Cum să devii un bărbat alfa

Alpha Bărbați sunt întruchiparea masculinității. Ei sunt băieții care întotdeauna par a fi liderul pachetului, proiectând o autoritate obișnuită în orice situație. Dacă doriți să fiți văzuți ca un bărbat alfa, încercați să emândi calitățile pe care le vedeți în alți lideri naturali, cum ar fi postura și manierismul lor.

Pași

Metoda 1 din 4:
Privind cel mai bun
  1. Imaginea intitulată devine un pas al alfa mascul 1
1. Păstrați-vă igiena impecabilă. Vrei să rămâi în căutarea și mirosul curat. Duș zilnic, utilizați deodorant și purtați haine curate.
  • Evitați colonia puternică. Un miros excesiv poate face ca oamenii să fie incomod și poate agrava condițiile de sănătate cum ar fi astmul. Vrei o personalitate puternică, nu un miros puternic.
  • Imaginea intitulată devine un pas al alfa mascul 2
    2. Imbraca-te bine. Încearcă să arăți mai bine decât băieții din jurul tău, ca să ieși afară. De exemplu, purtați modele, cămăși, pantaloni frumosi și, eventual, o cravată. Nu purtați cămăși care publică un nume de marcă sau o bandă preferată - doriți să vă faceți publicitate. Citit Cum se îmbracă bine ca un tip Pentru mai multe sugestii.
  • Îmbrăcați bine nu înseamnă îmbrăcarea, în mod necesar. Hainele tale ar trebui să te potrivească bine, ar trebui să fie confortabile și ar trebui să fie adecvate pentru situație. Amintiți-vă-Haine sunt îmbrăcăminte de ferestre. Dacă vă exudeniți încrederea și puterea și respectați respectul de prezența voastră, hainele voastre vor fi secundare.
  • Imaginea intitulată devine un pas al alfa mascul 3
    3. Alăturați-vă la o sală de gimnastică și obțineți fiți. Stați în formă nu vă va face un bărbat alfa - care trebuie să vină din interior - dar va ajuta la sănătatea și bunăstarea voastră. De asemenea, trimite un alt semnal: Omul care are grijă de el însuși poate avea grijă de alții.
  • Imaginea intitulată deveni un pas al alfa masculin 4
    4. Încrederea proiectului prin limbajul corpului. Modul în care vă purtați vorbește cu volumele celor din jurul vostru, fără să faceți nici un sunet. Poziția dvs., gesturile mâinilor, poziția dvs. - toate acestea trimite semnale celor din jurul dvs. despre locul dvs. în lume. Vrei ca aceste semnale să fie puternice și încrezătoare, nu protectoare și mici. Iată câteva exemple de limbaj corp de încredere:
  • Stați sau stați drept. Nu vă slăbiți. Arătați-vă înălțimea completă în prezența adulților.
  • Strângeți degetele. Apăsați vârful degetelor ambelor mâini împreună, cu palmele separate. O incredere de incredere mai mare, atâta timp cât nu vă atingeți gura cu vârful degetelor.
  • Pune-ți mâinile în spatele tău. Această postură sugerează deschiderea și încrederea.
  • Face contact vizual (dacă este adecvat din punct de vedere cultural). Uită-te la persoana cu care vorbești. Pentru a evita privirea, încercați să vă mișcați privirea de la un ochi la altul, apoi la gură. Priviți pe scurt din când în când.
  • Pune-ți mâinile în buzunar, cu degetele tale. Aceasta semnalează încrederea și poate puțin scufundat.
  • Imaginea intitulată devine un pas de sex masculin alfa 5
    5. Nu vă fie frică să umpleți camera cu prezența dvs. Stați cu postură puternică, utilizați gesturi expansive și arătați relaxat și confortabil în împrejurimile dvs. Vedea Cum să arătați accesibil Pentru mai multe sfaturi despre căutarea total la ușurință în orice situație.
  • Imaginea intitulată devine un pas al alfa masculin 6
    6. Oferiți-i practică. Dacă nu sunteți obișnuit să căutați sau să vă simțiți încrezători, poate dura ceva timp pentru a se adapta. Asta este normal. Lucrează la construirea obiceiului de încredere. Dacă alunecați, amintiți-vă că mâine este o nouă zi. Va fi mai ușor de practic.
  • Încercați să prezentați înainte de o provocare pentru a vă ajuta să vă simțiți mai puternici. Dacă aveți nevoie de un loc privat, mergeți la toaletă.
  • Amintiți-vă de ceva ce ați făcut bine în trecut și luați o clipă pentru a vă mândri de tine.
  • Metoda 2 din 4:
    Lucrul pe tine însuți
    1. Imaginea intitulată devine un pas de sex masculin alfa 7
    1. Dezvoltați noi competențe. Prin învățarea unor noi abilități și dezvoltarea de noi abilități, vă păstrați mintea și corpul ascuțit și în formă. Vă ajută să dezvoltați un set de calificări bine rotunjite care vă va face să mergeți la tipul în care oamenii au întrebări. Deveniți un bărbat nu doar de stil, ci de substanță, studiind lucruri care vă interesează și deveniți converșiți și practicați în fiecare idiom. Învăța Cum la cutie, construi o vărsare, Mergeți pe mâini, face o lovitură de rundă, supraviețui în pădure, sau câștiga o luptă de stradă. Dezvoltați-vă mintea prin învățarea despre arhitectură, artă și muzică.
  • Imaginea intitulată devine un pas al alfa masculin 8
    2. Fi sigur în cine sunteți. Evaluați fiecare fațetă a cine sunteți și acceptați-o. Nu încercați niciodată să vă ascundeți sau să vă schimbați doar pentru a vă mulțumi altora. În schimb, fiți cea mai bună versiune a cine sunteți deja.
  • Capitalizați ceea ce vă face diferit. Ești geeky? Fi cel mai bun geek pe care îl puteți fi. Într-un scaun cu rotile manual? Asta înseamnă că ai un antrenament în fiecare zi. Ești gay? Fi un om gay încrezător. Nu lăsați alții să vă facă să vă simțiți rău despre cine sunteți.
  • Va realiza probabil că aveți câteva defecte, cum ar fi să nu vă afirmați destul de bine sau să fiți judecători uneori. Spune-ti "Toți avem defecte. Asta nu mă face o persoană rea. Lucrez la asta și voi deveni un om mai bun."
  • Un om sigur nu lăsa definițiile înguste ale masculinității să-l constrângă. Un om nesigur ar putea simți că trebuie să fie 100% masculin tot timpul. Dar un om încrezător nu se teme să poarte roz, cookie-uri de coacere, să plângă dacă are nevoie, să joace o petrecere de ceai cu o fetiță sau să facă altele "feminin" lucruri dacă asta îi place. Dacă alți oameni cred că este unsmanly... aceasta este problema lor. El știe deja că e un om.
  • Imaginea intitulată devine un pas de sex masculin alfa 9
    3. Aveți grijă de responsabilitățile dvs. Un bărbat alfa nu este un Slacker, și el nu lăsă alte persoane să se simtă ca și cum trebuie să aibă grijă de îndatoririle sale. Trageți greutatea la domiciliu, în proiecte de grup, cu treburi și cu alte responsabilități în viață. Nu spuneți "altcineva va avea grijă de ea." Ia initiativa.
  • Imaginea intitulată devine un pas de sex masculin alfa 10
    4. Fii încrezător. Acest lucru nu poate fi supraestimat. Dacă vă gândiți foarte mult de tine și credeți că în mod incontestabil în propriile dvs. capabilități, bărbații și femeile vor răspunde la tine. Nu confunda încrederea cu aroganța. Încrederea demonstrează o rezistență interioară liniștită, garanție și fiabilitate. Aroganța este doar scăzută stimă de sine întoarsă, iar percepția oamenilor vor avea este cea a unui om gol, nesigur, chiar antiteza bărbatului alfa.
  • Imaginea intitulată devine un pas al alfa masculin 11
    5. Găsiți câteva modele bune. Un model bun este încrezător, capabil, respectuos, și un fel cu alții. Căutați oameni care au calități pe care le admirați și urmăriți cum acționează în diferite situații.
  • Urmăriți cum vorbesc, cum stau și cum acționează. Alfa bărbați tind să aibă o poziție dreaptă și să se plimbe cu ușurință și de încredere.
  • Urmăriți cum arată. Părul lor, îmbrăcămintea lor. Alfa bărbați sunt interesați de moda bărbaților și știu cum să o folosească pentru a se arăta mai atractivă.
  • Metoda 3 din 4:
    Interacționând cu ceilalți
    1. Imaginea intitulată devine un pas al alfa masculin 12
    1
    Asculta. Barbatul Alpha, adevăratul lider, petrece mai mult timp ascultând decât să vorbească. Ascultați activ și atent, iar oamenii vor răspunde. Cu cât ascultați mai mult fără judecată, cu atât mai mulți oameni vă vor deschide și vă pot spune chiar lucruri pe care nu le spun niciodată nimănui. Acest lucru se datorează faptului că au încredere în tine innări - o trăsătură cheie a bărbatului Alpha.
    • Să presupunem că toată lumea are ceva interesant să te învețe. Un om grozav este întotdeauna învățând lucruri noi și consolidându-și abilitățile.
    • Validați sentimentele oamenilor Când vă deschid până la tine. Acest lucru îi ajută să se simtă mai pozitiv și să se simtă ca și cum ar fi dreptate să se confrunte în tine. Este o modalitate bună de a arăta compasiune - o trăsătură esențială pentru orice lider.
  • Imaginea intitulată devine un pas al alfa masculin 13
    2. Tratați oamenii bine, chiar dacă nu au nimic de oferit. Fiți respectuos atunci când vorbiți cu copiii, persoanele în vârstă, persoanele fără adăpost și persoanele cu dizabilități (indiferent dacă sunt la fel de capabile ca oricine altcineva sau nu). Un om slab suge până la oameni care îl pot ajuta și ignoră sau este nepoliticos pentru oamenii care nu pot. Un om cu adevărat mare tratează oamenii "de mai jos" el ca fiind egal și crede că toată lumea merită respect și demnitate.
  • Refuză să discrimineze. Lăsați-vă la orice prejudicii pe care le aveți împotriva femeilor, oamenilor de culoare, minorități religioase, persoane cu handicap, oameni săraci, oameni supraponderali și oameni din alte grupuri marginalizate.
  • Imaginea intitulată devine un pas de sex masculin alfa 14
    3. Împuterniciți alte persoane. În timp ce un om nesigur poate rupe alte persoane în jos, un om încrezător dorește să-și împărtășească abilitățile și încrederea cu alți oameni, să-i ajute să fie cei mai buni. El îi încurajează și își sărbătorește succesele.
  • Un om mare poate îndruma unii oameni și se mândrește cu succesele lor.
  • Imaginea intitulată deveni un pas de sex masculin alfa 15
    4. Utilizați umorul în avantajul dvs. Asta nu înseamnă să fii clovnul camerei, dar că ar trebui să fii capabil să zâmbești cu o plăcere autentică, să râzi de tine, chiar să râzi cu alții, fără să păzească sarcastic sau răufăcător.
  • O glumă bună poate dezamorsa uneori o situație tensionată.
  • Atunci când îi tachineze pe alții, fii atenți la nesiguranța lor. Doar tachina despre ceva pe care îl cunoașteți cealaltă persoană nu este nesigură. De exemplu, dacă sora ta iubește că este scurtă, este bine să o tachinezi despre cât de mică este ea. Dar dacă se simte nesigură despre asta, atunci ar trebui să alegeți altceva să o tachinezi.
  • Imaginea intitulată deveni un pas de sex masculin alfa 16
    5. Arătați aprecierea pentru eforturile altora. Lăsați-i să știe că observați munca grea și munca bună pe care o fac. Mulțumesc când fac ceva pentru dvs. și le complimentează pe un proiect pe care au muncit din greu.
  • Imaginea intitulată devine un pas al alfa de sex masculin 17
    6. Fi cinstit. Unii simt că bărbații alfa vor minți și va înșela să obțină ceea ce vor, dar acest lucru se aplică numai oamenilor care sunt altceva decât bărbați alfa. Dacă vă găsiți, trebuie să călcați pe cineva să vă gândiți că merită timpul și energia lor, este de fapt dovezi că nu sunteți.Asigurați-vă că câștigați tot ce obțineți Adoptarea unei politici de onestitate radicală. Fi exact cine sunteți în orice moment - toți ceilalți vă pot lua sau vă pot lăsa.
  • Nu vă ascundeți intențiile. Lăsați oamenii să știe ce vrei.
  • Cunoașteți diferența dintre a fi cinstit și a fi un ticălos onest. Uneori, o deflecție politicoasă (cum ar fi "Cred că rochia albastră vă potrivită mai bine") este mai bună decât onestitatea brutală (cum ar fi "arăți urât în ​​asta").
  • Se străduiesc să fie vrednici de încrederea altora. Un tip mediu, amoral sau bigotat nu este un lider bun.
  • Imaginea intitulată deveni un pas al alfa masculin 18
    7. Afișați empatia. Un om grozav îi pasă de alți oameni și este dispus să-l arate. El ia timp pentru a asculta și a le lua în considerare perspectivele lor și va ajuta adesea oamenii când sunt într-un loc dur.
  • Imaginea intitulată devine un pas de sex masculin alfa 19
    8. Mai presus de toate, Fii lider. Acest lucru înseamnă că nu numai că se ocupă de o situație, dar o face bine. Începeți în împrejurimile dvs. imediate Fiind un lider la locul de muncă, ajutând echipa dvs. să efectueze sau chiar Afirmând-vă ca lider de pachete de câine.Practică ființă genul de lider pe care oamenii vor dori să îl urmeze- Și nu doar primul care sa oferit voluntar pentru slujbă.
  • Metoda 4 din 4:
    Datând cu încredere
    1. Imaginea intitulată devine un pas de sex masculin alfa 20
    1. Aflați cum să faceți flirt. Știind cum să creeze o conexiune romantică este esențială pentru a fi văzută ca un bărbat alfa. Fiind încrezător, realizat și atractiv nu înseamnă neapărat că aveți ceea ce este nevoie pentru a interacționa cu un partener potențial, dar vă va oferi un avantaj uriaș.
    • Dacă doriți să dovediți că vă întâlniți cu materialul cu cineva cu care sunteți "prieteni", citiți-vă Cum să scapi de zona prietenului.
    • Faceți-vă intențiile clare. Nu presupuneți că oamenii vă pot citi mintea. Ei trebuie să știe că sunteți interesat.
    • Lucrați la citirea semnelor că cineva este interesat. Dacă flirtul dvs. funcționează, atunci cealaltă persoană se va întoarce spre tine, zâmbește și râde, folosește limbajul corpului deschis și va fi foarte conversațional. Dacă persoana nu este interesată, se vor întoarce, se uită inconfortabil sau plictisit, folosiți în afara limbajului corpului și nu vorbiți prea mult.
  • Imaginea intitulată devine un pas al alfa masculi 21
    2. Ia respingere în pas. Urmărind cineva care ți-a spus deja "Nu" te face să arăți disperat și face ca cealaltă persoană să fie inconfortabilă sau nervoasă. Politic de încheie conversația, dați persoana un zâmbet, așa că știu că nu veți merge cu privire la decizia lor și treceți la cineva care este un meci mai bun.
  • Rețineți că există multe motive pe care cineva le-ar putea întoarce. Poate că văd deja pe cineva, poate că nu se simt gata pentru o relație chiar acum, poate că nu sunt compatibile (e.G. o lesbiană) sau poate că au un tip specific care nu vă potrivește. Asta e ok. Nu ai fi dat doar nici o persoană de pe stradă, pentru că ai un tip. Alți oameni au și tipuri.
  • Reduce orice sentimente de drept. Un om mai mic ar putea să se plângă că femeile nu-i dau o șansă. Dar un om grozav știe că nimeni nu îi datorează nimic și se poate continua. Obținerea descurajată din când în când este normală. Dar asta nu este o scuză pentru a fi nepoliticos.
  • Imaginea intitulată deveni un pas de sex masculin alfa 22
    3. Afișați afecțiunea partenerului dvs. Nu lăsați niciodată alte îndoieli importante cât de mult îți pasă de ei. Găsiți modalități de a le arăta că vă pasă: atingerea lor, făcând lucruri pentru ei, petrecând timp cu ei, oferindu-le complimente, et cetera. Arătați-le cât de mult îi prețuiți și le doriți în viața voastră.
  • Imaginea intitulată devine un pas de sex masculin alfa 23
    4. Fi dispus să fie vulnerabili. Este nevoie de putere pentru a vă dezvălui sentimentele interioare și a vorbi despre luptele voastre. Acest lucru oferă partenerului dvs. posibilitatea de a vă ajuta și să vă arătați cât de mult le pasă.
  • Imaginea intitulată devine un pas al alfa masculin 24
    5. Tratați partenerul cu demnitate și respect. Arătați-le că sunt importante pentru dvs. și simțiți că merită cel mai mare respect. Acest lucru este important dacă doriți să se simtă ca și cum ar fi norocos să fie cu tine. Arată cât de mult contează pentru dvs.
  • sfaturi

    Nu fixați pe femei. Dacă vă investiți timpul în îmbunătățirea dvs., admiratorii vă vor răsfăța ca rezultat.
  • Practicați-vă propriul lider. Lucrați la postura dvs. la domiciliu, chiar și atunci când nimeni nu se uită. Stați înalt în scaunul dvs., acționați cu decisivitate și citiți o carte despre ceva care vă interesează în loc să vizionați televizorul.
  • Rămâi concentrat. Nimeni nu se naște un lider, câștigă respectul inerent în poziție. Devenind un bărbat alfa, are nevoie de timp pentru a dezvolta încrederea, poise și cunoștințe. Au încrederea că vă veți atinge scopul și vă veți atinge obiectivul va fi deja în vedere!
  • Concentrați-vă doar pe punctele forte și să vă îmbunătățiți punctele slabe. Bărbații devin încrezători în timp. Toată lumea este un amestec de alfa și beta în funcție de alegerea lor de expertiză.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar