Cum de a alege mașina potrivită pentru dvs

Cumpărarea unei mașini noi este un eveniment interesant, dar gama de opțiuni poate fi intimidantă. Cercetarea autoturismelor și dealeri locale pentru a începe îngustarea lucrurilor în jos. Luați în considerare bugetul dvs. și uitați-vă la opțiunile accesibile care se potrivesc stilului dvs. de viață. Decideți ce dimensiune a mașinii doriți pe baza situației familiale și a nevoilor de transport.

Pași

Partea 1 din 3:
Decizia asupra dimensiunii
  1. Imagine intitulată Alegeți mașina potrivită pentru dvs. Pasul 1
1. Cumpărați o mașină mai mică dacă doriți să economisiți bani. Altele decât mașinile sportive de lux, mașinile mici costă, în general, mai puțin decât modelele mai mari. De asemenea, consumă mai puțin combustibil, ceea ce vă va economisi bani pe termen lung. Optați pentru o mașină mai mică dacă se potrivește stilului dvs. de viață și dacă familia dvs. se poate potrivi confortabil în interior.
  • Multe mașini mici sunt surprinzător de spațioase în interior. Vizitați un reprezentant pentru a le vedea în persoană înainte de a le respinge pentru a fi prea înghesuit.
  • Imagine intitulată Alegeți mașina potrivită pentru dvs. Pasul 2
    2. Evitați 2 mașini de uși pentru o familie de mai mult de 2 persoane. Dacă aveți copii, intenționați să aveți copii în viitorul apropiat sau să conduceți în mod regulat prietenii sau familia, optați pentru o mașină cu 4 uși peste o mașină mică cu 2 uși. Procesul de împingere a unui scaun din față pentru a vă lăsa pasagerii din spate în și din mașină va crește probabil plictisitor în timp. Sedanele și hatchback-urile cu 2 uși sunt alegeri bune cu opțiuni accesibile pe piață.
  • Imagine intitulată Alegeți mașina potrivită pentru dvs. Pasul 4
    3. Obțineți un minivan de dimensiuni mari sau SUV pentru a se potrivi unei familii mari. Dacă transportați în mod regulat 4 sau mai mulți oameni și aveți nevoie de o mulțime de spațiu de trunchi, optați pentru un vehicul mare pentru a vă satisface nevoile.Un minivan sau SUV poate transporta până la 8 pasageri atunci când sunt echipate cu un scaun de bancă de la al doilea rând. Unele furgonete mari pot găzdui până la 15 persoane.
  • Imagine intitulată Alegeți mașina potrivită pentru dvs. Pasul 3
    4. Alegeți un camion de ridicare dacă transportați în mod regulat articole mari. Ridicați camioanele sunt vehicule populare și puternice, cu o gamă de opțiuni și caracteristici. Dacă intenționați să trageți o încărcătură de remorcă sau să trageți multi-ton, căutați un camion de dimensiuni mari, grele. Dacă nevoile dvs. de transport de marfă implică în mare parte tragerea obiectelor murdare pe care nu le-ați dori în interiorul unui vehicul, cum ar fi resturile de construcție și mulci, optați pentru un camion compact.
  • Partea 2 din 3:
    Găsirea mașinii
    1. Imagine intitulată Alegeți mașina potrivită pentru dvs. Pasul 5
    1. Lucrați la bugetul mașinii. Ca regulă generală, plățile dvs. de mașini nu ar trebui să depășească 15% din salariul dvs. lunar. Acest procent vă oferă spațiu pentru a vă acoperi celelalte cheltuieli lunare, cum ar fi chirie sau ipotecă, alimente, facturi și plăți de asigurare a mașinilor. Utilizați o aplicație telefonică sau o foaie de calcul Excel Calculați cheltuielile dvs. regulate pe o lună, Includerea banilor cheltuiți pentru divertisment și petrecere a timpului liber, pentru a vedea dacă mai multe dintre bugetul dvs. poate merge fezabil spre mașina dvs.
  • Imagine intitulată Alegeți mașina potrivită pentru dvs. Pasul 7
    2. Decide între o mașină nouă sau uzată. Bugetul dvs. va fi cel mai relevant luarea în considerare atunci când decideți între o mașină nouă și uzată. Mașinile uzate oferă, în general, o valoare mai bună, dar necesită o verificare atentă de către un expert pentru a se asigura că sunt în stare bună. Evitați să cumpărați o mașină care a avut numeroși proprietari, care este de obicei un semn rău.
  • Imagine intitulată Alegeți mașina potrivită pentru dvs. Pasul 6
    3. Luați în considerare eficiența combustibilului. Dacă doriți o mașină eficientă din punct de vedere al combustibilului și veți comuta mai puțin de treizeci de kilometri pe zi, o mașină hibridă este o opțiune excelentă. Dacă călătoriți în mod regulat pe distanțe lungi, optați pentru o mașină de dimensiuni economice cu patru cilindri. Având mai puține cilindri înseamnă o economie de combustibil mai bună.
  • Autovehiculele care rulează pe motorină pot fi o opțiune mai eficientă din combustibil pentru persoanele care fac o mulțime de autostrăzi, deoarece motorina este frecvent mai ieftină decât benzina.
  • Partea 3 din 3:
    Fă-ți cercetarea
    1. Imagine intitulată Alegeți mașina potrivită pentru dvs. Pasul 8
    1. Utilizați site-urile de revizuire a mașinilor. Verificarea site-urilor de revizuire a autovehiculelor vă vor oferi lowddown-ul pe caracteristici, performanță, puncte forte și puncte slabe ale diferitelor modele de mașini. Citiți recenzii de la cumpărători și experți auto pentru a obține o perspectivă largă asupra modului în care mașinile se măsoară. Recenzile care vin direct de la proprietarii de mașini sunt susceptibili să fie cei mai cinstiți și mai sus despre potențialele probleme sau beneficii ale anumitor vehicule.
    • Site-urile de revizuire a mașinilor sunt de asemenea utile pentru compararea autoturismelor similare.
  • Imagine intitulată Alegeți mașina potrivită pentru dvs. Pasul 9
    2. Cercetare dealeri auto locale online. O parte importantă a cumpărăturilor de mașini are o experiență de calitate cu reprezentantul pe care îl alegeți să cumpărați sau să le închiriați. Citiți recenzii online ale dealerilor auto locali pentru a vedea scorurile, statisticile și experiențele cumpărătorului. Optează pentru o reprezentare de lungă durată, deoarece longevitatea este, de obicei, un semn al serviciului de calitate și satisfacția clienților.
  • Recenzii ale dealerilor în U.S. pot fi obținute prin Bureau Bine Bugeau și Edmunds, o resursă de top auto online.
  • Imagine intitulată Alegeți mașina potrivită pentru dvs. Pasul 10
    3. Căutați mașini care se află în bugetul dvs. Există o varietate de resurse online disponibile care vă vor ajuta să găsiți o mașină pe care o puteți permite. Vizitați site-urile de revizuire a mașinilor de încredere pentru a compara prețurile și pentru a obține o idee despre ce mașină ar trebui să faceți cumpărături. Astfel de site-uri web includ:
  • https: // Carmax.COM /
  • https: // Edmunds.COM /
  • https: // KBB.COM /
  • https: // truecar.COM /
  • Imagine intitulată Alegeți mașina potrivită pentru dvs. Pasul 9
    4. Comparați prețurile cumpărături. Căutați prețurile mașinilor similare de la diferiți producători și dealeri. Dacă sunteți în căutarea unui tip specific de vehicul, ca un hatchback mic, limitați-vă concentrarea la acea categorie pentru a vă menține cercetarea. Dacă prețurile nu sunt disponibile online sau în publicațiile locale, vizitați reprezentanții locali.
  • Dealeri de mașini folosite vă vor putea oferi anumite oferte și prețuri mai mici, astfel încât să le vizitați personal pentru a-și cerceta prețurile.
  • Chiar dacă vă place foarte mult o mașină, fiți dispuși să plecați de la ea dacă nu este în gama dvs. de prețuri.
  • Imagine intitulată Alegeți mașina potrivită pentru dvs. Pasul 12
    5. Programați o unitate de testare. Cel mai bun mod de a afla dacă o mașină este potrivită pentru tine este să faci în spatele volanului. Vizitați un reprezentant al unui distribuitor de mașini pentru a organiza o încercare, fie în aceeași zi, fie la o dată ulterioară. Scopul de a vizita distribuitorul dimineața, la începutul săptămânii, pentru a vă asigura că obțineți atenția deplină a vânzătorului și pentru a evita o așteptare lungă sau o mulțime.
  • Nu vă simțiți presați să cumpărați o mașină în aceeași zi ca și unitatea de testare.
  • Utilizați unitatea de testare ca o oportunitate de a solicita vânzătorului întrebări extinse despre mașină.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar