Cum să conduci în india

Metros în India sunt extrem de congestionate, iar șoferii pot părea a fi dur în abordarea lor față de a bate traficul. Numai în Delhi există 2 milioane de vehicule. Drumurile joacă, de asemenea, o parte în a face dificilă conducerea. Acest articol vă va oferi sfaturi pentru conducerea în siguranță în India. Cu toate acestea, trebuie să vă amintiți că modul tipic de a călători în India se face prin angajarea unei mașini cu șofer, la un cost relativ scăzut.

Pași

  1. Imagine intitulată unitatea în India Pasul 1
1. Înțelegeți că India are o mână dreaptă / stânga. Dacă sunteți dintr-o țară în care mașinile au o mașină din stânga, acest lucru poate fi confuz pentru dvs., inițial.
  • Imagine intitulată unitatea în India Pasul 2
    2. Fii atent în timp ce conduci în orice oraș. India nu este o excepție.
  • Imagine intitulată unitatea în India Pasul 3
    3
    Stai atent tot timpul. În majoritatea orașelor indiene, deși există benzi, oamenii nu le folosesc și pot tăia în fața dvs. fără avertizare. Animalele sau copiii pot veni în calea voastră. Ori de câte ori piciorul dvs. nu este pe accelerator, ar trebui să se odihnească pe frână.
  • Imagine intitulată unitatea în India Pasul 4
    4. Recunoașterea că asigurările din India are diferite clauze în ea, cum ar fi taxa de depreciere pe metal și plastic. Deci, vă rugăm să citiți complet asigurarea dvs. și să o înțelegeți bine.Amintiți-vă că afirmațiile terțe părți sunt rare în India și, în majoritatea cazurilor, ar avea nevoie de o copie a bradului poliției. Evitați accidentele cu toate costurile.
  • Imagine intitulată unitatea în India Pasul 5
    5. Fiți conștienți de faptul că nu este neobișnuit să găsiți drivere beat după ora 10:00, deci fiți foarte atenți la nopți.Nu haygați nici un driver la o viteză mai mare de 30 de kilometri (19 mi), dacă este posibil, evitați-o complet. Oamenii se pot întoarce fără semnalizare sau fără a porni indicatorul.
  • Imagine intitulată unitatea în India Pasul 6
    6. Amintiți-vă că există tot felul de vehicule pe drumuri indiene, cum ar fi cărucioare, cicluri, ricșe, trei roți, mașini, SUV-uri, camioane, autobuze etc. Nu există benzi separate pentru vehicule în mișcare mai lentă, astfel încât să fie pregătiți să conducă încet folosind frânele foarte des. Nu există aproape nici un vehicul automat de transmisie în India, astfel încât să fiți pregătiți pentru o transmisie manuală. Dacă închiriați o ședere, dar sunteți obișnuiți să vă asigurați că pedala de ambreiaj este ușoară, veți ajunge să construiți un mușchi mai puternic de vițel.
  • Imagine intitulată unitatea în India Pasul 7
    7. LearnChat Partidul Americii, ministrul sau procesele religioase sunt regulate și pot ține traficul. Nu fiți timizi să luați rute alternative în astfel de situații, cum ar fi conducerea pe drumul nepavat (dacă este acolo) sau tăind traficul ca alții.
  • Imagine intitulată unitatea în India Pasul 8
    8. Când conduceți într-un mic oraș sau un sat rural, drumurile vor fi prea înguste pentru două benzi. Prin urmare, traficul care vine în cealaltă direcție va trebui să călătorească pe aceeași cale ca tine. Când o mașină vine spre tine, mutați-vă la stânga, astfel încât să fiți doar jumătate din drum. Este bine dacă partea stângă a mașinii dvs. nu mai este pe drum. Tipul care vine spre tine va face același lucru pe partea stângă. După ce ați trecut reciproc, reveniți pe drum.
  • Imagine intitulată unitatea în India Pasul 9
    9. În timp ce conduceți pe drumuri largi, de exemplu OMR, ECR în Chennai, fiți alertă. Multe vehicule mai mici vin pe partea greșită a drumului.
  • Imagine intitulată unitatea în India Pasul 10
    10. În multe locuri din India vehicule comerciale, cum ar fi camioanele și autobuzele, vor avea semne care au citit "Horn de sunet". Aceasta înseamnă că, dacă vă veți mișca ușor, astfel încât să puteți trece. Doar o singură dată și o face politicos, dacă nu se mișcă pur și simplu stați în spatele lor. Deși se pot muta în lateral, asigurați-vă că verificați traficul care se apropie înainte de a trece.
  • Când vă bucurați, asigurați-vă că nu sunteți într-o zonă liniștită (în general în jurul spitalelor), deoarece acest lucru este ilegal și foarte perturbator pentru pacienții spitaliciști.Imagine intitulată unitatea în India Pasul 10Bullet1
  • Imagine intitulată unitatea în India Pasul 11
    11. Amintiți-vă că, în caz de accident, dacă situația scapă de mână, apelați imediat polițiștii. Acest lucru vă va salva de la obținerea unei bătăi din partea publicului.În cazul unui accident, implicarea publică se va întâmpla cu siguranță, iar tipul cu un vehicul mai mic va primi simpatia. Evitați orice astfel de pandemoniu și încercați să rezolvați lucrurile repede.
  • sfaturi

    Păstrați toate lucrările legate de mașină, cum ar fi înregistrarea, asigurarea și permisul de conducere cu dvs. în timp ce conduceți.
  • Asigurați-vă că frânele dvs. funcționează tot timpul.
  • Amintiți-vă, răbdarea este cheia de a conduce aici. Veți găsi adesea sângele dvs. de sânge când cineva vă taie drumul, dar este așa cum este.
  • Întotdeauna să fie calm și să nu vă angajați niciodată în furia de drum, deoarece vă poate răni.
  • Dați întotdeauna calea pentru șoferii agresivi, deoarece nu doriți să fiți deranjați în mod continuu.
  • Honking nu este un lucru rău și oamenii fac acest lucru pentru a exprima tot felul de sentimente sau pentru a menține animalele să vină în calea lor. Utilizați cornul generos.
  • Vizitați http: / / Driving-India.Blogspot.COM pentru o revizuire cuprinzătoare a tehnicilor de conducere defensivă.
  • Păstrați vehiculul în stare bună de funcționare tot timpul.
  • Anvelopele joacă un rol important în timp ce rotiți și rupeți viteza, astfel încât să vă asigurați că acestea sunt în formă și au caracteristici anti-alunecare.
  • Asigurați-vă că cornul dvs. și luminile funcționează. Deoarece sunt airbagurile și Abs pe străzi aglomerate, cum ar fi cele din Mumbai.
  • Cea mai bună modalitate de a învăța cum să conduceți în India este să urmați unul dintre șoferii de taxi. Ei au stăpânit arta de a conduce la instinct pur.
  • În India, un sistem adecvat de benzi există numai pe teritoriul Uniunii Chandigarh, Expressways și Autostrăzile Naționale. Încercați întotdeauna să vă deplasați în benzile centrale, dacă nu pe drumurile menționate anterior, altfel urmați sistemul de banda.
  • Întotdeauna să fie mai atenți pe drumurile indiene, în special în Metros ca Bangalore.
  • Avertizări

    Unele dintre luminile roșii nu pot funcționa în ore ciudate, aveți grijă atunci când vă apropiați de o astfel de intersecție
  • Priviți întotdeauna pe ambele părți în timp ce întoarceți-vă, nu este neobișnuit să găsiți șoferi pe partea greșită a drumului
  • Puteți vedea adesea drivere de rupere a regulilor de trafic (e.G. Sărituri roșii). NU FACE Fiți tentați să urmați exemplul lor - nu numai că este foarte periculos, ci ofițerii de poliție din trafic (în special în Delhi) sunt în căutarea violatorilor. În plus, unele semafoare sunt acum echipate cu camere pentru a prinde jumperi de lumină roșie.
  • Mai presus de toate, utilizați instinctele. Înainte de a efectua orice mișcare cu un vehicul, verificați zona. Indiferent dacă un semnal luminos este verde, verificați intersecția ca și cum ar fi fost necontrolată. Traficul este extrem de necontrolat în India și mulți țeseau prin intermediul regulilor. Acordați atenție în orice moment.
  • Nu urmăriți orbește persoana din fața dvs., deoarece ați încălcat și regulile de trafic împreună cu el.
  • Accidentele trebuie evitate cu toate costurile, deoarece acestea pot duce la violența împotriva părții de defecțiune de către spectatori care se adună în mod obișnuit la astfel de apariții.Trebuie, de asemenea, să fii pregătit pentru posibilitatea de a face o înțelegere în numerar la locul accidentului și / sau de a plăti poliției în cazul în care acestea ar fi convocate accidentului.
  • Șoferii uneori își întâmpină coarnele în timp ce conducea.Nu este neobișnuit ca driverele de auto-ricșa să fie "Joacă puiul" Cu traficul care se apropie, în timp ce își onoram coarnele, purtați doar pentru a evita o coliziune a capului în ultimul moment posibil.Din acest motiv, conducerea în India este cel mai bine lăsat la șoferii locali care sunt familiarizați cu aceste condiții de conducere.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar