Cum de a falsifica pantaloni scurți

Căutați să vă reorganizați dulapul de primăvară și de vară? Cu toate tehnicile diferite de pliere acolo, este posibil să nu știți cel mai bun mod de a vă pune pe pantaloni scurți. Este în regulă! Suntem aici pentru a vă răspunde la întrebările dvs. și vă vom duce prin unele dintre cele mai populare tehnici de pliere acolo, astfel încât să puteți stoca pantalonii dvs. într-un mod ușor și convenabil pentru dvs.

Pași

Întrebarea 1 din 7:
Ar trebui să mă îndoiesc sau să-mi atârg pantalonii?
  1. Imagine intitulată arata bine în pantaloni scurți Pasul 2
1. Închideți orice articole de îmbrăcăminte care tind să crească. Țesături predispuse la riduri, cum ar fi lenjeria, probabil vor fi mai bune pe un cârlig. Cu toate acestea, îmbrăcămintea casuală, cum ar fi pantaloni scurți khaki și denim, sunt perfect siguri pentru a plia și a stoca.
Întrebarea 2 din 7:
Cum pliați pantaloni scurți ca Marie Kondo?
1. Îndoiți pantalonii în jumătate de două ori. Începeți prin plierea pantalonilor pe verticală peste cusătura centrală, verticală, astfel încât ambele părți ale liniei de îmbrăcăminte în sus. Apoi, îndoiți pantalonii pe orizontală, căptușindu-l pe talie cu fundul piciorului.
Întrebarea 3 din 7:
Cum stocați pantaloni scurți cu Konmari Fold?
  1. Imaginea intitulată Organizarea pasului dvs. Dresser 11
1. Păstrați-le în poziție verticală într-un sertar. În loc să vă stivuiți pantaloni scurți unul peste celălalt, puneți-le împreună în sertarul dvs. În acest fel, veți avea un timp mai ușor de a găsi ceea ce aveți nevoie în timp ce vă pregătiți dimineața.
Întrebarea 4 din 7:
Cum vă îndoiți pandurile compacte?
  1. Imagine intitulată Faceți o fustă din pantaloni scurți Pasul 1
1. Puneți pantaloni scurți în jumătate. Pliați vertical de-a lungul cusăturii, astfel încât ambele buzunare din spate ale pantalonilor dvs. se ating unul pe altul. Netezi îmbrăcămintea cu mâinile tale. Apoi, pliați zbura în mijlocul pantaloni scurți, transformând îmbrăcămintea într-un dreptunghi îngust.
  • 2. Îndoiți pantalonii în jumătate din nou. Aliniați centurile, plierea pantalonilor într-un pătrat mic, compact. Acum, alunecați pantaloni scurți nou-născuți într-un sertar, unde le puteți stivui pe alte articole de îmbrăcăminte!
  • Întrebarea 5 din 7:
    Cum rotiți pantaloni scurți pentru ambalare?
    1. Îndoiți banda peste partea din față a pantalonilor dvs. Dacă puteți, îndoiți banda de cel puțin 1 până la 2 în (2.5 până la 5 ani.1 cm) înainte, astfel încât partea de sus a pantalonilor dvs. este în interior. Apoi, netezi și îndreptați picioarele pantalonilor tale, așa că îmbrăcămintea nu va fi prea învârtită odată ce este pliată.
  • 2. Îndoiți pantalonii în jumătate. Îndoiți pantalonii pe verticală peste cusătura centrală, căptușind ambele picioare. Apoi, pliați în zbura de pantaloni scurți, așa că sunt mai ușor să se rostogolească.
  • 3. Rotiți-vă și puneți-vă pantaloni scurți în banda de talie pliată. Porniți pantalonii pliați astfel încât picioarele pantalonului să vă îndreptate. Începând cu fundul picioarelor, strângeți și rotiți materialul spre talie. Apoi, trageți talie pliată peste țesătura laminată - se va comporta ca un buzunar pentru pantaloni scurți pliați.
  • Întrebarea 6 din 7:
    Cum pliați pantaloni scurți pentru a economisi spațiu?
    1. Împingeți pantaloni scurți pentru a le stoca la domiciliu sau pentru a vă rula pantaloni scurți dacă ambalați o călătorie. În cele din urmă, depinde de stilul dvs. de organizare personală și de ce întâlnește cel mai bine nevoile personale. S-ar putea prefera metoda Konmari dacă doriți să vă vedeți hainele după culoare sau ați putea dori stilul pliabil compact dacă preferați să vă stivuiți hainele. Cu toate acestea, s-ar putea să vă relaxați mai mult hainele dacă călătoriți frecvent, deoarece hainele laminate nu ocupă cât mai mult spațiu.
    Întrebarea 7 din 7:
    Cum pot împiedica scurtele mele de la riduri?
    1. Imagine intitulată purta pantaloni scurți Pasul 1
    1. Scuturați-le și neteziți-le afară. Înainte de a începe plierea, apucați-vă pantaloni scurți de-a lungul taliei și scoateți-le afară. Apoi, îndoiți pantalonii pe jumătate vertical și scoateți-i din nou. Pe măsură ce vă îndoiți pantaloni scurți, neteziți partea superioară a țesăturii pentru a scăpa de orice riduri evidente.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar