Cum să evitați ceilalți drivere enervante

Adesea găsiți o țintă pentru furia de drumuri? Sunteți o victimă a hainelor, farurile intermitente, și tooting inutil? Principalul lucru de reținut când conducerea este de a difuza în mod clar altor șoferi ceea ce intenționați să faceți în orice moment. Acest lucru poate fi dificil, având în vedere că nu puteți vorbi pe larg cu alți drivere, dar acolo sunteți multe instrumente la dispoziția dumneavoastră. Alți șoferi să știe ce vei face.



Vă rugăm să rețineți: Acest articol este vizat în țările în care conducerea are loc în partea dreaptă. Pentru țările în care conducerea are loc în partea stângă, cuvintele "dreapta" și "stânga" vor trebui să fie schimbate.

Pași

  1. Imagine intitulată Evitați ceilalți drivere enervante Pasul 1
1. Conduce în mod consecvent.Nu accelerați și încetiniți fără nici un motiv, nu faceți o întoarcere rapidă și următorul lent. Conducerea consistentă, indiferent dacă este mai agresivă sau mai mică, este cea mai bună modalitate de a permite altor șoferi să prezică cu exactitate ce veți face în continuare. În plus, conduceți în concordanță cu traficul înconjurător. Prin conducerea inconsecventă, riscați siguranța generală a altora din jurul dvs. și puteți, de asemenea, să riscați să fiți citați pentru una dintre multele încălcări ale traficului.
  • Recunoașteți că totul funcționează cel mai bine atunci când traficul fluxul într-un mod natural, echilibrat și previzibil. Acesta este singurul concept cel mai important din spatele nu enervant alți șoferi.
  • Imagine intitulată Evitați ceilalți drivere enervante Pasul 2
    2. Nu împiedică alt trafic. De exemplu, dacă sunteți pe un u.S. Autostrada interstatală, cu o limită de viteză de 65 mph (105 km / h), iar majoritatea traficului este de aproximativ 70 de ani, nu le împiedică prin conducerea în banda stângă de 65 mph (105 km / h). Se potrivesc cu viteza lor, fie treceți la banda dreaptă și ieșiți din calea lor.
  • Feriți-vă dacă încercați să vă potriviți viteza, riscați cel puțin obținerea unui bilet de trafic pentru accelerare și ofițerul nu va accepta scuza că ați fost "Doar păstrarea vitezei cu traficul", mai ales dacă sunteți mașina de plumb. Dar acest lucru nu înseamnă că ar trebui să vă puneți în pericol prin încetinirea lor și riscați o coliziune. În general, ar trebui să conduceți sau aproape de limita de viteză, cu excepția cazului în care condițiile cer ca toți șoferii să încetinească.
  • Imagine intitulată Evitați ceilalți drivere enervante Pasul 3
    3. Când trebuie să conduceți mai încet decât alții (căutați o adresă sau când vehiculul dvs. are dificultate mecanică), luați în considerare pornirea indicatorului care este pe partea de pe traficul care se apropie. Cu toate acestea, aveți grijă că transformarea indicatorului de pericol în timp ce vehiculul dvs. se mișcă este nesigur și ilegal în unele locuri. Dacă trecerea este dificilă și țineți traficul, trageți din când în când pentru a permite celorlalți să ajungă. Ei vă vor mulțumi pentru aceasta (sau cel puțin nu va mai fi supărați).
  • Imagine intitulată Evitați ceilalți drivere enervante Pasul 4
    4. Nu hayon.Vreodată.Este complet inutil, foarte enervant și destul de periculos.Unii oameni vor avea o reacție psihologică la hayon care îi va face încetini, și unii oameni vor face asta pentru a fi rău. De fapt, DMV-ul recomandă să încetinească dacă este haygat pentru a crea o pernă spațiu în caz de urgență.
  • Dacă vehiculul din față călătorește încet în banda de trecere, fii răbdător. Nu clipește farurile în timp ce acest lucru este vizualizat de mai mulți șoferi ca un act de conducere agresivă și foarte nepoliticos. În anumite zone ale Statelor Unite, acțiunile agresive, cum ar fi acestea sunt monitorizate de camerele de supraveghere și au fost scoase în consecință.
  • Dacă aveți nevoie legitimă să treceți și există o singură bandă pe direcție de trafic (i.E. Vehiculul din față se desfășoară la o viteză excesiv de lentă și există un trafic ușor ușor de intrat) și nu puteți trece în mod natural, înapoi la o distanță sigură (dacă nu sunteți deja) și scurt Flash luminile dvs. (nu mai mult de două ori trebuie să fie suficiente). În acest moment, șoferul din vehicul înainte poate să vă înțeleagă mai bine intențiile și să vă retrageți ușor pentru a vă permite să treceți cu o ușurință mai mare, dacă nu doar să continuați să încercați să treceți în mod natural în timp ce nu vă bateți în mod corespunzător. Dacă vă aflați să vă apropiați de vehiculele înainte de dvs. continuu, atunci probabil că mergeți prea repede în raport cu traficul din jurul dvs.
  • Imagine intitulată Evitați ceilalți drivere enervante Pasul 5
    5. Verificați întotdeauna oglinzile și fața dvs. orb înainte de a trece, deoarece poate fi altcineva în spatele dvs. de conducere la o viteză mult mai mare. Ar trebui să fie cazul, să vă treacă mai întâi. Odată ce v-au trecut, continuați să treceți celălalt vehicul conform planificării ar trebui să vă permită condițiile. Continuați întotdeauna suficient de repede decât vehiculul pe care îl depășiți și reveniți la banda dreaptă cât mai curând posibil.
  • Semi-camioanele au pete mult mai mari. S-ar putea să credeți că șoferul vă poate vedea, dar viziunea lui poate fi obstrucționată, deoarece șoferii își pot folosi oglinzile doar pentru a vedea pe alții pe drum.
  • Imagine intitulată Evitați ceilalți drivere enervante Pasul 6
    6. Utilizați luminile dvs. de semnalizare pentru a vă semnala intențiile altor drivere, astfel încât acțiunile dvs. să nu vină ca o surpriză. Nu reușesc acest lucru, poate fi o sursă de agravare gravă a altor motoare.Semnal înainte de a vă întoarce, schimba benzile, îmbinați sau ieșiți din autostradă...de fiecare dată, Chiar și atunci când nu credeți că este necesar.
  • Dacă sunteți pe un drum rapid în mișcare, cu o cantitate echitabilă de trafic, activați semnalul dvs. mult mai devreme, pentru a lăsa alți șoferi să știe că întoarceți-vă și pentru a le oferi timp suficient pentru a trece.
  • Dacă faceți o întoarcere la stânga la o intersecție, șoferii din spatele dvs. veți aprecia avertizarea în avans.
  • Dacă trebuie să încetiniți pentru a face o întoarcere sau trageți, utilizați semnalul de întoarcere inainte de apăsând pedala de frână.Acest lucru va da altor drivere în avans notificare că veți încetini în curând.
  • Când ați terminat să vă schimbați rândul sau banda, asigurați-vă că semnalul dvs. de întoarcere este oprit.Dacă cineva efectuează o combinație rezonabilă sau o bandă se schimbă în fața dvs. (în timp util și folosind un semnal de întoarcere), lăsați-i.
  • Imagine intitulată Evitați ceilalți drivere enervante Pasul 7
    7. Când trebuie să utilizați frâna pentru a încetini, puneți piciorul pe el și decelerați fără probleme.Frecvența de atingere a pedalei de frână va face șoferii în jurul dvs. nesigură dacă vă opriți de fapt.Pe de altă parte, nu frânați la ultima oară absolută.Dați șoferilor în spatele dvs. mult timp pentru a observa că sunteți frânare și pentru a face la fel. Un moment bun pentru a începe frânarea este atunci când observați mașina în fața celui pe care îl urmăți la frânare.
  • Imagine intitulată Evitați ceilalți drivere enervante Pasul 8
    8. Accelerați cu scopul.Aceasta este nu să spui că ar trebui să potrivească gazul și să scoți ca nebun.Doar nu da, mai ales când lumina devine verde, sau când este rândul tău la semnul de oprire.Când schimbați benzile, nu încetiniți dacă nu cere traficul.De fapt, accelerați un pic.
  • Imagine intitulată Evitați ceilalți drivere enervante Pasul 9
    9. Când trageți în mișcare traficul, timpul deplasați cu atenție și accelerați rapid, astfel încât să nu forțați șoferii care vă vor lovi frânele.Fiți răbdători și așteptați o deschidere mare, atunci a lovit-o!Dacă traficul se mișcă la 60 km / h (97 km / h) și vă duce într-un timp de 30 de secunde pentru a vă ridica la viteză, veți avea nevoie de aproape o jumătate de kilometru de autostradă goală pentru a evita periclitarea sau iritarea altor drivere.
  • Imagine intitulată Evitați ceilalți drivere enervante Pasul 10
    10. Stop la linia de oprire, în special la intersecțiile cu semafoare.Oprirea bine a liniei poate fi confuză la alte drivere - este că vehiculul a fost oprit pentru lumină sau a fost defalcat în jos? - și este posibil să nu declanșezi senzorii care modifică semafoarele.Oprirea dincolo de linia nu vă va duce la destinația dvs. mult mai repede, dar va interfera cu alte vehicule, în special cele care încearcă să se întoarcă pe strada dvs.
  • Imagine intitulată Evitați ceilalți drivere enervante Pasul 11
    11. Când vă deplasați într-o bandă de întoarcere în pregătire pentru a face o întoarcere, semnalizați intenția dvs., schimbați-vă în banda de întoarcere, apoi încetiniți - în ordinea respectivă.Dacă există mai multe benzi de întoarcere, alegeți unul și rămâneți în el tot drumul pe tot parcursul rândului.Drifgerea într-o bandă adiacentă este probabil să forțeze un alt șofer să ia o acțiune evazivă.
  • Imagine intitulată Evitați ceilalți drivere enervante Pasul 12
    12. Când conduceți la viteze sub limită, încercați să conduceți cât mai aproape posibil de limită., cu excepția cazului în care condițiile cer altfel (i.E. că toți șoferii încetinesc din cauza traficului greu, vremea nefavorabilă etc. sau accelerarea datorită fluxului de trafic, condițiilor meteorologice îmbunătățite etc.).Chiar dacă există benzi de trecere, stați aproape de viteza altor vehicule, cu excepția cazului în care există o nevoie reală de a merge mai lent.Cand tu trebuie sa Conduceți mai încet decât altele (căutând o adresă sau când vehiculul dvs. are dificultate mecanică), utilizați flash-ul de pericol.Dacă trecerea este dificilă și țineți traficul, trageți din când în când pentru a permite celorlalți să ajungă.Îți mulțumesc pentru asta.
  • Imagine intitulată Evitați ceilalți drivere enervante Pasul 13
    13. Dacă există mai mult de o bandă clară și vă aflați în banda dreaptă din spatele unei persoane care merge la câțiva kilometri sub limită, nu vă bucurați sau să vă tăiați și să le tăiați pentru a face un punct ca ei să meargă prea lent.Limita de viteză este din punct de vedere tehnic an superior limita, iar oamenii nu sunt obligați să conducă mai repede.Dacă trebuie să mergeți la fel de rapid sau mai rapid decât limita, treceți când este sigur să faceți acest lucru.
  • Imagine intitulată Evitați ceilalți drivere enervante Pasul 14
    14. Când conduceți pe un drum multi-banda, faceți nu blocați alt trafic prin conducerea chiar lângă un alt vehicul cu aceeași viteză.Nu numai că acest lucru împiedică traficul mai rapid de la curgerea trecutului, șoferul de lângă dvs. va fi distras continuu de vehiculul dvs. în colțul ochiului lor.Această problemă se întâmplă mai mult și mai mult pentru că unii șoferi nu înțeleg cum să treacă corect în timp ce conduceți la controlul vitezei de croazieră. Dacă sunteți pe punctul de a trece un alt vehicul în timpul croazieră, iar viteza dvs. este doar abia mai rapidă, deprimați ușor acceleratorul pentru a crește ușor viteza temporar, astfel încât trecerea să fie finalizată într-o perioadă rezonabilă de timp.Cea mai scurtă timpul când vă aflați alături de un vehicul pe care îl treceți, cu atât mai sigură trecerea.
  • Imagine intitulată Evitați ceilalți drivere enervante Pasul 15
    15. Pe autostrăzi și interstatale, nu nu Conduceți continuu în banda stângă, cu excepția cazului în care traficul greu sau viitoarele turnee / ieșiri le solicită. Este trecere Lane și nu este destinat fluxului de trafic general, cu excepția unor setări urbane. Unele state, cum ar fi Ohio și Kansas, au, de asemenea, legi care necesită trafic "păstrați bine, cu excepția trecerii".Dacă sunteți în banda stângă și conduceți mai repede decât vehiculele din dreapta dvs., urmăriți vehiculele care conduc mai repede decât veniți din spate.Trageți astfel încât să poată trece, chiar dacă accelerează (deci nu sunteți haygat) - sau cel puțin potriviți viteza lor (în rațiune) până când vă puteți trage.
  • Imagine intitulată Evitați ceilalți drivere enervante Pasul 16
    16. Stați din locurile orbite ale altor vehicule cât mai mult posibil, care sunt, în general, colțurile din spate drepte și stângi, în funcție de vehicul.
  • Imagine intitulată Evitați ceilalți drivere enervante Pasul 17
    17. Dacă vă provoca în mod neatenționat o situație care să-i deranjeze pe alți șoferi și ei au răsturnat cornul sau indică nemulțumirea lor într-un alt mod, fac nu gestul sălbatic, vă bucurați de cornul dvs. sau blocați frânele.Acceptați pedeapsa dvs. de scurtă durată, indicați celălalt șofer pe care îi pare rău pentru infracțiunea dvs. și treceți mai departe.
  • Imagine intitulată Evitați ceilalți drivere enervante Pasul 18
    18. În traficul greu de autostradă, alegeți o bandă și rămâneți în ea, dar nu și banda rapidă.Pe parcursul multor mile, toate benzile vor merge aproximativ aceeași viteză.Schimbarea de banda excesivă nu vă va duce la destinația dvs. mai rapidă și, în cele din urmă, face ca traficul să funcționeze mai încet în general.De asemenea, crește șansele unei coliziuni.
  • Imagine intitulată Evitați ceilalți drivere enervante Pasul 19
    19. Dacă sunteți pe autostradă și se pare că vehiculul de lângă tine încearcă să treacă, probabil că este pentru că încearcă să se termine. Accelerarea, astfel încât să nu poată intra în banda dvs. este doar copilărească și ar putea însemna că le-ați făcut să lipsească ieșirea lor.Cu excepția cazului în care se schimbă spre mijlocul autostrăzii.Atunci ar putea însemna că intenționează să treacă un vehicul în fața lor și nu te-a văzut. Utilizați prudență și lăsați-le să se îmbine dacă vor continua să vină în banda dvs.
  • Imagine intitulată Evitați ceilalți drivere enervante Pasul 20
    20. Dacă sunteți în spatele unei persoane care încearcă să schimbe benzile, nu încercați să le transmiteți-le pe acea parte pentru a le imagina. Un semnal pentru a schimba benzile nu este o invitație de trecere. Unii șoferi sunt foarte speciali în legătură cu acest lucru "regulă" și va trece oricum, indiferent dacă au sau nu loc și nu este o modalitate bună de a pune capăt unui șofer, care ar fi vina dvs., chiar dacă ei se lovesc pe frâne de îndată ce sunt în fața ta.
  • Imagine intitulată Evitați ceilalți drivere enervante Pasul 21
    21. Recunoașteți că autostrada pe rampe și în afara rampelor sunt acolo, astfel încât fluxul de trafic nu va fi întrerupt.Prin urmare, nu trebuie să încetiniți pe autostradă pentru a coborî - asta este ceea ce este în afara rampei.În schimb, rampa on-rampă vă oferă suficient spațiu pentru a ajunge la limita tipică de viteză (de obicei 55 până la 70 mile (89 până la 113 km) pe oră), astfel încât ceilalți șoferi de pe autostradă nu au nevoie să se strecoare pe frânele lor. (Observați că unele rampe de pe și în afara pot fi proiectate prost și, prin urmare, încetinirea sau lovirea accelerației în aceste cazuri).
  • Imagine intitulată Evitați ceilalți drivere enervante Pasul 22
    22. Anticipați autostrada pe rampă de intrare. Acordați atenție semnelor care indică intersecții și pe rampă. Dacă aveți ocazia, schimbarea în siguranță pentru a permite traficului de intrare să se îmbine într-o bandă clară. Acest lucru va ajuta la prevenirea blocajelor și copiilor de rezervă cauzată de fuzionarea traficului nu poate intra în flux.
  • Imagine intitulată Evitați ceilalți drivere enervante Pasul 23
    23. Trecerea pe dreapta traficului este foarte periculoasă și, de asemenea, ilegală în unele locuri. Dacă trebuie să treceți un vehicul care să condus sub limita de viteză din banda stângă (sau trece), aveți două opțiuni: treceți-le pe dreapta (care este periculoasă și uneori ilegală) sau trageți înapoi și pur și simplu conduceți la viteza mai lentă. Nu face haygate-le (vezi "Nu bateți" Etapa).Absolut niciodată trece pe umărul drumului sau orbește atunci când există potențialul de trafic viitoare (i.E. pe o autostradă de stat cu trafic cu 2 căi).Acest lucru nu este numai ilegal, dar ar putea duce la faptul că sunteți personal responsabil pentru moartea unui pieton care se plimba pe marginea drumului, deoarece vehiculul lor a izbucnit.
  • Imagine intitulată Evitați ceilalți drivere enervante Pasul 24
    24. Nu conduceți cu piciorul pe frână. Vreodată. Chiar dacă credeți că nu puneți nici o presiune asupra pedalei, este posibil să fiți suficientă pentru a declanșa luminile de frână.În acest caz, alți șoferi nu vor ști când vă veți frânge cu adevărat.Alte efecte posibile sunt trageți de frână, ceea ce duce la uzura de frânare prematură și la scăderea economiei de combustibil - sau ați putea pune în mod neadetrizat atât frânarea, cât și accelerația într-o oprire de panică, potențial crescând în mod general distanța de oprire semnificativă.
  • sfaturi

    Nu panică.Este important să conduceți în siguranță, deoarece accidentele de trafic sunt cea mai mare supărare a tuturor.Dacă nu sunteți confortabil de conducere la viteze mari, conduceți mai încet și evitați autostrăzile.Rămâneți în banda dreaptă și utilizați un control de croazieră, dacă vehiculul dvs. este atât de echipat.
  • În unele locuri, oamenii, în general, au o atitudine nepoliticoasă și enervantă în spatele volanului. Nu dați tentația de a face ca toți ceilalți, deoarece acest lucru contribuie numai la ca orașul dvs. mai enervant. Observați că fiind politicos într-un oraș în care toată lumea este nepoliticoasă și nimeni nu știe cum să fie de fapt politicos poate fi dificil, deci este posibil, atunci când mergeți la un oraș cu condiții de trafic mai cald, încercați să studiați obiceiurile de conducere locale.
  • Asigurați-vă că ați văzut înainte spre orizont, mai degrabă decât direct în fața vehiculului dvs. De îndată ce vedeți un semn care indică faptul că banda pe care o întâmpinați se termină sau există o obstrucție care vă va cere să schimbați benzile, să vă pregătiți să ieșiți din banda dvs. Modificați ușor viteza pentru a se potrivi cu driverele din cealaltă bandă și pentru a alege punctul de intrare.Do nu Rămâneți în banda de sfârșit la viteză maximă până la ultimul moment posibil și așteptați ca șoferii care au planificat înainte de această schimbare în configurația benzii să vă permită să fuzionați cu ușurință.Pe de altă parte, nu vă forțați vehiculul dintr-o bandă la primul semn de încheiere, fie planificați, semnal, îmbinarea atunci când este sigur să faceți acest lucru.
  • Încercați să evitați creepul Boston, care este atunci când mașina de plumb într-o bandă de cotitură la un set de lumini încetnează încet în intersecție și spre banda țintă, în timp ce lumina este încă roșie. Oprirea pentru o lumină roșie nu durează atât de mult și nu va face diferența în timpul dvs. de conducere.
  • Dacă vă întoarceți pe un drum de 1 sau 2 benzi (o bandă în fiecare direcție) de pe un drum lateral sau o parcare, opriți-vă la semnul de oprire sau la marginea lotului, chiar dacă drumul este clar. Traficul se apropie de traficul are dreptul de cale, dacă trageți în fața șoferilor care sunt deja pe drum și, în același timp, îi forțează să încetinească până când accelerați la viteza corespunzătoare, nu ați reușit să obțineți dreptul de drum, care poate fi o infracțiune de trafic și este cu siguranță ofensivă pentru alți șoferi. Oprirea pe deplin pentru a arăta ambele căi vă va ajuta, de asemenea, să evitați cu vedere la orice vehicul cu un profil inferior.
  • De asemenea, când vă trageți în banda dvs. destinată de la bordură sau de la banda de defalcare, traficul vine în spatele dvs. în banda pe care o introduceți are dreptul de drum. Randamentul de drum: Așteptați până când un astfel de trafic a trecut înainte de a ieși. Dacă condițiile sunt astfel încât traficul care vine în spatele dvs. este continuu fără reale, căutați cel mai mare decalaj între vehicule, semnal, timpul de intrare pentru acesta și accelerați rapid, pentru a evita forțarea vehiculului pe care îl introduceți în fața de a încetini pentru a evita lovirea dvs.Forțându-i să încetinească brusc sau semnificativ pentru a evita lovirea pe care ați putea să le loviți din spate - dar este întotdeauna nepoliticoasă dacă traficul nu vă permite nicio altă opțiune.
  • Când porniți spre stânga pe un drum cu mai multe benzi în fiecare direcție, întoarceți-vă din stânga spre stânga. Acest lucru va permite camerei pentru șoferii care se întoarce spre dreapta. Dacă vă aflați pe un drum cu mai multe benzi de întoarcere la stânga, rămâneți în banda desemnată pe parcursul întregului rând. Nu schimbați benzile în mijlocul intersecției.
  • Când porniți stânga, îmbrățișați linia centrală, astfel încât șoferii din spatele dvs. să vă poată transmite dreptul. Când vă întoarceți bine, îmbrățișați linia albă din dreapta, astfel încât șoferii din spatele dvs. să puteți trece în stânga dvs.Nu există niciun motiv pentru a ține traficul în spatele dvs. doar pentru că nu vă puteți face încă propria dvs. întoarcere și este descoperită să faceți acest lucru.
  • Dacă conduceți în vreme rea și mașina în fața dvs. începe să hidroplane, încetinește până când șoferul își recapătă controlul.
  • Acordați atenție semnelor rutiere și semnalelor de trafic.
  • Asigurați-vă că vehiculul dvs. este potrivit pentru drum. Fără a avea lămpi de frână de lucru este un lucru rău și, în unele cazuri, vă poate obține un bilet. Toate semnalele de întoarcere trebuie să aprindă, altfel utilizarea lor nu ajută. Majoritatea statelor au legi care interzic vehiculele de conducere care nu sunt potrivite pentru drum.
  • La comutarea benzilor, permiteți un spațiu amplu pentru orice autoturisme care vor fi înaintea dvs. în banda aceea. Așteptați ca ei să se deplaseze puțin înainte de a trage.
  • Dacă pierdeți o ieșire sau sunteți pe cale să pierdeți, nu panică și traficați traficul. Doar luați următoarea ieșire și buclă înapoi. Niciodată înapoi pe o autostradă, este incredibil de periculos și veți adăuga doar alte câteva minute pentru a vă întoarce la următoarea ieșire.
  • Nu face "Rubbernerck" la scene de crash, un ofițer de poliție care a oprit pe cineva sau un vehicul pe marginea drumului. Dacă doriți să vă uitați la peisaje, trageți-vă la un loc potrivit pentru a vă uita la el. Cauciucul poate duce la un accident și încetinește să se uite la obiectele din partea drumului va încetini traficul în spate.
  • Bandele de strunjire și benzi de defalcare nu sunt benzi trecute.Folosind-le ca atare, este APT pentru a provoca acțiunea de represalii altor șoferi care se simt nedreptățiți.Dimpotrivă, dacă altcineva o face doar să-l alunece - gândiți-vă cât mai mult va dura pentru a curăța mizeria dacă intrați într-un accident.
  • Dacă în timpul unei furtuni de zăpadă ajungeți într-un punct în care mașina dvs. pierde tracțiune și nu poate face un deal, în loc să se oprească chiar în mijlocul benzii ajunge la partea, astfel încât oamenii cu 4WD sau AWD pot continua să conducă.
  • Rămâi în banda ta și stai în centrul ei pentru a evita marcarea în următorul. Acest lucru este valabil mai ales pentru autostrada și este, fără a spune pentru mașini în benzile stângi și departe.
  • Aflați ce înseamnă semnul de randament. Nu trebuie să vă opriți dacă nu există nici un trafic. Asta înseamnă că sunt semnele de oprire.
  • Conduceți cu farurile dvs. în vreme rea.(Regula: Ștergătoarele de pe - farurile.)Un vehicul este mult mai vizibil pentru alți șoferi când farurile sunt aprinse.Mulți oameni din aceste zile nu conduc la faruri în permanență. (Ajută dacă aveți o închidere automată sau un buzzer faruri!) Nu vă faceți griji cu privire la arderea farurilor - ele sunt mult mai ieftine decât chiar și o minor finder-Bender.De asemenea, rețineți că lămpile de parcare sunt pentru parcare, nu pentru o vreme rea.Luminile de parcare au mai puțin de 5% din vizibilitatea farurilor.Luminile de ceață nu sunt, de obicei, necesare nici în vreme rea (utilizați numai atunci când vizibilitatea este redusă serios, eu.e sub 300ft), de multe ori doar fac lucrurile mai rău pentru tine și orbi pe alții chiar mai departe, același lucru merge pentru grinzi mari.
  • În unele state, cum ar fi Massachusetts, călătoria în banda de defalcare pe anumite autostrăzi poate fi permisă numai în anumite momente, e.G. Timpii de trafic greu, oră de vârf, sărbători. Dacă este așa, ar trebui să existe un semn pe umăr lângă rampa de publicitate. Dacă nu, este sigur să presupunem că călătoria în banda de defalcare este ilegală.
  • Nu blocați alte traficul care încearcă să fuzioneze sau să traverseze intersecțiile ocupate. Timp intrarea dvs. într-o intersecție, astfel încât să nu vă prindeți blocarea odată ce lumina devine roșie (i.E. "Nu blocați caseta") Când benzile se îmbină, traficul ar trebui să funcționeze ca un fermoar.Ai lăsat o persoană în fața ta, persoana din spatele tău îi permite unei persoane în fața lor.
  • Reglați oglinzile de vizualizare din spate pentru a minimiza pete orbite. Oglinzile laterale ar trebui să fie ajustate astfel încât să puteți vedea aproape partea vehiculului în oglindă.Dacă o oglindă laterală este ajustată astfel încât să puteți vedea direct în spatele dvs., cea mai mare parte a oglinzii vor fi luate de partea laterală a vehiculului dvs. și fața dvs. orb este mult mai mare. Alternativ, șoferii novice ar putea să-i găsească puțin mai ușor să-și ajusteze pozițiile oglindă, astfel încât să poată vedea o scădere mică a vehiculului lor pe laturile extreme ale oglinzilor, chiar și fără a se sprijini în nici o direcție - acest lucru poate ajuta la o idee despre pozițiile relative ale alte vehicule în raport cu propriile lor.Cu toate acestea, deoarece acest lucru mărește dimensiunile petelor orb, deoarece câștigurile de conducător auto, oglinzile trebuie ajustate la una dintre metodele de mai sus.
  • Asigurați-vă că aveți o vizibilitate adecvată de la scaunul șoferului.
  • Nu încercați niciodată "bate lumina." Dacă se transformă în galben și aveți suficient spațiu pentru a vă opri, apoi opriți.Cicliștii, pietonii și chiar și alți șoferi se așteaptă să fiți opriți complet până când lumina devine roșie. Vă puneți în pericol pe voi înșivă și pe ceilalți prin lumini galbene - doar pentru a salva un minut sau două - pur și simplu nu merită.
  • Dacă drumurile sunt într-un punct în care mașina dvs. va fi blocată undeva, nu conduceți decât dacă este o situație de urgență absolută.
  • Nu utilizați cornul pentru a evidenția erorile de conducere.Este un instrument de a alerta șoferii într-o situație care necesită o atenție imediată.Aceasta nu este Un joc de spectacol de joc.
  • Amintiți-vă că cineva care semnalizează pentru a schimba benzile nu vă invită să le transmiteți pe acea parte înainte de a putea completa schimbarea benzii. Nu tăiați pe cineva din spate când încearcă să schimbe benzile. Este incredibil de nepoliticos, iar unii oameni își vor termina oricum schimbarea benzii și nu vă vor face griji dacă le-ați dat loc sau nu.
  • Minimizați toate distragerile în timp ce conduceți - acest lucru este valabil mai ales pentru distragerile de auto-inițiate, deoarece mulți șoferi nu sunt foarte toleranți față de anumite comportamente distragetoare. În plus, distragerea dvs. ar putea provoca oricare dintre numeroasele situații periculoase care rezultă în cantități diferite de daune și / sau vătămări pentru dvs. De exemplu, dacă sistemul dvs. de difuzoare este atât de tare încât să înece toate sunetele din apropiere (în special sirene), întoarceți-l la un nivel mai rezonabil. De asemenea, dacă aveți un telefon mobil, opriți-l în timp ce conduceți chiar dacă conversația și actul deținere a telefonului nu vă distrage atenția mental, deoarece vă limitați încă abilitățile fizice de a conduce (fie că țineți telefonul în mână și ți-au limitat răspunsul fizic, sau îl cradați-l cu umărul și vă limitați abilitatea de a vă vedea împrejurimile). daca tu trebuie sa efectuați / primiți apeluri în timp ce conduceți să utilizați "mâini libere" Tehnologii (I.E. Telefoane de difuzoare, telefoane în mașină, setul cu cască fără fir) pentru a minimiza distragerea la punctul în care vorbind la telefon nu mai distrag atenția decât vorbind cu cineva din mașină cu tine.
  • Când conduceți noaptea în jurul altor vehicule, utilizați numai farurile cu fasciculul scăzut. Grinzile mari se orbește la alt trafic și ar trebui să fie utilizate numai atunci când zona dvs. departe distanță de alte vehicule (mai mult de 150m).De asemenea, trebuie să treceți la fasciculul scăzut atunci când vedeți pe cineva care încearcă să se întoarcă sau să traverseze drumul pe care îl conduceți. Luminile luminoase pot face imposibil ca acestea să vă judece în mod corespunzător distanța și viteza.
  • Avertizări

    Orice pași sau sfaturi oferite aici ar trebui validate împotriva legilor locale de conducere.
  • Evitați să faceți alte lucruri în timp ce conduceți, cum ar fi mâncarea sau consumul, vorbirea sau trimiterea textului pe un telefon mobil etc. De fapt, în unele locuri, este ilegal să faceți unele dintre aceste activități în timpul conducerii.
  • În timpul unui eveniment meteorologic sever, cum ar fi un blizzard sau uragan, autoritățile locale și de stat pot ordona trafic inutil de pe drumuri. Țineți aceste avertismente! Chiar dacă nu există o astfel de cerință dată, nu conduceți în mod inutil dacă vă aflați sub o stare de urgență sau un avertisment meteorologic sever, care ar putea degrada condițiile rutiere în mod semnificativ.
  • TOATE DE UTILIZARE / 4WD nu asigură siguranța în condiții dure sau reducerea distanței de frânare și utilizarea tracțiunii cu patru roți part-time pe drumuri uscate ar putea provoca deteriorarea vehiculului. Utilizați întotdeauna măsuri de precauție atunci când conduceți în vreme periculoasă.
  • Semi-camioanele sunt mult mai mari decât cele mai mari SUV, iar șoferii au adesea zone de vizionare limitate în partea și în spatele lor.Dați-le spațiu. Ele au, de asemenea, o greutate mult mai mare (uneori de 40 de ori greutatea unei mașini medii) pentru a se opri. Dacă vă apropiați de o lumină de oprire, nu trageți în fața unui semi-camion. Driverele semi-camion estimează cantitatea de cameră pe care trebuie să o oprească. Dacă trageți în fața lor, își schimbă marjele și trebuie să frâneze mai greu, provocând eventual un accident.
  • Nu așteptați niciodată până în ultima secundă să plece la muncă, școală sau comisioane.Rushing-ul va provoca probabil să conduci erratic.Permiteți timp de călătorie suplimentar, în cazul în care există un accident sau un drum de lucru pe traseul dvs. către destinația dvs.
  • Dacă condițiile de drum sunt astfel încât să vă fie frică să conduceți, nu.Trageți și așteptați sau rămâneți acasă.
  • Dacă tu sunt supărați, sunteți mai probabil să deranjați alți șoferi.Relaxați-vă, luați-o ușor și lăsați loc pentru alte drivere care sunt mai confuze de conducere decât de tine.
  • Fiind obosit sau sub influența alcoolului sau a altor medicamente (inclusiv multe remedii rece-contra-the-contra) crește probabil probabilitatea ca voi vă răniți pe dvs. sau pe altcineva.Opriți mașina într-un loc sigur și așteptați până când efectele au fost uzate.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar