Cum să calmezi un câine nervos în mașină

Este important să vă puteți lua câinele în mașină fără o mulțime de agitație. Cu toate acestea, acest lucru poate fi un pic de problemă dacă câinele dvs. este nervos în mașini. Indiferent dacă pur și simplu trebuie să luați un câine nervos într-o scurtă călătorie la veterinar sau trebuie să o luați într-o călătorie lungă, există pași pe care îi puteți lua pentru a face mai ușor călătoria câinelui și experiența mai plăcută pentru amândoi. Dacă vă iubiți câinele și doriți să o luați cu dvs., învățați cum să gestionați și să vă depășiți nervozitatea în mașină.

Pași

Metoda 1 din 3:
Călătorește cu succes cu un câine
  1. Imaginea intitulată calmul unui câine nervos în mașina Pasul 1
1. Asigurați-vă că câinele este confortabil, dar sigur. Întotdeauna călătorește câinele într-un dispozitiv de siguranță aprobat de testul de accident, cum ar fi un pod de călătorie (câini mici), ham (câini de dimensiuni medii) sau cutie (câini mari.) Acest lucru ține câinele în siguranță și îl împiedică să distragă atenția șoferului prin acțiuni cum ar fi urcarea pe poala lui.
  • Imaginea intitulată Calm un câine nervos în mașina Pasul 2
    2. Evitați să dați câinelui o masă mare înainte de călătorie. Un compromis bun este de a hrăni câinele cu 3-4 ore înainte de călătorie. De asemenea, puteți aștepta să vă alimentați câinele când ajungeți la destinație, dacă călătoria dvs. este scurtă.
  • Amintiți-vă că un câine se poate simți bolnav chiar dacă stomacul său este foarte gol.
  • 3. Dați câinelui o mulțime de oportunități pentru pauze. Câinele dvs. va avea nevoie de pauze de toaletă dacă o luați pentru o plimbare lungă. De asemenea, ar trebui să transportați apă și un castron, astfel încât să poată avea o băutură în timpul pauzelor în călătorie.
  • Ieșiți și luați câinele să vă întindeți picioarele. Acest lucru va merge mult spre liniștirea bolii sau nervozității.
  • Pentru călătoriile lungi exercitarea câinelui înainte de a vă ajuta să ardeți excesul de energie și să-l ajute să se stabilească pe drum.
  • Imaginea intitulată calmul unui câine nervos în mașina Pasul 4
    4. Faceți câinele dvs. cât mai confortabil posibil. Nu încălziți mașina sau fumul în timpul călătoriei, deoarece acest lucru poate induce greață chiar într-un călător condimentat. Luați în considerare utilizarea feromonilor în mașină, cum ar fi un guler de adaptare pe câine. Acest lucru dă hormonilor care reasigură câinele și reduc anxietatea și pot ajuta bine la suferința sa de a fi într-un vehicul.
  • Luați de-a lungul ceva ce câinele găsește reconfortant, cum ar fi o pătură care miroase de acasă sau o jucărie preferată cuddly.
  • Imagine intitulată Calm un câine nervos în mașina Pasul 5
    5. Luați pe altcineva cu voi până când câinele dvs. este obișnuit să fie în mașină.Câinele dvs. vă poate distrage cu ușurință dacă se mișcă în jurul valorii de o mulțime în partea din spate a mașinii și dacă este plâns sau lătrat.Evident, orice distragere a atenției în timp ce conduceți poate fi periculoasă.
  • Dacă câinele stă într-o poartă din spate, aveți pe cineva pe câine (dacă este capabil) de multe ori. Mutați-l dacă această locație provoacă stres nejustificat.
  • Discutați cu câinele dvs. pentru al reasigura.Utilizați o voce calmă și nu arătați panică sau supărare dacă face ceva ce nu doriți să faceți. Doar continuați să vorbiți calm cu câinele și spuneți-i cât de bine este.
  • Imaginea intitulată Calm un câine nervos în mașina Pasul 6
    6. Luați o pungă de livrări cu dvs. pentru călătoria dvs. Ar trebui să includă tratamente pentru recompense, o leșie puternică puternică, apă rece rece și un castron de băut de la o jucărie sau două și o mulțime de materiale de curățare, cum ar fi cârpe, curățător de pulverizare, baggii poop etc. Este probabil ca câinele dvs. să aibă un accident în mașina dvs. în primele zile doar din cauza nervozității simple. Dacă aveți produse de curățare la îndemână, deteriorarea pe termen lung a vehiculului dvs. va fi minimizată și dvs. și confortul câinelui dvs. poate continua pentru restul călătoriei.
  • Metoda 2 din 3:
    Adresarea bolii de mișcare
    1. Imaginea intitulată calm un câine nervos în mașina Pasul 7
    1. Evaluați dacă câinele dvs. are boală de mișcare. Unii câini sunt nervoși despre călătoria cu mașina, deoarece se simt călătoriile grea și asociate, cu o boală bolnavă și de călătorie. Să recunoască semnele de boală de mișcare, dintre care cele mai evidente sunt grele drooling.Corzi de saliva agățat de buzele câinelui este un semn sigur de boală de mișcare. În plus, toți câinii reacționează diferit, dar unii își atârnă capul și arată tulburat, alții pot încerca să meargă și unii vor fi scânteie.
    • Acei câini care suferă de boală de mișcare vor avea nevoie de medicamente pentru a călători bine. Va trebui să vorbiți cu medicul veterinar despre un medicament sigur pentru a contracara greața. S-ar putea ca câinele să aibă întotdeauna nevoie de medicamente pentru călătorii lungi, dar ar putea fi bine să-l reîncărcați pentru a accepta călătorii scurte fără boală.
  • Imagine intitulată Calm un câine nervos în mașina Pasul 8
    2. Fi pregătit pentru ca câinele să fie bolnav. Nu strigați sau pedepsiți câinele dacă va veni. Nu se poate ajuta să fie bolnav și să fie înclinat, adaugă doar la reținerea sa și crește trauma experienței, ceea ce o va face și mai îngrijorată.
  • Dacă știți că câinele dvs. devine o călătorie bolnavă, dar trebuie să facă o călătorie, cum ar fi veterinarul pentru a obține medici de boală de călătorie, apoi așezați-l pe un pui de catelus, astfel încât mizeria poate fi ușor curățată.
  • Imaginea intitulată calmul unui câine nervos în mașina Pasul 9
    3. Puneți câinele într-un loc în mașină unde poate vedea. De obicei ajută un câine dacă poate vedea dintr-o fereastră. Dacă aveți un jucărie sau un câine mic, luați în considerare obținerea unui pod de călătorie care ridică-o de pe scaun într-un mod sigur, astfel încât să poată vedea. Pentru câinii de dimensiuni medii, aveți un cablu certificat de crash și să scape câinele pe un scaun din spate, astfel încât să poată vedea. Pentru câinii mari, luați în considerare punerea câinelui într-o cutie, deci sunt în siguranță și pot vedea.
  • De asemenea, puteți pune o pătură dedesubt în cazul în care câinele va fi așezat. Ar trebui să fie o pătură pe care câinele o folosește în mod regulat, așa că mirosurile sale vor fi familiare câinelui.
  • Imaginea intitulată calmul unui câine nervos în mașina Pasul 10
    4. Consultați-vă medicul veterinar despre dacă câinele dvs. are nevoie de medicamente pentru a preveni greața. Evitați utilizarea medicamentelor de boală anti-mișcare umană dacă nu l-ați verificat mai întâi cu VET. Acestea nu sunt aprobate pentru utilizare la câini, astfel încât efectele secundare nu au fost testate pe deplin, iar posibilele reacții cu alte medicamente sunt necunoscute. La un nivel practic, câinii metabolizează droguri diferit decât oamenii, deci există o posibilitate distinctă ca acele medicamente umane să nu fie eficiente.
  • Cele mai bune medicamente pentru boală de mișcare este un medicament pe bază de prescripție medicală numită Cerenia (Maropitant) care este disponibilă ca o injecție (dată de VET) sau tabletă. Ambele forme funcționează timp de 24 de ore. Acest medicament este superior altora, deoarece acționează asupra centrului de greață din creier și se oprește toate sentimentele de greață și de boală.
  • Imaginea intitulată calmul unui câine nervos în mașina Pasul 11
    5. Luați în considerare tratamentele alternative. Unii proprietari găsesc să-și ofere remedii de flori de câine, cunoscute sub numele de remediere de salvare, ajută, dar acest lucru este anecdotal. Acesta este un lichid și plasați câteva picături pe limba câinelui. Florile Bach sunt dizolvate în alcool și o posibilă explicație că câțiva câini par să beneficieze este că li se dă echivalentul unei băuturi alcoolice mici.
  • Metoda 3 din 3:
    Recalificarea unui câine nervos
    1. Imagine intitulată Calm un câine nervos în mașina Pasul 12
    1. Figurați dacă câinele dvs. este pur și simplu nervos, spre deosebire de greață. Unii câini nu-i plac călătoriile cu mașinile, deoarece se simt înfricoșătoare sau anxietate, deoarece au avut o experiență rea într-o mașină, cum ar fi implicarea într-un accident. Ar putea fi chiar că un câine ezită să intre în mașină pentru că a fost prea încântat și șoferul a strigat la el.
    • Este extrem de util să recalificați câinele astfel încât călătoriile să fie asociate cu o experiență plăcută și, prin urmare, ceva care trebuie să fie așteptat.
  • Imaginea intitulată Calm un câine nervos în mașina Pasul 13
    2. Evitați călătoriile lungi în timp ce vă recalificați câinele. Dacă câinele dvs. urăște călătoria cu mașina, încercați să evitați călătoriile lungi în timp ce îl recalificați. Scopul dvs. este de a construi noi asociații cu mașina, astfel încât câinele crede că mașina este un loc minunat de a fi. Acesta este un proces gradual care nu poate fi grăbit și va fi returnat dacă o grăbiți.
  • Imagine intitulată Calm un câine nervos în mașina Pasul 14
    3. Începeți să vă expuneți câinele la experiențe pozitive din mașină. Începeți cu mașina parcată și cu motorul oprit. Deschideți o ușă și puneți un tratament foarte gustos în interior. Încurajați câinele să sară în mașina staționară și să o acorde o atenție pozitivă atunci când o face. Apoi, lăsați câinele să iasă și să facă ceva plăcut după cuvinte, cum ar fi luați puiul pentru o plimbare.
  • Apoi începeți să hrăniți mesele de câine în mașina staționară. Protejați tapițeria cu un prosop sau un pat de pui, puneți castronul de alimente pe partea de sus și îl folosiți pentru a lua mese în mașina staționară.
  • Luați în considerare umplutura unui kong și dându-i câinelui în mașina staționară. Gândiți-vă la diferite activități pe care câinele dvs. le bucură și le face să se întâmple în mașină. Ar putea fi nevoie de săptămâni sau luni până când câinele este sărit de bunăvoie în vehicul, în anticiparea "lucru bun", dar în cele din urmă va învăța.
  • Imagine intitulată Calm un câine nervos în mașina Pasul 15
    4. Tranziția la experiențe plăcute în timp ce mașina este și se mișcă. Odată ce câinele este confortabil în mașina staționară, începeți să luați excursii ultra scurte. Inițial, acestea sunt la fel de limitate ca pornirea motorului, lăsându-l să ruleze, apoi porniți-l. Apoi încercați să scoateți din cale de acces și înapoi înapoi.
  • Construiți până la o călătorie scurtă în jurul blocului. Apoi o scurtă călătorie în jurul cartierului.
  • Aceasta este vorba despre ajustări treptate, așa că nu-l grăbiți. Asigurați-vă că câinele dvs. este într-adevăr confortabil cu o fază înainte de a vă deplasa înainte.
  • Dacă puteți avea pe cineva să meargă cu dvs. pentru a urmări câinele pentru semne de primejdie sau greață. Dacă se întâmplă acest lucru, opriți mașina, luați câinele afară și lăsați-l să se plimbe pe un pic pentru a da o ușurare. Finalizați călătoria și data viitoare nu mergeți până acum.
  • În aceste primele zile, încercați să vizitați locurile care sunt distractive, astfel încât călătoria are o recompensă la sfârșitul acesteia, cum ar fi un parc sau pădure.
  • sfaturi

    Dacă aveți doi câini care sunt folosiți pentru fiecare companie, încercați să le puneți împreună, astfel încât să se poată mângâia reciproc la plimbare.
  • Dacă vă aduceți câinele ca un cățeluș, pentru primele sale excursii de mașini o iau undeva distractiv, ca un câmp sau un parc, în loc de a "rău" loc ca medicul veterinar.
  • Dacă câinele dvs. este foarte energic, încercați să aveți pe cineva să stea cu ea în spate, care o poate oferi o mulțime de atenție.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar