Cum să găsiți o prietena dacă sunteți o fată adolescentă bisexuală

Dacă sunteți o fată adolescentă bisexuală, poate fi greu să găsești o prietena. Nu este întotdeauna evident altora că vă întâlniți fete și poate fi greu să găsiți alte fete care datează și femeile. Dacă sunteți angajat să găsiți o prietena, totuși, este posibil. Va trebui să fii deschis despre această dorință. Lucrați la găsirea altor fete bisexuale sau lesbiene până în prezent și găsiți cea mai bună modalitate de a cere oamenilor afară.

Pași

Partea 1 din 3:
Pregătirea pentru a găsi o prietena
  1. Imaginea intitulată Găsiți o prietena dacă sunteți o fată adolescentă bisexuală Pasul 1
1. Aflați ce înseamnă bisexualitatea pentru dvs. De exemplu, dorința unei prietene înseamnă că doriți o prietena monogamică sau doriți să vă puteți întâlni și alți oameni? Aflați ce tip de relație și ce nivel de angajament doriți înainte de a cere oamenilor afară. Acest lucru vă va permite să vă comunicați dorințele și aveți nevoie de o dată prospectivă.
  • Există un stereotip despre oamenii bisexuali care spune că sunt toți promiscuu și incapabili să se angajeze într-o relație. În timp ce nu este nimic în neregulă cu niciun nivel de activitate sexuală, acest stereotip nu este adevărat. Oamenii bisexuali își exprimă sexualitatea este o tona de moduri diferite și veți decide cum doriți să vă exprimați.
  • Imaginea intitulată Găsiți o prietena dacă sunteți o fată adolescentă bisexuală Pasul 2
    2. Gândiți-vă la cine sunteți atrași. Există o persoană specifică pe care o place foarte mult? Sau dacă nu aveți deja pe cineva în minte, vă aflați atras de un anumit tip de fată? Acest lucru vă va ajuta să vă dați seama cum să găsiți fata visurilor voastre.
  • Poate vă plac fetele sportive? Sau poate vă plac fetele care sunt în stâncă punk? Indiferent de tipul de fată vă place, aceste informații vă pot ajuta să le găsiți în lume.
  • Este ok să nu aveți un tip. Poate doriți să vă lăsați să vă deschideți posibilitățile.
  • Imaginea intitulată Găsiți o prietena dacă sunteți o fată adolescentă bisexuală Pasul 3
    3. Ieșiți dacă puteți. Cu siguranță va fi mai ușor să găsiți o fată până în prezent dacă este, în general, cunoscută că sunteți în fete. Atunci când decideți dacă să ieșiți sau nu, să obțineți beneficiile împotriva dezavantajelor și apoi să luați decizia cea mai bună pentru viața dvs.
  • Vestea bună este că tinerii sunt mai susceptibili de a accepta identitatea dvs. bisexuală decât persoanele în vârstă. Încercați să ieșiți mai întâi la prietenii dvs. dacă sunteți nervos cu privire la reacția generală. Acestea sunt susceptibile de a vă accepta pentru cine sunteți.
  • Pot exista unele beneficii uriașe pentru a ieși. În primul rând, poate fi incredibil de împuternicirea de a trăi o viață autentică și veridică. Păstrarea secretelor, cum ar fi acest lucru, vă va ține înapoi în viața emoțională. În plus, ieșirea vă va permite să vă conectați mai profund cu toate persoanele LGBTQ uimitoare în lume. Veniți vă permite să fiți parte a unei comunități globale care poate fi de susținere, împuternicită și distractivă.
  • Imaginea intitulată Găsiți o prietena dacă sunteți o fată adolescentă bisexuală Pasul 4
    4. Întârzierea ieșirii dacă nu puteți sau nu doriți să. Ieșirea nu este întotdeauna ușoară și poate crea anumite provocări pentru dvs. personal. În funcție de locul în care locuiți, poate fi, de asemenea, periculos. Dacă nu vă simțiți gata să vă angajați să veniți la toată lumea din viața voastră, este bine să așteptați.
  • Nu vă simțiți ca și cum trebuie să veniți la oameni dacă nu doriți. Este decizia dvs. și nu ar trebui să o grăbiți. Mai puteți întâlni o fată, chiar dacă nu ați ieșit.
  • Ieșirea nu înseamnă că trebuie să-i spui absolut tuturor despre dorințele tale. Să judece fiecare situație în mod individual și să decidă dacă este în interesul dvs. de a ieși în această situație.
  • Partea 2 din 3:
    Găsirea fetelor până în prezent
    1. Imaginea intitulată Găsiți o prietena dacă sunteți o fată adolescentă bisexuală Pasul 5
    1. Începeți să cercetați fetele pe care le-ați gândi la întâlniri. Dacă v-ați gândit la ce tip de fată sunteți interesat, mergeți la locuri care tip de fată ar putea să stea afară. De exemplu, dacă sunteți interesat de o fată sportivă, mergeți la evenimente sportive locale. Dacă sunteți interesat să vă întâlniți cu o fată care este în Punk Rock, mergeți la un spectacol de punk. Chiar mai bine, du-te la un spectacol de rock punk de o trupă care are membri în comunitatea LGBTQ.
    • Vestea bună este că oamenii LGBTQ iese la vârste mai devreme și mai devreme, pe măsură ce timpul trece. Aceasta înseamnă că veți fi mai probabil să găsiți o fată care este dispusă să fie afară și să fie prietena ta decât oricând.
  • Imaginea intitulată Găsiți o prietena dacă sunteți o fată adolescentă bisexuală Pasul 6
    2. Îmbunătățiți oameni LGBTQ oameni vârsta ta. Găsirea altor persoane în comunitatea LGBTQ, chiar și cei care nu sunteți interesați de întâlniri, vă pot ajuta în cele din urmă să găsiți o prietena. Există alți studenți la școala dvs. sau în cartierul dvs. pe care îl cunoașteți sunt lesbiene, gay, bi sau trans? Dacă da, faceți un efort de a le împrieteni.
  • De exemplu, făcând prieteni cu cineva care este homosexual, te-ar putea duce să-ți întâlnești pe ceilalți prieteni. Acest lucru, la rândul său, vă poate duce la o dată potențială pe care nu ați știut-o înainte.
  • Imaginea intitulată Găsiți o prietena dacă sunteți o fată adolescentă bisexuală Pasul 7
    3. Alăturați-vă Alianței Gay-Straight a școlii. Pentru a găsi alți oameni LGBTQ la școala dvs., încercați să vă alăturați Alianței LGBTQ-drepte locale sau să începeți una la școala dvs. Acest lucru vă va ajuta să vă alăturați comunității LGBTQ mai largi din școala dvs. și vă va ajuta să aflați toate fetele care ar putea fi în alte fete.
  • Imaginea intitulată Găsiți o prietena dacă sunteți o fată adolescentă bisexuală Pasul 8
    4. Du-te la centrul local LGBTQ. Multe centre LGBTQ au programe pentru adolescenții LGBTQ. De fapt, poate fi chiar un centru comunitar LGBTQ Teen în zona dvs. Aceste centre sunt create ca spații sigure unde puteți întâlni noi prieteni și date potențiale.
  • Imaginea intitulată Găsiți o prietena dacă sunteți o fată adolescentă bisexuală Pasul 9
    5. Mergeți la un eveniment LGBTQ PRIDE. LGBTQ PRIDE este un eveniment anual care sărbătorește începutul eliberării homosexualilor. Acest eveniment se întâmplă în multe orașe și este de obicei sărbătorit în iunie. În majoritatea cazurilor, sărbătorile de mândrie includ un festival de paradă și multi-zi. Dacă doriți să întâlniți fetele care sunt interesate să se întâlnească cu alte fete, Festivalul Pride poate fi un loc minunat pentru a face acest lucru.
  • Spre deosebire de celelalte locuri, la un festival de mândrie puteți să presupunem că fetele sunt lesbiene sau bisexuale, în loc de drepte.
  • Imaginea intitulată Găsiți o prietena dacă sunteți o fată adolescentă bisexuală Pasul 10
    6. Căutați comunitatea locală LGBTQ online. Puteți găsi alte fete BI în afara școlii sau cartierului dvs. prin aderarea la comunitățile online. Încercați să întâlniți oameni care sunt online Bi sau lesbiene online și văd dacă puteți forma prietenii care se transformă în relații. Site-uri web, cum ar fi golflosets.com, aveți forumuri unde puteți comunica cu alți adolescenți LGBTQ și puteți construi relații online.
  • Poate fi greu să găsești un spațiu sigur online unde oamenii sunt cinstiți despre cine sunt și care sunt intențiile lor. Fiți atenți și vă protejați de faptul că nu dați un străin prea multe informații personale despre dvs.
  • Nu întâlniți un străin fără a spune cuiva unde veți fi și încercați să le întâlniți într-un loc public. Dacă sunteți incomod, spuneți părinților dvs. unde sunteți, cel puțin spuneți unui prieten.
  • Imaginea intitulată Găsiți o prietena dacă sunteți o fată adolescentă bisexuală Pasul 11
    7. Treceți cu prudență cu fetele drepte. Uneori avem o pasiune pe cineva care nu are aceeași orientare sexuală ca și noi. Există câteva cazuri în care acest lucru poate funcționa, iar zdrobirea noastră își schimbă mintea, dar în multe cazuri se termină doar la durere. Doar fiți sigur dacă vă decideți să urmați o fată dreaptă pe care o înțelegeți că nu se poate încheia în romantitate, ci în sentimente dure.
  • Partea 3 din 3:
    Obținerea unei date
    1. Imaginea intitulată Găsiți o prietena dacă sunteți o fată adolescentă bisexuală Pasul 12
    1. Creați mai întâi o prietenie. Dacă vă place o anumită fată, cunoașteți-o. Dacă aflați că este dreaptă și nu este interesată să exploreze fetele de dating, cel puțin aveți un nou prieten.
    • Nu ar trebui să intri într-o prietenie cu o fată care să aștepte să-i facă bisexualul sau lesbiană când nu este. Care se stabilește doar pentru eșec și ar putea face pentru unele interacțiuni cu adevărat ciudate.
  • Imaginea intitulată Găsiți o prietena dacă sunteți o fată adolescentă bisexuală Pasul 13
    2. Figurați-vă dacă fată vă place este interesată de întâlnirile de întâlniri. Puteți să o întrebați direct sau puteți fi mai subtilă. Aduceți ceva despre oamenii de la LGBTQ, poate o poveste de știri curentă și vedeți cum reacționează. Acest lucru nu vă va spune întotdeauna exact unde stă, dar ar putea deschide fereastra într-o conversație mai personală despre orientarea sexuală.
  • Acesta poate fi sfârșitul drumului pe căutarea dvs. de a da această fată. Ea poate spune că nu este interesată să se întâlnească cu fetele sau chiar ar putea spune că o găsește grosolană. Fi pregătit pentru ca acest lucru să se întâmple și să fie dispus să plece de la o fată care nu este interesată. Vechea zicală este foarte adevărată, există mult mai multe pești în mare.
  • Imaginea intitulată Găsiți o prietena dacă sunteți o fată adolescentă bisexuală Pasul 14
    3. Arată un interes real într-o dată potențială. Întreabă-o despre ea însăși și oferă informații personale despre plăcerile tale și nu-i place. În timp ce faceți acest lucru, vă puteți da seama de interesele dvs. reciproce. Poate că aveți un gust similar în cărți, muzică sau filme.
  • Dacă nu găsiți o mulțime de interese similare, arată interesul pentru a învăța despre ceea ce îi place. Poate că îi place un tip de muzică pe care nu l-ați ascultat niciodată. Cereți-i să joace ceva pentru dvs. și să explice ceea ce îi place despre asta.
  • Imaginea intitulată Găsiți o prietena dacă sunteți o fată adolescentă bisexuală Pasul 15
    4. Spune-i, sau dă-i indicii subtile, că sunteți interesat de întâlnirea femeilor. Dacă vrei să fii blunt, poți să-i spui că cauți o prietena sau că crezi că poți fi atras de fete. Sau ați putea să menționați ocazional că credeți că o fată faimoasă este drăguță. Acest lucru va primi mesajul dvs. fără a fi nevoie să aveți o conversație foarte blundă despre asta.
  • Imaginea intitulată Găsiți o prietena dacă sunteți o fată adolescentă bisexuală Pasul 16
    5
    flirt cu ea. Dă-i un contact mic și zâmbește la ea. Dacă ea zâmbește înapoi, aveți o deschidere. Acest lucru ar trebui să-i dea un indiciu că sunteți interesat să fiți mai mult decât prietenii.
  • Flirtul este, în principiu, o formă de artă care trebuie practicată. Nu vă simțiți rău dacă încercați să flirtați și nu merge așa cum a fost planificat. Practica face perfect.
  • Imaginea intitulată Găsiți o prietena dacă sunteți o fată adolescentă bisexuală Pasul 17
    6. Lasă-i să știe că ești interesat de ea. Fi îndrăzneț! Cereți fata să stea, doar pe voi doi, sau ați putea chiar să o întrebați pe o dată corectă. Nu veți primi niciodată o întâlnire dacă nu vă puneți acolo.
  • Amintiți-vă că cel mai rău lucru care se va întâmpla probabil este că vă veți întoarce, și asta nu este cu adevărat sfârșitul lumii. Upside este că ați putea obține o întâlnire și, eventual, o prietena!
  • Încercați acest lucru: după ce ați lăsat-o să alunece că credeți că o fată faimoasă este drăguță, atunci vă puteți spune zdrobirea că credeți că este drăguță. Acest lucru va fi probabil măgulitor dacă cealaltă fată pe care ați menționat-o este, de asemenea, frumoasă.
  • sfaturi

    Încercați întotdeauna să deveniți prieteni cu o persoană înainte de a încerca să le întâlniți. Cele mai bune relații înflorește de la prietenie.
  • Gândiți-vă la persoana. Dacă nu te iubesc pentru cine ești, este pierderea lor. Întrebați un părinte dacă au timp liber și vorbește cu ei despre asta. De asemenea, puteți vedea celelalte lesbiene locale!
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar