Cum să fii un tip feminin

Feminitatea este culturală și adesea creată din punct de vedere social. Aceasta duce la anumite ipoteze privind ceea ce pare a fi feminin sau masculin. Cum deveniți mai feminin depinde în mare măsură de auto-definiția și sentimentele despre expresia de gen. Fiind un tip feminin ar putea însemna modificări la aspectul dvs. sau comportamentele dvs. pentru a se potrivi mai mult în definițiile societății de feminitate. Pentru a apărea mai feminină, aveți grijă de pielea dvs., actualizați-vă garderoba pentru a include niște îmbrăcăminte mai strictă și pentru a vă rade părul facial. Pentru a acționa mai feminin, traversează picioarele când stai, vorbești cu o voce mai mare, și fii politicos. Cel mai important, fiți încrezători și îmbrățișați cine sunteți!

Pași

Metoda 1 din 2:
Care apar mai multă feminină
  1. Imagine intitulată Fii un tip feminin pas 1
1. Păstrați părul facial tăiat și gestionați părul corpului. Unul dintre cele mai ușoare pași pe care le puteți lua pentru a apărea mai feminin este să vă îndepărtați părul facial. Utilizați o ras și cremă de ras pentru a scăpa de părul feței dvs. și rade în mod regulat pentru a îndepărta umbra ora 5. Dacă doriți să luați un pas mai departe, vă radeți picioarele, brațele și pieptul pentru a scăpa de părul corpului.
  • Razele electrice tind să lase o mică miriște în urmă. Utilizați o razator standard și cremă de ras pentru a obține un bărbierit mai curat.
  • Obțineți un gel de duș pentru a rade în duș dacă doriți să vă hidratezi pielea după bărbierit.
  • Femeile și oamenii feminini sunt, în general, de așteptat să aibă mai puțin corp și păr facial, dar păstrând-o să fie perfectă!
  • Imagine intitulată Fii un tip feminin Pasul 2
    2. Hidratarea și practica tehnicile regulate de îngrijire a pielii pentru a menține pielea fără blestem. Găsiți o rutină de îngrijire a pielii care funcționează pentru tipul și bugetul dvs. de piele. Spălați-vă fața zilnic cu o spălare de față de înaltă calitate. Utilizați crema de ochi pentru a lumina pielea în jurul ochilor. Utilizați loțiune în fiecare zi pentru a vă menține pielea sănătoasă, fericită și netedă.
  • Purtați protecție solară și o pălărie dacă veți petrece o mulțime de timp în soare. Razele soarelui vă vor deteriora pielea, făcându-vă că apar mai mult masculin.
  • Bacsis: Dacă lucrați foarte mult sau aveți un loc de muncă care necesită o mulțime de transpirație, obțineți un ușor de curățat pentru a vă curăța porii și pentru a vă reîmprospăta pielea.

  • Imagine intitulată Fii un tip feminin pas 3
    3. Purtați îmbrăcăminte potrivită care completează forma corpului. Bărbații tind să poarte îmbrăcăminte baggator decât femeile, astfel încât actualizarea dulapului dvs. pentru a include niște îmbrăcăminte mai strictă este un pas simplu pe care îl puteți lua pentru a apărea mai feminin. Când vă aflați în jur, încercați niște pantaloni scurți și un tampon de sus sau tricou. Pentru evenimente oficiale, încercați pantaloni mai strânși care călăresc puțin mai mare pe talie și un sacou de costum de formă de formă.
  • Comerțul cu blugi tăiate standard pentru unele blugi subțire sau slabi. Împachetați tricourile XXL și obțineți câteva vârfuri de rezervor de măgulant și cămăși de tăiat V care sunt puțin mai potrivite.
  • Dacă sunteți pe partea mai mare, evitați să mergeți atât de strâns încât îmbrăcămintea dvs. îmbrățișează corpul. Alegeți articolele de îmbrăcăminte care vă fac să apariți mai subțiri și să aveți mai multe pliuri sau texturi pe ele.
  • Nu trebuie să purtați haine pentru femei pentru a fi un tip feminin, dar puteți dacă doriți! Încercați să purtați fuste, rochii sau bluze flori dacă doriți să încercați niște îmbrăcăminte pentru femei.
  • Imagine intitulată Fii un tip feminin Pasul 4
    4. Creșteți-vă părul și stilul într-un mod care funcționează pentru dvs. Femeile tind să aibă păr mai lung decât bărbații, astfel încât în ​​creștere părul tău vă va ajuta să apară mai feminin. Așteptați 6-12 luni pentru ca părul să crească și stilului. Puneți-o în mod regulat și experimentați cu ironi plat și cu fier de călcat la Găsiți un stil de păr care funcționează pentru tine. O coadă este o alegere simplă, dar puteți face cu adevărat că doriți. Lăsați-o să stea liber într-o tăietură simplă dreaptă, împletită sau le lega totuși!
  • Pălării pot fi cel mai bun prieten al tău când părul tău se află în acea stare în care este mai lungă decât părul scurt, dar nu destul de drăguț suficient pentru a lucra cu stiluri mai lungi.
  • Imagine intitulată Fii un tip feminin pas 5
    5. Purtați machiajul pentru a accentua caracteristicile feminine. Femeile sunt adesea de așteptat să poarta machiaj, Dar poate fi, de asemenea, o modalitate excelentă de a vă exprima feminitatea. Obțineți o fundație de înaltă calitate care se potrivește cu tonul pielii și obțineți aConcealer pentru a acoperi pete, cosuri și decolorare. Utilizați Blush pentru a vă lumina obrajii puțin și faceți-vă fața mai ușoară. Utilizare umbra ochilor Pentru a vă face ochii pop și vă dau aspectul feminin clasic.
  • Dacă sunteți incomod cu purtarea machiajului, săriți-l! Marca dvs. de feminitate nu trebuie să se potrivească cu imaginea tuturor celorlalți despre ce este feminitatea.
  • Metoda 2 din 2:
    Comportând mai feminin
    1. Imagine intitulată Fii un tip feminin pas 6
    1. Vorbi cu o inflexie ascendentă și ridică-ți pitch când vorbești. Pentru a sune mai feminin, ridicați vocea pe o jumătate de octavă pentru ao face confortabil mai ușoară. Când aveți conversații de zi cu zi, vorbiți cu o inflexie ușoară, ascendentă pentru a vă face sunetul vocal mai moale. În timp ce ar putea simți un fel de ciudat la început, vă veți obișnui să vorbiți diferit după o săptămână sau două!

    Bacsis: Practicați acasă și când sunteți în duș. Vorbind cu tine când te afli acasă este o modalitate bună de a vă internaliza noua voce.

  • Imagine intitulată Fii un tip feminin Pasul 7
    2. Traversează picioarele când stai jos și stai drept. Limbajul corpului este un element mare al expresiei de gen. Bărbații au tendința de a sta cu picioarele lor întinse, luând o mulțime de spațiu în acest proces. Să pară mai tipic feminin, traversează picioarele unul peste celălalt când stai jos. Când stai, ține-ți picioarele mai aproape.
  • Adu-ți coatele atunci când stai astfel încât să rămână pe părțile voastre. Femeile tind să stea așa mai frecvent decât bărbații.
  • Slauching tinde să fie o mișcare masculină. Stați în sus și ridicați-vă drept pentru a vă menține frameul drept și apar mai multă femeie.
  • Imagine intitulată Fii un tip feminin pas 8
    3. Fii mai politicos pentru a ieși la fel de moale și blând. În general, femeile tind să fie mai politicoase decât bărbații, ceea ce se așteaptă ca ei să fie în acest fel. Spuneți "Vă rugăm" și "vă mulțumesc" ori de câte ori puteți, și utilizați un limbaj mai moale pentru a exprima plângeri sau preocupări. De exemplu, în loc să spună: "Nu știu ce vrei de la mine," Spune "Îmi pare rău, nu cred că înțeleg ce vrei să fac."Gestionarea tonului tău va da impresia generală că ești mai feminin.
  • Aici vine stereotipul pe care femeile le prezintă agresiv. Ei nu sunt pasivi-agresivi, ei au tendința de a declara plângeri politicoase!
  • Imagine intitulată Fii un tip feminin pas 9
    4. Încredere în intuiția ta și ascultă instinctele tale. Pentru a intra în contact cu viziunea personală a feminității, trebuie să recunoașteți că eul, normele sociale și logica vor ajunge în cale. Lăsați-vă rezervele deoparte și începeți să aveți încredere în instinctele voastre naturale. Fii încrezător că propriile tale adevăruri emoționale merită explorate și să se angajeze cu ei pentru a dezvolta un sens mai bun al ceea ce înseamnă de fapt să fii intuitiv din punct de vedere emoțional.
  • Pe măsură ce învățați să ignorați ego-ul dvs., veți observa că este mai ușor să calibrați modul în care vă simțiți despre voi, fără să vă umblați imaginea de sine cu așteptările societății pentru dvs.
  • Fiind sensibil înseamnă că vă identificați cu precizie sentimentele și răspundeți în consecință. Acest lucru este în mod obișnuit văzută ca o trăsătură feminină, deoarece bărbații sunt văzuți stereotip ca mai logici și mai predispuși să ignore modul în care se simt.
  • Imagine intitulată Fii un tip feminin pas 10
    5. Acceptați cine sunteți și îmbrățișați-l cu încredere! Din păcate, oamenii pot fi judecători. Dacă găsiți oameni care vă critică sau încercați să vă puneți jos, ignorați-i. Ei doar proiectează propriile lor nesiguranță la tine. Dețineți cine sunteți mândru de ea. Cu suficientă încredere, puteți face orice aspect, stil sau comportament propriu!
  • Se ridică pentru tine și spune-i prietenilor dacă sunt vreodată cruzi. Ei pot să nu recunoască că se comportă într-un mod care vă supără.
  • sfaturi

    Dacă sunteți știut că ați băut bere, purtați blugi baggy și rocking o barbă uriașă, puteți arunca oameni în afara dacă vă prezentați la următoarea petrecere ca și cum sunteți o persoană complet diferită. Ușurați-o dacă doriți să vă explorați confortabil partea feminină fără a vă întrerupe viața socială.

    Avertizări

    Aveți grijă să încălcați codul de îmbrăcăminte la locul de muncă. În funcție de locul în care locuiți, poate fi legal pentru angajatorul dvs. să vă mustrați pentru purtarea tocurilor, machiajului sau pentru a avea un anumit stil de păr. Este regretabil, dar este o realitate în unele state și țări.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    Care apar mai multă feminină

    • Loţiune
    • Cleanser
    • fundație
    • Blush
    • Fard de ochi
    • Pieptene
    • Fier de fier
    • Ondulator
    • Razor
    • Crema de ras
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar