Cum să datezi o femeie berbec

Aries este unul dintre cele mai formidabile semne din zodiac, femeia speciei fiind o creatură mai puternică și mai evazivă decât bărbatul. Este nevoie de o mulțime de abilități și nervi să le întâlnească. Acest articol are rolul de a oferi sfaturi de dating specifice non-sexe (adică femeile și bărbații pot lua ambele sfaturi din acest articol).

Pași

  1. Imagine intitulată Data Aries Femeie Pasul 1
1. Fii prietenos, drept, și lumină atunci când vă arătați interesul pentru o femeie Berbec. Obținerea serioasă la început vă va face să apară să vă agățați, și nu există o întrerupere mai mare la o femeie Berbec decât un partener înclinat. Să fie luminoase, să facă glume și, mai presus de toate, să o trateze platonic până când face prima mișcare. Acest lucru este esențial.
  • Aries este A semn cardinal de sex masculin - condus de planeta Marte, simbolul războiului. Aveți de-a face cu un lider neînfricat. Ea este o femeie care refuză să joace de regulile obișnuite de sex feminin. Nu-i pasă ce gândesc oamenii și ea nu va fi un patrimonist pentru tradiție. Ea nu se va comporta ca acele alte femei girly suprimate! Pentru că a fost condusă de un semn de sex masculin, este într-adevăr esențial atunci când se întâlnește că face prima mișcare.
  • O femeie Berbec vă va informa chiar de pe lilieci dacă ea este atrasă de tine sexual, fie cu cuvintele ei sau de limbajul corpului. Aries în general sunt necalificate la păstrarea secretelor, indiferent cât de greu încearcă. Este probabil ca, dacă o femeie Aries vă place, veți ști. Puteți uneori să întâlniți o femeie Aries care pare a fi timidă până la ea și ea se va desfășura înaintea voastră.
  • Imagine intitulată Data Aries Femeie Pasul 2
    2. Nu fi timid când cereți o dată. Când se apropie de o dată, fiți încrezători, contactați ochii și zâmbiți. Femeile Aries tind să fie neortodoxe în interesul lor, așa că nu fi timid. Veniți imediat și sugerați alpinismul sau patinajul cu role sau ascunși nevăzute în filme. Și ascultați când își face propriile sugestii, care sunt obligate să vă conducă în locuri neașteptate!
  • Imagine intitulată Data Aries Femeie Pasul 3
    3. Ascult-o. Motto-ul pentru semnul Berbecului este "eu sunt", și veți înțelege de ce în primele câteva minute de conversație. O femeie Berbec este o creatură a propriului ei minte și de multe ori este prins pe nuanțele propriului ei identitate și obiective de viață. Furnizați feedback pozitiv atunci când vi se solicită și adăugați propriul sfat. Berbecul femeilor apreciază sfaturi constructive cu privire la căile lor de viață și de personalitate, dar fiți atenți cum vă exprimați cuvintele pentru a nu pasi pe picioarele ei emoțional - și să fiți pregătiți pentru ea să nu urmeze sfatul dvs. deloc!
  • Imagine intitulată Data unui Aries Feminin Pasul 4
    4. Fi adevărat. Când vorbești despre tine, fii cât mai cinstit și mai drept posibil. Nu încercați să jucați jocuri minte sau ascundeți părți ale personajului dvs. Berbec Femei Abhor Dishoneshy și Duplicitate și vă va arunca dacă bănuiesc că sunteți mai puțin credincioși cu ei. Nu vă fie frică să vorbiți despre dvs., deși - simțiți-vă liber să o spuneți tu.
  • Vorbește despre aspirațiile viitoare. Berbecul femeilor sunt prieteni și tovarăși foarte loiali și, dacă cred că obiectivele dvs. merită să vă ajute, dacă pot.
  • Imagine intitulată Data Aries Femeie Pasul 5
    5. Nu fițigățați. Lăsați-o să stabilească ritmul pentru relația dvs. Ajurtați un element puternic de prietenie și spontaneitate atunci când sunteți împreună și păstrați lucrurile distractive și interesante prin încercarea de lucruri noi împreună, lucrând la ceva împreună sau angajarea în concurență prietenoasă. Înăbuși orice tendințe geloase pe care le puteți avea, pentru că dacă încercați să veniți între ei și prietenii ei, relația dvs. va fi terminată înainte de a începe să înceapă. Berbecul femeilor nu au timp pentru cei care încearcă să o ordoneze.
  • Imagine intitulată Data Aries Femeie Pasul 6
    6. Priviți dincolo de prima privire. Berbecul femeilor sunt caracteristic foarte puternici, loiali, nivelului de nivel și concentrat asupra obiectivelor sale. Unii ar putea spune că apare la început nepoliticos, dar încercați să nu o judeca prea repede în întâlnirile inițiale. Încercați să priviți dincolo de prima impresie atunci când aveți de-a face cu femelele care sunt de Sun Sign Berbec.
  • Aceste femei sunt foarte sentimentale și sensibile, chiar dacă apar nepoliticoase. Să înțeleagă emoțiile lor complicate care sunt legate și amestecate în mintea lor. Aceste femei sunt departe de frig dacă acesta este ceea ce credeți despre ei - se datorează faptului că iau timp să accepte schimbări. De fapt, aceste femei sunt calde, extrem de loiale și afectuoase.
  • Imagine intitulată Data Aries Femeie Pasul 8
    7. Înțelegeți că încrederea poate fi o problemă. Trust a fost întotdeauna o problemă pentru cei născuți sub semnul Berbecului. Pentru că ei spun ce înseamnă ei, ei se așteaptă ca toți ceilalți să vorbească și adevărul. Ca rezultat, multe Berbec au fost profitați și utilizate în mod repetat. Indiferent cât de des încrederea lor este deplasată și se confruntă cu consecințele dureroase, Berbecul se întoarce întotdeauna, uitând rănirea și îi dă încredere în toate locurile greșite. Cu toate acestea, femeia medie Berbec va avea încredere în tine cu viața ei după ce te cunoști timp de cinci minute. Aceasta este una dintre cele mai îndrăznețe caracteristici. De fapt, rezultă din lipsa sa totală de frică, iar credința ei în bunătatea altora. Ea crede că toată lumea este la fel ca ea - și ea ar fi nu profitați de încrederea cuiva. Dacă înțelegeți că aceasta este una dintre punctele sale cele mai atrăgătoare și, de asemenea, cea mai mare slăbiciune a ei, apoi veți respecta încrederea prematură și nu profitați niciodată de ea.
  • Imagine intitulată Data unei Berbec Femeie Pasul 9
    8. Știți că femeile Aries sunt susținute. Dacă ea este inițial abordată corect, ea poate fi foarte prietenoasă, utilă și loială. La un moment dat, ea ar putea fi singura persoană pe care ați putea să o reveniți în toate situațiile. Ea este cineva pe care l-ai putea depinde în totalitate și să te bazezi chiar și în cele mai grave momente posibile ale vieții tale. Ea ar putea fi singura persoană în care s-ar putea să vă gândiți în astfel de situații care să nu vă lase în jos. Berbecul va apăra întotdeauna underdogul, cu curaj eroic. Nu este nevoie de alții de partea ei. Ea va spune fără îndoială nimănui ceea ce crede cu adevărat - și acest lucru include maniacuri cu pistoale. Ea va fi, de asemenea, persoana care vă va simți durerea și vă va împărtăși fericirea. Aries empatizează și sprijină în mod activ pe cei care se luptă să supraviețuiască, dar au puțin timp pentru whiner, reclamanții și depresivii nejustificați.
  • Imagine intitulată Data Aries Femeie Pasul 10
    9. Niciodată nu o subestimează în nici un fel și, cu siguranță, niciodată cu fața ei. Ea este formată din substanță puternică. Ea este mai puternică decât tine, și dacă ai nevoie de ea, doar o cheamă-o - va veni. Ea nu va renunța ușor și ea se va relaxa doar când a obținut ceea ce își pune mintea. Nu vă îndoiți de ea sau să-i ia libertatea și libertatea și vă va respecta încrederea și credința în ea și va rămâne loială și încrezătoare în voi. Ea nu va face nimic care ar putea dăuna încrederii pe care o aveți în ea.
  • Imagine intitulată Data Aries Femeie Pasul 11
    10. Nu luați niciodată această femeie de la sine. Ea nu-i va place și va revolta împotriva voastră. Ea trebuie să primească respectul pe care îl merită. Face-o să se simtă specială. Fă-o să simtă importanța pe care o are în viața ta. Gătiți mesele preferate dacă puteți. Să cânte sau să-și trimită cântecele sau să scrie scrisori de dragoste romantice. Poemele nu sunt, de asemenea, o idee rea. Încercați să o faceți să se simtă special și veți avea întotdeauna ea. Mai presus de toate, luptați pentru ea, mai ales când ea este la ea cea mai slabă și nu o veți pierde niciodată.
  • Imagine intitulată Data Aries Femeie Pasul 12
    11. Știți cum se va comporta o femeie ARIES. Ea va aprecia tot ceea ce ați făcut pentru ea și veți face orice pentru a menține dragostea și încrederea într-o relație pe care o decide să o urmeze. O femeie Aries este o femeie de acțiuni. Ea se uită, de asemenea, de ceea ce spune ea și nu se schimbă indiferent de timp sau de sezon. Ea ar putea să prezinte cantități mici de furie, dar nu luați acest lucru în serios, deoarece se poate datora vieții profesionale - ea este foarte condusă. Ar putea fi, de asemenea, un semn natural de frustrare, pentru că lipsește ceva sau cineva din viața ei. În schimb, arătați-i dragostea și afecțiunea și, mai presus de toate, prietenia în acest moment, și ea va rămâne întotdeauna loială și recunoscătoare.
  • Imagine intitulată Data Aries Femeie Pasul 13
    12. Știți că este posibil să nu terminați "îngrijirea" pentru ea. Foarte puțini pot avea încredere în îngrijirea unei femei Berbec. Poate că este un bărbat Leu care o ia în mândria lui. Poate că va cădea pentru niște ochi scorpioni adânci (da, Scorpionul poate obține mai bine de Berbec). Dar asigurați-vă că, chiar dacă femeia dvs. Berbec este bossy pe zi, ea poate fi supusă noaptea. Ești destul de puternic, suficient de încrezător pentru a gestiona această femeie aprinsă și fără teamă? Iată un indiciu: dacă trebuie să o cereți să vă lăsați să fiți șeful pentru o vreme, înseamnă ea este cea dominantă.
  • sfaturi

    Fii cinstit, comunicativ și experimental în dormitor cu o femeie Berbec și vei fi bine răsplătit.
  • Berbecul femeilor nu sunt teribil de materialist, dar apreciază gestul unui cadou la fel de mult ca și femeia următoare. Cu toate acestea, cel mai bun pariu este să-i primești ceva asociat cu cea mai nouă obsesie. Nu vă faceți griji, veți ști ce este obsesia, dacă ați ascultat. Va vorbi despre urechea dvs. de luni de zile.
  • Ea este un fluture social - întotdeauna o tratează ca și cum ar fi aripi.
  • Fiți licitați și răbdători cu un Berbec și recunoștință vor urma în curând.
  • Un Berbec timid va acționa uneori prost, astfel încât conversația nu se simte ciudată sau să se întrebe dacă sunteți sincer și loial față de ei. Acestea sunt tipuri foarte prudente, deoarece atunci când un Berbec cade în dragoste, într-adevăr cad greu. Berbecul, timid sau altfel, va fi blunt la un punct care să pară plin de umor.
  • Du-te în locurile lor, bateți-le în ele, dacă este posibil și arătați afecțiune, fă-i râde, spune-le că le pierdeți, aveți încredere în ei și fiți deschisi cu ei. Ei o vor aprecia mai mult decât credeți.
  • Dacă nu faceți text timp de ore, ea va crede că o utilizați.
  • Fă-i să râdă, să le plătească și să zâmbească cu ei. Fii afectuos: asta îi va încălzi.
  • Aries iubesc, de asemenea, "chase", dar nu va urmări decât dacă sunt pe deplin siguri de relația în mână. Nu luați asta de la sine, pentru că dacă simt că nu sunt apreciați, ei vor pleca de la urmărire și de relația. Odată ce un Berbec devine îndepărtat, este greu pentru ei să se întoarcă la dvs. pentru că vă văd ca o experiență care a eșuat. După aceea, ei vor merge doar în căutarea unui alt partener și, în curând, vor uita de tine.
  • Întotdeauna amintiți-vă: cu Berbec, acțiunile vorbesc mai tare decât cuvintele.
  • Dacă o femeie Berbec și-a pierdut dragostea pentru tine, pentru că se simțea fie neacoperită, neapreciată, fie a fost trădată, oricare dintre ele o va răni într-un mod profund.
  • Femeile Berbecului iubește schimbarea lucrurilor, așa că păstrați-o interesantă și vă va urmări pentru totdeauna sau se va plictisi și se va mișca.
  • Ei pot fi secreți, ceea ce explică de ce Berbecul sunt greu de dat seama uneori. Dar, așa cum sunt imediat prin natura lor, nu pot păstra secrete de mult timp.
  • Spune-i întotdeauna de ce ești supărat. De cele mai multe ori nu-și dau seama.
  • Berbecul sunt oameni spirited liberi. Dacă aveți inimile lor, aveți-o pentru un motiv.
  • O femeie Aries nu-i place nimic "mic," Preferând lucrurile să fie mai mari decât viața - Grand și Noble. Așa că nu o sunați sau nimic "drăguţ." Dacă îi complimentați aspectul ei, spuneți-o "frumoasa" nu "frumos," și "exotic" nu "fata de alaturi." Și când vorbește despre problemele despre care este pasionată, nu minimizați sau nu treceți peste ei - asigurați-vă că ea îi arătați că pasiunea ei evocă, cel puțin, o atenție rapidă din partea dvs.
  • Un Berbec va părea puternic, dar sub ele sunt sensibile, așa că fii atent cu cuvintele tale.
  • Întotdeauna să fie loiali ei. Odată ce încrederea este spartă, va fi greu să o câștigi înapoi.
  • Avertizări

    Nici măcar nu te deranjează să minți. Ei vă vor oferi un timp greu și vă vor cere un milion de întrebări. Veți fi atât de obosiți și, în cele din urmă, veți renunța și spuneți adevărul și vă vor aștepta mereu să vă deschideți și să îi faceți să înțeleagă temeinic.
  • Condus de planeta Marte, atât pasiunea cât și furia femeilor Berbecului sunt legendare. Dacă se întâmplă să o facă furioasă, Dumnezeu să vă ajute dacă faceți acest lucru) nu o angajați într-un meci de strigare, aruncați lucrurile sau escaladați situația "Lupta înapoi". În schimb, luați o pauză, petreceți puțin timp și așteptați-o să se răcească. Fierce ca este, furia Berbecului trece destul de repede și ea vă va informa când este gata să vorbească.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar