Cum să găsești o fată care îi place crossdressers (pentru tineri)

Deci sunteți un tânăr încrucișat de sex masculin și veți găsi că doriți o fată care nu numai că vă acceptă încrucișarea voastră, ci și plăcerea din ea?Acest ghid este în mare parte scris pentru băieți în zonele urbane, dar unele dintre ele vor funcționa și pentru băieții din mediul rural.

Pași

  1. Imagine intitulată Găsiți o fată care îi place Crossdressers (pentru tineri) Pasul 1
1. Te îmbrăcați, și luați o privire bună în oglindă.Fii complet cinstit cu tine însuți, arăți bine?Un tip care arată bine încrucișat este mult mai probabil să facă o prietena care se bucură să-l vadă încrucișată.Băieții subțiri, de obicei, arată cel mai bine, dar dacă sunteți un pic de brawny, nu renunțați la speranță, o fustă pe un tip muscular topless poate arăta foarte atrăgător la femeia potrivită.
  • Imaginea intitulată Găsiți o fată care îi place Crossdressers (pentru tineri) Pasul 2
    2. Lucrați la aspectul dvs. Pentru a obține o fată care îi place să încrucișeze, ar putea fi necesar să se facă anumite modificări în aspectul tău en femme.Cele mai multe fete care le plac încrucișate nu-i plac formele de sân sau lucruri care vă modifică forma, așa că ar putea fi înțelept să evite acest lucru atunci când încercați să vă implicați cu o fată.De asemenea, este important să nu fiți extrem de pării ca fetele care le plac încrucișate rareori ca părul excesiv. Radeți-vă brațele, picioarele și pieptul cel puțin.Creșterea părului dvs. este, de asemenea, o idee bună, deoarece fetele care le place crossdressers preferă adesea bărbații cu păr lung.Este, de asemenea, o idee bună să vă perfecționați abilitățile de machiaj și să construiți un dulap care este șold și nu prea prăjit sau agitat (fără rochii de fetiță dacă nu mergeți la Gothic Lolita și nu prea multe rochii de bal, îmi pare rău) gândiți-vă de-a lungul Liniile pompelor clasice, o rochie neagră mică, poate un corset, sau blugi de fetiță și o cultură de top împerecheate, probabil, cu o boa de pene sau o fustă mini.De asemenea, este important să vă scoateți sprâncenele, dacă nu puteți scăpa de aruncarea lor, doar scoateți firele de păr să-i curățați puțin.Luați în considerare adaptarea privirii către o audiență Gothy sau Glam-y, deoarece femeile asociate cu aceste sub culturi sunt cel mai probabil să fie interesate de bărbații androginoși.
  • Imagine intitulată Găsiți o fată care îi place Crossdressers (pentru tineri) Pasul 3
    3. Studiați maeștrii.Deci, arăți partea (în cea mai mare parte) acum este timpul să faci niște reglare fină și să te uiți la felul de fete Girlie Guys.Nu pretindeți că sunteți altcineva, dar încercați să vă dați seama de apelul. Brian Molko al trupei Placebo, David Bowie În anii lui mai tineri, Michael Monroe din trupa Hanoi Rocks, Sean Brennan din trupa Londra după miezul nopții, Mana de Malică Malizer, Jeffree Star, și Johnny Depp sunt toate androginii și au toate îmbrăcate încrucișate... și femeile le găsesc incredibil de sexy.Urmăriți imaginea de groază stâncoasă, Tim Curry are atitudinea în jos, deși poate un pic mai campant decât majoritatea femeilor.
  • Imagine intitulată Găsiți o fată care Îi place Crossdressers (pentru tineri) Pasul 4
    4. Obțineți atitudinea.În primul rând, ajută dacă nu sunteți exagerat feminin atunci când încrucișați.Este bine să fii fată când este îmbrăcat încrucișat, dar nu exageră.Nu țipă când vezi un păianjen, cumpărați fata cu o băutură, nu mângâiați și luați pași mici.Făcând asta te face să arăți fie ca o regină de drag, sau pur și simplu prostie, să nu mai vorbim de a acționa ca și cum este un fel de vedere misoginistă asupra femeilor.În schimb, fii tu, nu vorbi doar despre lacurile și portofelele.Fetele care le plac crossdressers sunt cel mai probabil să fie atrase de tipii inteligenți și sensibili care își împărtășesc interesele (masculin și feminin), astfel încât să nu începeți să bateți în mod inutil, și nu vorbiți fără sfârșit despre sport, dacă nu le iubește și ei.De vreme ce fetele care le place androgyny sunt adesea implicate în scena muzicii rock învățarea de a juca un instrument poate fi o abilitate valoroasă.
  • Imagine intitulată Găsiți o fată care îi place Crossdressers (pentru tineri) Pasul 5
    5. Nu fi un sissy.Cuvântul Sissy este un misoginist, sugerând că feminitatea și slăbiciunea sunt similare, iar o mulțime de fete în băieți feminini sunt feministi, astfel încât păstrați-vă în minte.Dacă sunteți un feminist feminizat forțat pregătiți pentru o mulțime de dezamăgire.Fetele în băieți feminini nu doresc bărbați foarte supuși.Deci, este important să fii o persoană independentă și una dispusă să joace atât roluri supuse și dominante sexual.
  • Imagine intitulată Găsiți o fată care îi place Crossdressers (pentru tineri) Pasul 6
    6. Ieșiți și găsiți-vă fata.În cele din urmă, odată ce ați perfecționat aspectul dvs. câștigător, și atitudinea, ieșiți la unele cluburi, locații de muzică live sau alte hangouts asociate cu subculturile goth sau glam.În mod ideal, faceți acest lucru purtând îmbrăcăminte feminină și machiaj dacă vă simțiți încrezători și știți că este sigur să faceți acest lucru, continuați să vedeți ce fetele vă verifică, flirtează cu cei care sunt, dacă aveți interese comune obțineți un număr, dacă nu, atunci nu va funcționa.
  • sfaturi

    Gay baruri pe noaptea transgenderului, deși un grup distractiv de oameni, nu este un loc bun pentru a găsi femeile mai tinere, șold interesate de încrucișate.
  • Unele femei ca Crossdressers cu Apple Adam proeminent. Experimentați puțin pentru a afla ce vă place.
  • Fi un domn sau o doamnă, care vă convine vreodată. Gândiți-vă la plângeri femeile au întotdeauna despre bărbați și să încerce să ia în considerare acest lucru.Nu te uita la sânii ei, fii politicos, fii interesat.
  • Nu purtați părul prea des.Up-dos sunt adesea prea formale, și nu rock n `suficient de suficient pentru unii.Dacă veți purta o rochie formală, împerecheați-o cu părul neobișnuit, și machiajul neobișnuit, dar încă gustos.
  • Asigurați-vă că îmbrăcămintea dvs. este la modă / interesantă.Nimic nu se transformă într-o fată de pe un bărbat mai repede decât îmbrăcămintea de rău aleasă.
  • Lumina roz arată bine pe unii oameni dacă nu mergeți prea mult peste bord. Purtați-o în principal ca o culoare de accent pentru accesorii cum ar fi bijuterii, eșarfele sau portofelele.
  • Stai în spațiile LGBT. Dacă sunteți bine cercetate și un aliat (sau lgbt), vă veți potrivi probabil în mare!S-ar putea să găsiți o fată care este mai deschisă despre expresia de gen sau despre prietenii care vă pot prezenta.
  • Avertizări

    Aducerea unui prieten este o idee bună, deoarece există siguranță în numere.
  • Bărbații pot lovi pe tine, dacă nu te simți confortabil cu asta, atunci fii politicos și spune "Nu, mulțumesc." cum ar fi doamna clasică sunteți!
  • Nu fi înfiorător.
  • Unii oameni vă pot oferi probleme despre purtarea îmbrăcămintei femeilor, dacă le puteți lua, minunați, spuneți ceva înapoi, dacă nu puteți / nu sunteți sigur, rămâneți liniștiți și plecați.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Îmbrăcăminte de femei neobișnuite
    • Machiaj (în special a ochilor și rujul clasic sau luciul)
    • Înregistrări sau un instrument (opțional)
    • Un browser web capabil să caute fotografii
    • Pantaloni strânși (nu este necesar, dar util)
    • Pensetă
    • Materiale pentru cercetarea îmbrăcămintei
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar