Cum să evitați obseda asupra unui tip

Există multe motive pentru care vă puteți găsi obseda asupra unui tip. S-ar putea să vă întrebați cât de mult vă place un nou prieten sau o pasiune. Sau, s-ar putea chiar să aveți un timp greu să vă deplasați de la un ex. Oricare ar fi motivul, obsesing-ul vă poate strecura și chiar vă poate face să faceți ceva ce veți regreta, ca și cum ați urmărit zdrobirea. Aflați cum să vă limitați gândurile obsesive și să continuați, dacă doriți. Puteți evita, de asemenea, obsessing, distragându-vă cu alte activități.

Pași

Metoda 1 din 3:
Limitarea obsesiilor tale
  1. Imagine intitulată Evitați obsessing peste un tip de tip 1
1. Mențineți perspectiva. Când vă simțiți incert sau nesigur, este ușor să vă prindeți în detalii. S-ar putea să vă prindeți excesul de fiecare aspect mic al comportamentului tipului vostru: ce înseamnă că ridică din umeri? De ce râde el? Faceți un pas înapoi și obțineți o perspectivă.
  • Uită-te la imaginea mai mare, în loc să sublinieze orice lucru mic. Puneți pur și simplu, dacă zdrobirea sau tipul nou continuă să vină, el vă place în mod evident. Nu este nevoie să interpretăm fiecare aspect al comportamentului său.
  • Rețineți că o suprasolicitare a unei situații este similară cu ipotezele. În ambele situații, vă spuneți că ceva este adevărat fără a avea nici o dovadă că este. Acest lucru este tipul de comportament este neproductiv, nesănătoasă și poate duce la o stima de sine scăzută, deci este important să o evitați.
  • Imagine intitulată Evitați obsessing peste un tip de tip 2
    2. Amintiți-vă despre defectele persoanei. Sentimentele tale despre o pasiune sau un nou beau sunt adesea înclinate. S-ar putea să vă găsiți idealizând persoana, doar vedeți pozitivele. Faceți efortul de a recunoaște și recunoaște defectele persoanei pentru a vă reaminti că nu sunt perfecte. Acest lucru vă poate ajuta să opriți obsesing.
  • Spuneți cu voce tare câteva defecte pe care le-ați observat despre persoana. Acest lucru ar putea părea așa: "Este teribil să mă sună înapoi. În plus, mă deranjează că hainele lui nu se potrivesc niciodată."
  • Evitați să vă puneți prietenul pe un piedestal, deoarece acest lucru poate duce la o relație neautentică și inegală.
  • Imagine intitulată Evitați obsessing peste un tip 3
    3. Ai grijă de tine. Dacă sunteți obsedat de un tip, este posibil să aveți nevoie să obțineți spațiu de la el. Schimbați focalizarea de la el pe tine. Se toarnă toată energia înapoi prin angajarea în auto-îngrijire.
  • Puneți deoparte un timp zilnic pentru a face lucrurile pe care le bucurați. S-ar putea să vă apropiați de emisiunea TV preferată, să vă lustruiți unghiile sau să petreceți timp cu prietenii.
  • Imagine intitulată Evitați obsessing peste un tip de tip 4
    4. Întreabă-ți zdrobi cum simt. Dacă nu puteți obține perspectivă și lăsați relația să fie, atunci aveți o discuție cu tipul dvs. Acesta este, în principiu, echivalentul a face ceea ce vă temeți. Dacă îl întrebați despre ceea ce vă vedeți, aceste gânduri nu vor mai avea putere asupra voastră.
  • Programați un timp când ambii puteți vorbi fără distragere. Încercați să fiți cât mai specific posibil cu privire la preocupările dvs. Aduceți subiectul spunând ceva de genul: "M-am întrebat dacă împărțiți aceleași sentimente pentru mine pe care o fac pentru tine. Îmi place și aș vrea să vă întâlnesc. Cum vă simțiți în legătură cu asta?"
  • Metoda 2 din 3:
    Trecând peste
    1. Imagine intitulată Evitați obsesing peste un tip Pasul 5
    1. Limită contact. S-ar putea să fie ceva pentru vechea zicală "Din vedere, din minte."Abilitatea dvs. de a vă deplasa poate fi complicată pentru că sunteți încă încurcați cu acest tip. Întrerupeți contactul pentru o vreme și încercați să evitați să vedeți această persoană pentru a opri obseda.
    • Luați un mini detoxiditate de la social media, astfel încât să nu vă împiedicați pagina. Îndepărtați temporar numărul de pe telefon (asigurați-vă că îl scrieți într-o agendă dacă acesta este cineva pe care îl planificați să vorbiți din nou), astfel încât să nu vă încercați să le apelați sau să le trimiteți textați.
  • Imagine intitulată Evitați obsessing peste un tip Pasul 6
    2. Efectuați un ritual pentru a renunța. Dacă încă mai obseda asupra unui tip, există șanse că există încă unele probleme nerezolvate atârnate în jur. Va trebui să găsiți închiderea pentru a vă deplasa pe deplin și pentru a vă recupera viața.
  • Obțineți închiderea prin efectuarea unui ritual. Există multe abordări pe care le puteți încerca. Puteți cuprinde toate amintirile pe care le aveți la această persoană și gunoi sau donați caseta. Sau, puteți scrie o scrisoare către persoana care își împărtășește sentimentele. Apoi, ardeți-l sau rupeți-l în bucăți.
  • Imagine intitulată Evitați obsesing peste un tip de tip 7
    3. Data cuiva nou. Noțiuni de bază pentru a cunoaște pe cineva nou vă poate ajuta să eliminați în cele din urmă acordul de a obține o flacără veche. În plus, odată ce întâlniți un meci mai bun, ați putea uita de ce zdrobirea dvs. a fost atât de interesantă oricum.
  • Puneți-l pe Belers pentru a vedea dacă cercul dvs. social vă poate conecta cu cineva. Alăturați-vă unui nou club sau luați o clasă pentru a întâlni oameni noi. Sau, creați un profil și încercați dating online.
  • Metoda 3 din 3:
    Distrage atenția
    1. Imagine intitulată Evitați obsesing peste un tip Pasul 8
    1. Setați niște goluri. Privind spre viitor vă poate ajuta să opriți obsedația față de prezentul sau trecutul. În plus, dacă sunteți obseda asupra unui tip, înseamnă că vă petreceți mult timp gândindu-vă la ei. Gândiți-vă la dvs. și despre ce doriți pentru viața voastră. Stai jos și harta câteva obiective concrete.
    • De exemplu, ați putea stabili un obiectiv pentru a economisi bani timp de șase luni de călătorie. Termenul dvs. limită ar putea fi un an mai târziu.
    • Obsessing peste o altă persoană este adesea o modalitate de a încerca să găsească dragoste și acceptare de la altcineva decât tine. Dacă puteți începe să căutați spre această aprobare, va fi mai ușor să întrerupeți această dependență.
  • Imagine intitulată Evitați obseda asupra unui tip de tip 9
    2. Du-te de lucru. Exercitarea poate fi un mare rapel de dispoziție. În plus, dacă sunteți ocupat cu funcționare, înot sau ridicarea greutăților, veți avea mai puțin timp pentru a obseda un tip. Dezvoltați un nou regim de antrenament de exerciții interesante. De asemenea, puneți împreună o playlist de muzică optimă care vă ajută să vă luați mintea de pe zdrobirea voastră.
  • Imagine intitulată Evitați obsessing peste un tip de tip 10
    3. Obțineți un hobby. Distragându-vă de Obsesions este ușor atunci când aveți activități pe care le găsiți plăcute. Gândiți-vă la unele hobby-uri sau pasiuni pe care ați putea dori să le urmăriți. Odată ce ați venit cu câteva, faceți imediat un plan pentru a le încorpora în rutina dvs.
  • De exemplu, dacă doriți să stăpâniți gătitul francez, înscrieți-vă într-o clasă din apropiere. Dacă doriți să finalizați 5K, descărcați un program de instruire.
  • Pentru a localiza oamenii din zona dvs. care împărtășesc aceleași interese ca și dumneavoastră, încercați să verificați un site cum ar fi întâlnirile.COM pentru adunările locale.
  • Imagine intitulată Evitați obsessing peste un tip Pasul 11
    4. Umpleți calendarul. Având prea mult timp liber poate fi unul dintre motivele pentru care păstrați obseda. A fi ocupat! Umpleți-vă zilele cu hobby-uri interesante, de lucru semnificativ, și adunând cu prietenii și puteți opri complet obsesing peste acel tip.
  • Intrați în legătură cu niște prieteni pe care ați neglijat. Să facă aranjamente pentru a obține împreună pentru cină sau băuturi.
  • De asemenea, puteți începe un angajament de voluntariat sau să luați mai multe responsabilități într-un club sau o organizație pentru a vă completa calendarul.
  • Imagine intitulată Evitați obsessing peste un tip de tip 12
    5. Vizualizați-vă clarificarea gândurilor obsesive. O tehnică pentru depășirea gândurilor obsesive este vizualizarea altceva. Imaginați-vă că gândurile voastre sunt într-un mansardă foarte praf. Apoi, imaginați pe cineva care ia o mătură și a scufundat toate praful și cobweb-urile care vă deranjează în mintea voastră. Ori de câte ori gândurile dvs. devin obsesive, amintiți-le persoanei să "mătură!"
  • Este important să luați timp să vă relaxați adânc în fiecare zi, așa că încercați să lăsați deoparte cel puțin 20 de minute pentru a face acest lucru. În acest timp, faceți ceva care vă relaxează, cum ar fi ascultarea unei meditații ghidate sau a merge la o plimbare în natură.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar