Cum să acoperiți un câine de sex feminin în căldură

Doar dacă nu ți-ai spulberat câinele de sex feminin, ea va intra în căldură cel puțin o dată sau de două ori pe an. În timp ce ea este fertilă, corpul ei eliberează feromoni, care sunt hormoni care atrag câini de sex masculin. Dacă nu intenționați să vă reproduceți câinele, acest lucru poate însemna o mulțime de atenție nedorită. Unii câini ar putea deveni chiar agresivi pe măsură ce se luptă să se împerecheze cu câinele dvs. de sex feminin. Păstrați câinele curat și departe de alți câini în timp ce este în căldură pentru a evita sarcina nedorită.

Pași

Metoda 1 din 2:
Gestionarea mirosului și a mizeriei
  1. Imagine intitulată acoperă un câine de sex feminin în etapa de căldură 2
1. Puneți scutece pe câinele dvs. pentru a conține mese. Câinele dvs. va începe să sângereze când este cea mai fertilă. Puteți cumpăra scutece de câini de unică folosință sau lavabilă pentru a vă proteja casa de mizerie. Scutecul poate, de asemenea, opri câinele dvs. de la lins în mod constant.
  • Schimbați scutecele de îndată ce este murdară sau umedă. Dacă mergeți prea mult fără să o schimbați, sculerul ar putea irita pielea câinelui sau poate provoca o infecție.
  • Spălați-vă mâinile cu apă cu săpun înainte și după schimbarea scutecului ei.

Știați? Scutecele sau pantalonii Doggie nu vă protejează câinele împotriva sarcinii. Dacă câinele dvs. este lăsat singur lângă un câine de sex masculin, este posibil ca el să o impregneze în timp ce poartă scutecul.

  • 2. Clătiți-vă sau ștergeți câinele când vă schimbați scutecul. Pentru a vă ajuta să reduceți mirosul câinelui, clătiți vulva cu apă sau utilizați șervețele pentru copii pentru a curăța zona. Faceți acest lucru de fiecare dată când le schimbați scutecul.
  • Nu încercați să vă scăldați câinele pentru a-și reduce mirosul - acest lucru nu va face mult mai diferit și spălarea câinelui dvs. frecvent este rău pentru pielea ei.
  • Imagine intitulată acoperă un câine de sex feminin în căldura 3
    3. Păstrați câinele într-o cameră cu podele dure ușor de curățat. Dacă aveți covoare sau covoare în casă, poate doriți să vă păstrați câinele, mai ales dacă nu o puneți în scutece Doggie. În schimb, puneți câinele într-o cameră cu podele care sunt ușor de curățat, cum ar fi spălătorii sau o baie mare.
  • Configurați un pat de câine confortabil în camera Macheshift și puneți câteva dintre jucăriile ei preferate de acolo, de asemenea. Amintiți-vă că sângerarea durează doar 10 până la 14 zile, astfel încât această configurare nu este permanentă.
  • Imagine intitulată acoperă un câine de sex feminin în etapa de căldură 4
    4. Utilizați un produs de curățare enzimatică pentru a elimina sângele de pe covor sau mobilier. În primul rând, dați câinelui dvs. o baie cu apă cu săpun pentru a spăla sângele din blană. Apoi, ștergeți sângele din covor sau covor folosind un prosop de hârtie. DAB zona cu alcool de frecare urmată de apa săpună pentru a ridica orice pete. Pentru a clăti covorul sau covorul, pulverizați-l cu apă și pat în zona cu un prosop curat.
  • Pentru a curăța sângele din țesătură, înmuiați elementul în apă cu săpun care are 1 lingură (15 ml) de amoniac. Frecați zona colorată cu degetul și înmuiați-o timp de încă 15 minute. Apoi, clătiți materialul și înmuiați-l într-un produs enzimatic timp de 30 de minute înainte de ao spăla cu detergent.
  • Bacsis: Veți avea un timp mai ușor de curățat sânge dacă o faceți înainte ca sângele să aibă șansa de a usca și de a pata. Păstrați consumabilele de curățare la îndemână cât mai curând vă dați seama că câinele dvs. este în căldură.

    Metoda 2 din 2:
    Protejarea câinelui
    1. Imagine intitulată acoperă un câine de sex feminin în etapa 5
    1. Păstrați câinele feminin departe de câinii de sex masculin. Mirosul unui câine de sex feminin în căldură poate face ca câinii de sex masculin să fie interesați și agresivi. Separați câinele de sex feminin de la câinii de sex masculin în casă și evitați să vă luați câinele de sex feminin la parcuri de câini sau locuri unde se va întâlni câini de sex masculin.
    • Dacă aveți spațiu, puneți-vă câinii de sex masculin într-o cameră separată, astfel încât acestea să nu intre în contact cu câinele dvs. de sex feminin în căldură.

    Bacsis: Poate fi cu adevărat dificil să păstrați câinii separați în aceeași casă. Dacă nu aveți spațiu sau câinii tăi se luptă, placă câinele de sex masculin într-o canisa până când câinele de sex feminin își termină sezonul.

  • Imagine intitulată acoperă un câine de sex feminin în etapa de căldură 6
    2. Puneți câinele pe o leșie atunci când vă plimbați în aer liber. Acest lucru vă oferă mai mult control și îl puteți obține repede de la câinii de sex masculin care se apropie de ea. Încercați să o plimbați în timpul celor mai calme ale zilei când nu există cât mai mulți câini.
  • Evitați să vă plimbați câinele în parcuri de câini sau în alte locuri în care câinii socializează de obicei. Unele dintre acestea nu permit câinilor în căldură.
  • Imagine intitulată acoperă un câine de sex feminin în etapa de căldură 7
    3. Nu lăsați câinele dvs. de sex feminin nesupravegheat în afara în timp ce este în căldură. Feromonii câinelui dvs. pot atrage câini de sex masculin de la mile distanță. Pentru a vă proteja câinele și a preveni sarcina nedorită, păstrați-vă câinele de sex feminin în interiorul ferestrelor închise până când a terminat sezonul. Nici măcar nu o lasă într-o curte împrejmuită, deoarece câinii de sex masculin ar putea găsi o modalitate de a intra.
  • Du-te întotdeauna cu câinele tău când o duci afară la toaletă.
  • Păstrarea câinelui în interior ar putea simți o întrerupere a rutinei obișnuite, dar amintiți-vă că câinele dvs. nu va fi în căldură pentru totdeauna.
  • Imagine intitulată acoperă un câine de sex feminin în etapa de căldură 8
    4. Spay câinele dvs. dacă nu intenționați să o reproduceți. Dacă știți că nu doriți ca catelul dvs. să reproducă, să privești în opțiunile locale pentru a fi spionate. În acest fel, câinele dvs. nu va trebui să se ocupe de sezoanele reproductive sau de o sarcină accidentală. De asemenea, ea nu poate obține pyometra, o infecție uterină care pune viața în pericol, care apare în aproximativ 25% din câini neajunsuri.
  • Dacă intenționați să vă reproduceți câinele, așteptați până când are cel puțin 2 ani, așa că a terminat să se dezvolte. Obțineți recomandări pentru crescătorii de renume și încercați să o reproduceți la 10 până la 14 zile după ce începeți sângerarea ei.
  • Dacă aceasta este prima dată când vă reproduceți unul dintre câinii dvs., cereți medicului veterinar pentru sfaturi despre ce să așteptați și posibile complicații de sănătate.
  • sfaturi

    Majoritatea câinilor vin în căldură la fiecare 6 luni, dar rasele mari ar putea avea doar 1 sezon la fiecare 12 până la 18 luni.
  • Singura modalitate de a împiedica câinele dvs. de a intra în căldură este să o spună.
  • Avertizări

    Dacă sunteți îngrijorat că câinele dvs. sângerează prea mult sau a fost în căldură pentru o lungă perioadă de timp, sunați la veterinar și luați câinele dvs. examinat.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar