Cum să uiți de tipul pe care-l place

Îți place, dar vrei să-l uiți. Poate că a făcut clar că nu-ți place înapoi - poate că nu-l poți urmări pentru motive familiale sau religioase. Poate că e cu altcineva sau altfel indisponibil, Dar nu-l poți scoate din cap. Dacă vrei să uiți de el, va trebui să mergi mai departe. Petreceți mai mult timp cu prietenii dvs., încercați ceva nou și încercați să renunțați. Puteți chiar să întâlniți pe altcineva care este o potrivire mai bună!

Pași

Partea 1 din 3:
Adresându-vă sentimentele
  1. Imaginea intitulată Uită de tipul pe care îl place pasul 1
1. Îmbrățișați-vă sentimentele pentru el, apoi lăsați-i să plece. Acceptați durerea, tristețea, singurătatea, regretul, anxietatea, vinovăția, nesiguranța sau alte emoții negative în ordinea în care vin la tine. Lăsați-vă să fiți trist și lăsați-vă să vă vindecați. În cele din urmă, cea mai sigură cale de a obține peste cineva este să fii cinstit cu tine însuți.
  • Imaginea intitulată Uită de tipul pe care îl place pasul 2
    2. Vorbește despre sentimentele tale cu un prieten, o rudă sau un consilier. Nu vă lăsați emoțiile. Adresați-vă sistemul de asistență pentru sfaturi și încercați să înțelegeți ce a mers prost. Dacă nu sunteți sigur ce să faceți în continuare, acești oameni pot avea înțelepciunea și înțelegerea de a vă ghida.
  • Discutați cu părinții, frații mai mari, mătușile, unchii, bunicii - oricine vă simțiți confortabil solicitând o perspectivă. S-ar putea chiar să vă simțiți confortabil să întrebați un profesor preferat sau un lider în comunitatea dvs.
  • Ai grija in cine ai incredere. Dacă vă vărsați curajul la cineva pentru care zdrobirea ta este un prieten comun, asigurați-vă că această persoană nu va trece de-a lungul a ceea ce spui. Poate fi mai greu să treci peste tipul dacă există bârfe plutitoare în jur.
  • Imaginea intitulată uită de tipul pe care îl place pasul 3
    3. Amintiți-vă că această pasiune este doar un alt pește din mare. Considerați că există sute de mii - chiar și milioane de oameni cu care vă puteți îndrăgosti. El poate părea ca cel, dar asta nu înseamnă că el este singurul. Nici nu înseamnă că nu veți găsi niciodată pe cineva ca el din nou.
  • Imaginea intitulată Uită de tipul pe care îl place Pasul 4
    4. Aflați din experiență. Gândiți-vă de ce această pasiune nu a funcționat. Poate că ai fost în el, dar nu a fost în tine - poate că era deja într-o relație sau a avut ochi pentru altcineva - poate că ai spus ceva să-l întoarcă sau a făcut ceva care te-a făcut să decidă că a fost vesti proaste. Indiferent de circumstanțe, nu puteți să vă întoarceți ceea ce sa întâmplat. Puteți absorbi doar acest lucru, învățați de la ea și creșteți.
  • Gândiți-vă la ceea ce ați fi făcut diferit. S-ar putea să fiți capabil să navigați cu succes în situația de zdrobire în viitor, analizând ceea ce a mers prost cu acest tip.
  • Gândiți-vă la felul de persoană pe care doriți să o urmăriți. Poate că tipul ăsta nu era potrivit pentru tine, chiar dacă te-ai găsit atras de el. Luați în considerare calitățile care vă vor îndruma viitoarele zdrobite și care trăsături de personalitate doriți să evitați.
  • Partea 2 din 3:
    A trece peste
    1. Imaginea intitulată Uită de tipul pe care îl place Pasul 5
    1. Evitați-l pentru o vreme. Dacă știți unde se află la prânz, evitați acea zonă cu totul. Găsiți un nou mod. S-ar putea să vă gândiți la el și mai mult dacă vă plimbați lângă el sau îl vedeți vorbind cu altcineva. Dacă vei uita de el, nu poți continua să spui.
    • Dacă aveți prieteni reciproce, luați în considerare cheltuielile mai puțin timp cu acel grup particular până când sunteți sigur că sunteți peste el. Dacă nu doriți să renunțați la cercul dvs. social, încercați să vă concentrați atenția asupra altor membri ai grupului în schimb.
    • Poate fi greu să eviți acest tip dacă aveți cursuri împreună, lucrați împreună sau sunteți frecvent atrași împreună prin alte angajamente (cluburi, echipe etc.). Din nou, încercați să vă concentrați atenția asupra altor membri ai acelui grup sau încercați să interacționați cu tipul într-un mod platonic.
  • Imaginea intitulată Uită de tipul pe care îl place pasul 6
    2. Păstrați conversațiile la un minim, pentru o vreme. Dacă încearcă să vorbească cu tine, să nu te lași să cadă sub vraja lui. Încercați să nu vă angajați pe deplin în conversație - dați-i răspunsuri scurte și alunecați cât mai curând posibil. Nu trebuie să fii nepoliticos - ar putea avea un timp mai ușor de uitat de el dacă nu vorbești mereu cu el. Rețineți că, dacă aveți prieteni reciprocă sau obligații reciproce, este posibil să vedeți în cele din urmă să interacționați cu el într-un mod platonic.
  • Imaginea intitulată Uită de tipul pe care îl place Pasul 7
    3. Opriți verificarea profilurilor sale media sociale pentru actualizări. Este greu să uiți de cineva dacă vor apărea în mod constant în conștientizarea periferică. "Facebook Stalking" Tipul ăsta te va ține atașat emoțional la el, dar nu-l va face să se simtă în același mod - și nu este sănătos să se fixeze pe ceva inaccesibil. Acest lucru va lua disciplina, dar vă va ține întemeiat pe termen lung.
  • Dacă sunteți prieteni cu el pe Facebook, dar nu doriți să-l imaginezi, ia în considerare Oprirea notificărilor pe posturile sale. În acest fel, niciunul dintre fotografiile sau statutul său nu va apărea în știrile dvs. de știri.
  • Antrenează-te să nu te întrebi despre el. Ori de câte ori vă prindeți citiți una dintre actualizările sale, opriți-vă și continuați să derulați. Lăsați-l la el și concentrați-vă asupra următorului lucru. În cele din urmă, este posibil să vă dezactivați complet interesul de la el.
  • Imaginea intitulată Uită de tipul pe care îl place Pasul 8
    4. Scapi de lucruri care îți amintesc de el. Acest lucru ar putea include imagini ale celor doi împreună sau un CD pe care ți-a dat-o sau un stilou pe care l-ai lăsat să împrumute - nimic care te împiedică să te gândești la el. Dacă lucrurile aparțin lui, dați-le înapoi. Dacă lucrurile aparțin, dați-le departe unui prieten sau unui centru de donație. Lăsați aceste mementouri să alunece din viața voastră și puteți găsi mult mai ușor să nu vă gândiți la zdrobirea voastră.
  • Partea 3 din 3:
    Trecând peste
    1. Imaginea intitulată Uită de tipul pe care îl place Pasul 9
    1. Concentrați-vă asupra a ceea ce este important în viața voastră. Dacă fixați în mod constant ceea ce face pasiunea dvs., veți găsi mult mai greu să-l uitați. Gândiți-vă la ceea ce vă cere atenția acum: poate că aveți un test mare, sau o călătorie interesantă sau un joc mare în acest weekend. Încercați să vă îndepărtați atenția de la pasiunea dvs., astfel încât să puteți continua. Aruncați-vă în hobby-urile voastre, pasiunile dvs. și obligațiile voastre și încercați să vă păstrați mintea angajată în prezent.
    • Dacă nu vă puteți gândi la nimic mare care vine, încercați să vă concentrați asupra lucrurilor pe care le puteți aștepta în fiecare zi. Gândește-te cât de norocos trebuie să poți mânca prânzul cu prietenii tăi zilnic. Gândiți-vă la satisfacția că veți obține de la practicarea muzicii sau practicarea unui sport și vă simțiți treptat îmbunătățiți.
  • Imaginea intitulată Uită de tipul pe care îl place Pasul 10
    2. Ia ceva timp să te concentrezi înainte de a urmări un alt tip. Dacă aveți un timp deosebit de dur la obținerea acestui tip, ați putea dori să luați cel puțin câteva săptămâni pentru a vă aduce emoțiile înapoi în echilibru. Concentrați-vă pe școală, pe sport, prieteni, hobby-uri - concentrați pe tot ceea ce vă place. Încercați să vă aduceți înapoi în conformitate cu obiectivele dvs. non-relaționale.
  • Când vă aflați atras de un tip nou, întrebați-vă dacă sunteți gata. Poate fi o experiență minunată pentru a vă lăsa să cădeți pentru cineva, dar asigurați-vă că sunteți pregătiți pentru călătoria emoțională.
  • Aveți grijă să nu înlocuiți pur și simplu zdrobirea cu un alt tip. Întrebați-vă și fiți cinstiți: vă schimbați sentimentele pe acest nou tip fără să vă dați timp pentru a trece peste primul tip? Dacă da, luați în considerare luarea lentă.
  • Unii oameni susțin "recul" Strategie: Găsiți un tip pentru care aveți o atracție pur fizică și nu lăsați-o să devină prea gravă. Va trebui să decideți ce este mai bine pentru dvs. - dar aveți grijă să nu jucați cu sentimentele altcuiva ca o modalitate de a vă deflecta propria durere.
  • Imaginea intitulată Uită de tipul pe care îl place Pasul 11
    3. Aflați cum să interacționați cu tipul pe un nivel platonic. Veți ști că ați mutat complet când puteți deține o conversație normală, non-conștientă cu acest tip. Încercați să vă schimbați asocierea emoțională cu el "zdrobi" la "Prieten". Este posibil să nu funcționați bine ca parteneri romantic, dar puteți găsi că deveniți prieteni minunați! Dacă sunteți deja prieteni cu tipul, și nu doriți să aruncați acea prietenie departe, va trebui să învățați cum să fiți platonici.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar