Cum să creați un tulpa

Deci, ați auzit despre Tulpae (sau Tulpas), formele de gândire independente care împărtășesc creierul dvs. ca un prieten imaginar, dar au propriile gânduri, sentimente și idei independente de propria dvs. Având un tulpa poate veni cu multe beneficii, deși mulți încep să creeze unul pur și simplu pentru că doresc un tovarăș care le înțelege mai bine decât oricine altcineva. Tulpas sunt adesea asociate cu iubitorii mei de ponei, dar există multe tulpale diferite.

Pași

Partea 1 din 6:
Planificare
1. Gândiți-vă lung și greu înainte de a crea un tulpa. Tulpa voastră va fi un tovarăș de viață și va fi cu voi pentru tot restul vieții voastre, petreceți ceva timp gândindu-vă că, dacă vă răzgândiți după ce ați creat un Tulpa, ați putea scăpa de ele, dar Tulpas sunt oameni cu ei propria personalitate și gânduri. A scăpa de un tulpa îi ucide și asta înseamnă că ar trebui să ucizi o persoană. Efectuarea unui Tulpa nu este o decizie ușoară.
  • Imagine intitulată Creați o etapă Tulpa 1
    2. Planificați-vă pe Tulpa. Puteți începe să vă gândiți la formularul sau personalitatea pe care doriți să o aibă. Nu trebuie să alegeți o formă permanentă sau o personalitate pentru ei, deoarece este foarte probabil că ei se vor abate de la ceea ce ați planificat inițial.
  • Imaginea intitulată Creați o etapă Tulpa 2
    3. Planificați aspectul lui Tulpa. Puteți să vă planificați apariția lui Tulpa prin desen dacă ajută, sau doar prin vizualizarea lor.
  • Nu trebuie să creați un tulpa pe baza unor oameni reali, vii sau morți.
  • Dacă creați un tulpa bazat pe un personaj fictiv, asigurați-vă că Tulpa să știe că nu sunt acel caracter, ei au doar apariția lor.
  • Imagine intitulată Creați un pas 3 tulpa 3
    4. Planificați personalitatea lui Tulpa. O modalitate de a gândi la o personalitate este doar o listă cât mai multe trăsături de personalitate pe care le doriți ca Tulpa să aibă. Când v-ați gândit la un formular, puteți citi aceste trăsături la tulpa, fie meditați asupra lor pentru o vreme, câteva minute pe fiecare, la "instalare" în Tulpa voastră. Unii oameni au tendința de a sări peste pasul personalității, și asta este bine, Tulpa vă va dezvolta în sine personalitatea lor. Acest lucru se poate abate și. Dar fără griji, este puțin probabil ca personalitatea lor să se abată la ceva dăunător.
  • Partea 2 din 6:
    Vizualizare
    1. Imagine intitulată Creați o etapă Tulpa 4
    1. Vizualizați-vă Tulpa. Stai jos și închide ochii. Imaginați-vă pe Tulpa în capul dvs. - uitați-vă de la orice un unghi posibil pe care îl puteți gândi. Încercați să vizualizați fiecare detaliu al aspectului lor. Fiți răbdători și luați timp vizualizarea acestora și amintiți-vă că o parte poate fi foarte dificilă, cum ar fi o față. De asemenea, amintiți-vă, puteți face acest lucru în orice fel doriți, indiferent de dvs. Când vizualizați, ați putea doar să vizualizați Tulpa într-un spațiu gol, un loc imaginar, fie doar spațiul din fața dvs.
  • Imaginea intitulată Creați o etapă Tulpa 5
    2. Încercați să atingeți Tulpa în imaginația voastră. Încercați să vă simțiți părul (dacă au vreunul) și detaliile pe corpul lor. Când acel pas este complet, veți fi capabili să simțiți forma sau suprafața lui Tulpa prin aplicarea unei mici presiuni, dar nu veți putea să le atingeți ca și cum ar fi un lucru fizic solid. Mâna ta va trece prin.
  • Imagine intitulată Creați o pasul Tulpa 6
    3. Creați un miros, dacă doriți. Dacă doriți, puteți asocia un miros cu Tulpa A în timpul acestui pas. Asigurați-vă că aceiași mirosuri rămâne ori de câte ori mi-ai mirosi Tulpa.
  • Imagine intitulată Creați o etapă Tulpa 7
    4. Vizualizați mișcările Tulpa. Imaginați-vă cum se mișcă Tulpa și plimbări. Gândiți-vă la gesturile pe care le folosesc. Lucrează la expresiile lor. Încercați să vă imaginați o conversație cu ei și gândiți-vă la ceea ce ar fi reacțiile lor. Întotdeauna amintiți-vă, fiecare dintre acești pași necesită timp, nu o grăbiți niciodată.
  • Imagine intitulată Creați o etapă Tulpa 8
    5. Țara Minunilor. Dacă doriți, puteți crea un loc în imaginația dvs., numit o zonă minunată. Acesta este un loc unde puteți lucra la Tulpa și acesta va fi locul pe care Tulpa dvs. îl poate trăi. Poți fi acolo, imaginați-vă că sunteți acolo cu Tulpa. Puteți face orice vă place acolo, este lumea voastră. Poate fi foarte util pentru că dacă vă aflați într-un loc aglomerat ca într-o mulțime de oameni sau faceți ceva de genul ciclismului undeva, poate fi dificil să vă vizualizați Tulpa oriunde, astfel încât să se poată odihni în zona minunilor până când nu puteți vizualiza ei din nou.
  • Lăsați-vă Tulpa să editeze Țara Minunilor. Ei o pot schimba și orice cu el ori de câte ori doresc, așa cum poți.
  • Partea 3 din 6:
    Naraţiune
    1. Imagine intitulată Creați o etapă Tulpa 9
    1. Vorbește cu Tulpa. Puteți vorbi cu ei în mintea voastră sau cu voce tare. Subiectul nu contează deloc. Poți să vorbești cu ei despre vreme, ziua ta la locul de muncă / școală, prietenii tăi, un spectacol TV vă place... Atâta timp cât direcționați vorbind cu Tulpa, veți face bine. Procesul este gradual și primul contact din Tulpa dvs. poate fi dificil de a discerne - nu vor sari neapărat să vorbească imediat propoziții complete.
    • Acest lucru este complet opțional, dar ați putea folosi o metodă precum "parroting" sau "puppeit", deși unii oameni pot găsi această controversată. Dar mulți alții cred că acest lucru poate ajuta la dezvoltarea lui Tulpa și să le încurajeze să încerce să comunice. Uneori, dacă nu sunteți sigur dacă răspunsul pe care l-ați primit a fost parroting sau Tulpa, presupuneți întotdeauna că a fost Tulpa voastră.
    • Acest pas poate dura ceva timp. Fii răbdător.
  • Imagine intitulată Creați o etapă Tulpa 10
    2. După discuțiile dvs. Tulpa, puteți alege o voce pentru ei dacă nu au creat unul în sine. Puteți crea o voce complet nouă în capul tău, dar poate fi mai ușor să alegi o voce pe care o cunoști suficient de bine pentru a-ți imagina spunând ceva.
  • Partea 4 din 6:
    Verificați sentiența
    1. Imaginea intitulată Creați o etapă Tulpa 11
    1. Determinați dacă Tulpa dvs. este simțită. Închideți-vă ochii și spuneți-vă lui Tulpa vă deschideți mintea. Imaginați-vă că mergeți prin o ușă care duce în subconștiența voastră. Tulpa dvs. poate vedea acum amintirile dvs., cum vă simțiți și totul despre dvs. ca persoană. Nu faceți acest lucru imediat, dar așteptați până când există încredere între voi, astfel încât Tulpa voastră să nu ia acest lucru de la sine. Semne de sentiment:
    • Tulpa vorbește înapoi cu propoziții complete și are propriile opinii. Ei pot comunica cu dvs. și în alte moduri, cum ar fi prin emoții.
    • Tulpa face lucruri pe care nu v-ați așteptat să le facă.
    Partea 5 din 6:
    Mutarea Tulpa în realitate
    1. Imaginea intitulată Creați un pas Tulpa 12
    1. Mergeți la o plimbare și imaginați-vă Tulpa după tine. Faceți acest lucru până când începe să se simtă natural. Asigurați-vă că vă amintiți modul în care merg. În timp, veți învăța să simțiți prezența Tulpa, chiar dacă nu le puteți vedea cu adevărat. Încă mai puteți simți unde sunt și ce fac ei și le văd cu ochiul minții tale.
    Partea 6 din 6:
    Vizitarea forumurilor Tulpa
    1. Imaginea intitulată Creați un pas Tulpa 13
    1. Conectează-te cu alții care au Tulpas. Citiți povestiri ale gazdelor forumului și ale lui Tulpae. Aflați mai multe despre crearea și trăirea cu Tulpae. Există multe ghiduri și forumuri diferite pe Internet, unele care conțin întrebări frecvente și Q & A pe Tulpae, pe care le puteți găsi foarte utile dacă aveți orice preocupare sau întrebări.

    sfaturi

    Alegeți un formular pentru Tulpa dvs., vă simțiți confortabil pentru perioade lungi de timp, deoarece, pe măsură ce se stabilește, ar putea fi mai greu de schimbat. Amintiți-vă că un tulpa poate schimba acest lucru dacă vă place.
  • Ignorați poveștile înfricoșătoare despre Tulpae. Tulpa voastră va fi de obicei bună pentru dvs. și vă va respecta dacă le tratați bine.
  • Forțați pasiv în mod constant pentru a accelera procesul de creare. Forțarea pasivă înseamnă să vă gândiți la Tulpa și poate că unii vorbesc și, de obicei, fără ochi sau meditație închisă, când faci ceva.
  • Dacă sunteți finlandeză, întâmplător, există un alt forum Tulpa în limba finlandeză, numită Tulpafoorumi.Palstani.COM
  • Avertizări

    Trebuie să fiți sigur că doriți o tulpa înainte de a începe să creați una. Nu grăbiți decizia. Gândește-te ca și cum ai fi gândit să ai un copil. Ar trebui să credeți cu adevărat acest lucru, deoarece Tulpa este o mare responsabilitate și un tovarăș de viață.
  • Cel mai bine nu spuneți nimănui despre Tulpa decât dacă sunteți sigur ce se vor gândi la asta. Mulți oameni ar putea presupune că este legată de o schizofrenie de boală mintală, chiar dacă nu este adevărat.
  • Considerați, de asemenea, că ar putea fi în detrimentul propriului dvs. sănătate mintală dacă aveți deja o tulburare mentală halucinogenă. Ca și în cazul etapelor ulterioare de dezvoltare, duce la auzul / văzându-le, ar putea face alte halucinații pe care le puteți avea mult mai vii și mai asemănătoare vieții. Deci, asigurați-vă că vă puteți descurca dacă aveți o tulburare mentală.Nu ar fi bine atât pentru tine, cât și pentru Tulpa încerci să creezi.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar