Cum să datezi un tip mormon

Mormonul este doar o porecla pentru Sfinții Zilei din urmă. Mormonii sunt creștini care cred că Biblia și Cartea lui Mormon sunt Cuvântul lui Dumnezeu. Dating Un tip Mormon poate fi dificil dacă nu sunteți Mormon, deoarece biserica Mormonului are standarde stricte. Iată câteva sfaturi pentru întâlnirea unui tip Mormon.

Pași

  1. Imagine intitulată Data unui tip Mormon Pasul 1
1. Verificați vârsta lui. Este peste 16 ani? Dacă nu este încă 16, nu-l întâlnesc încă. Mormonii sunt învățați în "Pentru puterea tineretului" nu la curent până când nu sunt de cel puțin 16 ani. Dacă tipul Mormon pe care doriți să-l întâlnește este de 16 ani, este minunat! Îl poți întreba afară.
  • Imagine intitulată Data unui tip Mormon Pasul 2
    2. Familiarizați-vă cu Biserica lui Isus Hristos a sfinților din zilele din urmă. Poate fi mai sigur să vă familiarizați cu biserica, astfel încât să puteți înțelege mai mult de tipul pe care îl întâlniți. Să-și cunoască cultura și fundalul său. De exemplu, nu întrebați "Deci, câte mame aveți?" Deoarece poligamia a fost oprită în biserică la sfârșitul anilor 1800. Întreabă-l întrebări. Mormonii sunt de obicei fericiți să-și împărtășească credințele. Fii respectuos.
  • Imagine intitulată Data unui tip Mormon Pasul 3
    3. Rochie modest. Toți băieții Mormoni vor recunoaște că sunt adesea mai atrași și au mai mult respect față de fetele care își acoperă trupurile. Evitați purtarea cămășilor fără mâneci, cămăși de tăiat scăzut, pantaloni scurți, fuste scurte și orice vă expune corpul imotat. Întotdeauna acoperiți-vă și aveți un aspect frumos. Tipul Mormon pe care îl întâlniți vă va aprecia foarte mult.
  • Imagine intitulată Data unui tip Mormon Pasul 4
    4. Nu uitați să fiți voi înșivă. Fii bun și respectați credințele sale. Este posibil să fie greu să fii tu în timp ce urmați standardele acestui tip - realizați că unii oameni nu trebuie să fie împreună.
  • Imagine intitulată Data unui tip Mormon Pasul 5
    5. Înțelegeți stilul de viață Mormon. Rugați-vă înainte de mese. Acest lucru se face de obicei acasă și cu familia și nu în restaurante. (Dacă nu știi cum să faci în timpul unei rugăciuni, închideți-vă ochii și îndoiți brațele. Veți vedea alții în jurul dvs. făcând același lucru).
  • Participarea la seminar. Seminarul este o clasă religioasă pe Biblie, cartea lui Mormon și alte scripturi. Se desfășoară înainte sau în timpul școlii. Copiii frecventează în timp ce sunt în liceu - clasa a IX-a. Când în colegiu, Mormonii merg la Institut, care este același ca Seminar, dar pentru studenții colegiului.
  • Imagine intitulată Data unui tip Mormon Pasul 6
    6. Cunoaște legea castității. Mormonismul, împreună cu multe alte credințe creștine, urmează legea castității. Aceasta înseamnă că mormonii nu fac sex până după ce sunt căsătoriți. De asemenea, ei nu trăiesc cu oameni în care se află într-o relație până când sunt căsătoriți. Deci, nu participați la sărutări pasionale, situate pe partea de sus a celeilalte persoane sau atingând părțile private, sacre ale corpului unei alte persoane cu sau fără îmbrăcăminte.
  • sfaturi

    Dacă vă invită să mergeți la biserică sau la o altă activitate cu el, nu fiți surprinși sau ofensați. Asta înseamnă că probabil ca tine. Dacă vă simțiți confortabil cu el, nu ezitați să mergeți.

    Avertizări

    Nu vă alăturați bisericii doar pentru că sunteți atras de cineva. Faceți-o pentru că doriți cu adevărat să vă alăturați bisericii.
  • Nu luați niciodată numele Domnului în zadar. Mormonii iau foarte ofensiv.
  • Nu vorbiți despre lucruri inadecvate și nu blestemați sau jurați.
  • Mormonii au standarde înalte care pot fi foarte diferite de modul în care trăiți, respectați-le și decizia sa de a le urma, chiar dacă credeți că sunt prostie sau nu sunteți de acord.
  • Nu-l întrebați la o dată duminică. (Cultul mormonilor duminică și nu căutați divertisment și nu cheltuiți bani în zilele de duminică.)
  • Mormonii nu beau cafea, ceai sau alcool.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar