Cum să vă îmbunătățiți abilitățile de conducere

Sunteți cineva care are nevoie de îndrumare în ceea ce privește încrederea în fața marelui mare "Testul șoferului" sau cineva care este un nou șofer, cu nu prea multă experiență? Citiți despre cum vă puteți îmbunătăți Abilități de conducere și știu ce se întâmplă în jurul tău în același timp.

Pași

  1. Imagine cu titlu de unitate Pasul 1
1. Urmați toate legile de stat (sau țara) privind conducerea pe șosea, în special orice centură de siguranță și posturi de viteză legate.
  • Imaginea intitulată Îmbunătățiți abilitățile de conducere Pasul 2
    2. Au cineva care are permis de conducere la scaunul pasagerului din față, de preferință o persoană care are 21 de ani sau mai în vârstă. Încredere este cheia în conducere, așa că atunci când sunteți în prezența unei persoane cu experiență, ei vă pot ghida și vă pot oferi sfaturi.
  • Imagine intitulată Double Ambreiaj DownShift Pasul 2
    3. Utilizați parcări goale, campusuri de colegiu și licee ca ghiduri de parcare. Cele mai frecvente poziții de parcare sunt Uphill, în jos, paralel, și înclinați. Trebuie să știți cum și când să întoarceți volanul atunci când intrați într-un stand și inversarea.
  • Imaginea intitulată Faceți mașina dvs. să ruleze mai repede pe pasul 8
    4. Începeți să conduceți în timpul zilei. Pe măsură ce progresați, puteți încerca să conduceți noaptea Cu grijă.
  • Imagine intitulată Evitați accidentele auto Pasul 10
    5. Utilizați farurile regulate atunci când cerul devine dim (începutul apusului de soare) până la aproximativ 1/2 oră după răsăritul soarelui. Utilizați grinzi mari atunci când nu există absolut nimeni în calea vederii dvs., inclusiv transportul pe cealaltă parte a drumului și dacă nu există lămpi de drum (drumul este complet întunecat).
  • Imagine cu titlu de unitate Pasul 3
    6. Luați toate șansele de a conduce vehicule. Intreaba-ti părinţi Dacă vă vor lăsa să conduceți la supermarket pentru a face cumpărături pentru alimente sau alte locuri mici pe care le-ar merge.
  • Imagine intitulată arata minunat pentru școală intro
    7. Inainte de Obținerea licenței, Luați în considerare luarea unui curs de prevenire a accidentelor cu familia dvs. Încercați să stați departe de școlile de curse și să vă concentrați pe formarea practică care se concentrează pe prevenirea accidentelor. Acum, Massachusetts este singurul stat din țară care atestă acest tip de instruire. Ei numesc programul de dezvoltare a competențelor driverului și puteți găsi detalii aici https: // masa.Gov / Info-Detalii / Drivere-Educație-Programe
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Ca pasager, urmăriți acțiunile șoferului. Face note mentale (a acțiunilor pozitive) și le folosiți când sunteți în spatele roții.
  • Rămâneți pe drumuri mai puțin cunoscute ca începători. Vei sperie pe autostrăzi și pe rutele principale de trafic.
  • Încercați mai mult pentru a practica pe drumurile cu două căi, deoarece se poate obține o idee rapidă de a conduce în siguranță și oferind, de asemenea, spațiu altor vehicule.
  • De asemenea, veți ști și aflați personalitatea șoferului care este în fața dvs., la spate și alături de dvs. Nu ignorați acest lucru - vă poate afecta ca șofer, deci utilizați toată precauția.
  • Practică, practică și practică! Veți afla mai multe despre abilitățile dvs. și mașina însăși ca progresează timpul.
  • Avertizări

    În funcție de situația în care vă aflați, cerința de vârstă a pasagerilor din față variază între 18 și 21, dacă șoferul este minor care posedă o autorizație. Cereți unui părinte, tutore sau unui prieten adult să călătorească cu dvs. în loc de cel mai bun prieten al tău de la liceu. Ta "aventuri" pot aștepta până când veți obține o licență.
  • În Statele Unite, este obligatorie pentru toți oamenii care operează un vehicul de a avea permis sau licență în posesia lor în orice moment.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar