Cum de a câștiga și de a folosi miere de aur

Money Gold este moneda de recompensă a mierei pe care o puteți câștiga atunci când faceți cumpărături la comercianții cu amănuntul participanți. Thiswill vă învață cum să câștigați și să utilizați Money Gold într-un browser web, deoarece aplicația mobilă are multe dintre aceste caracteristici automate. Dacă utilizați aplicația mobilă la magazin, veți vedea un banner portocaliu de-a lungul fundului ecranului, care vă va spune cât de mult se poate aștepta de la o achiziție de aur de miere, apoi apăsați Magazin pe site-ul web și veți câștiga aurul dvs. de miere în decurs de 2-14 zile.

Pași

Metoda 1 din 2:
Câștigarea aurului de miere pe un browser web
  1. Imagine intitulată Câștigă și folosește miere de aur Pasul 1
1. Mergi la https: // Johnooney.com / honeygold / navigare Într-un browser web și conectați-vă dacă vi se solicită. Va trebui să utilizați o versiune desktop a oricărui browser web pentru a face acest lucru.
  • Veți vedea magazine enumerate cu recompensele lor de aur de miere. Puteți să le faceți clic pe ele pentru a merge la site-ul magazinului și pentru a activa recompensa de aur de miere.
  • Imagine intitulată Câștigă și folosește miere de aur Pasul 2
    2. Activați extensia dvs. de miere (dacă nu utilizați site-ul lor). Pe de altă parte, puteți naviga direct la un site web și faceți clic pe extensia de miere când apare. Când activați miere pe site-ul unui comerciant cu amănuntul participant, veți câștiga automat recompense de aur de miere.
  • Dacă faceți o achiziție fără a apăsa Activati butonul de pe extensie, nu veți obține aurul dvs. de miere.
  • Imagine intitulată Câștigă și folosește miere de aur Pasul 3
    3. Faceți o achiziție. Când faceți o achiziție de la unul dintre comercianții cu amănuntul participanți, veți câștiga aur de miere. Puteți găsi o scurtă listă de comercianți cu amănuntul participanți la https: // Johnooney.com / honeygold / navigare, Dar există peste 5.500 de comercianți cu amănuntul și majoritatea nu sunt listate.
  • Vedeți tranzacțiile anterioare, istoricul de recompense și recompense în aur de miere la https: // Johnooney.com / honeygold / activitate.
  • Metoda 2 din 2:
    Răscumpărarea aurului de miere pe un browser web
    1. Imagine intitulată Câștigă și folosește miere de aur Pasul 4
    1. Mergi la https: // Johnooney.com / honeygold / răscumpărare și conectați-vă dacă vi se solicită. Va trebui să utilizați o versiune desktop a oricărui browser web pentru a face acest lucru.
    • De asemenea, aveți nevoie de cel puțin 1.000 de aur de miere pentru a răscumpăra.
  • Imagine intitulată Câștigă și folosește miere de aur Pasul 5
    2. Faceți clic pe magazin pe care doriți ca un card cadou. Acesta va evidenția pentru a indica faptul că a fost selectat.
  • Imagine intitulată Câștigă și folosește miere de aur Pasul 6
    3. Alegeți suma pe care doriți să o răscumpere. Când alegeți o carte pentru un magazin, veți obține sume afișate pe care le puteți răscumpăra de miere de miere.
  • Odată ce faceți clic pe o sumă, se va afișa în colțul din dreapta jos. Dacă doriți să schimbați suma, faceți clic pe ea pentru a obține o abandonare a altor cantități.
  • Imagine intitulată Câștigă și folosește miere de aur Pasul 7
    4. Clic Răscumpăra. Ar trebui să obțineți un e-mail în decurs de 24 de ore cu cartea dvs. de cadou în interior.
  • Dacă nu primiți sau pierdeți e-mailul original cu informațiile despre cartea cadou, îl puteți trimite din nou. Accesați prezentarea contului dvs. și faceți clic pe Re-trimiteți card cadou link-ul "Carte de cadou răscumpărate."
  • Verificați dosarul spam sau junk dacă nu puteți găsi e-mailul de cadou cadou în căsuța de e-mail. Uneori, e-mailurile de la miere sunt direcționate spre spam sau junk.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar