Cum să aliniați un prieten toxic de la grupul dvs. De prieteni

Aveți acea persoană în grupul de prieteni pe care nimeni nu pare să-i placă, dar toată lumea se ridică pentru a evita confruntarea? Aceasta este o situație dificilă, deoarece nimeni nu vrea să fie tipul rău și să spună persoanei nedorite să scadă. Din fericire, există metode subtile, dar eficiente de a îngheța persoana toxică.

Pași

  1. Imagine intitulată Alienate Un prieten toxic din grupul dvs. Pasul 1
1. Sună restul grupului. În primul rând, este important să ecartament în mod obișnuit și necalant, unde restul grupului de prieteni se află pe problema persoanei nedorite. Dacă consensul general este de a lovi cu piciorul această persoană din grup, atunci procedați cu următorii pași.
  • Imagine intitulată Alienate Un prieten toxic din grupul dvs. Pasul 2
    2. Începeți să evitați prietenul nedorit în orice mod posibil. Nu-l invită la mese, uitați să îl scrieți înapoi, anulați planurile pe care le-ați făcut cu această persoană sau să declin imediat când este oferită de individ. Acest lucru este important deoarece a face acest lucru în timp va forța prietenul nedorit să-și umple timpul liber cu alte persoane.
  • De exemplu, dacă tu și prietenii tăi nu mai ai prânz cu prietenul nedorit, atunci el sau ea va găsi pe altcineva să mănânce cu mult timp. Acest lucru este crucial pentru că face procesul de tăiere mult mai ușor pe drum, știind că prietenul nedorit are noi prieteni sau cunoștințe pentru a se întoarce.
  • Imagine intitulată Alienate un prieten toxic din grupul dvs. de grup Pasul 3
    3. Creați distanța fizică între restul prietenilor și prietenul nedorit. Aceasta înseamnă că, dacă el sau ea este colegii de cameră cu unul dintre prietenii dvs. sau cu dvs., mutați cu promptitudine camere sau apartamente. Izolarea de la persoana nedorită face împărțirea mai probabilă. Declanșează un sentiment disperat de Fomo (teama de a pierde) la prietenul nedorit. Acest pas este locul în care lucrurile ar putea fi încălzite. Prietenul nedorit poate deveni confruntat și întreabă de ce grupul se distanțează de el sau de ea. Un răspuns la acest lucru ar fi să citeze argumente anterioare sau de dezacorduri și să aibă câteva scuze în buzunarul din spate pentru copierie.
  • De exemplu, noul loc este mai aproape de muncă, noul loc este mai mare, sau noul loc este într-o zonă mai bună. Aproape orice va face, atâta timp cât o vindeți!Face ca acest mic atribut ca situata ta actuala cu prietenul nedorit, lipseste inseamna lumea pentru tine.
  • Imagine intitulată Alienate Un prieten toxic din grupul dvs. de prieteni Pasul 4
    4. Luați o respirație și reconveniți cu grupul dvs. de prieteni dorit (minus prietenul nedorit). Acum că toată lumea este departe de prietenul nedorit, totul devine mai ușor. Singura linie de comunicare este un text în acest moment, iar textele sunt ușor de ignorat și deteriorate de la o distanță fără riscul unei confruntări în persoană. Planificați petreceri și ieșiți în mod normal cu grupul de prieteni și continuați să excludeți prietenul nedorit. Postați imagini în mass-media socială în mod corespunzător, nu flagrant, pentru a nu fi încercat în mod deschis să facă prietenul nedorit să se simtă rău. Orice post făcut de oricine din grup va fi văzut de prietenul nedorit, deci nu este nevoie să o exagerați. Să fie sigur că el sau ea caută să vadă ceea ce sunt vechii lui prieteni.
  • Imagine intitulată Alienate Un prieten toxic din grupul dvs. Pasul 5
    5. Fiți politicos cu privire la distanțare. La un moment dat, prietenul nedorit va dori un motiv sau o explicație cu privire la motivul pentru care el sau ea a fost exilată din grup. Răspundeți cu motive concrete, dar generale, care pot fi interpretate în mai multe moduri. În acest fel, argumentul dvs. poate rezista mai multor reacții de la prietenul nedorit.
  • De exemplu, spuneți lucruri cum ar fi, "Nu am aceleași priorități ca tine", sau "Mă simt ca și cum am un fel de a crescut".
  • Puneți confruntarea cu declarații generale cum ar fi "Nu cred că ești o persoană rea sau ceva", și alte niceties adaptate la petele moi ale prietenului nedorit.
  • Menționați că ați observat postări ale prietenului nedorit cu alți oameni și ați presupus că el sau ea a găsit noi prieteni. Cu siguranță, există posturi până acum pentru că el sau ea nu a vrut să pară supărat când observați postările prietenilor dvs. pe social media.
  • Rămân extrem de calme, deoarece în acest moment ați înstrăinat deja prietenul nedorit din grup. Dacă el sau ea știe că au fost excluse și nedorite de ceva timp, atunci tu și grupul de prieteni au reușit.Imagine intitulată Alienate Un prieten toxic din grupul dvs. Pasul 6
  • Imagine intitulată Alienate Un prieten toxic din grupul dvs. de grup Pasul 7
    6. După ce confruntarea sa diminuat, iar prietenul nedorit încheie mesaje text într-un huff asumat sau iese din apartamentul / dormitorul / casa într-un Huff evident, sunteți liber de prieten. Este extrem de important să nu ajungeți la prietenul nedorit din nici un motiv. Orice contact va deschide o linie de comunicare pe care toată lumea tocmai a lucrat atât de tare pentru a distruge.
  • 7. Bucurați-vă de grupul de prieteni mai potrivit pentru dvs. și indivizii doritori creați cu minuțiozitate.
  • Asigurați-vă că găsiți altceva pentru a aduce împreună grupul de prieteni.În ultimele săptămâni sau luni, discuția și îngrijorarea comună a fost eradicarea prietenului nedorit. Având un inamic comun aduce oamenii mai aproape împreună. Acum că dușmanul a dispărut, ar putea fi greu de a nu singuri următoarea legătură cea mai slabă din grupul de prieteni. În schimb, găsiți alte lucruri pentru a aduce pe toți împreună. Planificați o mulțime de petreceri și împărtășiți în fiecare dintre ele cât mai mult posibil.
  • sfaturi

    Distanția de la cineva care a făcut parte din grupul dvs. de prietenie este un exercițiu provocator și vă poate face să vă simțiți rău și necuviincios. Cu toate acestea, trebuie să vă gândiți la propria bunăvoință și la sănătatea bunelor prietenii ca pe un întreg - în timp ce această persoană se va simți rănită și lăsată afară pentru un timp, este nevoie să echilibrați un cerc de prietenie mai sănătos și mai bun rănirea pe termen scurt a fost cauzată.

    Avertizări

    Nu spune nimic care înseamnă sau disprețuitorul personajului prietenului nedorit. Este un lucru de a ieși dintr-o relație toxică, este un alt lucru pentru a răni în mod deliberat sentimentele unei persoane. Chiar dacă credeți că acest prieten nedorit nu are sentimente, aceasta nu este o presupunere că aveți dreptul să faceți. Acționează cu respectul față de sentimentele sale prin menținerea lucrurilor factuale și nu recurge la numelire-apel sau asasinarea caracterelor.
  • Dacă nu reușiți să fiți clar despre comportamentul dvs. de distanțare, puteți ajunge cu ușurință în mod ușor de comportat într-un mod pasiv-agresiv. Uneori este pur și simplu mai bine să fii sincer și să ajungi la punctul în care prietenia ta nu funcționează pentru niciunul dintre voi, mai ales spre stadiul final când prietenul nedorit începe să ceară întrebări incomode.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar