Cum se îndoaie de gen

Sexul nu este la fel de simplu ca și lucrurile pe care le întâmpină în mod natural în funcție de sexul se naște în. În schimb, rolurile de gen care sunt conectate la sexul dvs. atribuit sunt învățate în timp, începând de la o vârstă foarte fragedă. În timp ce unii oameni urmează aceste norme, unii oameni aleg să-i împiedice. Acest lucru nu înseamnă întotdeauna aderarea la rolurile de gen ale celuilalt sex, ci jucând cu spectrul dintre masculinitate și feminitate. Experimentarea cu sexul în stilul dvs. personal sau stilul unui personaj vă îmbraci ca în cosplay, vă poate ajuta să creați un aspect care este unic propriu și vă poate exprima stilul personal și credințele politice în același timp.

Pași

Metoda 1 din 3:
Îndoirea aspectului dvs. de gen
  1. Imagine intitulată Bend Bend Pasul 1
1. Rochie partea. Scopul nu este neapărat să vă schimbați aspectul atât de mult încât un străin pe stradă ar crede că sunteți un sex pe care sunteți total bărbat sau femeie. În schimb, îndoirea de gen se referă la prezentarea atât a masculinității, cât și a feminității, în același timp. Cineva care se îndoaie cu succes poate face un străin face un dublu luat pentru că străinul nu poate să-și dea seama de sexul persoanei cu o privire rapidă.
  • Aceasta înseamnă că îndoirea sexului dvs. poate fi la fel de simplă ca și purtarea unei rochii dacă sunteți un bărbat sau purtați un costum de bărbați dacă sunteți o femeie.
  • Ar putea însemna, de asemenea, purtarea unui amestec de îmbrăcăminte feminină și masculină în același timp. De exemplu, cămașă și cravată pereche cu o fustă.
  • Imagine intitulată Bend Bend Pasul 2
    2. Stilul părului într-un mod neobișnuit pentru sexul tău. Acest lucru ar putea include o tăietură de buzunar pentru o femeie sau o lungime de umăr trecut pentru un bărbat. Acest lucru ar putea include o tunsoare sau doar așa cum este părul tău.
  • Există niște coafuri care funcționează bine pentru bărbații și femeile generite în mod tradițional, cum ar fi un scurt pixie tăiat. Aceste coafuri pot fi o idee bună pentru cineva care îi place să se joace cu gen, deoarece puteți folosi schimbări simple de stil pentru a juca cu masculinitate și feminitate.
  • Imagine intitulată Bend Bend Pasul 3
    3. Experimentați cu accesorii. Contrastul poate fi o mulțime de distracție. Purtând o rochie feminină cu o centură de piele groasă și cu cizme de luptă, sau purtând un costum masculin convențional cu bijuterii feminine este o îndoire clasică de gen.
  • Purtați pantofi pe care aceiași sexi dvs. nu ar purta de obicei. În mod evident, cel mai evident exemplu ar fi un om purtând tocuri înalte.
  • De asemenea, puteți încerca să purtați accesorii de păr feminin dacă sunteți un bărbat.
  • Imagine intitulată Bend Bend Pasul 4
    4. Joacă cu alte forme de aspect. Dacă identificați ca om, dar doriți să vă îndoiți sexul, încercați să purtați machiaj. Dacă vă identificați ca o femeie, dar doriți să jucați cu genul, încercați să vă cultivați părul corpului, indiferent dacă acesta este picioarele, axile sau părul facial.
  • Părul facial, în special, pe o altă persoană de prezentare feminină, poate da cu adevărat "amestecat" semnale de gen.
  • Machiajul poate fi utilizat într-o mare varietate de moduri. În mod tradițional, mulți oameni își evidențiază ochii cu umbra ochilor, buzele cu rujul și obrajii cu rouge, totuși îl puteți folosi în moduri complet netradiționale, dacă vă place. Puteți utiliza cantități mici sau vă puteți acoperi fața în ea!
  • Metoda 2 din 3:
    Schimbarea comportamentului dvs. de gen
    1. Imagine intitulată Bend Bend Pasul 5
    1. Explorați hobby-urile de obicei preluate de celălalt sex. Există o mare varietate de moduri în care comportamentele noastre sunt modelate de așteptările genderate. Puteți schimba aceste comportamente în sus, doar în același mod în care vă puteți schimba aspectul. Începeți prin explorarea intereselor sau hobby-urilor care sunt genere într-un mod care nu se aliniază cu sexul dvs.
    • Poate că ați dorit întotdeauna să jucați un sport pe care majoritatea oamenilor dvs. de sex nu le joacă. Căutați online pentru echipe care vă vor permite să jucați sau să recrutați niște prieteni să se joace cu dvs.
    • Luați o clasă despre ceva ce ați vrut mereu să știți, dar nu ați învățat despre sexul dvs. De exemplu, ați putea lua o clasă de tâmplărie, o clasă de cusut sau o clasă de robotică.
  • Imagine intitulată Bend Bend Pasul 6
    2. Modificați rolurile de gen în relațiile dvs. Benzirea sexului poate fi despre aspect, dar este, de asemenea, despre modul în care interacționați cu alte persoane din societate. Pentru a schimba aceste interacțiuni genere, va trebui să înțelegeți cum au fost generat interacțiunile și relațiile anterioare. Odată ce înțelegeți câteva dintre modalitățile pe care aceste relații au fost genere, puteți începe să le schimbați.
  • De exemplu, poate că faceți treburi în mod tradițional în jurul casei. Încercați să faceți ceva care în mod normal nu ar fi în cazul dvs., fie că este vorba de feluri de mâncare, fixând mașina sau cumpărăturile de bacanie.
  • Acest lucru poate însemna, de asemenea, că schimbați modul în care interacționați cu oamenii. Poate sexul tău este de sex feminin și stai doar cu alte femele când te duci la adunările de familie. Poate că ați putea încerca să petreceți mai mult timp cu oamenii din familia voastră.
  • Este posibil ca deja să faceți lucruri care nu sunt asociate în mod tradițional cu sexul dvs. Aceasta înseamnă că ați fost deja îndoit de gen fără să-l cunoașteți!
  • Imagine intitulată Bend Bend Pasul 7
    3. Ia un loc de muncă care nu este în mod tradițional făcut de sexul tău. Puteți să vă îndoiți de gen la un nivel mai extrem, dezvoltând o carieră în afara celor asociați de obicei cu sexul dvs. Acest lucru poate fi dificil de realizat, deoarece există bariere pentru a obține locuri de muncă non-tradiționale, dar aceste bariere primesc tot timpul.
  • Poate că sunteți femeie și doriți să deveniți dulgher. Prin a deveni un dulgher, vă îndoiți așteptările de gene plasate pe dvs. și vă transformați așteptările de gene ale acestui comerț în același timp.
  • Metoda 3 din 3:
    Îndoirea sexului unui caracter
    1. Imagine intitulată Bend Bend Pasul 8
    1. Alegeți un caracter cosplay. Uneori, devenind altcineva vă permite să jucați mai ușor cu genul. Puteți merge în afara dvs. și puteți explora alte identități. Cei care se bucură de Cosplay, termenul de îmbrăcare în costum ca personaj de la ficțiune, se îndoaie de gen în mod obișnuit.
    • Primul pas este să alegeți pur și simplu un personaj pe care îl iubiți, indiferent de sexul lor. De exemplu, acest lucru ar putea fi un personaj de la emisiunea TV preferată, comic, carte sau film.
  • Imagine intitulată Bend Bend Pasul 9
    2. Imaginați-vă cum se poate schimba sexul personajului. Când faceți cosplay, aveți capacitatea de a schimba caracterul într-o varietate de moduri. Împreună cu schimbarea perioadei de timp a personajului sau a îmbrăcăminții, vă puteți schimba și genul.
  • De exemplu, cine spune că Darth Vader trebuie să fie bărbat? Încercați să faceți un costum cosplay unde Darth Vader va fi citit ca o femeie.
  • Un alt exemplu ar putea fi albă de zăpadă. Cum ați putea face un costum care să fie citit ca bărbat, dar și ca zăpadă albă?
  • Imagine intitulată Bend Bend Pasul 10
    3. Decideți să vă schimbați sexul în loc de genul personajului. Nu trebuie întotdeauna să schimbați sexul personajului la îndoirea genului în cosplay. În schimb, ați putea alege un personaj care este un sex pe care nu îl aveți.
  • De exemplu, dacă identificați ca o femeie, ați putea alege să vă îmbraci ca un bărbat Luke Skywalker. Practic, ați fi îndoit de genul de îmbrăcăminte prin îmbrăcăminte.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    "Gender-Bender" poate fi o cutie la fel de mult ca "masculin" și "Femeie" poate sa. Purtați ceea ce doriți. Dacă doriți să purtați ceva "convenţional" Într-o zi, faceți asta. Ce contează este ceea ce doriți.
  • Simte-te bine! Nu răsturnați dacă ceea ce faceți sau spuneți sau purtați este corect. Doar fii tu și faci ceea ce vrei.
  • Avertizări

    Pot exista un risc implicat în îndurarea de gen, în funcție de locul în care vă aflați și cu care interacționați cu. Normele de gen sunt atât de grave la unii oameni care îi împiedică să provoace o reacție furioasă sau violentă. Această reacție nu este corectă sau ok, dar ar trebui să știți că se poate întâmpla.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar