Cum să aplicați machiajul pentru a arăta mai mult masculin

Dacă sunteți un bărbat, poate doriți să aplicați machiaj pentru a vă îmbunătăți caracteristicile naturale. De asemenea, puteți explora o nouă identitate de gen sau în procesul de tranziție. Indiferent de motivele dvs., există multe modalități de machiaj care poate fi folosită pentru a spori masculinitatea.

Pași

Metoda 1 din 3:
Aplicând elementele de bază
  1. Imagine intitulată Aplicați machiajul pentru a arăta mai mult masculin Pasul 1
1. Aplicați un strat de balsam de frumusețe. Acest lucru vă va împiedica pielea și ascundeți niște pete și decolorări. Ar trebui să utilizați balsam peste fundație. Fundația o va face evident că purtați machiaj. Balsam vă va elimina caracteristicile, pregătindu-ți fața pentru machiaj, fără a face acest lucru purtați machiaj evident.
  • Utilizați degetul arătător la DAB DOTS de balsam de frumusețe în jurul feței. Concentrați-vă pe zonele în care pielea dvs. este neuniformă.
  • Utilizați o perie de puf sau degetele pentru a amesteca balsamul în piele. Utilizați mișcări circulare și continuați amestecarea până când fundația pare naturală. Nu trebuie să vedeți linii evidente sau note pe față.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul pentru a arăta mai mult masculin Pasul 2
    2. Acoperiți pete cu concealer. Concentrați-vă pe zonele predispuse la acnee, cum ar fi bărbia și fruntea, precum și sub ochii tăi. Puteți folosi degetele pentru a aplica concealer. De asemenea, puteți folosi bagheta care a venit cu pachetul.
  • Ca și în fața fundației, lucrați la concealer în piele cu mișcări circulare. Puteți folosi degetele, o perie sau un burete de machiaj.
  • Continuați să amestecați până când concealerul pare natural. Ar trebui să se amestece în fundația dvs. și tonul pielii. Nu ar trebui să existe linii pe față.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul pentru a arăta mai mult masculin Pasul 3
    3. Utilizați o pulbere pentru a reduce strălucirea. După aplicarea fundației și a concealerului, machiajul dvs. nu va fi diferit de machiaj feminin. Ar trebui să luați măsuri pentru a reduce aspectul strălucitor lăsat de fundație și acoperă. Pulberea de machiaj ar trebui să fie întreruptă pe fața dvs. pentru a plictisit aspectul machiajului dvs. fundamental.
  • Alegeți o fundație de pulbere care se potrivește cu tonul dvs. natural al pielii. Dab fundația peste fața dvs. folosind o perie mare.
  • Vizați zonele de pe fața voastră care sunt cel mai rău. Obrajii și cheagurile, de exemplu, pot fi strălucitoare după aplicarea fundației de cremă și acoperirea.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul pentru a arăta mai mult masculin Pasul 4
    4. Contur în jurul feței tale. Bărbații tind să aibă mai multe caracteristici unghiulare. Puteți crea acest lucru folosind o nuanță mai închisă de evidențiere sau de fundație pentru a crea iluzia umbrelor în jurul pometului, maxilarului și a frunții. Utilizați o pensulă de contur mic pentru a aplica machiajul.
  • Începeți cu obrajii. Suge în obraji și trageți o linie întunecată care rulează pe pomeții tăi. Desenați o altă linie care trasează bărbia și linia inferioară a maxilarului. Acest lucru va crea o structură facială mai clară și mai masculină.
  • Desenați o ușoară formă L pe ambele temple. Apoi, pe frunte, umbrați o formă triunghiulară pe ambele părți ale frunții. Trageți triunghiul deasupra arcului fiecărei sprâncene.
  • Utilizați o pulbere ușoară pentru a amesteca nuanțele de contur în întreaga chină. Nu ar trebui să fie evident că purtați machiaj. Utilizați o perie mare și mișcări circulare pentru a se amesteca.
  • Scopul liniilor mai clare, fără a face mai aspru.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul pentru a arăta mai mult masculin Pasul 5
    5. Umbra în jurul nasului tău pentru a face să pară mai mare. Bărbații tind să aibă nasuri mai mari și mai definite. Folosind o fundație întunecată sau o evidențiere, vă puteți umbra în jurul nasului pentru ao face mai proeminent. Utilizați o perie mare pentru a aplica.
  • Umbra ambele părți ale nasului. Acest lucru va întuneca și zona. Bărbații tind să nu poarte fundație, astfel încât zonele din față, de obicei, arată mai întunecate. Asigurați-vă că nu umblați sub vârful nasului, precum și părțile laterale ale fiecărei nori.
  • Umbra zona în care nasul vă întâlnește osul de frunte. Acest lucru creează aspectul unei umbre sub sprâncene. Acest lucru este important, deoarece bărbații tind să aibă mai multe sprâncene mai proeminente.
  • Metoda 2 din 3:
    Rafinarea ochilor tăi
    1. Imagine intitulată Aplicați machiajul pentru a arăta mai mult masculin Pasul 6
    1. Utilizați machiaj pentru a vă face ochii mai mici. Bărbații tind să aibă ochi care sunt mai mici în aparență. Prin urmare, doriți să vă faceți ochii să pară mai mici cu utilizarea machiajului. Pentru a face acest lucru, folosiți un concealer mai ușor decât tonul pielii sub ochi.
    • Utilizați degetele pentru a aplica Concealer chiar sub ochi. Aplicați într-un arc care urmează de-a lungul pleoapei inferioare.
    • Continuați să lucrați la concealer până când se amestecă în mod natural cu pielea. Când ați terminat, ochii ar trebui să arate puțin mai mici.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul pentru a arăta mai mult masculin Pasul 7
    2. Tratați sprâncenele. Obținerea corectă a sprâncenelor este cea mai importantă parte a creării unui aspect masculin folosind machiajul.Sprâncenele masculine tind să fie mai stricte decât sprâncenele feminine. Ei au tendința de a lipsi de formă. În timp ce sprâncenele de sex feminin sunt arcuite ușor, sprâncenele masculine pot fi mai groase și mai brandate. Puteți folosi machiajul pentru a completa golurile în sprâncenele dvs. și le puteți forma într-un stil mai masculin.
  • Utilizați o pulbere de sprâncene care se potrivește cu culoarea dvs. naturală a frunții. Utilizați o pensulă mică pentru a începe aplicarea machiajului. Începeți aplicarea pulberii la capătul sprâncenei cel mai apropiat de nas.
  • Completați orice lacune din părul sprâncenei pentru a le face să pară mai groase. Pe măsură ce lucrați în calea sprâncenelor, aplicați machiajul într-o linie dreaptă. Lucrați împotriva curbei naturale a frunții dvs. Amestecați machiajul într-un mod care face ca sprancena să pară mai strictă.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul pentru a arăta mai mult masculin Pasul 8
    3. Utilizați un ochi subtil. Puteți să vă îmbunătățiți ochii puțin cu ochiul de plecare. Aceasta va atrage atenția asupra ochilor și sprâncenelor masculine. Cu toate acestea, utilizați o nuanță subtilă. O umbră întunecată și vizibilă poate arăta mai feminină.
  • Aplicați ochelarii chiar la linia dvs. de bord. Du-te pentru o umbră maro maro sau ciocolată.
  • Selectați o căptușeală pe bază de pulberi. Acest lucru va fi mai puțin vizibil decât alte căptușeli, definind, de asemenea, ochii tăi.
  • Metoda 3 din 3:
    Îmbunătățirea părului facial
    1. Imagine intitulată Aplicați machiajul pentru a arăta mai mult masculin Pasul 9
    1. Alegeți o pulbere de sprâncene care se potrivește cu părul facial. Puteți utiliza pulberea de sprâncene pe părul feței existent pentru ao face să pară mai groasă și mai scump. Opriți de un magazin de farmacii locali sau de machiaj. Căutați o pulbere de sprâncene care se potrivește cu culoarea părului tău natural.
    • Este posibil să fie nevoit să experimentați cu mai multe tipuri diferite de pulbere de sprâncene înainte de a găsi una care arată natural pe tine.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul pentru a arăta mai mult masculin Pasul 10
    2. Aplicați pulberea peste părul feței existente. Utilizați o pensulă mică. Îndepărtați-l în pulberea de sprâncene. Apoi, aplicați pulberea peste părul feței existente.
  • Utilizați mișcări circulare pentru a pulveriza pulberea peste părul feței. Acordă o atenție deosebită zonelor în care există lacune în părul facial.
  • Țineți minte, acest lucru nu va funcționa și dacă părul tău facial este doar în creștere. Vrei să aștepți până când miriștea ta este destul de vizibilă înainte de a încerca acest lucru.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul pentru a arăta mai mult masculin Pasul 11
    3. Asigurați-vă că ați amestecat machiajul. În caz contrar, machiajul dvs. va arăta nefiresc.Amestecați machiajul în gât și obrajii, astfel încât culoarea se estompează treptat. O schimbare dramatică a culorii sau a texturii va face evident că purtați machiaj.
  • sfaturi

    Poate dura mai multe încercări înainte ca machiajul să arate natural. Nu vă descurajați. Este nevoie de practică pentru a aplica corect machiajul.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar