Cum să accepți că zdrobirea ta nu te place

Așa că tocmai ați aflat că pasiunea dvs. nu vă place înapoi. Acum ce? S-ar putea să vă simțiți ca să vă mișcați în jurul lor sau să le pierdeți într-o încercare de a-și schimba mintea, dar cel mai probabil vă va lăsa să vă simțiți mai rău și, eventual, vă deranjează și zdrobirea. Cel mai sănătos și cel mai demn lucru de făcut în această situație este de a accepta știrile și de a merge mai departe. Puteți trece peste răsturnarea respingerii, ținându-vă ocupat, distanțându-vă de pasiunea voastră și îngrijiți-vă de sănătatea emoțională.

Pași

Metoda 1 din 3:
Stau ocupat
  1. Imaginea intitulată acceptă că zdrobirea ta nu are
1. Petreceți timp pe hobby-urile dvs. Aruncați-vă în lucrurile pe care le bucurați să faceți pentru a vă menține mintea de pe zdrobirea voastră. Dacă ați obișnuit să vă gândiți mult la obiectul afecțiunilor dvs., să recuperați acel moment prin punerea acestuia către un nou proiect, o carte bună sau o serie pe Netflix pe care ați vrut să o urmăriți.
  • Dacă ați aruncat anterior unele dintre hobby-urile dvs. pentru că ați fost distras de pasiunea voastră, luați-le din nou este o modalitate excelentă de a vă deplasa.
  • Imaginea intitulată acceptă că zdrobirea ta nu are
    2. Întâlni oameni noi. În loc să piardă peste cineva care nu este interesat de tine, amestecați-l cu niște oameni noi care vor aprecia cât de mare sunteți. Nu trebuie să căutați încă o altă zdrobire, dar nu fiți timizi să ajungeți la tot felul de oameni și să faceți prieteni noi.
  • Școala, activitățile extracurriculare, cluburile comunitare și munca de voluntariat sunt toate modalitățile de a întâlni oameni.
  • Imaginea intitulată acceptă că zdrobirea ta nu are
    3. Încercați ceva care este complet diferit. Să vă extindeți orizonturile și să vă luați mintea în afara trecutului prin provocarea dvs. Dacă ați vrut mereu să faceți ceva, dar nu ați lucrat niciodată nervul, nu există timp mai bun decât acum să încercați.
  • De exemplu, ați putea audiția pentru o piesă, faceți o călătorie solo sau aplicați pentru un nou loc de muncă.
  • Metoda 2 din 3:
    Distanțiează-te
    1. Imaginea intitulată acceptă că zdrobirea ta nu are
    1. Respectați granițele lui Crush. Nu încercați să schimbați mintea lui Crush sau să le dovediți cât de mare sunteți. Acest lucru ar putea ajunge pe nervi și, mai rău, vă va face să vă simțiți puțin patetici. Salvați-vă energia pentru cineva care vă place și vă lăsați doar pasiunea.
    • Amintiți-vă că există multe motive ca zdrobirea dvs. să nu fie interesată de dvs. Poate că au plăcut altcineva de mult timp sau poate că vă plac ca prieten, dar nu credeți că ați fi un cuplu compatibil. Nu înseamnă că e ceva în neregulă cu tine.
  • Imaginea intitulată acceptă că zdrobirea ta nu are
    2. Explicați că aveți nevoie de ceva timp pentru a vă recupera. Dacă sunteți prieteni cu pasiunea voastră, este normal să vă simțiți puțin ciudat în jurul lor după ce ați fost respinși. Lăsați-i să știe că aveți nevoie de ceva timp departe de ei pentru a vă depăși sentimentele. Dacă sunt un prieten bun, ei vor înțelege și respecta dorințele dvs.
  • Dacă nu sunteți cu adevărat prieteni cu pasiunea ta, nu trebuie să le explicați că luați ceva timp departe de ei. De fapt, este probabil mai bine dacă nu.
  • Imaginea intitulată acceptă că zdrobirea ta nu are
    3. Dezactivați sau blocați pasiunea pe social media. Rezistați nevoii de a împiedica zdrobirea dvs. online, neprietenând sau de a le dezvălui pe platformele media sociale pe care le utilizați. Dacă sunteți îngrijorat de dezvoltarea și re-urmărirea lor mai târziu, blocați-i.
  • Puteți să le re-adăugați întotdeauna în viitor, odată ce ați fost peste sentimentele voastre.
  • Imaginea intitulată acceptă că zdrobirea ta nu are
    4. Stați departe de locuri pe care credeți că ar putea fi zdrobirea voastră. Nu încercați să vă bucurați de zdrobirea dvs. în hol la școală sau în camera de pauză la locul de muncă, indiferent de cât de tentantă poate fi ideea. Puneți la fel de multă distanță cât puteți între tine și ei. Dacă trebuie să vă vedeți zdrobirea în fiecare zi, încercați să stați departe de ei și să evitați conversația.
  • Fi politicos. Este bine să vă salut dacă vă veți vedea zdrobirea, dar nu stați sau încercați să începeți o conversație.
  • Imaginea intitulată acceptă că zdrobirea ta nu are
    5. Evitați să vă întrebați prietenii despre zdrobirea voastră. Dacă tu și tuștii ta ai prieteni reciproc, spuneți-i că încercați să obțineți peste niște sentimente și cereți-i să nu vorbească despre pasiunea voastră din jurul dvs. pentru o vreme. Nu întrebați ce pasiune este de până la sau dacă se întâlnesc pe oricine, deoarece acest lucru ar putea să-ți aprindă vechile emoții.
  • Imaginea intitulată acceptă că zdrobirea ta nu are
    6. Evitați divertismentul care vă amintește de pasiunea voastră. Muzică, filme și cărți pot fi utile pentru a ajunge într-o flacără neschimbată, dar stați departe de divertisment care vă ajută să vă plimbați în sentimentele voastre. Dacă anumite medii vă face să vă gândiți la zdrobirea dvs., tăiați-o pentru o vreme și înlocuiți-o cu ceva care nu este încărcat emoțional.
  • Încercați să vă răsfățați în escapism pentru o vreme. Căutați romane și emisiuni TV care vă transportă la lumi foarte diferite de viața dvs. de zi cu zi.
  • Metoda 3 din 3:
    Recuperarea emoțional
    1. Imaginea intitulată acceptă că zdrobirea ta nu are
    1. Acceptați-vă sentimentele. Recunoașteți-vă că vă simțiți rău că ați răsturnat. Nu este nimic în neregulă cu plăcerea pe cineva, iar respingerea este ceva aproape că toată lumea a experimentat la un moment dat. Cu cât vă apropiați mai repede cu sentimentele dvs., cu atât mai repede vă puteți vindeca de la ei și treceți mai departe.
  • 2. Găsește pierderea relației potențiale. Chiar dacă nu ați fost într-o relație cu această persoană, în mintea voastră, se poate simți ca și cum ați "pierdut" pe cineva. Permiteți-vă timpului și spațiului să se întristeze în mod corespunzător, atunci va fi mai ușor să continuați.
  • Având o pasiune este ca având o relație imaginară unilaterală. În mintea voastră, dezvoltați un atașament unei alte persoane care nu este reciprocă. Veți avea nevoie de timp și spațiu pentru a sparge atașamentul.
  • Imaginea intitulată acceptă că zdrobirea ta nu are
    3. Găsiți suport. Căutați compania de oameni care vă apreciază, ca prietenii și familia dvs. Este bine să plângeți sau să vă vorbiți cu ei, mai ales la început, dar încercați să vă distrați și cu cei dragi. O zi cu prietenii tăi sau cu o vizită cu familia extinsă poate face minuni pentru starea de spirit și stima de sine.
  • Imaginea intitulată acceptă că zdrobirea ta nu are
    4. Faceți o listă a calităților dvs. bune. Stai jos cu stilou și hârtie, și petrece câteva minute brainstorming toate motivele pentru care cineva ar fi norocos să fie cu tine. Includeți trăsături pozitive globale cum ar fi bunătatea, precum și ciripci mici, cum ar fi întotdeauna amintirea alimentelor preferate ale cuiva. Salvați lista dvs. astfel încât să vă puteți uita la el când vă simțiți în jos despre dvs.
  • Imaginea intitulată acceptă că zdrobirea ta nu are
    5. Gândiți-vă la trăsăturile negative ale lui Crush. Nimeni nu este perfect, iar vederea dvs. roz anterior a pasiunii voastre ar fi ascunse calitățile lor proaste. Acum că aveți un pic mai departe de ei, gândiți-vă la tot ceea ce vă deranjează despre pasiunea voastră, de la râsul lor ciudat de incapacitatea lor de a-ți aminti numele. Veți simți mai puțin dragostea în cel mai scurt timp.
  • Imaginea intitulată acceptă că zdrobirea ta nu are
    6. Exprimați-vă creativ. Cantiți-vă sentimentele în scrierea, desenul, muzica sau orice alt fel de artă pe care doriți să o faceți. Puteți să arătați alte persoane lucrării dvs. finalizate sau păstrați-o privată - depinde de dvs.
  • Imaginea intitulată acceptă că zdrobirea ta nu are
    7. Practicați o bună îngrijire de sine. Inima și ego-ul dvs. se simt probabil puțin zdrobit, așa că fii blând cu tine însuți în timp ce te recuperezi. Tăiați-vă un pic de slăbiciune la școală sau la locul de muncă. În loc să vă îngropați tristețea cu sesiuni nesfârșite de filme și de luare, faceți tot ce aveți mai bine să mâncați bine și să obțineți un exercițiu și să vă tratați la lucruri care vă fac să vă simțiți bine despre voi înșivă.
  • De exemplu, ați putea petrece o după-amiază la magazinul dvs. preferat de cafea sau să obțineți o nouă tunsoare pe care o iubiți.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar