Cum de a crea romantism în noaptea de nuntă

Este greu să urmezi bucuria și fericirea pură simțit în timpul nunții tale. Cu toate acestea, distracția nu se termină atunci când ceremonia se termină, iar prima noapte a lunii de miere găzduiește o mulțime de spațiu pentru dragoste.

Pași

Partea 1 din 3:
Găsirea locației perfecte
  1. Imagine intitulată Creați romantism în noaptea de nuntă Pasul 1
1. Stați acasă pentru o noapte mai intimă. Uneori, locația perfectă este cea pe care o voi și pe soțul dvs. Pentru unele cupluri, petrecerea nopții la domiciliu va fi mult mai confortabilă decât să plece într-o locație nouă sau exotică și chiar poate face întreaga experiență să se simtă mai reală sau mai autentică.
  • Dacă sunteți scurt pe fonduri sau vă sărbătorim luna de miere la o dată ulterioară, o noapte la domiciliu poate fi opțiunea perfectă.
  • Imagine intitulată Creați romantism în noaptea de nuntă Pasul 2
    2. Mergeți la un hotel pentru o experiență de înaltă clasă. Chiar dacă stați în același oraș sau oraș, închirierea unei camere de hotel vă poate face noaptea să se simtă departe de crescător. Deoarece este nunta ta, rezervați o cameră mare într-un hotel de 4 sau 5 stele care oferă room service și o varietate de facilități. Asigurați-vă că rezervați bine în avans, în felul ăsta, veți primi garanția camerei vine nunta noaptea.
  • Multe hoteluri oferă apartamente de miere sau luna de miere special concepute pentru nou-născuți.
  • Imagine intitulată Creați romantism în noaptea de nuntă Pasul 3
    3. Călătorește într-o stațiune pentru o distracție, aventură străină. Indiferent dacă sunteți interesat de o cabană de pe plajă sau o cabină confortabilă în pădure, o stațiune este o opțiune perfectă pentru cuplurile de aventură. Petrecând noaptea nunții într-un loc complet nou, unic, va face experiența și mai memorabilă și va spori elementele de fantezie prezente în multe nunți.
  • Imagine intitulată Creați romantism în noaptea de nuntă Pasul 4
    4. Nu lăsați copiii, animalele, familia sau prietenii. Poate că cea mai importantă parte a oricărei locații de noapte de nuntă este că numai dvs. și soțul dvs. sunt permise în. După nuntă, nu lăsa prieteni sau membri ai familiei să se întoarcă în cameră cu tine. Dacă aveți copii, trimiteți-i să rămână cu alți membri ai familiei. Dacă aveți animale de companie de înaltă întreținere ca câinii, se îmbarcă.
  • Partea 2 din 3:
    Stabilind starea de spirit
    1. Imagine intitulată Creați romantism în noaptea de nuntă Pasul 5
    1. Asigurați-vă că camera este curată. Indiferent unde stai, asigurați-vă că totul este îngrijit și ordonat înainte de a pleca la ceremonia de nuntă. Dacă stați la un hotel sau o stațiune, verificați dacă ați configurat facilități speciale pe care le-ați comandat. Dacă stați acasă, asigurați-vă că:
    • Finalizați orice treburi zilnice.
    • Ordonați casa și îndepărtați dezordinea.
    • Praf și poloneză mobilierul.
    • Vid, curat cu abur sau mop podele.
    • Spălați țesăturile și hainele.
  • Imagine intitulată Creați romantism în noaptea de nuntă Pasul 6
    2. Umpleți camera cu flori sau petale de flori. Chiar și pentru ceva la fel de mare ca tine nunta nunta, unele flori simple pot face o diferență majoră. Încercați să umpleți camera cu flori preferate ale soțului dvs. sau la puneți petalele de trandafir pe și în jurul patului. Deși flori false pot lucra, flori reale vor oferi o atingere extra specială.
  • Imagine intitulată Creați romantism în noaptea de nuntă Pasul 7
    3. Adăugați parfum în cameră. Mirosurile sunt un mod puternic, dar subtil de a schimba starea de spirit a cuiva. Pentru a adăuga doar un miros, încercați să ardeți un băț de tămâie sau plasarea picăturilor de ulei esențial pe foile dvs. Pentru a spori atmosfera vizuală, și pentru a încerca să ardă lumânări parfumate sau boluri de umplere cu potpourri parfumate.
  • Dacă nu aveți un miros favorit, încercați o trezire ca Ylang-Ylang, lavandă, iasomie sau lemn de santal.
  • Imagine intitulată Creați romantism în noaptea de nuntă Pasul 8
    4. Joacă o muzică de dispoziție pe care o bucurați. Muzica este un mare amplificator de dispoziție, și este cu siguranță adevărat pentru noaptea nunții tale. Alegeți câteva albume romantice pe care le bucurați și le lăsați să se joace în fundal pe parcursul nopții. Pentru un sunet mai personalizat, creați un playlist de cântece care aduc înapoi amintiri ale timpului dvs. împreună, cum ar fi cântecul pe care l-ați avut primul dans.
  • Modul de spirit nu trebuie să fie în mod tradițional romantic. Dacă amândoi iubiți la sunetul metalelor grele, puneți pe Metallica în loc de Michael Bublé.
  • Partea 3 din 3:
    Bucurați-vă de noapte împreună
    1. Imagine intitulată Creați romantism în noaptea de nuntă Pasul 9
    1
    flirt unul cu altul. Doar pentru că sunteți căsătoriți nu înseamnă că nu trebuie să se încheie nimic dulce. Lucruri simple ca privirea în ochii soțului tău, complimentându-i sau atingerea cu ușurință pot crește tensiunea romantică și sexuală între tine.
  • Imagine intitulată Creați romantism în noaptea de nuntă Pasul 10
    2. Pregătiți niște gustări dulci. Deși probabil ați avut o masă mare la nunta voastră, gândiți-vă la salvarea camerei de desert de noapte de nuntă. Ciocolata, căpșunile, mierea și alimentele similare sunt mari afrodisiace, și le puteți folosi pentru a vă face noaptea și mai romantic. Încerca:
  • Hrănesc reciproc gustări mici, cum ar fi trufele de ciocolată.
  • Mănâncă o bucată de mâncare împreună și se termină într-un sărut.
  • Lins alimente lipicioase ca miere și sos de ciocolată unul pe altul.
  • Imagine intitulată Creați romantism în noaptea de nuntă Pasul 11
    3. Dați reciproc tratamentul spa. Luând o baie fierbinte sau duș împreună vă va oferi șansa de a fi intimă în timp ce curățați după activitățile zilei. Dacă stați la un hotel sau o stațiune fantezist, asigurați-vă că utilizați orice cadă de baie, dușuri și jacuzzi cu care puteți avea acces la. După aceea, încercați să vă fregeți soțul cu ulei mineral și să le dați un masaj.
  • Imagine intitulată Creați romantism în noaptea de nuntă Pasul 12
    4. Puneți haine sexy sau lenjerie. Pentru ceva elegant, încercați să alunecați în pijamale de mătase sau o haină fantezie. Pentru ceva mai îndepărtat, încercați o rochie de păpușă sau o rochie de păpușă pentru copii, un garnitură de dantelă și un set de centură de garter, sau niște boxe strâmte. Indiferent de ceea ce purtați, amintiți-vă că soțul dvs. iubește modul în care arăți și vă veți bucura de lucrurile care vă fac să vă simțiți sexy.
  • Asigurați-vă că aduceți niște haine normale, deoarece este posibil să nu doriți să stați în lenjerie de corp pe toată noaptea.
  • Imagine intitulată Creați romantism în noaptea de nuntă Pasul 13
    5. Bucurați-vă de sexul de lună de miere. Pentru mulți oameni, termenul "Noapte de nuntă" este sinonim cu sexul și pentru un motiv bun! Fie că este prima dată sau nu, obținerea fizică cu noul dvs. soț poate fi o experiență incredibil de intimă, emoțională. Asigurați-vă că vorbiți despre dorințele dvs. în prealabil, dar rămâneți deschisi la idei noi și mergeți cu fluxul.
  • Dacă v-ați salvat pentru căsătorie, relaxați-vă și luați lucrurile încet. Există o mulțime de timp pentru experimentare mai târziu, deci pentru moment, doar bucurați-vă de plimbare.
  • Dacă sunteți deschis la Roleplay, încercați să vă recreați prima întâlnire sexuală împreună, completați cu costumele pe care le purtați la acea vreme.
  • Imagine intitulată Creați romantism în noaptea de nuntă Pasul 14
    6. Lasă-te să fii intim emoțional. Când oamenii se gândesc la o noapte de nuntă, ei uită adesea cea mai importantă parte: pur și simplu fiind împreună. Dincolo de mâncare și sex, camera fantezie și starea de spirit romantică, noaptea nunții este prima ta șansă de a fi împreună ca un cuplu căsătorit. Lasă-te să te relaxezi și să fii deschis și intim cu partenerul tău, indiferent dacă înseamnă să vorbești ore întregi despre viitorul tău sau pur și simplu minciună, mână în mână, până când adormi.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar