Cum să obțineți upgrade-uri gratuite de luna de miere

Toată lumea iubește upgrade-urile gratuite în timpul călătoriilor, iar o lună de miere este o scuză perfectă pentru a le bucura. Cu o mică cercetare, o planificare strategică și o dorință de a împărtăși statutul dvs. nou în mișcare, sunteți sigur că veți colecta unele upgrade-uri de lux. Mențineți un fel, atitudine entuziastă și pregătiți-vă pentru o lună de miere modernizată a unei vieți!

Pași

Partea 1 din 3:
Cercetarea opțiunilor de upgrade
  1. Imagine intitulată Obțineți upgrade-uri gratuite de luna de miere Pasul 1
1. Înscrieți-vă pentru cardurile de membru frecvent de Miles. Dacă aveți o companie aeriană preferată, înscrieți-vă pentru programul său frecvent de Miles, cât mai curând posibil, mai ales dacă luați o mulțime de călătorii de afaceri.Frecvența Fluier Miles se pot adăuga rapid și pot duce la bilete gratuite și upgrade-uri.
  • Unele companii aeriene permit chiar și prietenilor și familiei dvs. să-ți dea kilometri, așa că îi încurajați să se înscrie și.
  • Imagine intitulată Obțineți upgrade-uri gratuite de luna de miere Pasul 2
    2. Adresați-vă companiilor de carduri de credit despre stimulente. Multe companii de cărți de credit oferă programe de recompense care vă oferă mile frecvente de zbor, bazate pe cât de mult cheltuiți. Unele programe de cărți de credit oferă chiar și alte avantaje prietenoase de călătorie, cum ar fi asigurarea gratuită, de acoperire cu acoperire cu acoperire cu mașini.
  • Discutați cu companiile de carduri de credit înainte de a începe să vă planificați nunta și să vă înscrieți pentru stimulente cât mai curând posibil. În acest fel, puteți utiliza toate cheltuielile dvs. de nuntă încărcate pentru a vă oferi upgrade-uri pentru luna de miere!
  • Imagine intitulată Obțineți upgrade-uri gratuite de luna de miere Pasul 3
    3. Înregistrați-vă pentru cardurile Hotel, Resort și Cruise. Resorts, linii de croazieră și loialitate la prețuri hoteliere, astfel încât să vă înscrieți pentru Clubul hotelier sau cardurile de membru, este posibil să vă calificați automat pentru nopți libere sau mai bune cu o anumită durată de ședere. Perks pot include, de asemenea, servicii gratuite, cum ar fi transferurile de la aeroport, împreună cu activități libere sau reduse.
  • Imagine intitulată Obțineți upgrade-uri gratuite de luna de miere Pasul 4
    4. Căutați online pentru cupoane. Există multe companii de turism online și întreprinderi directe care oferă cupoane generale în timpul rezervării. Completați o căutare generală pe baza destinațiilor care vă interesează și asigurați-vă că ați căutat activități specifice.
  • Asigurați-vă că verificați datele de expirare și orice imprimare fină pe cupoane.
  • Încercați să căutări cu și fără termenii "luna de miere" în ele. Unele locuri oferă reduceri sau stimulente speciale pentru luna de miere, în timp ce altele cresc prețul din cauza cererii mari.
  • Imagine intitulată Obțineți upgrade-uri gratuite de luna de miere Pasul 5
    5. Rezervați o lună de miere "în afara sezonului". Aveți mai multe șanse să obțineți rate mai bune și upgrade-uri gratuite când rezervați zboruri și hoteluri în destinații unde este considerat "în afara sezonului."Deși calendarul nu poate fi la fel de popular, vizitarea Islandei la începutul primăverii, Parisul în timpul iernii sau Hawaii în timpul verii vă va oferi probabil câteva oferte minunate, deoarece cererea este scăzută.
  • Un alt perk la plecarea în afara sezonului este că vă puteți bucura de destinații în pace și liniște, ceea ce face imagini deosebit de frumoase, fără mulțimi!
  • Imaginea intitulată Obțineți upgrade-uri gratuite de luna de miere Pasul 6
    6. Vorbiți cu un agent de călătorie. Deși rezervarea unei lunii de miere este, de obicei, cea mai economică, întrebați cu un agent de călătorie despre pachetele de luna de miere și oferte. Agenția de turism poate oferi promoții speciale de rezervare cu prețurile pe care nu le puteți bate sau agentul poate cunoaște cele mai bune locuri în luna de miere cu cele mai multe avantaje și stimulente pur și simplu pe baza experienței de rezervare anterioare.
  • Partea 2 din 3:
    Planificați luna de miere
    1. Imagine intitulată Obțineți upgrade-uri gratuite de luna de miere Pasul 7
    1. Apelați la rezervarea zborurilor și a hotelurilor. Când faceți rezervări în persoană la telefon, aveți șansa de a menționa luna de miere și întrebați despre upgrade-uri. Fii prietenos cu oamenii care răspund și fac discuții mici.
    • De exemplu, întrebați cum merge ziua persoanei, discutați despre cât de emoționați sunteți pentru luna de miere și împărtășiți un pic despre planurile dvs.
    • Apoi, spuneți persoanei că doriți să faceți excursia specială pentru soțul / soția dvs. și întrebați dacă există upgrade-uri oferite la luna de miere.
    • Sunet ca un fel, excitat și prietenos ca tine. Dacă presupuneți că sunteți eligibil sau dacă sunăți îndreptățiți, este posibil să fiți refuzat.
  • Imagine denumită obțineți upgrade-uri gratuite de luna de miere Pasul 8
    2. Faceți rezervări de restaurant în avans. Când vă decideți cu privire la restaurantele pe care doriți să le încercați în timpul lunii de miere, sunați mai departe pentru a face o rezervare, chiar dacă restaurantul nu ia rezervări!Este o modalitate bună de a vă introduce circumstanțele, întrebați despre avantaje (cum ar fi desertul liber sau personalizat) sau pur și simplu să solicitați cea mai bună masă și să întrebați hostess dacă ar putea să ia o notă înainte de a ajunge.
  • Când solicitați o rezervare, adăugați câteva detalii ca, "Această cină va fi pentru prima noapte a lunii de miere! Există vreo șansă să putem obține o lumânare la masă și poate un desert de sărbătoare? Ar face seara atât de specială."
  • Imagine intitulată Obțineți upgrade-uri gratuite de luna de miere Pasul 9
    3. Rezervați o mașină compactă. Dacă aveți nevoie de o mașină de închiriat pentru luna de miere, rezervați o mașină compactă și o rezervați mai devreme. Dacă apelați prin telefon, puteți menționa starea dvs. de miere imediat pentru a cere avantaje. Autovehiculele compacte sunt, de obicei, în mare cerere, așa că atunci când ajungeți la cabina de închiriat pentru ridicare, șansele sunt compania poate să vă ofere o mașină mai mare și mai bună, deoarece toate compactele sunt luate.
  • Când apelați pentru o mașină de închiriat, încercați să spuneți ceva de genul, "Aș dori să rezerv o mașină compactă pentru luna de miere. Încerc să fac fiecare aspect al lunii de miere extra speciale - oferiți orice fel de avantaje sau stimulente pentru ocazii speciale, cum ar fi honeymoons?"
  • Partea 3 din 3:
    Actualizarea în mișcare
    1. Imagine intitulată Obțineți upgrade-uri gratuite de luna de miere Pasul 10
    1. Rochie partea. Deși sunteți oficial în vacanță, este important să se îmbrace în mod corespunzător și să arate clar. Ceea ce purtați ar trebui să depindeți de ceea ce upgradezi sperați.
    • De exemplu, nu apăsați în pijamale dacă doriți să vă calificați pentru scaunele de primă clasă pe avion sau să vă inaugați în suita de lună de miere la un hotel fantezist.
  • Imagine intitulată Obțineți upgrade-uri gratuite de luna de miere Pasul 11
    2. Actul căsătorit. Oamenii iubesc să vadă alți oameni fericiți și îndrăgostiți. Dacă sunteți ascuns la cină, argumentând despre etichetele de bagaje în linia de check-in aeroport sau în general neimprimat unul cu celălalt, sunteți mai puțin probabil să prindeți favoarea cuiva pentru upgrade-uri.
  • Arătați-vă fericirea fericită, arătând o mulțime de afecțiune unul altuia, zâmbind loturi, ținând mâinile și râde.
  • Imagine intitulată Obțineți upgrade-uri gratuite de luna de miere Pasul 12
    3. Aduce dovada. Deși nu este standard ca companiile să solicite dovada căsătoriei pentru upgrade-urile de luna de miere, nu poate face rău să aducă o copie a licenței de căsătorie sau a certificatului, doar în caz.
  • Imagine intitulată Obțineți upgrade-uri gratuite de luna de miere Pasul 13
    4. Renunta la scaun. Dacă aveți planuri flexibile de luna de miere, acordați atenție anunțurilor "Over-vândute" la aeroport. Companiile aeriene vă vor recompensa adesea cu zboruri gratuite și vouchere de călătorie dacă sunteți dispus să renunțați la locurile programate și să așteptați următorul plan.
  • Imagine intitulată Obțineți upgrade-uri gratuite de luna de miere Pasul 14
    5. Menționați luna de miere toate șansele pe care le obțineți. Unele dintre cele mai bune upgrade-uri sunt disponibile în ultimul moment. Pe măsură ce începeți luna de miere, asigurați-vă că doriți să o menționați ori de câte ori întâlniți personalul și întrebați ce upgrade-uri ar putea fi disponibile.
  • Când ajungeți la aeroport, menționați luna de miere la contorul de bilete, contorul de check-in și la stewardesa de la bord, odată ce sunteți așezat. Dacă vă faceți timpul cu ajutorul echipajului pilot, puteți chiar să le informați, de asemenea.
  • Dacă tu sau partenerul tău vă simțiți timizi să menționați tot timpul, încercați să vă îmbrăcați în "mire și mirele" sau cămăși de luna de miere, astfel încât să fie ușor pentru alții să observe și, sperăm, să ia inițiativa.
  • Imaginea intitulată Obțineți upgrade-uri gratuite de luna de miere Pasul 15
    6. Fi politicos. Este bine să cereți sau să sugerați upgrade-uri pentru luna de miere, dar nu insistați, pe pete, să vă așteptați. Uneori, nu este posibil ca personalul să găzduiască cererile de upgrade și este important să aveți încredere că fac tot ce pot pentru a vă face experiența memorabilă.
  • Chiar dacă vi se refuză upgrade-urile pe care le doriți, asigurați-vă că vă mulțumiți.
  • Imagine intitulată Obțineți upgrade-uri gratuite de luna de miere Pasul 16
    7. Aduceți tratate sau mici daruri de mulțumire pentru a da departe. Strângeți obiecte mici sau nunta de nunta pe care le puteți oferi însoțitorilor de zbor, personalului hotelului, șoferilor de cabină și altor angajați ca celebrare favoruri pentru luna de miere. Cadourile le vor face să se simtă incluse în celebrarea dvs. și să-i atragă pe ei să ofere avantaje și upgrade-uri.
  • Ideile de cadouri includ casete mici de ciocolată, lumânări mici parfumate, săpunuri de lux sau pachete unice de condimente.
  • Aceste daruri mici nu trebuie administrate în loc de sfaturi de numerar pentru serverele de restaurante, ghiduri de turism, cabine de taxi și alte moduri Sfaturi monetare sunt standard pentru service.
  • Imagine intitulată Obțineți upgrade-uri gratuite de luna de miere Pasul 17
    8. Sfat personalul. Toată lumea iubește upgrade-urile gratuite, iar o lună de miere este o scuză bună pentru ei. Majoritatea companiilor sunt imune de costurile suplimentare care însoțesc upgrade-uri și stimulente, dar personalul care îi ajută să le faciliteze încă să depună eforturi suplimentare. Este important să sfărâmați personalul care să iasă din calea lor pentru a vă ajuta să faceți viața dvs. de miere.
  • Personalul de zbor își poate pierde locurile de muncă dacă acceptă sfaturi, așa că în loc de bani, aduce bomboane sau daruri mici ca un semn de apreciere.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar