Cum să evitați accidentele auto

Accidentele auto se întâmplă tot timpul - o singură conducere pe autostradă poate atesta asta. Pentru a evita intrarea într-unul singur, trebuie să vă țineți cont de dumneavoastră ca șofer și pentru cei din jurul vostru. Nu numai că acest lucru va duce la o conducere mai sigură, dar vă poate economisi și cheltuieli de timp și inutile.

Pași

Partea 1 din 3:
Modificarea conducerii dvs
  1. Imagine intitulată Protejați-vă mașina în vremea fierbinte 7
1. Încetini. Accelerarea reduce timpul necesar pentru a reacționa și crește probabilitatea de a avea un accident. Cu cât mai repede mergi, cu atât este mai greu să încetinești. Când nu puteți încetini, riscați posibilitatea de a provoca un accident.
  • Amintiți-vă că ofițerii de poliție rămân adesea ascunși de vedere în timp ce caută viteze. Dacă sunteți prins de conducere prea repede, ei nu vor ezita să vă dea un bilet. În timp ce acest lucru nu este un accident, este cu siguranță un alt lucru pe care doriți să-l evitați.
  • Imaginea intitulată prezice semnalele de trafic Pasul 8
    2. Rămâi în banda ta. Conducerea defensivă înseamnă a lăsa pe alții să meargă înainte de tine și să nu vă apărați poziția în trafic.Evitați nevoia de a fi vigilante ("Oh da? Permiteți-mi să vă arăt cum este să fiți tăiat așa!") și să stați departe de țesut și să tăiați alții prin lipirea pe banda dvs. Acceptați faptul că cineva va crede întotdeauna că sunt în grabă mai mult decât tine. Acestea sunt driverele pe care doriți să le mișcați departe de. Nu fiți tentați să "învățați o lecție" - nu va funcționa.
  • În general, evitați banda stângă. Aici se întâmplă cele mai multe accidente. De asemenea, aveți mai multe "Căile de evacuare" În banda dreaptă ar trebui să apară brusc o problemă care vă cere să schimbați rapid benzile sau să trageți pe umăr.
  • Imagine intitulată Instalați un Distribuitor Pasul 13
    Imagine intitulată Instalați un Distribuitor Pasul 13
    3. Conduceți cu ambele mâini pe roată. Două mâini pe roată vă permit mai mult control asupra mașinii dacă ar apărea o situație de urgență. Imaginați-vă că aveți o mână de odihnă la ea atunci când trebuie să vă opriți din cale - pierdeți acea secundă prețioasă în ajustarea poziției dvs. care ar putea însemna diferența dintre siguranță și un accident.
  • Păstrați-vă mâinile în pozițiile de la ora 10 și la ora 2. În timp ce acest lucru nu este neapărat cel mai confortabil, această poziție vă permite cea mai mare flexibilitate dacă brusc trebuie să vă ajustați cursul.
  • Imagine intitulată Utilizați funcția de parcare activă Ford Pasul 8
    4. Nu haygați mașina în fața dvs. Indiferent cât de lent se mișcă traficul, păstrați cel puțin două secunde de la distanța dintre dvs. și mașina înaintea voastră. Orice mai puțin și nu veți putea să vă opriți în timp dacă șoferul din fața dvs. se lovește pe frânele lor.
  • Acest lucru este deosebit de important în timpul traficului ridicat. S-ar putea să credeți că mașina înaintea voastră se accelerează semnificativ, când într-adevăr se îndreaptă înainte doar să se oprească din nou. Dacă nu vă bateți, veți pune mai puțin uzură pe frânele dvs. și Salvați gazul, de asemenea. Tot ce oprire și pornire nu este bun pentru vehiculul dvs.
  • Imagine intitulată Utilizați funcția Ford activă Parkassist Pasul 4
    5. Utilizați semnalele în mod corespunzător. Utilizați întotdeauna semnalul dvs., chiar dacă credeți că nimeni nu este acolo.La schimbarea benzilor pe autostradă, nu semnalați ca o modificare ulterioară sau în timpul schimbării benzii. Semnalați cel puțin câteva secunde în avans, astfel încât alții să știe ce veți face înainte de a face acest lucru și puteți explica acțiunile dvs. ar trebui să existe o problemă.
  • Observați vreodată cum majoritatea mărcilor de-a lungul autostrăzii sunt chiar înainte de o rampă de ieșire? Aici trebuie să fii cel mai atent.
  • Imagine intitulată Utilizați o parcare cu valet 7
    6. Țineți-vă ochii în mișcare. Nu aveți obiceiul de a privi în spatele mașinii înaintea voastră. Îndepărtați periodic ochii la oglinzile de vedere laterale, oglinda retrovizoare și în fața locului unde veți fi în 10-15 secunde. Făcând acest lucru, puteți observa o situație potențial periculoasă înainte de a se întâmpla.
  • Acest lucru vă poate ajuta să preziceți ce trafic va face. Privind la mașini câteva înainte de tine, vă va informa dacă va trebui să atingeți în curând frânele sau nu.
  • Acest lucru vă va ajuta să vă monitorizați și la fața locului orb, ceea ce face mult mai ușor să știți dacă schimbările de banda pe care doriți să le faceți sunt în siguranță.
  • Imagine intitulată Manual de antrenare Pasul 1
    Imagine intitulată Manual de antrenare Pasul 1
    7. Purtați întotdeauna o centură de siguranță. Aceasta este o necesitate, indiferent unde vă aflați, ce fel de mașină conduceți sau unde vă conduceți. Prin lege în multe țări, toate mașinile trebuie să aibă o reținere de siguranță și trebuie folosită. Buckling-ul durează doar o secundă și vă poate salva viața într-un accident.
  • Copiii ar trebui să fie întotdeauna într-un scaun de rapel sau un scaun de mașină până când sunt destul de înalți și suficient de greu pentru a sta singuri. Acest lucru include, în general, copiii de opt ani și sub.
  • Nu puneți niciodată un copil într-o mașină sau într-un scaun de rapel în scaunul pasagerului din față sau pe alt scaun cu airbag-uri. Copiii ar trebui, în general, să fie de 12 și mai mari când se află pe scaunul pasagerului din față.
  • Imaginea intitulată prezice semnalele de trafic Pasul 12
    8. Conduceți în banda curbside în traficul stradal. Starea în cadrul protecției benzii curbside va reduce probabilitatea unei coliziuni cu traficul care se apropie în străzile orașului două sau patru benzi. Și în loc de a avea trafic pe ambele părți ale vehiculului dvs., așa cum aveți atunci când vă aflați în banda non-curbside, aveți doar trafic pe o parte, care diminuează probabilitatea ca un alt șofer să vă atingă vehiculul într-un fel sau altul.
  • Imagine intitulată Utilizați caracteristica Ford activă Parkassist Pasul 2
    9. Parcul între alte două vehicule. Multe accidente minore de mașină apar în locuri de parcare, mai ales atunci când parcă parcare sau părăsesc spațiul de parcare. Dacă pariați într-un spațiu fără vehicule în spațiile de pe ambele părți ale dvs., acest lucru oferă mai multe mașini șansa de a-ți atinge vehiculul în timp ce încearcă să parcheze lângă el. Dacă parcați între alte două vehicule, reduceți șansa ca alte mașini să încerce să parcheze lângă dvs. și, eventual, l-au lovit.
  • Partea 2 din 3:
    Evitând distragerile
    1. Imaginea intitulată prezice semnalele de trafic Pasul 1
    1. Când conduci, Doar conducerea.Trageți dacă aveți nevoie să vorbiți la telefon, citiți indicațiile, mâncați o gustare sau mizerie cu iPod-ul sau CD player.Este nevoie doar de o a doua sau două de distragere a problemelor pentru a intra în necaz, pentru a pierde acest obstacol în mijlocul drumului sau a mașinii în fața voastră venind la o oprire jarring. Ultimul lucru pe care îl doriți este mintea și mâinile tale ocupate când apare o situație de urgență.
    • Acest lucru este important să vă păstrați responsabilitatea, dar este important să vă păstrați departe de ceilalți care nu sunt atât de atenți. Oferind condusul de 100% din concentrarea dvs. vă va ajuta să evitați driverele care sunt texting, mâncând sau nu plătiți într-adevăr atenția activă.
  • Imaginea intitulată Ia driverul
    2. Evitați să conduceți noaptea. Cele mai multe accidente se întâmplă noaptea sau în orele de dimineață. Iata de ce:
  • Este mai greu de văzut, indiferent de vreme.
  • Tu și alți șoferi sunt mai obosiți. Timpii dvs. de reacție sunt mai lenți, făcând conducerea în general mai periculoasă.
  • Veți avea cea mai mare șansă de a vă întâlni cu un șofer beat pe timp de noapte.
  • Imagine intitulată Cumpărați o mașină fiabilă a mașinii 7
    3. Nu trimiteți text sau discutați la telefon în timp ce conduceți. Dacă ochii tăi sunt pe telefonul tău sau gândurile tale sunt în altă parte decât pe drum, ești mai probabil să intri într-un accident.
  • Aproximativ sfert din toate accidentele de circulație sunt legate de utilizarea telefonului mobil în America. Asta e 25% - sau 1.3 milion se blochează.
  • Imagine intitulată Navigați la un sens giratoriu 2
    4. Încercați să evitați să conduceți în vreme rea. Vremea nefavorabilă - Fiți ceață, vântul, ploaia sau zăpada - înseamnă că mașina dvs. nu poate funcționa cât de normal și nici mașinile din jurul vostru (indiferent de cât de bun un șofer sunteți sau pe cei din jurul dvs. sunteți). Și chiar dacă nimeni nu este în jurul tău, încă mai faci riscul de a avea un accident legate de vreme. Iată câteva lucruri pe care trebuie să le țineți minte:
  • Păstrați întotdeauna ștergătorii de parbriz în ploaie sau zăpadă
  • Dezghețați parbrizul pentru ao păstra din ceață
  • Porniți farurile dvs. pentru a vă ajuta pe alții să vă vadă
  • Dacă este posibil, încercați să evitați să conduceți deloc în zăpadă, mai ales dacă mașina dvs. este unitatea din spate. Dacă trebuie să ieșiți în zăpadă, să conduceți foarte lent, utilizați ușor frânele și pedala de gaz și mențineți o distanță de oprire crescută.
  • Imaginea intitulată Ia driverul
    5. Nu intrați niciodată într-o mașină cu un șofer beat. Este întotdeauna cel mai bine să aveți a "sofer desemnat."Dacă cineva cu care ești cu vrea să conducă și au băut, nu-i lăsa. Există taxiuri, tranzit public și persoane pe care le puteți solicita asistență. Nu există niciun motiv pentru a conduce atunci când alcoolul este pe scenă.
  • Nu conduceți niciodată după tu au avut băuturi alcoolice fie. Chiar și o bere poate modifica capacitatea dvs. de a conduce în siguranță. La urma urmei, condusul buzunar este de conducere beat, mai ales polițiștii.
  • Imagine intitulată Fake O durere de cap Pasul 2
    6. Nu conduceți când sunteți obosiți, fie că este vorba de noapte sau nu. Când sunteți obosiți (mai ales dacă adormiți cu ușurință sau aveți narcolepsie), timpul de reacție este depreciat. Creierul dvs. nu arde pe toate cilindrii și conduci pe autopilot, incapabil să ia toate stimulii din jurul tău. Când se întâmplă acest lucru, este mai probabil să vă puneți într-o situație periculoasă fără să o realizați nici măcar.
  • Fiți conștienți de faptul că anumite medicamente pot provoca somnolență și pot face operarea unui vehicul foarte periculos. Dacă ați început un medicament nou, adresați-vă medicului dumneavoastră dacă este încă sigur să conduceți.
  • Imagine intitulată Navigați la un sens rotund Pasul 5
    7. Aveți grijă să vă apropiați de vehiculele de urgență. Aceste vehicule (în principal vehicule de pompieri și ambulanțe) pot suprascrie modelul normal al semnalelor de trafic în anumite circumstanțe. Chiar dacă lumina ta este verde, nu ar trebui să pleci. Unele orașe au tehnologia pentru a transforma roșu lumina, dar alții nu. Dacă sunteți într-o situație în care vă deplasați înainte, treceți la dreapta pe umăr pentru a le permite să treacă.
  • Atât vehiculul de urgență, cât și semnalul de trafic trebuie să fie echipați cu dispozitivele corespunzătoare și numai unele orașe și anumite intersecții au instalate astfel de dispozitive.Unul dintre cele mai frecvente este "Opticom" sistem, recunoscut, în principiu, ca o lumină strălucitoare de strobe albă strălucitoare, montată la sau în apropierea vârfului vehiculului de urgență (nu "Wig-Wag" Farurile luminoase cu fascicul de mare).O mică unitate de primire montată pe polul semnalului de trafic primește "codul Strobe" și transformă luminile de circulație verde pentru vehiculul de urgență apropiat și roșu în toate celelalte direcții.Astfel de sisteme s-au dovedit a reduce accidentele de trafic și rănile / decesele care implică vehicule de urgență, îmbunătățind în același timp timpi de răspuns la situațiile de urgență care pune în pericol viața.
  • Vehiculele de urgență pot lua controlul numai asupra luminilor de trafic de intersecție dacă călătoresc într-un mod de răspuns de urgență - cu toate luminile de urgență activate și sirena sirenă.Odată ce vehiculul de urgență călătorește prin intersecție, semnalul de trafic revine la modelul său normal.
  • Partea 3 din 3:
    Păstrați mașina în siguranță
    1. Imagine intitulată Cumpărați o mașină folosită de la o petrecere privată Pasul 13
    1. Păstrați anvelopele umflate corect. Potrivit unui studiu recent, cinci la sută din toate vehiculele se confruntă cu probleme de anvelope imediat înainte de un accident.Anvelopele care sunt subinflate cu mai mult de 25% sunt de trei ori mai multe șanse de a fi implicate într-un accident legat de problemele de anvelope decât vehiculele cu inflație adecvată.
    • Mai mult, anvelopele subinflate până la 25% riscă riscul de supraîncălzire, ducând la eșec și, la cel puțin negativ, care afectează manipularea și suprafața de rulare.
  • Image denumită obține un titlu la un vehicul abandonat pas 3
    2. Du-te pentru melodii regulate. Când mașina dvs. este în formă de Tiptop, probabilitatea de a intra într-un accident datorită unei defecțiuni tehnice este foarte redusă. Nu puteți împiedica vremea, dar puteți împiedica mașina dvs. să provoace următorul accident.
  • Scoateți frânele dvs. verificate. Un mod sigur de a intra într-un accident este să vă părăsiți frânele. Obțineți căptușeala de frână verificată de mecanicul dvs. data viitoare când vă aflați pentru o tunere.
  • Imaginea intitulată face un pas de trei puncte Pasul 1
    3. Păstrați parbrizul și oglinzile curate. Destul de suficient, pentru a evita accidentele, trebuie să puteți vedea. Cu viziunea ta chiar și puțin afectată, ați putea pierde acea secundă divizată, trebuie să vă ajustați cursul și să vă puneți în pericol.
  • Păstrați și oglinzile poziționate bine. Dacă nu puteți vedea ce este în spatele tău, lângă tine sau în fața ta orb, ești mult mai probabil să intri într-un accident de mașină.
  • Imagine intitulată Curățați Frost Oprit Windows rapid Pasul 10
    4. Înlocuiți periodic ștergătoarele de parbriz. În cazul în care alergi în vreme rea (zăpadă sau ploaie), este imperativ ca ștergătorii dvs. de parbriz să funcționeze bine. Dacă nu, nu veți putea să vă vedeți din mașină și să determinați în mod corespunzător ceea ce este în fața dvs. și cât de departe este. Accidentul pe care l-ați putea obține, nu puteți vedea nici măcar.
  • Puteți face acest lucru destul de ușor. Citiți WikiHow`s Cum se schimbă lamele ștergătoarelor pe mașina dvs pentru mai multe informatii.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Vara este cel mai periculos sezon de conducere al anului, în special pentru adolescenți. Există trei sărbători principale (Ziua Memorialului, 4 iulie și Ziua Muncii) Peste trei săptămâni lungi fiecare reprezentând aproape 500 de decese.
  • Dacă aveți o rudă în vârstă care conduce și nu ar trebui din cauza vederii lor sau a auzului, atunci nu conduceți cu ei! Insistă că nu mai conducă sau vor relua testul șoferului.
  • Deplasați-vă la dreapta pentru sirene și lumini! Vehiculele de urgență pot apărea brusc în oglinda din spate. Memorează și respectă rima la îndemână, pentru beneficiul tuturor.
  • Avertizări

    Nu rulați lumini roșii sau semne de oprire.
  • Veți primi bilete în majoritatea zonelor dacă ați fost prinși fără a purta o centură de siguranță.
  • Să aibă grijă de orice vehicul de urgență care se apropie de orice direcție și să dați drumul dacă luminile de urgență ale vehiculului intermitent și sirena sună.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar