Cum să evitați panica pre-excursie

Ați visat la vacanța viitoare de săptămâni, dacă nu luni. Acum că plecarea dvs. se apropie, vă veți găsi mai des și vă îngrijorați de modul în care veți gestiona într-un loc nefamiliar. Indiferent de calitatea de călătorie interesantă, mulți oameni suferă de panică ușoară atunci când iau în considerare toate detaliile care constituie o călătorie reușită. Side-pas Panic Panic prin planificarea strategiilor inteligente, implementarea care măresc succesul călătoriei dvs. și utilizarea tehnicilor la ușurați anxietatea Dacă se întâmplă.

Pași

Metoda 1 din 3:
Fiind un planificator inteligent
  1. Imagine intitulată Evitați panica pre-excursie Pasul 1
1. Începeți mai devreme. Cu cât vă pregătiți mai devreme pentru o excursie, cu atât mai puțină anxietate ar trebui să simțiți că data se apropie. Mulți oameni experimentează panica pre-excursie, deoarece așteaptă până în ultimul minut pentru a împacheta și a finaliza planurile de călătorie. Începeți modalitățile de brainstorming pe care le puteți pregăti pentru călătoria cu câteva săptămâni sau chiar înainte (în funcție de destinație și de orice procese speciale de care aveți nevoie pentru a finaliza).
  • Imagine intitulată Evitați panica pre-excursie Pasul 2
    2. Creați o listă. O listă solidă vă poate ajuta să vă simțiți mai mult în control când vă pregătiți pentru călătoria dvs. Este o idee bună să creați mai multe liste bazate pe categorii specifice. Poate doriți să dezvoltați o listă de verificare a ambalajului pentru a vă asigura că aduceți toate necesitățile. Acest lucru poate include elemente cum ar fi îmbrăcămintea, articolele de toaletă, materialul de citire și un încărcător de telefon.
  • De asemenea, s-ar putea să doriți să creați o listă generală de sarcini pe care trebuie să le completați înainte de călătoria, cum ar fi animalul dvs. sau aplicarea unui pașaport.
  • Imagine intitulată Evitați panica pre-excursie Pasul 3
    3. Căutați sfaturi de experți. Audierea despre experiențele de primă mână ale altora și știind ce să așteptați în călătoria dvs. poate minimiza orice anxietate pe care o experimentați. Încercați să citiți bloguri, vizionați videoclipuri YouTube sau navigarea de cărți și reviste care se referă la călătoria dvs.
  • S-ar putea să percepeți subiecte care se referă la destinația particulară (e.G. Aveți nevoie de o viză?) sau mai multe subiecte generale cum ar fi ambalarea și planificarea călătoriei.
  • Imagine intitulată Evitați panica pre-excursie Pasul 4
    4. Lega capetele libere. Șansele dvs. de a vă bucura de călătoria dvs. îmbunătățită atunci când vă îndepărtați cu lista dvs. de to-do completă. Acesta este motivul pentru care este important să începeți să planificați mai devreme și să faceți liste detaliate. În acest fel, veți avea timp suplimentar pentru a face față oricăror responsabilități neprevăzute care apar.
  • De exemplu, dacă călătoria dvs. este extinsă, este posibil să fie necesar să vă plătiți facturile în avans sau să aranjați ca cineva să vină și să vă aducă plantele. Dacă luați o călătorie de lucru, este posibil să aveți nevoie să comunicați cu șeful dvs. despre orice sarcini care au nevoie de efectuarea în timpul călătoriei sau delegați orice proiecte în desfășurare unui alt membru al echipei.
  • Capetele libere se pot aplica și călătoriei în sine, cum ar fi confirmarea rezervelor sau a depozitelor plătite pentru excursii.
  • Metoda 2 din 3:
    Prevenirea dezastrelor de călătorie
    1. Imagine intitulată Evitați panica pre-excursie Pasul 5
    1. Unghiile în jos detaliile, dar stați flexibil. Panica dvs. poate fi redusă foarte mult prin dezvoltarea unui itinerar tentativ pentru călătoria dvs. Știind ce veți face și când vă puteți ajuta să vă simțiți mai mult în control. În plus, având o idee despre evenimente și atracții diferite vă pot ajuta să vă pregătiți în ceea ce privește alegerile și / sau echipamentele de îmbrăcăminte.
    • Deși este frumos să aveți un plan tentativ pentru călătoria dvs., încercând să umpleți fiecare oră de veghe poate provoca chiar mai mult stres. Cele mai multe excursii includ întotdeauna câteva surprize, fie rău sau bune, deci este inteligent să rămână flexibil. Aranja călătoria și hotelul, dar încercați să păstrați totul flexibil pentru a ține cont de orice modificări pe care ar trebui să le faceți.
    • De exemplu, ați putea bloca activitățile pentru prima sau două zile pentru a vă ajuta să vă simțiți mai mult în control. Lăsați-vă itinerarul deschis pentru restul călătoriei, totuși, pentru a elibera spațiu pentru oportunități interesante care apar în timpul călătoriilor dvs.
  • Imagine intitulată Evitați panica pre-excursie Pasul 6
    2. Devigați planurile de rezervă. Nu puteți anticipa orice element neașteptat al călătoriei dvs. Cu toate acestea, dacă planificați pentru probleme comune, veți simți mai ușor. Anticipați problemele tipice cum ar fi plictisit în avion sau îmbolnăviți. Au un plan în loc de a gestiona astfel de situații.
  • De exemplu, ați putea împacheta căști și o tabletă pentru a viziona filme în avion. S-ar putea să aduceți meds-ul peste-contra-te-the-counter pentru a împiedica boli minore și pentru a identifica un medic în apropierea hotelului dvs. pentru probleme mai serioase.
  • Dacă luați o călătorie de afaceri, este posibil să aveți nevoie să vă dați seama dacă dispozitivele dvs. tehnice vor funcționa pentru o prezentare sau încercați să închiriați sau să împrumutați un dispozitiv de la cineva din rețeaua dvs.
  • Imagine intitulată Evitați panica pre-excursie Pasul 7
    3. Aflați cum să rămâneți în contact cu cei dragi. Senzație izolată de cei pe care îi iubești poate face o excursie minunată a unei lupte în sus. Înainte de a pleca, treceți de-a lungul informațiilor de contact pentru locațiile dvs. cele mai apropiate iubiți.
  • Fie ca familia și prietenii să știe când trebuie să ajungi și să pleci. Aranja pentru apeluri regulate sau întâlniri Skype pentru a ușura orice casă de casă.
  • Imagine intitulată Evitați panica pre-excursie Pasul 8
    4. Aduceți un pic de acasă. În plus față de păstrarea legăturii cu familia și prietenii, poate fi reconfortant pentru a aduce un mic memento de acasă de-a lungul călătoriei dvs. Având un mic trinket cu dvs., puteți să minimalizați orice anxietate pe care o puteți simți într-un loc valutar.
  • Împachetați ceva sentimental în punga dvs. ca o fotografie sau o quilt țesute de mână care vă amintește de casă.
  • Metoda 3 din 3:
    Tratarea anxietății de călătorie
    1. Imagine intitulată Evitați panica pre-excursie Pasul 9
    1. Etichetați-vă temerile. Cel mai bun mod de a face față anxietății de călătorie este de a identifica ceea ce este îngrijorat. Luați notă de situațiile sau stimulii care vă înrăutățesc simptomele de anxietate și păstrați un jurnal. Este posibil să puteți evita anumite situații prin pre-planificare sau puteți ușura anxietatea cu tehnicile de relaxare.
    • Pentru a vă vedea declanșatoarele, observați anxietatea când călătoriți. Observați ce vă face să lucrați. Este zboară? Călătorind în zonele de schițe? Sau, trebuie să comunice cu străinii?
    • Rețineți că cu cât sunteți mai conștienți de temerile voastre, cu atât va fi mai ușor să faceți un plan pentru a face față fricii atunci când apare. Încercați să faceți față temerilor dvs. de către un prieten de încredere sau membru de familie pentru a obține o perspectivă exterioară și a veni cu câteva idei pentru a vă ocupa de temerile dvs.
  • Imagine intitulată Evitați panica pre-excursie Pasul 10
    2. Concentrați-vă pe beneficiile călătoriei dvs. Multe detalii necesită planificarea unei călătorii reușite pot provoca stres și anxietate. Nu vă permiteți să lăsați planificarea să vă diminueze entuziasmul în legătură cu călătoria. Indiferent dacă călătoriți pentru afaceri sau pentru plăcere, există unele pozitive asociate cu călătoria viitoare. Identificați aceste beneficii și concentrați-vă asupra acestora în loc de tot ce trebuie să faceți.
  • De exemplu, dacă vă pregătiți pentru o conferință de lucru, vă puteți reaminti de ocazia minunată de a vă extinde rețeaua profesională.
  • Dacă planificați călătoria devine prea copleșitoare, faceți o pauză și reveniți la ea. Nu trebuie să planificați totul într-o singură ședință.
  • Imagine intitulată Evitați panica pre-excursie Pasul 11
    3. Repetați o mantra pozitivă. Afirmațiile recitante s-au dovedit a vă ajuta în mod eficient să vă ajute anxietatea. Determinați ce vă subliniază despre călătoria iminentă și dezvoltați o mantra pozitivă pentru a contracara aceste gânduri.
  • De exemplu, dacă sunteți îngrijorat de călătoriile numai, ați putea repeta upvenirea călătoriei solo, cum ar fi "Voi avea șansa de a planifica toate activitățile pe care vreau să le fac" sau "voi fi liber să mă conectez cu localnicii și cu alți călători."
  • Mantra dvs. poate fi, de asemenea, o cotație de călătorie care vă inspiră.
  • Amintiți-vă că sentimentul inconfortabil este un semn de creștere. Dacă vă simțiți mereu confortabil, atunci acesta este un semn că nu vă provocați.
  • Imagine intitulată Evitați panica pre-excursie Pasul 12
    4. Practicați respirația profundă. Respirație adâncă ajută la începerea începerii răspunsului natural al corpului. Poate fi util să începeți o practică profundă de respirație înainte de călătoria dvs., astfel încât să puteți cădea înapoi pe tehnica în timpul momentelor de anxietate înainte și în timpul călătoriilor dvs.
  • Pentru a începe, stați confortabil. Plasați o mână pe abdomen și cealaltă pe piept. Inspirați încet prin nas pentru aproximativ 4 conturi. Ar trebui să vă simțiți abdomenul în timp ce mâna pe piept rămâne relativ încă. Țineți respirația pentru 7 număr. Apoi, expirați de la gură pentru 8 conturi, simțindu-vă că abdomenul vă deflați sub mâna voastră. Repetați timp de câteva minute.
  • Imagine intitulată Evitați panica pre-excursie Pasul 13
    5. Efectuați un exercițiu de vizualizare. Unii oameni se simt panică datorită a frică de zbor sau vă faceți griji cu privire la un alt aspect al călătoriei. Dacă acest lucru vă descrie, acesta vă poate ajuta să efectuați exerciții de vizualizare în care vă imaginați că călătoria dvs. merge perfect. Încercați această tehnică în zilele care duc la plecarea dvs. pentru a reduce panica pre-excursie.
  • Imaginați-vă călătoria cu toate detaliile incluse. Conectați-vă la simțurile, imaginându-vă atracțiile, sunetele, mirosurile și senzațiile pe care le veți experimenta. De exemplu, dacă zburați pe o plajă, ați putea imagina că valurile se prăbușesc pe țărm, un cocktail rece în mână, soarele de pe piele și mirosul de apă sărată.
  • Aduceți detaliile vii la fel de viu ca și cum puteți. Luați respirații profunde. Vizualizați călătoria dvs. complet de succes cu dvs. Încercați noi alimente, întâlniți oameni noi și angajați în activități interesante.
  • Țineți minte că mintea voastră nu poate spune diferența dintre ceva care este imaginat și ceva real și, de obicei, va răspunde la lucrurile imaginate ca și cum ar fi reale.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar