Cum să devii mai masculin atunci când feminin

Percepția masculinității și feminității depinde aproape în întregime de cultură, iar cultura se schimbă în mod constant. În 1993, o femeie u.S. Senatorul a provocat o agitație prin purtarea pantalonilor de a lucra! Cu toate acestea, mulți oameni de ambele sexe doresc să se prezinte ca fiind în mod tradițional masculin. Este nevoie de mai mult decât pantaloni în majoritatea părților lumii, dar schimbarea aspectului, obiceiurilor și mentalității vă poate ajuta să vă simțiți mai confortabil cu dvs. și de interacțiunile dvs. cu alții.

Pași

Partea 1 din 3:
Adoptarea unei atitudini masculine
  1. Imaginea denumită să fie observată pasul 4
1
Concrederea proiectului. Există o mulțime de dovezi că bărbații tind să acționeze mai încrezători și de auto-asigurați decât femeile, chiar și atunci când au calificări egale. Dacă unul dintre obiectivele dvs. va fi luat mai serios sau de a comanda mai multă autoritate, faceți o prioritate de a lupta împotriva îndoielii de sine și a comportamentului inutil pasiv. Oricine poate lua acești pași, chiar și oamenii care decid să rămână cu un aspect mai feminin:
  • Adoptă limbajul corpului încrezător, inclusiv Poziția dreaptă, contactul cu ochii și pozițiile brațului care părăsesc partea din față a corpului "deschis."
  • Acceptați complimente și opriți-vă scutirea. (Spune "Mulțumesc, apreciez asta." in loc de "Nu-i nimic.")
  • Practicați ce doriți și recunoașteți propriile dvs. abilități. ("Da, am experiență în ____, dar taxează $ ___ pentru acest tip de muncă.")
  • Imagine intitulată Setarea obiectivelor Pasul 5
    2
    Asuma riscuri. La fel ca încrederea, luarea de riscuri este adesea asociată cu o atitudine masculină. Acest lucru poate apărea ca un comportament nesăbuit pentru propriul său motiv, dar un aspect mai pozitiv este abilitatea de a vă împinge pentru a face alegeri inteligente, dar înfricoșătoare. Examinați ipotezele din viața voastră care vă țin înapoi și gândiți-vă în afara casetei pentru modalități de a elibera gratuit. Stai doar la locul de muncă, deoarece schimbarea te sperie? Este viața voastră romantică, deoarece sunteți timid despre urmărirea sau avansarea relațiilor? Uneori trebuie să riscați pași îndrăzneți pentru a ajunge acolo unde doriți.
  • Dacă sunteți nervos cu privire la riscurile de zi cu zi, începeți să vă confruntați cu frică în moduri minore. De exemplu, împingeți-vă pentru a încerca ceva dificil în hobby sau antrenament. Fie veți câștiga încredere prin faptul că reușesc sau practicați eșecul într-un context fără consecințe majore.
  • Imaginea intitulată nu este intimidată de alte fete Pasul 14
    3. Fii puternic. În majoritatea societăților occidentale, bărbații sunt de așteptat să aibă piei groase și se ocupă de ei înșiși. Data viitoare când vă simțiți ca să vă plângeți de ceva, să vă opriți și să vă gândiți. Dacă este doar o mică supărare, lăsați-o să meargă fără să încerce să caute simpatie. Acest lucru vă poate ajuta cel mai mult în contexte profesionale, unde evitarea grugurilor și a bârfelor vă poate face viața mult mai ușoară.
  • Este important să realizați și partea negativă a acestei presiuni culturale. Bărbații americani sunt mult mai puțin probabili decât femeile să caute ajutor pentru probleme serioase, în special cele legate de sănătatea emoțională și mintală. Acest lucru face mult mai greu să se recupereze și să plătească ironic o povară asupra prietenilor și familiei, care trebuie să se ocupe de turbulențele nerezolvate. Nu este o virtute de pretindere că poți să te descurci absolut totul fără ajutor.
  • Imagine intitulată Înălțimea în mod natural Spălătorie Pasul 6
    4. Fi independent. Luați responsabilitatea pentru propria dvs. întreținere practică. Cu excepția cazului în care faceți acest lucru doar pentru a îndeplini așteptările altor persoane, înseamnă că învățați cum să vă întunecați propriile șosete, nu doar "masculin" Activități cum ar fi schimbarea unei anvelope.
  • Imagine intitulată set obiective semnificative Pasul 4
    5. Setați obiective și să le atingeți. Ambiția și încrederea în obiectivele dvs. sunt două trăsături adesea cultivate mai mult la bărbați decât la femei. Adoptând mai mult "bărbătesc" Atitudinea îi ajută pe unii oameni să se concentreze pe obiectivele lor și să treacă de treapta îngrijorătoare. Fie că este vorba despre o carieră, o dragoste sau o realizare personală, vă puneți ochii pe premiu și găsiți o modalitate de a începe pe calea de astăzi. Puneți întrebările grele și lucrați cât de mult puteți să le răspundeți până când vă dați seama de obiectivele dvs. și știți cum să le atingeți.
  • Este bine ca lucrurile să nu meargă în felul tău sau să găsești că atingerea obiectivelor tale este mai greu decât te-ai așteptat. Reacționează cu calm și determinare.
  • Imaginea intitulată Fii calm Pasul 21
    6. Recunoașteți hiper-masculinitatea. Hyper-masculinitatea este încercarea de a încorpora stereotipurile masculine cât mai pe cât posibil, chiar dacă nu vă folosesc. Aceste comportamente stereotipice includ o concurență extremă (mai ales cu alți oameni masculini), urmărirea agresivă a sexului și căutând conflicte sau dominație (în special asupra oamenilor feminini). Acest stil de viață face dificilă formarea relațiilor strânse, deoarece testează limitele și respinge cooperarea. Persoanele care acționează în moduri hipermasculine sunt mai probabil să abuzeze fizic sau sexual de partenerii lor. Ei pot lua, de asemenea, riscuri periculoase pentru puține beneficii sau se simt forțați în comportamente pe care nu le bucură pentru a-și menține imaginea.
  • Participarea la sporturi și jocuri competitive poate fi o modalitate excelentă de a vă lăsa să vă pierdeți interiorul "mascul alfa" Într-un context controlat.
  • Imagine intitulată comunica eficient Pasul 25
    7. Dețineți emoțiile dvs. Ce a făcut Rafael Nadal imediat după ce a câștigat 2013 u.S. Deschis? El a strigat ca un copil. Asta înseamnă că nu este masculin? Absolut nu. Generațiile anterioare de bărbați le-au leolizat cowboy-ul cu fața martor, dar este din ce în ce mai frecvent ca oamenii masculini să-și exprime emoțiile. Oamenii de ambele sexe care își ascund emotiile sunt mai susceptibile de a avea relații nefericite, experiența anxietății sau depresiei severe și chiar dezvoltă boli legate de stres. Cel puțin, rămâi deschis emoțional cu cei mai apropiați prieteni și familie din viața ta. Chiar și în contextele profesionale, exprimându-ți emoțiile fără să-ți înflorești sau să-ți fie rușine să vă pot susține masculinitatea prin demonstrarea asigurării de sine. Dacă nu sunteți în acea scenă, este bine să puneți o față stoică în public. Doar nu vă fie frică să exprimați emoția atunci când contează.
  • Partea 2 din 3:
    Folosind cuvintele potrivite
    1. Imaginea intitulată BE MATURE PASUL 16
    1. Vorbesc mintea ta. Dacă aveți ceva constructiv și util să spuneți, spuneți-l. Un stil de conversație masculin se învârte în jurul afirmației și dorința de a vă vocea opinia dvs., chiar dacă ați putea face o greșeală.
    • Există o parte urâtă față de această diviziune: în grupuri mixte de gen, bărbații domină de obicei discuția și, de multe ori nu-și dau seama că întrerup femeilor sau nu le dau șansa de a vorbi. Indiferent dacă prezentați ca bărbat sau o femeie, încercați să acordați atenție acestei dinamici. Grupul ar putea obține mult mai mult dintr-o întâlnire cu un format mai cooperativ sau de discuție sau un hangout social care se rupe în grupuri mici.
  • Imaginea intitulată Fii un tip dur pas 2
    2. Nu-l depășiți - cel puțin nu cu voce tare. Fiind masculin înseamnă să știi exact ce să faci - sau cel puțin făcând-o să arate așa. Recunoașterea unei greșeli sau a unei incertitudini poate conduce hipermasculina, oamenii competitivi pentru a vă aprecia mai puțin opinia. Indiferent dacă credeți că este sănătos, realitatea este că ascunderea chinks în armura vă poate ajuta să câștigați o luptă atunci când acesta contează. În mod ideal, faceți acest lucru într-un mod care nu buldozează într-o idee mai bună sau devine într-un meci inutil de strigare. Dacă devine clar că decizia inițială a fost alegerea greșită, propune în mod grațios o schimbare fără a locui în greșeala dvs. sau prin scutire de scutire.
  • Acest lucru funcționează cel mai bine într-o dezbatere în care sunteți cea mai cunoscută persoană din cameră. Dacă cineva încearcă să "out-bărbat" Tu, răspunzând în natură cu o demonstrație încrezătoare a expertizei dvs. este o cale mai rapidă la succes decât încercarea de a compromite.
  • Imaginea intitulată Fii amuzant fără a spune glume Pasul 8
    3. Sparge oamenii în sus. Bărbații tind să facă mai multe glume decât femeile, chiar dacă nu par a fi o diferență biologică majoră în "funniness." În romantism heterosexual, femeile tind să găsească oameni amuzanți atractivi, în timp ce bărbații ca femeile care râd la glumele lor. Dacă prezentați ca bărbat, făcând observații vrăjitoare (chiar dacă uneori se prăbușesc) vă pot ajuta să fiți văzuți ca mai mult masculin. Oamenii care prezintă o femeie, din păcate, au un timp mult mai greu, adoptând acel stil masculin stereotipic și poate obține reacții mixte chiar și atunci când fac aceleași glume. Femeile care doresc să fie "Unul dintre băieți" poate încerca să-și amințină umorul, dar succesul poate depinde de modul în care sunt tradiționale punctele de vedere ale prietenilor lor.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de a fi singur Pasul 2
    4. Fii persoana pe care vrei sa fii. Toată lumea are un amestec de trăsături masculine și feminine, ca să nu mai vorbim de caracteristici non-gen. Masculinitatea ta se va schimba în stil și forță în funcție de context și asta e bine. Înainte de a transforma fiecare conversație într-un concurs de testosteron, amintiți-vă de partea flip a masculinității: încrederea de a fi sincer fără a lăsa teama de judecată te ține înapoi înapoi. Uneori trebuie să scoateți pălăria Indiana Jones și să înmoaie puțin:
  • Proprii până la greșelile dvs. Dacă nu vă puteți recunoaște defectele dvs., oamenii vă vor caracteriza ca fiind cel mai rău stereotip masculin: cineva atât de investit în modul în care se sfârșesc emoțional fragil și sabotând succesul altora.
  • Nu lăsați mândria și încrederea să traverseze linia în bragging. Da, arătând pentru o zdrobire este una dintre cele mai universale activități masculine, dar devine vechi rapid dacă o exagerați.
  • Partea 3 din 3:
    Privind mai masculin
    1. Imagine intitulată Dress Up Jeans Pasul 14
    1. Rochie într-un mod mai masculin. Privind partea nu este fundamentală pentru schimbarea comportamentului dvs. interior, dar are un efect enorm asupra modului în care alte persoane vă tratează. În cele mai multe locuri din U.S., Un aspect masculin implică de obicei tonuri neutre sau mai întunecate, puțini dacă există accesorii, pantaloni destul de liberi și înclinați spre haine accidentate sau casual în loc de haine care arată cu atenție sau scumpe.
    • Este imposibil să stați un stil masculin pentru întreaga lume. Există țări în care bărbații poartă haine colorate și grupuri sociale în care un costum personalizat și manșete de argint sunt o expresie a puterii masculine. Observați-vă "bărbătesc" prieteni și întrebați-le pentru sfaturi dacă nu sunteți sigur de unde să începeți.
  • Imaginea intitulată Tăiați o barbă Pasul 2
    2. Au mai multe obiceiuri masculine îngrijirea. Dacă sunteți bărbat, creșterea mai multor păr facial este o modalitate evidentă de a apărea mai mult masculin. Beardele fulle sau scruff sunt, în general, mai masculine decât un stil cu atenție, dar, cum ar fi îmbrăcămintea, aceasta variază în funcție de context. Oamenii de oricare dintre sex pot adopta o coafură mai scurtă, mai simplă sau să ceară unui frizer să recomande un aspect mai masculin.
  • Chiar dacă doriți să fiți mai masculin, ar trebui să aveți în continuare grijă de părul și corpul tău prin dușuri frecvent suficient pentru a rămâne curat, dar nu atât de frecvent că nu renunți la un miros natural.
  • Imagine intitulată se leagă în siguranță Pasul 5
    3
    Face un corp feminin arata mascul. Dacă ați fost atribuit femeilor la naștere și doriți să prezentați ca bărbat, probabil că aveți nevoie Legați-vă pieptul. Indiferent dacă faceți sau nu, îmbrăcămintea baggy care ascunde curbele dvs. poate face o mare diferență. Nu folosiți acelei în timp ce vă pot răni coastele. De asemenea, nu utilizați banda, deoarece acest lucru nu se mișcă cu corpul dvs. și poate provoca mai multe daune.
  • Utilizați doar un liant profesionist, evitați supra-comprimarea și se bazează numai pe o utilizare pe termen scurt. Legarea incorectă a pieptului poate provoca daune durabile.
  • Imagine intitulată Fii un tip drăguț Pasul 12
    4. Au swagger masculin. Dacă doriți să arătați ca un om, adoptați limbajul corpului masculin. Stați mândri și înalți când intrați într-o cameră și păstrați-vă umerii. Mergeți repede și cu scopul și arătați drept înainte de tine, nu la podea. Conduceți cu umerii dvs., mai degrabă decât cu șoldurile dvs. Fi rapid să zâmbiți și să nu vă bucurați, să jucați cu mâinile sau să vă îngrijiți în public.
  • Arata ca esti fericit sa mergi la orice destinatie care se afla inainte de tine, chiar daca este clasa ta de matematica.
  • Zâmbiți la oameni, dar nu pleacă un zâmbet goofy pe fața ta în orice moment. Nu vă mușcați buza sau aruncarea cu incertitudine. În schimb, păstrați o față dreaptă cu doar un zâmbet ușor și păstrați-vă ochii deschisi, gata pentru următoarea provocare înainte.
  • Imaginea intitulată Evitați daunele articulare ca un tânăr atlet Pasul 5
    5. Ia-ți corpul în ordine. Nu trebuie să deveniți un culturist, dar fitness fizic merge mult spre un aspect masculin. Loviți sala de sport de câteva ori pe săptămână, jucați baschet, mergeți să alergați pentru a vă îmbunătăți cardio, mergeți la o excursie sau faceți tot ce vă face fericiți și Îți îmbunătățește starea fizică. Fiind masculin înseamnă a fi în control - și corpul tău este unul dintre lucrurile pe care doriți să le controlați.
  • Mândria în corpul tău ajută la trasarea masculină fundamentală: încredere. Țineți minte că aproape toată lumea are nevoie lucrează la atitudinea lor Pentru a realiza acest lucru, nu doar banda de alergare.
  • Imagine intitulată Ajutați la salvarea mediului Pasul 48
    6. Fii fizic. Asta e corect. Dacă vrei să fii mai masculin, atunci ai niște murdărie pe corpul tău. Nu vă fie frică să vă reparați mașina proprie, să coaceți gazonul, să vă vopsiți casa dvs. sau să faceți diferite treburi de uz casnic sau activități de agrement care au pus niște murdărie sau unsoare pe corpul vostru. Niciunul dintre acestea nu vă face un bărbat, dar ar putea fi ceea ce căutați dacă vă bucurați de utilizarea practică a mușchilor care au format cea mai mare parte a "munca bărbaților" Pentru toată istoria.
  • Imaginea intitulată este aventuroasă Pasul 8
    7. Obțineți niște hobby-uri masculine. Dacă doriți să acționați mai mult masculin, atunci ar trebui să luați mai multe hobby-uri masculine. Ar putea fi tâmplaria, călăria motocicletă, îngrijirea mașinii sau a camionului, vânătoarei, pescuitului sau sporturilor. Aceasta nu este o cerință, dar este o modalitate de a vă întări propriile sentimente de masculinitate.
  • sfaturi

    A face exerciții fizice. Acest lucru nu înseamnă că ar trebui să mergeți la sala de sport și să ridicați greutatea imensă în fiecare zi, păstrați-vă greutatea la un nivel sănătos și amintiți-vă să faceți push-up-urile! Profitați de clasa de gimnastică.
  • Dacă sunteți femeie și purtați o uniformă școlară, încercați să vă ascundeți pieptul sub polo. Purtați jachete sau pulovere cât mai mult posibil. Purtați uniforma băieților și purtați pantofi băieți.
  • Avertizări

    Nu se leagă niciodată cu bandajele lui Ace! Ele sunt special concepute pentru a se strânge când vă mișcați, ceea ce înseamnă că pe tot parcursul zilei vor deveni încet mai strâns. Oamenii din trecut au suferit șuvițe și probleme de respirație / lichid în plămâni. Chiar dacă este doar pentru o zi, vă rugăm să nu utilizați bandaje Ace.
  • Dacă utilizați liantul neopren, amintiți-vă să puneți o cămașă sub ea! Dacă nu veți obține blistere mari în sus și în jos pe părțile dvs., plus că veți mirosi foarte rău.
  • Doar pentru că acționați astfel, nu înseamnă că trebuie să uitați igiena voastră personală, dar nu trebuie să petreceți ore în baie în fiecare dimineață. Duș cel puțin o dată pe zi. Deși băieții sau fetele pot mirosi rău după un joc de fotbal, încercați să nu mirosi atât de rău. Purtați deodorant și păstrați-vă curat.
  • Acesta poate fi un stil de viață greu pentru cineva atribuit femeii la naștere. Oamenii de ambele sexe se pot distra de tine.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar