Cum de șofer

În acest articol, veți găsi toate informațiile de care aveți nevoie pentru a șovăi pe cineva de la copiii dvs., cei mai buni prieteni sau o persoană de înaltă calitate.

Pași

  1. Imagine cu titlu de șofer Pasul 1
1. Pregătiți-vă. Asigurați-vă că igiena dvs. este "Perfect". Puneți un costum frumos, rade și folosiți un parfum dacă sunteți o femeie.
  • Imagine intitulată Șaffeur Pasul 2
    2. Practică. Luați o mulțime de timp practicând sarcini, cum ar fi parcarea unei mașini mari într-o parcare strânsă sau un loc de parcare, accelerarea ușoară / rotirea și frânarea "şofer" mașină. Familiarizați-vă cu mașina pe care o veți folosi.
  • Imagine cu titlu de șofer Pasul 3
    3. Asigurați-vă că utilizați cea mai bună mașină pentru ceea ce aveți nevoie. Mai jos sunt câteva exemple:
  • Dacă vă șovăi copiii sau prietenii în fiecare zi, probabil că nu aveți nevoie de niciun vehicul de transport special - mașina de familie zilnică se va potrivi afacerii.
  • Dacă vă șovăi soția / prietena / mama pentru weekend în distanțe scurte, mașina dvs. de familie zilnică se va potrivi perfect de o dată.
  • Dacă vă aflați într-o călătorie mai lungă și aveți o mașină care aparține "turism" Categoria de mașini, cum ar fi seria BMW 5/7, un Audi A6 / A8 sau o clasă Mercedes E / S sau acest tip de vehicul, preferă acest lucru deoarece au o plimbare mai confortabilă. Acestea oferă o mare varietate de echipamente, indiferent dacă este vorba de siguranță, confort sau divertisment.
  • Imagine cu titlu de șofer Pasul 4
    4. Cumpărați vehiculul perfect șofer. Dacă intenționați să cumpărați o altă mașină pentru a fi mașina de șofer, vă uitați mai întâi la nevoile dvs. și la bugetul disponibil.
  • Pentru un buget scăzut până la mediu există o mulțime de mașini acolo, care sunt foarte confortabile, sigure și construite la "mânca" kilometri / miles. Caută branduri care au o înregistrare lungă de istorie pe croaziere de lux, deoarece aceste companii știu cum să construiască crucișori foarte buni.
  • Dacă aveți un buget mediu până la mare, luați în considerare mașinile precum BMW Seria 7, Audi A8, clasa Mercedes S, Seria Lexus LS, etc.
  • Dacă aveți un buget mai mare decât bugetul mediu ridicat, luați în considerare un GT (Gran Turismo) sau categorii de mașini cum ar fi Aston Martin Rapide, Aston Martin DB9, Bentley Continental Flying Spur, Bentley Mulanne, Ferrari 612 Scaglietti, Ferrari FF , etc. Amintiți-vă că există mii de condiții bune au folosit mașini de lux sau hiper-lux care sunt chilipirurile secolului.
  • Imagine intitulată Șaffeur Pasul 5
    5. Pregătiți mașina. Masina care este utilizată trebuie să fie întotdeauna cât mai curată, complet umplută cu gaz și bine întreținută astfel încât să nu se descompună sau să facă zgomote ciudate în timpul mașinii. De asemenea, este important să se efectueze verificările regulate, cum ar fi nivelul lichidului, presiunea în anvelope și alte întrețineri de zi cu zi.
  • Imagine intitulată Șaffeur Pasul 6
    6. Taiați-vă salutul față de persoana cu care vorbiți. Un salut tipic (așa cum ați saluta întotdeauna) este în regulă. Dacă veți avea, de asemenea, cineva în mașină care este un străin pentru dvs. sau cu cineva mai în vârstă decât voi, faceți un salut gentleman și deschideți ușa pentru el. Dacă tu șoferii cu o reputație înaltă (probabil că veți fi un șofer pentru o viață în această opțiune), salutați-i din nou ca un domn și deschideți ușa pentru el.
  • Imagine cu titlu cu șofer Pasul 7
    7. În timpul mașinii, treceți de la partea din față a mașinii, deschideți ușor ușa, intrați ca un gentleman (nu cădeți în scaun ca o cărămidă cade de pe cer), porniți motorul, închideți ușa ușor, puneți-vă centura de siguranță, și conduceți ușor și ușor. Încercați să conduceți la viteza fluxului de trafic și să evitați depășirea constantă. Asigurați-vă că opriți ușor și, de asemenea, să încercați ușor. Când depășește. Încercați să nu accelerați prea tare sau podea, deoarece vitezele mari ar putea sperie niște pasageri.
  • Un V8 este un motor bun de intrare, deoarece are un cuplu de capăt de culoare live și mediu, deci nu trebuie să plecați sau să accelerați prea tare. Motorul V12 este șeful din aceste mașini, deoarece are o mulțime de cuplu, deci aproape că nu trebuie să coborâți. Trebuie doar să apăsați un pic mai mult pe accelerator. Motoarele V12 sunt, de asemenea, extrem de netede și liniștite în modul în care acestea oferă atât puterea, cât și cuplul. Dacă vă spălați familia și prietenii, le puteți arăta care pot face încărcătorul dvs. V8 sau Bi-Turbo V12 S600, dar evitați să faceți acest lucru atunci când transportați un străin. Puteți accelera un pic mai repede din când în când și, dacă vedeți că el / ea îi place, atunci este în regulă dacă conduceți un pic mai rapid, mai ales dacă va face ca plimbarea un pic mai interesant. Cu toate acestea, trebuie să respectați întotdeauna legile privind traficul și să nu întrerupeți niciodată limita de viteză.
  • Imagine cu titlu de șofer Pasul 8
    8. Ajungeți la destinația dvs. Dacă vă transferați familia / prietenii să se oprească cât mai aproape de destinația dvs., permiteți-i să scape de mașină, astfel încât să nu fiți să le purtați cu dvs. în timp ce căutați un loc de parcare gol. Dacă un pasager în vârstă sau un pasager cu nevoi speciale necesită asistență, furnizați-o. Dacă aveți un pasager important (ministru, stea, cântăreață etc.) în mașină, opriți, porniți luminile de pericol și deschideți ușa pentru ei. Apoi găsiți un loc pentru a parca mașina.
  • sfaturi

    Un șofer nu trebuie să treacă niciodată în fața vehiculului. Mergeți întotdeauna în spate.

    Avertizări

    Stați departe de mașini dificil de intrat și de ieșire.
  • Respectați întotdeauna legile privind traficul.
  • Evitați mașinile care au un interior ieftin sau nu sunt un brand respectat dacă veți transporta oameni de înaltă reputație.
  • Stai departe de super mașini sau mașini sportive.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar