Cum să sărbătoriți ziua albă

Ziua Albă este o mare oportunitate de a arăta aprecierea tuturor femeilor speciale din viața voastră și de a vă distra prea mult. În Japonia, Coreea de Sud, China și Taiwan, femeile dau cadouri realizate manual, inclusiv ciocolată și cookie-uri, colegilor lor de sex masculin și prietenilor pe Ziua Îndrăgostiților. O lună mai târziu, pe 14 martie, Ziua Albă este sărbătorită. În această vacanță, bărbații se întorc sau "răspund" femeilor care le-au dat cadouri în Ziua Îndrăgostiților, prezentându-le cu daruri proprii.

Pași

Partea 1 din 2:
Obținerea organizată pentru vacanță
  1. Imagine intitulată Celebrează Ziua Albă 1
1. Faceți o listă de cadouri pe care le primiți pentru Ziua Îndrăgostiților. În ziua albă, ar trebui să dați un cadou de întoarcere oricui ți-a prezentat un cadou în Ziua Îndrăgostiților. Aceasta include prietenii și colegii de sex feminin, precum și pe cineva special. Asigurați-vă că urmăriți ce ați dat în Ziua Îndrăgostiților, astfel încât să nu uitați să întoarceți cadouri la toate doamnele în ziua albă.
  • Imagine intitulată Celebrează Ziua Albă Pasul 2
    2. Decide ce cadouri au fost "Giri" și care au fost "Honmei."" Giri-Choco "înseamnă" ciocolată obligatorie "și este dată colegilor de sex masculin, profesori, membrilor familiei și prietenilor. "Honmei-Choco" înseamnă "adevărata ciocolată dragoste" și este de o calitate superioară. Acesta este dat unui partener romantic sau unei persoane pe care o dorește să o implicați.
  • Imagine intitulată Celebrează Ziua Albă 3
    3. Salvați bani. În mod tradițional, oamenii ar trebui să dea fiecărei femei un cadou în valoare de trei ori valoarea darului pe care au primit-o! Aceasta înseamnă că puteți să vă salvați banii pentru a obține cadouri frumoase pentru toate femeile care ți-au dat una sau riscă să le ofenseze.
  • Partea 2 din 2:
    Alegerea cadourilor
    1. Imagine intitulată Celebrează Ziua Albă Pasul 4
    1. Alegeți ceva alb. În mod tradițional, darurile date în ziua albă ar trebui să fie de culoare albă. Gândiți-vă la idei distractive, cum ar fi ciocolata albă pentru "giri" cadouri sau chiar lenjerie albă pentru iubitul tău. Alternativ, puteți folosi alb Hârtie de înfășurare cadou sau un alb sacosa de cadou, și legați-l cu niște panglici frumoase.
  • Imagine intitulată Celebrează Ziua Albă Pasul 5
    2. Faceți-vă intențiile clare. Ar trebui să dați un cadou fiecărei femei care ți-a dat una, dar asigurați-vă că ați lăsat femeia să știe dacă doriți să fiți doar prieteni sau ceva mai mult. Returnați cadouri "Giri" cu elemente similare, cum ar fi Poko sau Bomboane. Alegeți ceva special pentru un cadou "Honmei", cum ar fi o pungă sau bijuterii.
  • Dacă o femeie vă oferă un cadou "Honmei" și nu vă împărtășiți sentimentele, este obișnuit să o lăsați în jos, explicându-vă sentimentele în persoană sau chiar într-o notă și prezentând-o cu un cadou care este egal cu valoarea Ce a primit pentru tine.
  • Imagine intitulată Celebrează Ziua Albă Pasul 6
    3. Da dulciuri. Marshmallows, ciocolată, cookie-uri și alte dulciuri sunt cadouri foarte populare pentru ziua albă. Alegeți unele delicioase tratamente pentru a vă arăta afecțiunea pentru prietenii de sex feminin. Pentru a face darul chiar mai semnificativ, faceți-vă dulciurile.
  • Imagine intitulată Celebrează Ziua Albă Pasul 7
    4. Livrați flori. Flori albe, cum ar fi crini, bujizi și orhidee, sunt cadouri de ziua albă perfectă. Alternativ, puteți da o femeie felul ei preferat de flori pentru a arăta cât de mult vă pasă.
  • Imagine intitulată Celebrează Ziua Albă Pasul 8
    5. Alegeți un animal umplute. Un animal moale, alb umplute este un cadou de zi alb mare pentru fete mai tinere. Un ursuleț de pluș este o alegere populară sau puteți alege animalul ei preferat.
  • Imagine intitulată Celebrează Ziua Albă Pasul 9
    6. Alegeți accesorii pentru baie. Parfum, ceață de corp, loțiune, săpun parfumat, sau lumânări sunt daruri frumoase de zi alb. Alegeți ceva cu un miros dulce și o etichetă frumoasă.
  • Imagine intitulată Celebrează Ziua Albă Pasul 10
    7. Prezentare bijuterii. Bijuterii de aur alb sau de platină se potrivește cu tema albă. Cu toate acestea, prezintă doar cadouri scumpe, cum ar fi bijuteriile la acea doamnă norocoasă din viața ta, mai degrabă decât un prieten.
  • Imagine intitulată Celebrează Ziua Albă Pasul 11
    8. A merge într-o Data cu altele semnificative. Această zi specială este oportunitatea perfectă de a ieși. Mănâncă la un restaurant frumos, du-te la filme sau vizitați un muzeu sau o galerie de artă. Bucurați-vă de petrecerea de ceva timp cu cea pe care o iubiți în ziua albă.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar