Cum de a alege un suv

Dacă vă gândiți să cumpărați un SUV, ați putea fi copleșită de multitudinea de opțiuni acolo. Există multe stiluri, tipuri, dimensiuni și modele de SUV-uri diferite. Când vă decideți ce model de SUV este pentru dvs., există mulți factori diferiți pe care veți dori să îl considerați și să cântăriți.

Pași

Partea 1 din 3:
Evaluarea nevoilor dvs
  1. Imagine intitulată Alegeți un suv pas 1
1. Determinați ce cantitate de spațiu aveți nevoie. Numărul de persoane din familia dvs., natura activităților dvs. și dacă luați animalele de companie pe tot parcursul unui factor în mărimea vehiculului de care aveți nevoie. Unele SUV-uri oferă final în spațiul suplimentar de pasageri - scaunul din treia rând - în timp ce alții oferă puțin mai mult spațiu decât un sedan cu 4 uși ar fi.
  • Dacă stilul dvs. de viață solicită să transporte o mulțime de echipamente, sau 4 sau mai mulți oameni la un moment dat, probabil că veți avea nevoie de un al treilea rând de scaune.Luați în considerare un SUV mai mare ca un Chevrolet Tahoe sau un GMC Yukon.
  • Unele SUV-uri mai mici au și scaunul al treilea rând, deci dacă aveți nevoie de mai multe locuri, dar nu doriți să conduceți un SUV foarte mare, încercați un Highlander Toyota sau un pilot Honda.
  • Imagine intitulată Alegeți un suv pas 2
    2. Decideți cum veți folosi vehiculul. Dacă veți lua în mod regulat autovehiculul dvs., luați în considerare un jeep wrangler. Dacă doriți ceva mai prietenos cu autostradă, încercați un crossover sau un SUV hibrid. Pentru mai multe despre acestea, vedeți mai jos.
  • Imagine intitulată Alegeți un suv pas 3
    3. Luați în considerare nevoia dvs. de unitate de 4 roți. Off-road conducerea și remorcarea unor lucruri mari cum ar fi bărcile vor necesita puterea de 4WD. Vehiculele 4WD oferă o tracțiune mai bună și mai multă control al stabilității, care sunt atât de mari de a avea atunci când luați vehiculul off-road.
  • Luați în considerare un model 4WD dacă intenționați să utilizați autovehiculul de pe șosea sau chiar dacă locuiți într-un loc în care se află cele mai multe luni ale anului.
  • Imagine intitulată Alegeți un suv Pasul 4
    4. Gândiți-vă la stilul tău de viață. Aveți copii care ar putea face un număr pe interiorul SUV-ului dvs? Sau, ați prefera un vehicul de lux? Este posibil să trebuiască să decideți dacă aveți nevoie de funcționalitate asupra luxului.
  • În ceea ce privește SUV-urile de lux, un Range Rover ar fi o opțiune bună la capătul mai mic, în timp ce o escaladă ar putea fi o alegere bună dacă aveți nevoie de acel spațiu suplimentar.
  • Pentru un interior mai durabil și mai ușor de curățat, luați în considerare un Nissan Xterra.
  • Partea 2 din 3:
    Având în vedere eficiența și fiabilitatea
    1. Imagine intitulată Alegeți un suv pas 5
    1. Luați în considerare eficiența combustibilului. Cu prețurile gazelor care fluctuează întotdeauna și adesea în creștere, eficiența combustibilului este la fel de importantă astăzi, așa cum a fost vreodată atunci când luați în considerare achiziționarea unui vehicul nou.
    • Kelley Blue Book numit recent LEXUS NX 300H cel mai eficient suv, cu un oraș estimat de 35mpg și autostradă de 31mpg.
    • Alte SUV-uri care au făcut ca cele mai importante zece liste pentru cele mai eficiente de combustibil includ Subaru XV Crosstrek (29mpg City, autostrada 33MMG), Mini Cooper Countryman (28mpg City, autostrada de 35mp) și 2015 Lexus RX 450h (32mpg City, 28mpg autostradă).
  • Imagine intitulată Alegeți un suv Pasul 6
    2. Luați în considerare un model hibrid. Când vine vorba de eficiența combustibilului, modelele hibride vă vor aduce, de obicei, cel mai bang pentru dolar, deoarece combină atât puterea electrică, cât și a gazului.
  • Toyota Highlander oferă un model hibrid care are și un scaun al treilea rând.
  • Imagine intitulată Alegeți un suv Pasul 7
    3. Alegeți un model de încredere. Nu veți dori să cumpărați un SUV care să solicite în mod constant reparații sau întreținere.
  • Un sondaj de 34.000 de șoferi asupra necesității de reparații în primii trei ani de proprietate a evaluat GMC Yukon ca fiind nevoie de foarte puține lucrări în acel moment.
  • Unul dintre cele mai luxoase, studiul de fiabilitate a vehiculului JD a evaluat, de asemenea, enclava Buick ca un vehicul foarte de încredere în primii trei ani de proprietate.
  • Partea 3 din 3:
    Având în vedere versatilitatea și siguranța
    1. Imagine intitulată Alegeți un suv pas 8
    1. Gândiți-vă la Crossovers. Un crossover este în esență definit de tipul de platformă pe care este construit. În timp ce un SUV tradițional este construit folosind o platformă de camion, un crossover utilizează o platformă de mașină. Deci, în timp ce acest lucru nu este singurul diferit dintre SUV-uri și crossovers, este o caracteristică definitorie a fi conștientă de atunci când decideți între cele două.
    • Există crossovers camion / SUV, cum ar fi Honda Ridgeline care oferă interiorul și spațiul unui SUV, precum și un pat de camion.
    • O altă opțiune de crossover sunt crossovers bazate pe platforme auto. Acestea includ modele precum Kia Sportage, și Ford Escape. Acestea sunt vehicule de familie deosebit de populare, deoarece adesea au ratinguri ridicate de siguranță și sunt generoase pe spațiul interior, în timp ce nu se simt atât de mari sau ca intimidante ca un SUV de dimensiuni complete.
    • SUV-urile subcompact, cum ar fi HONDA HR-V 2016, devin din ce în ce mai populare pe drumuri. Lungimea lor este mai asemănătoare cu mașinile mici, dar ele au un corp în stil SUV care permite spațiul interior maxim și versatilitate, fără prețul combustibilului grav sau dimensiunile SUV-urilor de dimensiuni mari. Aceste SUV-uri subcompacte medii aproximativ 4mpg mai mult în testele orașului și de autostradă decât SUV-urile compacte, astfel încât acestea sunt eficiente din punct de vedere al alimentarului, precum și spațioase.
  • Imagine intitulată Alegeți un suv pas 9
    2. Examinați caracteristicile de siguranță. Ca și în cazul oricărei achiziții de mașini, un grad ridicat de siguranță este cu siguranță un bun punct de vânzare. Nu ezitați să întrebați un vânzător pentru informații detaliate despre caracteristicile de siguranță și evaluările unei mașini care vă interesează. Alternativ, puteți face cercetarea online.
  • În lista celor 35 de SUV-uri cu cele mai bune 35 de SUV-uri evaluate de siguranță din 2016, ACURA MDX, ACURA RDX, BMW X3 și BMW X5 au luat locurile de top.
  • Dacă aveți copii, ați putea dori, de asemenea, să priviți în disponibilitatea atașamentului scaunului pentru copii în backseat. Volvo XC90 2016 a fost evaluat cea mai bună mașină pentru familii în 2016 de U.S. Știri Datorită ratingurilor sale de siguranță, Liftgate Handsfree, Aspect elegant (pentru acei tați care cu siguranță nu vor să fie prinși într-un Mom-Mobile!), iar capacitatea sa mare de marfă.
  • Imagine intitulată Alegeți un suv Pasul 10
    3. Verificați actualizările disponibile. Ambele vehicule de lux și de lux sunt livrate standard cu tot mai multe caracteristici și upgrade-uri. Cunoașteți opțiunile disponibile cu modelul SUV pe care îl alegeți.
  • Multe mașini noi au caracteristici tehnice cum ar fi touchscreen-urile in-bord, pornirea de la distanță și chiar aplicații care vă permit să blocați mașina de oriunde. Unele dintre aceste caracteristici chiar adresează problemele de siguranță - camerele de back-up permit inversarea mai sigură, monitorizarea la fața locului vă anunță (de obicei cu o lumină în oglinda dvs. laterală) dacă o mașină conduce în fața dvs. orb și unele mașini mai noi de modele chiar lovesc frânele pentru tine pentru a vă împiedica să loviți un obiect care se apropie.
  • sfaturi

    Pentru off-road-ul mediu / greu / greu, alegeți un SUV cu un corp-pe-cadru, mai degrabă decât o construcție de unibodie.
  • Dacă veți merge în afara drumului cu SUV-ul dvs., cumpărați un 4x4.
  • Dacă sunteți pe gard despre faptul că un SUV este sau nu pentru dvs., încercați să închiriați unul pentru câteva zile pentru a vedea cum se potrivește cu nevoile dvs. de zi cu zi.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Bani / buget
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar