Cum să sărbătorim crăciunul ca creștin

Crăciunul înseamnă mult pentru aproape toți creștinii și mulți fără credință specifică recunosc timpul anului ca o oportunitate pentru bunăvoința tuturor oamenilor. Unii își amintesc toți acei cadouri minunate, în timp ce alții își pot aminti acele sărbători mari în ziua de Crăciun la o casă de familie. Dacă doriți să sărbătoriți ocazia pentru scopuri creștine, vă rugăm să citiți.

Pași

  1. Imaginea intitulată sărbătoresc Crăciunul ca pas creștin 1
1. Amintiți-vă că Isus nu sa născut nici pe data de 25 decembrie, nici pe 7 ianuarie (când creștinii din est sărbătoresc Crăciunul). Probabil că sa născut în septembrie sau în primăvară. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că nu puteți sărbători ziua de naștere pe 25 decembrie. Păstrați acest lucru în minte în cazul în care cineva încearcă să vă pună în jos pentru a sărbători un Crăciun religios.
  • Imaginea intitulată sărbătoresc Crăciunul ca pas creștin 2
    2. Observați apariția. Cumpărați sau faceți o coroană cu numai ramuri și fără decorațiuni în ea. Loc în interiorul celor patru colțuri ale coroanei, o lumânare. Trei dintre lumânări ar trebui să fie violet și unul dintre ei roz. Luminează prima lumânare în prima duminică a adventului - două lumânări în a doua duminică a Advent-etc. Lumina lumânarea roz în a treia duminică în timpul adventului. Aceasta este tot în așteptarea nașterii lui Mesia.
  • Imaginea intitulată sărbătoresc Crăciunul ca un pas creștin 3
    3. Sing Cântece Advent, în timpul adventului, cum ar fi "O Vino Divine Mesiah," "O veniți să veniți emmanuel," etc.
  • Imaginea intitulată sărbătoresc Crăciunul ca un pas creștin 4
    4. Citiți povestea de Crăciun din Biblie. Ai putea să o citești o dată la Crăciunul, de unul singur sau cu voce tare familiei tale, o dată pe săptămână în decembrie sau în fiecare zi în decembrie! Fă orice face să se simtă bine pentru tine.
  • Imaginea intitulată sărbătoresc Crăciunul ca pas creștin 5
    5. Mergi la biserică. Încercați să mergeți la biserică în ziua de Crăciun sau Ziua de Crăciun. Dacă aveți timp și abilități, mergeți în ambele zile! Cu toate acestea, nu vă limitați în acele zile. Toată lumea este foarte ocupată în decembrie, dar încercați să faceți loc cel puțin de două ori mai mult decât de obicei pentru a merge la biserică. Dacă aveți copii sau sunteți un copil sau un adolescent, vedeți, de asemenea, dacă biserica dvs. face un concurs de Crăciun.
  • Imaginea intitulată sărbătoresc Crăciunul ca pas creștin 6
    6. Rugați-vă. Dacă vă simțiți stresați de cumpărarea cadourilor sau dacă casa va arăta perfect sau dacă mâncarea se va face la timp, luați câteva minute. Respirați, rugați-vă și reveniți la ceea ce faceți cu un cap clar.
  • Imaginea intitulată sărbătoresc Crăciunul ca un pas creștin 7
    7. Afișați o scenă de naștere. Setați-l oriunde doriți. Pe mantel este popular, pentru că este un loc foarte proeminent. Puteți să-l configurați la o dată, sau puteți adăuga pe toată lumea, dar pentru copilul lui Isus, și îl adăugați doar în ajunul Crăciunului. Unii oameni chiar au pus copilul Isus pe cealaltă parte a camerei și îl mișcă mai aproape de naștere în fiecare seară, ca o numărătoare inversă, până când se află în iepure în ajunul Crăciunului.
  • Imaginea intitulată sărbătoresc Crăciunul ca un pas creștin 8
    8. Evaluați-vă oferta prezentă. Cumpărați doisprezece cadouri pentru fiecare dintre copiii dvs., plus cadouri de 100 de dolari pentru fiecare mătușă și unchi? Credeți că acest lucru arată spiritul de Crăciun al creștinului? Dacă nu, încercați să o tonați jos. Lăsați rudele să știe că nu veți da daruri scumpe sau chiar daruri dacă ați ales, în acest an. Sau ați putea sugera un desen și toată lumea cumpără doar o altă persoană într-un cadou. Pentru copiii dvs., poate include ceva religios în darurile lor. Trimiteți o scrisoare către Santa, sugerând că a lăsat o Biblie în ciorapi ai fiecărui copil.
  • Imaginea intitulată sărbătoresc Crăciunul ca pas creștin 9
    9. Vorbește cu familia ta. Dacă aveți copii mai mari sau adolescenți și nu ați sărbătorit un Crăciun foarte creștin înainte ca ei să nu înțeleagă schimbarea. Spuneți-le și altor membri ai familiei să vă îngrijoreze că doriți să sărbătoriți Crăciunul pentru Isus. Explicați de ce este important pentru dvs. într-o manieră calmă.
  • Imaginea intitulată sărbătoresc Crăciunul ca un pas creștin 10
    10. La masa de masă, spuneți Har, înainte de a începe să mâncați, pentru a mulțumi Domnului nostru pentru această sărbătoare pe care sunteți pe cale să o mâncați și, de asemenea, să-i mulțumim că veniți în lume ca să fie Mântuitorul nostru.
  • Imaginea intitulată sărbătoresc Crăciunul ca pas creștin 11
    11. Cântați colier de Crăciun. Nu doar Crăciunul "Cântece" ca "Înghețați omul de zăpadă," și / sau "clopotei," dar, carolii reali, cum ar fi "Noapte linistita," "Fericire lumii," "Ce copil este acesta?" etc.
  • Imaginea intitulată sărbătoresc Crăciunul ca un pas creștin 12
    12. Fie donați sau voluntari cu caritatea dvs. preferată. Amintiți-vă că Hristos a învățat întotdeauna că trebuie să iubim vecinii noștri și să le ajutăm ori de câte ori putem.
  • Imaginea intitulată sărbătoresc Crăciunul ca un pas creștin 13
    13. Iubește-ți vecinul. Crăciunul este un moment minunat pentru a demonstra valoarea creștină a iubirii vecinilor voștri. Fiți atenți la vecinii voștri în timpul Crăciunului, oferiți ajutor dacă au nevoie de ea sau să fie sociabile cu dorințe bune, un card sau chiar un cadou.
  • sfaturi

    Deși este, desigur, de până la tine, nu tăiați cadoul dând toate împreună. Cei trei înțelepți au adus cadouri lui Isus și este bine să dea cadouri copiilor, prietenilor și rudelor. Doar nu mergeți complet peste bord.
  • Copiii pot avea un timp dificil cu religia. Chiar și adulții au un timp greu încercând să o înțeleagă și să decidă ce cred ei! Dacă copilul nu-l face imediat, nu fi supărat cu ei.
  • Sărbătorirea din motive religioase nu înseamnă că trebuie să tăiați complet Santa.
  • De fapt, utilizați Santa pentru a ajuta la explicarea conceptelor religioase copiilor. De exemplu, dacă cineva este obraznic, ei primesc cărbune și dacă cineva este frumos, ei primesc cadouri, dar dacă cineva este obraznic toată viața lor, ei merg în iad când mor, și dacă sunt frumos toată viața lor merg în ceruri. Santa îi iubește pe toți copiii din lume, chiar dacă nu l-au întâlnit niciodată. Dumnezeu și Isus sunt în același mod. Nu numai că, dar, Santa clauza sa bazat pe un sfânt real (Nicholas de Bari), uită-l online.
  • Avertizări

    Nu vă supărați când vă doresc oamenii "Sărbători fericite." Nu este deloc în Duhul de Crăciun! Fiți recunoscători pentru dorințele bune, nu supărați sau supărați că vacanța dvs. nu a fost specificată.
  • Nu încercați să împingeți religia în gâtul altora. Dacă pentru cadou, vă dați-vă nepoata atei, nu-i dați un colier încrucișat și o Biblie și nu vă răniți despre cum merge în iad. Nu sunt de acord cu vecinul dvs. nu neguie "iubește-ți vecinul."
  • Nu credeți că sunteți "mai bine" decât alții pentru că sărbătoriți Crăciunul pentru Isus. Ce vă dă dreptul de a sărbători pentru Isus este exact ceea ce le dă dreptul de a sărbători pentru alte lucruri.
  • Când se utilizează lumânări (cum ar fi pentru coroana Advent, de exemplu), asigurați-vă că este prudență pentru a preveni orice incendiu.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar