cu toate acestea, nu utilizați dacă blocați.
  • Găsiți o bandă în care puteți menține o viteză constantă fără a fi o neplăcere (nu cea din stânga și, uneori, nu cea potrivită) și mențineți o distanță de distanță de mașina înainte pentru a evita să vă bucurați de viteza voastră.
  • Utilizați controlul vitezei de croazieră, inclusiv pentru ajustări mici la viteză, cu excepția traficului foarte greu.
  • Atâta timp cât îl puteți transforma cu ușurință și liber (este cel mai bun cu servodirecție), țineți volanul în jurul pozițiilor de 8- și 4-o-ceas, mai ales când se îndreaptă într-o linie mai mult sau mai puțin dreaptă. Greutatea ambelor brațe care se sprijină pe partea superioară a roții tinde să o facă să se rotească automat puțin la partea în care este deflectată neintenționat, până când o forță este aplicată în mod conștient. Dar deflectarea roata cu greutatea ambelor brațe care se sprijină spre partea inferioară tinde să o facă automat receptor. Atâta timp cât mișcarea dvs. nu este obstrucționată, odihniți-vă brațele în locuri confortabile și aranjați-le și aderența dvs roată se află centrat (și, cu siguranță, nu are tendința de a vă îndrepta spre traficul care se apropie), cu excepția cazului în care a schimbat conștient.
  • Imagine cu titlu de pasageri în confort Pasul 5
    5. Găsiți o suprafață de drum netedă. Lanțurile din dreapta în țările din trafic din dreapta sunt uneori mai pure de la camioane.
  • Imagine intitulată pasageri în confort Pasul 6
    6. Evitați să mergeți mai repede decât fluxul de trafic per total. Acest lucru mărește zgomotul și necesitatea unor mișcări bruște semnificativ. De asemenea, pasagerii creează distrageri care fac viteze mari deosebit de nesigure și există mai mulți oameni în pericol de la orice accident.
  • Imagine intitulată pasageri în confort Pasul 7
    7. Într-o călătorie lungă, faceți o pauză de cel puțin două sau trei ore sau cam asa ceva, înainte de a deveni puternic nevoie. Acest lucru permite pasagerilor să se actualizeze în mod regulat fără a fi nevoie să simtă că vă inconvenieră întrebându-vă să vă opriți undeva și îi oferă tuturor șansa de a se întinde. S-ar putea chiar să luați în considerare modificarea driverelor la o astfel de pauză.
  • sfaturi

    Utilizați stocarea externă pentru articole, în loc să le umpleți în zonele de ședere pentru pasageri. Dacă pleci în vacanță, pentru un eveniment sportiv etc., Oferiți pasagerilor reasigurarea că vor avea suficient spațiu pentru picioare prin punerea echipamentului, echipamente de camping, biciclete, jocuri, bile, surfboards, etc. În rafturi de acoperiș sau alte dispozitive de exploatație externă.
  • Pasagerii copiilor, indiferent de vârstă, sunt întotdeauna mai sigure pe scaunul din spate.
  • Dacă pasagerii dvs. sunt îndrăgostiți de jocurile de rol de masă, acestea sunt excelente pentru călătoriile pe distanțe lungi. Povestea poate continua și pe tot parcursul călătoriei. Punerea zarurilor în recipiente de tupperware mici, astfel încât jucătorii nu le pierd în spate ajută la acest lucru.
  • Fixați orice tetiere lipsă sau deteriorată. Nu le pot fi atât de incomod, cât și nesigure pentru toți pasagerii.
  • Pentru călătorii lungi, păstrați o carte de jocuri de mașini în mașină pentru pasageri să folosească. În acest fel, nu trebuie să fiți șeful de divertisment și pot obține organizarea de jocuri în timp ce vă concentrați asupra conducerii.
  • Problemele cu mașina poate fi chiar mai puțin distractivă cu o mulțime.Păstrați-vă mașina bine intretinut, și să verificați elementele de bază înainte de o călătorie lungă.
  • Dacă pasagerii dvs. nu doresc să vorbească, puteți să vă ocupați de echilibrul stereo și să vă declanșați în colțul dvs.Sau, în funcție de regulile locale, un set de căști care nu interferează cu auzul auzului exterior, cum ar fi o căști într-o ureche care joacă liniștit.
  • Motorul mare care mișcă o mașină de lux atât de ușor și poate chiar să tragă o limuzină stretch o va face să meargă repede când vă place - nu va voia simt rapid.(Urmăriți vitezometrul!) Dar chiar dacă un vehicul greu de vârf ca un camion sau SUV poate merge repede, nu ar trebui: au tendința de a sfat mai degrabă decât derivă în viraje prea ascuțite.
  • Ingrijorat in legatura cu eficienta consumului de combustibil?Ați luat deja cel mai important pas cu carpooling, Reducerea consumului de combustibil, a consumului de părți și congestionarea traficului.O zonă frontală relativ mică a mașinii sau minivanului va necesita mult mai puțin combustibil la viteză decât partea largă a unui camion sau SUV.(O van de dimensiuni mari este chiar mai bună pe persoană, dacă îl puteți umple.) Dacă tipul de mașină pe care doriți are mai multe opțiuni de motor, alegeți unul relativ mic: un motor de gaz mai mare consumă de obicei o mulțime de combustibil suplimentar chiar și în timp ce capacitățile sale sunt irosite cu conducere lentă.
  • Privind o fereastră este o modalitate excelentă de a aprecia natură sau un oraș, Evitați boala auto, sau începe A conversaţie.Și citirea sau urmărirea ceva apropiat într-un vehicul în mișcare poate provoca ochiul (o vedere îndepărtată se schimbă puțin în câmpul dvs. de vedere pe măsură ce săriți câțiva centimetri în acest fel și acest lucru).Chiar și așa, ați putea dori să aveți pe cărți de mână - electronice portabile auto-iluminat, cum ar fi un cititor de cărți electronice, televizor mic (unele montare cu elemente de fixare cu cârlig și buclă, altele sunt construite în tetierele de înlocuire, iar unele acceptă antene și intrări video și ieșiri pentru căști) sau player video și un convertor de curent alternativ pentru alte electronice, cum ar fi laptopurile, în special Dacă adaptoarele individuale de mașini sunt neeconomice.Căutați unul cu "undă sinusoidală" sau cel puțin "Modificată val sinusoidală" Ieșire asemănătoare AC pentru a nu accentua dispozitivele și cu oprire automată pentru a nu scurge bateria dacă este lăsată la stânga.Puteți obține adaptoare pentru a conecta mai multe dispozitive în conectorul brichetei, dar puterea totală este limitată la câteva sute de wați sau mai puțin și desenarea prea mult poate sufla o siguranță.Cu excepția cazului în care confirmați că mașina dvs. se poate ocupa mai mult, vă puteți limita la câteva gadgeturi electronice mai mici sau unul mai mare ca un înlocuitor de desktop laptop.
  • Avertizări

    Amintiți-vă că prea multă discuție poate fi o distragere a atenției. Când întâmpinați părți deosebit de complicate ale unității dvs., semnalați la pasageri că aveți nevoie de tăcere, sau să fiți tăcuți și de exemplu, ei vor realiza că acesta este un moment liniștit.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Car
    • Gustări și băuturi pentru pasageri
    • Pături și perne de gât pentru pasageri
    • Pungă de gunoi pentru mașină (multe centre de informare turistică au acestea gratuit)
    • GPS / hărți rutiere pentru a preveni pierderea
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar