Cum să deveniți cei mai buni prieteni cu pasiunea ta

Există un motiv că atât de multe relații încep ca prietenii. A deveni cel mai bun prieten cu pasiunea ta este ca ati fara fundamentul pentru viitoarea ta romantism - te vei intelege unul pe celălalt pe un nivel mai profund, împărtășește amintiri distractive și glume în interior și știi deja că ești compatibil împreună. Dar cum de fapt faceți acest lucru? Nu vă faceți griji - de mai jos am pus împreună unele dintre cele mai bune modalități de a vă apropia de persoana pe care o zdrobiți, astfel încât să puteți începe să construiți o prietenie cu ei (și, în cele din urmă, poate ceva mai mult).

Pași

Partea 1 din 3:
Vorbind cu zdrobirea ta
  1. Imaginea intitulată deveniți cei mai buni prieteni cu pasul tău 1
1. Începeți o conversație vorbind despre ceea ce se întâmplă în jurul vostru. Poate fi greu să lucrați la curajul de a începe o conversație, dar este destul de important dacă intenționați să deveniți noul prieten al lui Crush al lui Crush. Găsiți un timp când nu sunt ocupați sau vorbesc cu altcineva, apoi mergeți în sus și începe o conversație despre ceva ce se întâmplă în jurul tău. Dacă vă aflați la locul de joacă, de exemplu, ați putea vorbi despre cineva din apropiere de skateboarding.
  • Dacă aveți o clasă împreună, întrebați-vă crush-ul dvs. despre cea mai recentă atribuire a temelor sau ofertei pentru a le ajuta să studieze pentru următorul test.
  • Nu începeți niciodată o conversație vorbind prost despre o altă persoană, deoarece acest lucru vă va face să parcă negativ.
  • Imaginea intitulată devin cei mai buni prieteni cu pasul tău de pasiune 2
    2. Întrebați-vă sfatul pentru sfaturi. Încercați să vă întrebați zdrobirea pentru sfaturi casual și încercați să utilizați acest sfat ca o modalitate de a deschide ușa pentru a fi suspendați. De exemplu, ați putea cere sfatul dvs. pentru sfaturi despre unde să mâncați după meciul de fotbal, apoi utilizați conversația ca o oportunitate de a le invita să stea cu dvs. și cu prietenii dvs. la joc.
  • Spune ceva de genul, "Hei, prietenii mei și cu mine căutam undeva pentru a obține o mușcătură de mâncare după jocul de fotbal. Unde credeți că ar trebui să mergem?" Dacă zdrobirea dvs. oferă sugestii, spuneți, "Mulțumiri! Vrei să vii cu noi la joc și să mănânci cu noi după aceea?"
  • Imaginea intitulată deveniți cei mai buni prieteni cu pasul dvs. pasul 3
    3. Cereți-vă zdrobi despre lucrurile pe care le le plac. Arată un interes în a învăța despre lucrurile în care se află zdrobi. Aflați dacă ei iubesc în secret clasa matematică sau dacă nu pot obține suficiente filme alb-negru în weekend.
  • Încercați să vă întrebați zdrobirea Întrebări deschise în loc de întrebări care pot fi răspunse cu da sau nu. De exemplu, în loc să întrebați "Îți place SHOW VIKINGS?" ai putea spune "Ce fel de emisiuni TV vă aflați?"
  • Cere "Ce iti place sa faci pentru a te distra?" Pentru a afla ce fel de hobby-uri este zdrobirea ta. Fiți gata să răspundeți cu lucrurile pe care doriți să le faceți. Vedeți ce fel de lucruri pe care cei doi aveți în comun!
  • Imaginea intitulată deveniți cei mai buni prieteni cu pasul dvs. de pasiune 4
    4. Utilizați umorul pentru a vă apropia. Dacă auziți o glumă amuzantă, încercați să o repetați la zdrobirea voastră. Dacă spune glumele nu este stilul tău, spune o poveste amuzantă in schimb. Nu toată lumea împărtășește același simț al umorului, așa că nu vă faceți griji dacă glumele voastre nu merg bine, dar cei mai buni prieteni pot găsi de obicei ceva de râs împreună.
  • Încercați să vă spuneți zdrobirea despre ceva amuzant, care sa întâmplat în clasă, ca atunci când profesorul dvs. a spus accidental un cuvânt de jurământ după ce a renunțat la ceașcă de cafea.
  • Imaginea intitulată deveniți cei mai buni prieteni cu pasul dvs. de pasiune 5
    5. Nu te preface că ești cineva pe care nu-l faci. Dacă scopul tău este să fii cel mai bun prieten cu pasiunea ta, va trebui să fii singur pentru a fi un prieten adevărat. Dacă pretindeți că sunteți cineva, nu numai ca ei să-i faceți ca tine, în cele din urmă vor descoperi că ați fost înșelători. Un alt lucru pe care l-ai putea spune că ți-ar spune zdrobi despre ceva pe care l-ai făcut a fost fie stupid sau atras râde. Sunt șanse, vor râde și ei!L
  • Îmbrățișează tot ce te face unică! De exemplu, dacă vă place cărțile de benzi desenate, nu vă fie frică să împărtășiți acest lucru. S-ar putea să aflați că zdrobirea ta are un impresionant de benzină de benzină de vintage verde.
  • Partea 2 din 3:
    Apropierea de zdrobirea ta
    1. Imaginea intitulată deveniți cei mai buni prieteni cu pasul dvs. de pasiune 6
    1. Complimentați-vă zdrobirea. Nu mergeți peste bord cu asta, pentru că vă poate face să pari că încercați prea tare. Dar dacă observați că zdrobirea dvs. are o nouă tunsoare sau purtați o pereche de pantofi foarte răi, mergeți mai departe și menționați-o. Puteți, de asemenea, să le complimentați pe caracterul lor pentru a arăta că le prețuiți ca prieten. De exemplu, ați putea spune zdrobirea voastră, "Am crezut că a fost foarte cool când ai invitat copilul care stătea singur să se alăture masa de prânz. Ești într-adevăr cam."
  • Imaginea intitulată deveniți cei mai buni prieteni cu pasul dvs. de pasiune 7
    2. Oferiți-vă să vă ajutați pasiunea cu o problemă. Dacă observați că zdrobirea dvs. are probleme cu un proiect școlar, oferiți-vă să împrumutați o mână. Ajutorul dvs. poate fi chiar pentru a oferi doar suport emoțional. S-ar putea să spui ceva, "Am auzit că spui că ai o luptă cu părinții tăi în această dimineață. Vrei sa vorbim despre asta?"
  • Imaginea intitulată deveniți cei mai buni prieteni cu pasul dvs. de pasiune 8
    3. Face timp să stea împreună. Odată ce ați ajuns la un nivel prietenos, invitați-i să stea cu tine. Începeți prin a pune ca parte a unui grup mai mare, cum ar fi să mergeți la filme cu mai mulți prieteni. În cele din urmă, vezi dacă zdrobirea ta este deschisă doar celor doi care l-ai luat pe prânz împreună.
  • Imaginea intitulată deveniți cei mai buni prieteni cu pasul dvs. Pasul 9
    4. Împărtășiți lucrurile despre dvs. Când vă cunoașteți mai întâi, voi și pasiunea voastră ar putea vorbi doar despre subiecte casual cum ar fi sportul sau școala. Pe măsură ce vă apropiați, este important să începeți să împărtășiți lucrurile despre dvs., cum ar fi cum vă simțiți despre părinții dvs. sau modul în care ați simțit când animalul dvs. a fugit departe. Acest lucru vă va încuraja și zdrobirea pentru a vă deschide, de asemenea.
  • Dacă vă simțiți prea vulnerabili după ce împărtășiți ceva intim despre tine, faceți o glumă despre el și schimbați subiectul. Chiar dacă pasiunea ta nu spune nimic în acel moment, ei își vor aminti că te-ai simțit destul de confortabil pentru a împărtăși o bucată de tine.
  • Imaginea intitulată deveniți cei mai buni prieteni cu pasul dvs. de pasiune 10
    5. Du-te împreună. Una dintre cele mai bune modalități de a merge de la prietenie la cea mai buna prietenie este de a împărtăși împreună o experiență nebună. Acestea se întâmplă de obicei atunci când vă așteptați cel mai puțin, dar puteți încerca să le faceți să se întâmple prin planificarea ceva neobișnuit, ca o excursie la o casă bântuită din apropiere sau o după-amiază la piața de purici.
  • Partea 3 din 3:
    Având așteptări realiste
    1. Imaginea intitulată deveniți cei mai buni prieteni cu pasul de pasiune 11
    1. Da timp de prietenie să se dezvolte. Gândiți-vă la ultima dată când ați sunat pe cineva "cel mai bun prieten." Probabil a durat un timp pentru ca prietenia să se dezvolte la acel nivel, corect? Nu încercați să forțați prietenia să fie cel mai bun prieten de prieteni prea rapid. Doar lucrați la a fi un bun prieten și lăsați-l să se dezvolte în mod natural.
  • Imaginea intitulată deveniți cei mai buni prieteni cu pasul dvs. de pasiune 12
    2. Nu vă așteptați nimic mai mult decât prietenia. Aceasta poate fi greu dacă vă zdrobiți cu adevărat, dar încercați să fiți prieteni cu cineva cu scopul de a le face ca tine, de obicei, este foarte evident. Acest lucru vă poate împinge zdrobirea și apoi veți pierde chiar și cu prietenii cu ei. Concentrați-vă pe valoarea prieteniei dvs. și vă bucurați de timpul pe care cei doi petrec împreună.
  • Pe măsură ce tu și pasiunea ta se apropie, cei doi s-ar putea să ajungi să dezvolți o relație, dar, de asemenea, ar putea găsi că începeți să vă vedeți zdrobirea ca fiind doar un prieten foarte bun.
  • Imaginea intitulată deveniți cei mai buni prieteni cu pasul dvs. de pasiune 13
    3
    Nu fi gelos Dacă zdrobirea ta îi place pe altcineva. Ar trebui să fii pregătit că, la un moment dat, pasiunea ta ar putea decide că le place altcineva. Dacă sunteți cu adevărat prietenul lor, să fiți susținători, nu gelos. În loc să critică noua prietena sau prietenul tău, încercați să faceți prieteni cu ei în schimb. Pasiunea ta va aprecia maturitatea ta in situatie.
  • Ajutor de conversație

    Modalități de a vă prezenta zdrobirea

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Subiecte de conversație pentru a deveni cei mai buni prieteni cu o pasiune

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Modalități de a spune prietenului tău că ai o pasiune pe ei

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar