Cum să stimulați puterea mașinii dvs

Automatorii sunt de obicei mai dornici de a îmbunătăți kilometrajul de gaze și de a menține costurile de întreținere scăzute decât pentru a maximiza performanța, dar dacă doriți să aduceți tija fierbinte interioară a autovehiculului, există câteva modalități prin intermediul puterii și vitezei.

Pași

Metoda 1 din 2:
Îmbunătățirea performanței
  1. Imaginea intitulată Îmbunătățiți mașina
1. Reduce greutatea mașinii. Unul dintre cele mai ușoare lucruri pe care le puteți face acum pentru a mări puterea de cai este să vă faceți vehiculul cât mai ușor posibil, ceea ce permite vehiculului dvs. să accelereze mai bine. Îndepărtați aglomerația inutilă din mașină și scoateți-o cât mai mult posibil pentru o performanță optimă.
  • Imaginea intitulată Îmbunătățiți mașina
    2
    Upgrade la un sistem de evacuare care curge liberă. Actualizarea la un sistem de evacuare de înaltă performanță poate crește puterea dvs. printr-o măsură de cinci până la 10 pe unele vehicule naturale de aspirație, în timp ce vehiculele cu un supercharger suplimentar pot ridica mult mai mult.
  • Este o concepție greșită comună că conductele supradimensionate afectează negativ presiunea din spate, rezultând o pierdere de cuplu și putere redusă. În adevăr, majoritatea motoarelor preferă cel mai liber sistem, în termeni de admisie, antet și evacuare.
  • Imaginea intitulată Îmbunătățiți mașina
    3. Utilizați conductele de testare. Cercetare "Cat-back" Sisteme de cumpărare, de asemenea, uneori numite "Tubarea de testare." Aceste sisteme rulează de la convertorul dvs. catalitic până la sfârșitul conductelor de evacuare, sporind cai putere. Kitul de instalare este, în general, câteva sute de dolari, dar ați putea salva prețul prin cumpărături și faceți-o singură.
  • Măsurați diametrul țevii care iese din convertorul dvs. catalitic și înlocuiți cu conducte mai mari de evacuare. Puteți plăti pentru a avea acest lucru instalat la magazin sau puteți face-o singură prin tăierea vechii țesături de evacuare și lăsând câțiva centimetri pentru a suda pe. Dacă faceți, poziționați noul sistem în loc și sudați-l la fața locului pe care tocmai l-ați tăiat. Reinstalați umerasele pe care le-ați eliminat.
  • Imaginea intitulată Îmbunătățiți mașina
    4. Upgrade la un filtru de aer liber de curgere gratuită. Este, de asemenea, o idee bună să cumpărați un filtru de aer liber, care să se potrivească mașinii dvs. și să îl instaleze pentru a crește ușor HP. Nu este o schimbare mare, dar este o modalitate bună de a vă asigura că vehiculul dvs. efectuează la cel mai înalt nivel posibil.
  • Deschideți capota, localizați carcasa filtrului de aer și scoateți-o. Deșurubați clemele sau șuruburile, având grijă să evitați să obțineți contaminanți în carcasa filtrului. Scoateți și aruncați filtrul vechi de aer. Curățați interiorul casetei cu o cârpă umedă și introduceți filtrul nou de curgere gratuită.
  • Fiți conștienți de numeroasele filtre de aer după vânzare vor permite, de fapt, să treacă mai multă particule mai mari în filtrele de motor și de ulei, mai ales dacă sunt menținute necorespunzător și vor pulveriza uleiul în aport. Uleiul din filtru poate deteriora sau distruge senzorul de flux de aer de masă (MAF) pe vehicule atât de echipate. În motoarele de inducție forțată, beneficiul marginal al fluxului crescut al aerului cu un filtru dupămarket este în general depășit de faptul că Turbo va furniza aerul solicitat, indiferent de filtrul utilizat și o fiabilitate crescută în mare măsură de a nu avea ulei și nisip în aport și pe MAF.
  • Imaginea intitulată Îmbunătățiți mașina
    5. Opțiunile de cercetare de turbochargie și suprataxe. Instalarea unui supercharger într-un motor cu bloc mare sau un turbocompresor într-un bloc mai mic, va implica, în principiu, reconstruirea complet a motorului și modernizarea componentelor purtătoare ale motorului, ceea ce va costa mai multe mii de dolari. Este un proiect imens, dar este cea mai eficientă modalitate de a crește puterea vehiculului dvs. Dacă v-ați angajat să instalați un supercharger în mașina dvs., puteți lua în considerare următoarele varietăți:
  • Suprafetoarele rădăcinilor sunt cele mai vechi tipuri de sistem de supercharger, de obicei printre cele mai ieftine, sunt și destul de populare printre vehiculele de curse. Ei lucrează prin funning cantități extrem de mari de aer prin galeria de admisie, oferind explozii rapide de energie.
  • Șuruburi duble Trageți aerul prin lobi, care devine prins în carcasa rotorului și devine comprimat într-un dispozitiv înclinat în formă de con. Nu sunt legale în toate statele, aceste superchargers tind să fie extrem de puternice.
  • Centrifugale Superchanters Utilizați un rotor alimentat pentru a trage aerul de înaltă presiune într-un compresor, atingând cu ușurință în sus de 60.000 rpm, făcându-le cel mai eficient supercharger pentru vehiculul dvs.
  • Metoda 2 din 2:
    Reflashing computerul mașinii
    1. Imaginea intitulată Îmbunătățiți mașina
    1. Îmbunătățiți un motor turbocompresor cu un programator. Aceste dispozitive modifică programele pe computerul vehiculului dvs., numit "Reflashing," Pentru a permite mai multă putere, cuplu și uneori mai bună economie de combustibil. Pe un motor aspirat natural, creșterea cai putere va fi destul de mică, dar cu un supercharger puteți vedea câștiguri uriașe în HP.
    • Unele magazine auto vor face publicitate opțiuni intermitente, economisind o mulțime de bani în acest proces. În termeni practici, nu este ceva de multe ori pe care îl fac ei înșiși, așa că ați putea vorbi cu un mecanic în care aveți încredere în acest lucru dacă sunteți interesat.
  • Imaginea intitulată Îmbunătățiți mașina
    2. Îmbunătățiți computerul motorului supraîncărcat cu un modul de alimentare. Modulele de alimentare după vânzare pot fi utilizate într-un mod similar, uneori oferind până la 30 de HP suplimentar cu instalare adecvată.
  • Pentru a instala, uita-te în manualul șoferului, un chilton sau un ghid Haynes pentru a vedea cum să acceseze computerul mașinii, apoi deconectați cablul negativ al bateriei și deconectați cablajul de la computer.
  • Conectați un modul de alimentare după vânzare. Introduceți-l între cablajul și computerul. Reconectați cablul negativ al bateriei.
  • Imaginea intitulată Îmbunătățiți mașina
    3. Cântărește argumentele pro și contra. Pe partea superioară, re-clipeșterea calculatorului din mașină poate fi o modalitate excelentă și eficientă de a ridica cai putere, oferindu-vă o plimbare puternică. În dezavantaj, este un proces scump care necesită deja un motor supraîncărcat - un alt proces scump. Multe modificări de performanță ale unui motor pot, de asemenea, să își diminueze economia de combustibil, iar reflasarea în general a oricărei garanții pe un vehicul pe care l-ați cumpărat. Știți că dacă alegeți să finalizați procesul, este pe dvs.
  • sfaturi

    Alăturați-vă unui forum de mașini online adaptate special pentru marca sau modelul vehiculului. Aflați de la ceilalți despre ce funcționează și ce nu vă pierdeți timpul și banii sau vă distrugeți vehiculul.
  • Cluburile auto modificate pot fi o modalitate excelentă de a obține reduceri pe piese pentru mașina dvs.
  • Când vă testați mașina după upgrade, luați-o la o pistă de cursă sancționată în siguranță, dacă este posibil. Tracilele de curse nu sunt doar mai sigure, dar vă dau o înregistrare despre cât de repede este mașina dvs. cu adevărat și cât de mult sa îmbunătățit performanța dvs. atunci când efectuați rulații de comparație.
  • Multe mașini moderne au snorkels pe aportul de avion plasat la un punct de înaltă presiune în partea din față a vehiculului pentru a atrage răcitorul aerului. Dacă cineva alege să instaleze o admisie de admisie a aerului rece (CAI), ar trebui să se acorde atenție configurației curente. În plus, fiți conștienți de faptul că instalațiile CAI cu montare scăzută au o șansă mai mare de a suge apa în vremea ploioasă care cauzează Hydrolock și deteriorarea motorului major.
  • Nu vă speriat să lăsați RPM să se apropie de Redline deoarece a fost deja testat de producătorul mașinii dvs. - cu toate acestea, ar trebui să rămâneți întotdeauna precauți.
  • Avertizări

    Anumite state, cum ar fi California, necesită fiecare parte de performanță după vânzare pentru a trece o certificare pentru utilizare pe un vehicul de stradă (CARB sau California Resurse Resources). Dacă upgrade-urile dvs. nu au acest autocolant, vehiculul dvs. poate fi impoundat.
  • Consultați Agenția dvs. locală de licențiere cu privire la reglementările privind emisiile. Anumite upgrade-uri la motorul și evacuarea mașinii vă pot împiedica să transmitem emisiile și, eventual, încalcă legile federale privind emisiile.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar