Cum să afli dacă zdrobi prietenul tău se sfărâmă înapoi

Navigarea adâncimii iubirii este greu de spus cel puțin. Acest lucru este valabil mai ales atunci când încercați să fiți un bun prieten și însărcinat cu investigarea adevăratelor sentimente ale zdrobirii unui prieten. Cu o anumită intuiție și onestitate de modă veche, puteți face jocul complicat de dragoste un pic mai ușor.

Pași

Metoda 1 din 3:
Făcând o muncă de onestitate
  1. Imaginea intitulată Aflați dacă prietenul dvs
1. Fi în față. Cea mai ușoară și cea mai eficientă cale este să adresați doar pasiunii prietenului tău despre sentimentele lor. Dacă aveți probleme cu lucrarea curajului de a pune o astfel de întrebare personală, există câteva modalități de a face procesul mai ușor.
  • Luați în considerare timpul și locul pe care îl veți avea conversația. Asigurați-vă că zdrobirea se află într-o zonă confortabilă, probabil din urechi de la oricine care ar putea asculta.
  • Fii delicat. Nu utilizați linii de confruntare, cum ar fi "Toată lumea știe că ți-e ca Ryan. Ieșiți și spuneți-o!" În schimb, ați putea spune "Pare foarte fericit în jurul lui Ryan. Crezi că ai putea avea sentimente pentru el?"
  • Nu vă opriți prea mult dacă par inconfortabil. Dacă zdrobi pare să se jignească în timpul conversației, înapoi puțin. Ei pot avea nevoie de timp înainte de a fi dispuși să divulge astfel de sentimente sensibile.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă prietenul dvs
    2. Întrebați despre viața lor de dragoste. În loc să cereți zdrobiți despre prietenul dvs., încercați să începeți cu viața lor de dragoste în general. Cereți să vedeți dacă se întâlnesc cu cineva sau dacă doresc în prezent să găsească un interes de dragoste.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă prietenul dvs
    3. Întreabă-te despre prietenul tău într-un mod platonic. Adresați-vă prietenului prietenului dvs. mai puțin de conducere despre prietenul dvs. și vedeți dacă își aduc în mod natural atracția lor potențială. Încercați întrebări, cum ar fi, "Deci, cum ați întâlnit cu Cayla?" sau "De cat timp va cunoasteti?"
  • Metoda 2 din 3:
    Spotând un flirt
    1. Imaginea intitulată Aflați dacă prietenul dvs
    1. Examinați limba corpului. Oamenii dau schimbări vizibile în mișcările lor când se simt atrase de cineva.În timp ce toată lumea are propriul set de indicii corporale, există niște semne comune pentru a privi când cineva se zdrobește.
    • Deschideți pozițiile, cum ar fi picioarele neîngrosate, brațele deschise și palmele cu care se confruntă.
    • Oamenii se vor sprijini adesea mult mai aproape de o pasiune atunci când vorbesc cu ei în comparație cu spațiul personal pe care îl folosesc cu prietenii platonici.
    • Uneori oamenii vor juca cu părul, bijuteriile sau vor face pur și simplu contactul cu ochii extinși și vor zâmbi în timpul conversațiilor lor cu zdrobește.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă prietenul dvs
    2. Urmăriți contactul cu ochii. Contact cu ochii prelungiți, chiar și timp de doar o secundă, este un semn comun de agresiune sau interes romantic. Acordați o atenție deosebită pentru cât timp privește prietenul prietenului tău la prietenul tău. Dacă nu reușesc să mențină contactul vizual consistent, atunci ar putea fi un semn rău pentru orice speranțe ale unei relații. Dimpotrivă, este un semnal excelent de afecțiune dacă rămân în mod constant blocați pe ochii celuilalt în timpul conversațiilor.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă prietenul dvs
    3. Uită-te la comunicarea lor socială. Vedeți dacă zdrobirea prietenului dvs. interacționează frecvent cu prietenul dvs. pe conturile sociale media, cum ar fi Facebook, Twitter și Instagram. Fiți atenți la limba pe care o folosesc cu prietenul dvs. și văd dacă folosesc semne evidente, cum ar fi Fața Smiley sau Emojisul Face Winky.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă prietenul dvs
    4. Căutați complimente. Oamenii care doresc să renunțe la semnele de atracție vor face probabil multe complimente pentru zdrobirea lor.
  • Urmăriți-vă să vedeți dacă pasiunea prietenului dvs. îi laudă pe talentele sau realizările academice. Este important să rețineți că este vorba despre faptul că este întotdeauna un semn de afecțiune, deci este esențial să acordați atenție frecvenței laudei și admirației lor.
  • Complimentele pe caracteristicile fizice sunt un semn cheie deosebit de flirt. Prietenul prietenului tău a observat noile lor ochelari, tunsoare sau rutină de antrenament? Flirtele tind să observe aceste schimbări subtile și să le îndrepte pentru a transmite afecțiunea.
  • Sexual Innuendos Doct în glume și conversații pot fi, de asemenea, nu-subtili ale dorinței unui flirt de a împrăștia conversații cu persoana dorinței lor.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă prietenul dvs
    5. Ascultați referințele la disponibilitatea acestora. Flirtele vor scădea în mod obișnuit sugestiile care reflectă statutul lor de relație, cum ar fi menționat că sunt recent singuri sau cât de singuri au fost.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă prietenul dvs
    6. Să înțeleagă diferite tipuri de flirte. Unii oameni pot flirta foarte deschis și este nevoie de puțină ghicire, în timp ce altele pot fi introvertite flirte cu semne mai subtile de afecțiune.
  • Flirtele fizice se bazează pe indicii de limbă corporală pentru a-și transmite sentimentele. Ei folosesc adesea semne fizice de afecțiune înainte de indicii verbale, cum ar fi contactul cu ochii și atingerea jucăușilor.
  • Flirtele tradiționale tind să fie mai politicoase, preferând să transmită afecțiune pe o perioadă mai lungă de timp, în loc să folosească declarații festive și evidente, cum ar fi spun că sunt singuri sau frecă brațul lui Crush. Aceste flirturi preferă, de asemenea, medii profesionale cum ar fi librăriile sau grupurile de studiu pentru a construi relații asupra părților.
  • Flirtele jucăușilor folosesc semne foarte clare de afecțiune într-o manieră boisteră. De exemplu, ei pot gluma excesiv într-un mod sexual cu zdrobirea lor sau fac completări fizice îndrăznețe despre apariția lui Crush.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă prietenul dvs
    7. Discutați cu prietenii lui Crush. Aflați cine sunt prietenii lui Crush dvs. și întrebați în jur pentru a vedea dacă este ceea ce este statutul sentimentelor crush. Șansele sunt dacă zdrobirea este semnificativă Cuvântul sa făcut deja drumul spre oameni.
  • Metoda 3 din 3:
    Oferind încrederea prietenului tău
    1. Imaginea intitulată Aflați dacă prietenul dvs
    1. Dați-le afirmații. O altă soluție este de a oferi prietenului tău suficientă încredere întrebați-le direct, așa că nu trebuie să faci munca piciorului.
    • Discret alimentați afirmațiile prietenului dvs., cum ar fi, "Toată lumea știe cât de încrezător sunteți, de ce nu puneți-l să folosiți și să întrebați Nicki cum se simte?"
    • Felicitați-le pe pași mici, cum ar fi să începeți mici discuții cu zdrobirea lor sau întrebându-le pentru ajutor cu unele școli.
    • Dați-le sprijin chiar și atunci când se falsesc. Dacă își pierd nervul pentru a vorbi cu pasiunea lor la o petrecere, spuneți-i că este bine să vă fie frică uneori și că vor exista alte oportunități de a dezvolta o relație.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă prietenul dvs
    2
    Ajutați-i să se îmbunătățească. Dacă se simt incomod cu corpul sau stilul de viață, începeți să sprijini obiceiurile sănătoase. Du-te la sala de gimnastică cu prietenul tău, înscrieți-vă pentru clasele de yoga sau începeți o dietă împreună.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă prietenul dvs
    3. Ascultați preocupările lor. Uneori oamenii pot obține încredere doar prin aerisirea nesiguranțelor lor. Întrebați-i de ce se simt incomod confruntați cu zdrobirea lor și să știe că este normal să simtă anxietate cu privire la o astfel de întrebare importantă.
  • sfaturi

    Să fie sigur că zdrobirea în cauză știe de fapt cine este prietenul tău. Dacă au schimbat contactul cu ochii trecători în hol, dar nu au avut o conversație reală, probabil că nu este o atracție romantică serioasă.

    Avertizări

    Nu forțați nimic. Uneori, zdrobirea nu este reciprocă și trebuie să acceptați faptele și să lăsați-o să plece.
  • Fi sigur că nu luați semne greșite. Unii oameni sunt în mod natural bubble, ceea ce pare să flirtezi ar putea fi doar o conversație normală.
  • Asigurați-vă că zdrobirea este demnă de prietenul tău. Dacă cineva pare a fi probleme, ar fi cel mai bine să-ți iei prietenul interesat de altcineva.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar